MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A Soha ne bánts címû dalt keresném, asszem Kiki az elõadó. Minõség tökmindegy, csak lehessen érteni a szöveget. 😊 Köszönöm!

DJ Skyline
kurva jó ez a szám...ezt kerestem...!
de azért kösz mindenkinek...

DJ Skyline
na az-az..az az elõadó kell nekem..leis töltöm

DJ Skyline
az is meg van

BADE
bocs:Blade

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Amit keresel az az Public Domain - Operation Blase

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

DJ Skyline
És mondom nem a Warp Brotherses...

DJ Skyline
meg van de az elõadóra vagyok kíváncsi....

Szerintem:
Warp Brothers & Aquagen - Phat Bass (Club Mix)

Phat Bass!
Elküldjem???

DJ Skyline
nem tudja valaki hogy ki játsza a Penge c. film betét dalát...azt amikor bemegy az arc a diszkóba...van egy Warp Brotherses is..de asszem nem õk csinálták..

kazaa, dc++

Kérnék egy nagy segítséget!
Csak egy szót tudok róla, nemtom, hogy ez az elõadó, vagy a szám címe, de a klipjében nagy fákjás horogkeresztes menet megy, meg ilyesmik, szóval ez a szám kellene, esetleg egy videóklipp.
Annyit tudok róla, hogy: KALAPÁCS
Ez vagy a cím, vagy az elõadó!
Köszönöm a segítségeteket!

Zsuzsi

akkor valamit te rontasz el

Köszi.

Mp3Pintyo

Az mp3 Legyen Veled!

Mp3Pintyo
Dire Straits - Calling Elvis
zene és videóklip

Az mp3 Legyen Veled!

KeKKSZike
😄 Nekem Pain új száma tökre tetszik! Ízlések és pofonok! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hello EMBEREK!!!

KÉNE a HONFOGLALÁS betétdala!!
A szállj sólyom vagy mifene.
Ha vki ismeri és tudja honnan töltsem le írjon.

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi.
Dire Straits-Calling Elvis.mp3 kéne.
Írjatok...Honnan töltsem le??????????

RangeR
port parancs hibája, 530-as hiba,"csak egyszer léphetsz be" -miután be sem tudtam lépni...mikor lehet rendesen megnézni ezt az ingyen warezt?

Lynx_TWL
nekem meg a -Blinded by the light- elõadója kéne, nem tudom ki az eredeti, mert van itt remix is meg minden szóval ez egy 70es vagy 80as száma sszem😊

๏̯͡๏﴿

Mkill
Halli keresek pár albumot
Elöadó Album
Massive Töne--Stress
Massive Töne--MT3
Begginer --Blast Ataction
Ferriss Mc --Autobiographi
Dj Tomekk --Beat of time
Ja Rule --The lost Tempetion
Sziasztok.Az új Offspring albumot hol találom meg?Elõre is köszike.
Üdv.:Tozoka
KeKKSZike
Nekem a Pain - Hárem c száma kellene... 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hogyan csábítsuk el a lányokat? Szeretnéd megtudni a választ? www.elcsabitas.hu Tanulj meg minden fortélyt!
Lethys
Szevasztok! nem tudja valaki honnan lehet letölteni Benny Benassitól a Szetisfeksönt? Bocsi de nem tom hogy kell írni:-)))

SLICK
Hi ! A BAD-BOYS 1 címû film betétdalát keresem!

ha mondasz egy ftp-t, akkor felteszem neked
írd meg ide a címét: [email protected]

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi.
Egy ismerõsöm szerint van új(abb) Beri album. Tud valaki segíteni a megszerzésében?
The Garrett
köszi a semmit megtaláltam 😄DDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TUDJA VALAKI HOGY HONNAN LEHET GOOD CHARLOTTE ALBUMOKATT LETÖLTENI?? LÉGYSZI ÍRJÁTOK MEG!!!!!

SLICK
Hi! e-jay zeneszerkesztõ programot szeretnék letölteni ami nem 30 napig tart mint amit reklámoznak hanem örökké

PResident Evil
unreg party ? 😊

The Garrett
I need help
Freestylers-Soul Hooligan c. számot keresem nemtaláltam se DC-n se Kazaa-n se edonkey- se sehol. Sõt mi több egyik albumukon sincs rajta, hanem valami külön izén...
Akinek megvan izenjen nekem v.hogy! köszi

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bradley
Szijjasztok! Megjelent a Kowalsky meg a Vega album. Ha valaki látta valahol pls....

GyaxyBoy
Sziasztok!
Ha valakinek kellenek sok új és rég MP3 as albumok esetleg még gamék és sex cucc, annak azt ajánlom klikkeljen ide! Sztem elég jó, bár SMSwebes, de sztem megéri megnézni és bevallani, hogy tényleg jó sok minden van itt!

Most találtam ezt az oldalt és hátha tudtam segíten legalább egy embernek!
Azaz, csak honnan szedhetném le??? 😊

Breki33
La kukaradzsa la kukaradzsa :-)
sumi
VA_-_Poolmix_90s_Part_2_and_Part_3-2CD-2003-MOD ezt . : keresem.help!!!!

SLICK
Szevasztok!
A Greece 2000- Three drives of vinyl (rmx) Hol tölthetõ le?????? A Helpet köszönöm elõre is!! thx

Mauro
Kazaa-ról.

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Mp3Pintyo

Az mp3 Legyen Veled!

Sziasztok!!

Nem tudjátok honnan tudnám letölteni a Black Eyed Peas: Elephunk címû albumát??? Elõre is köszi!!
Panjabi Mc
gazo megoldjuk hol laksz egyébként?

Rotary & Dypee production

Panjabi Mc
Hello help!!!! nekm megvan a Jan Waynw Gonna Move ya c. albuma

Rotary & Dypee production