MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maxtor
azt a számot keresem amit Ganxsta csinált CSonttörõ bevonulására.tudja vki honnan lehet letölteni?

VinylToy
Na de Albiiii! Rossz fiú, mars vissza a szobádba!
Többet nem nézheted a tv-t.... 😊)

Egy hét szobafogság! 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
ohhh, te kis huncut, mik nem jarnak a fejedben....bar en kaphatnam meg eccer bredpittet

öhöhö

....................................................................................................

Mkill
Halli keresem Melanie C legujabb albumát
THX
Panjabi Mc
Nekem megvan a Fiesta egész albuma

Rotary & Dypee production

Ramore
Hali!

Az új Révész nmincs meg neked? A boritója az megvan, igaz?
Ramore
Új Révész Sándor album megvan már valakinek? /Változtam/
Balo

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
Valaki nem tudja mi annak a számnak a címe, ami a 28 Days Later, bevásárlós jeleneténél volt (ilyen pc speakert hang 😄).
Ramore
Új Révész Sándor album megvan már valakinek?
KeKKSZike
Nagyon szépen köszönöm! Már szedem lefele... 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Szia!
Akkor mondok egy címet, ahová fel tudod tölteni;
cím: www.tar.hu
felhasználó: losa
jelszó: genius
És nekem az elbum verzió kellene! Elõre is köszönöm! 😉

Bradley
emilben mondd hová töltsem...

KeKKSZike
Nekem is kellene ez a szám! Valaki?!

Barpi
Pénteken a Balázs Show-ban volt egy fickó. Tyukodi Balázs Pali. Na ennek a fickónak van egy bemutatkozó CD-je 1 számmal. Nincs meg véletlenül valakinek? A szám címére sajnos nem emlékszem.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Patesz
Lécci segítsetek!!!
Sürgõs lenne!

Avril Lavigne alumok letöltõhelye érdekelne!!!!
Tud valaki oldalt????? Lehet SMS -es is!!!!

Lécci!!!!

zaki
Direct Connect

RangeR
Hi.Keresem a Gyûrûk Ura - A Király visszatér film zenéjét.Lehet,hogy még nem jelent meg,de a Két torony is elõbb volt kapható,mint ahogy a film megjelent volna a moziban.

Gyiik
virtualdub-bal szet tudod szedni a hangos avit hangnelkuli avi, es wav hangfajlla
wavot utana barmivel begrabbeled mp3ba

....................................................................................................

Falabu
keresek egy számot mégpedig a:
Noname - I'm your DJ (Original extended mix)

Elõre is köszi!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Sziasztok Testimony albumokat keresek, ha tudtok kérlek segítsetek. Elõre is kösznöm.
Sziasztok!
Eladnám az Mp3-as CDimet. 10db-ig 300Ft/db, 10db-tól 200Ft/db áron, ugyanis átarchiválom õket dvd-re, mert így kevesebb helyet foglalnak a polcon😊)) Kb. 250 db cd... http://mp3cd.uw.hu
Mauro

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Mauro

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

zakika
nero-ra mp3pro pluginnal..

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
96 mp3pro, ez mas szabvany..., tehat tegyel fel egy plugint a winampra es lass (halj) csodat...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
nem akar beugrani az oldal
nalam mindig timed outot jelez

pedig jo kis oldal volt, az egyetlen hely, ahol magyar zenek voltak es el is lehetet erni oket

ez már nem megy... 😞

Meg basz lak amikhor akharlak úgyis el kap hlak 😄DD

-the invisible-

c0l0s
Sziasztok!!!!Kellene nekem a Sister Act 2 - Joyful,Joyful cimu szám!
Vagyis ha vki nem tudja igy akkor az Apácashownak a zenéje ..
de az amikor a végén mindenki bemegy egyfajta apáca ruhába és jön egy zene amire mindenki levetközik és reppelnek benne meg mitumén még mit csinálnak!ha vkinek meg van akkor vhogy oldjuk már meg hogy nekem is meg legyen!!!Köszönöm

Keki
Honnan tudnám letölteni a Dopementõl a Megbaszlak címû számot???<marquee direction=left><button><marquee direction="right">Lo*l</marquee></button></marquee>

Reszket a háló!

Patesz
Egy haveromnak kellene ennek a két albumnak a letöltõ helye:
PANJABI MC: MUNDIAN TO BACH KE
SOMPO
UI: Az utobbi nemtudom, hogy létezik -e mert nem ismerem!

Elõre is köszi

Blasta
Szasztok!
Aznnak a számnak az elõadóját vagy a címét keresem, amit legutóbb a Rómeó és Julia remake-jének az elején hallottam!
Még a legelején, amikor bemutatják a 2 szembenálló házat!
Szinfónikus darab, nõi kórussal.

Elég sok filmben hallottam már, de csak erre az egyre emléxem most.
Tudtok segíteni?
Elõre is THX! :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tárgytalan.

Én is,ho vannak?
sg27
Az elsolakashitel zenejet keresem. A reklám zenéjének elõadója Karl Jenkins. A zeneszám címe Raindance és az Adiemus c. albumon hallható. DE NEM TALAOK EGYETLEN MP3-AT SEM AZ URGETOL.

Senki????

Hi!

SoftCell-Nonstop erotic kabaret c. albuma kellene, sürgõs jeligére.
Köszönöm.

GyaxyBoy
mikike
Emil.Rulez! - Hello Tourist köszi!

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

KeKKSZike
Sziasztok!
Segítsetek please... Van egy Heartbreakers (Szivtiprók) c. film, ami a bnõmnek nagyon tetszik! És a SOUNDTRACKJE kellene, de nagyon! Nem tudtok nekem segíteni? Elõre is köszi! 😉
Fõleg EGY SZÁM KELLENE, DE NAGYON! Elég az is...
Ez a címe; The Best Is Yet To Come (2:56) Performed by Michael Andrew and Swingerhead!!! Köszi

Patesz
Desperado albumok valahonnét letölthetõk????

Balo

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

GyaxyBoy
Sugarloaf album megvan a hunmp3.fw.hu oldalon!
Honan lehet letölteni Dancs Annamari számokat???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

precision
Esetleg ahol ezt találtad nincs még másik szám Emilio-tol? V. ugyanez a szám vmi más feldolgozásban?

Mekkora zene...nagy hangja van a palinak😊)

Bazinga!

precision
Hát nem is tudom mit mondjak...csak annyit tudok mondani hogy nagyon szépen köszönöm Tertovan...nagy fazon vagy! Ezt kerestem!

Bazinga!

Tertovan
Hello
Remelem ezt kerested:
http://tertovan.uw.hu/emilio.mp3
Udv:Tertovan

precision
Hi!

Végsõ elkeseredésemben jöttem ide, mert keresek egy zenét! Se a kazaa se a dcc-n nincs, sõt még fizetõs ftp-n sincsen fennt! Emilio-tól a szállj csak szállj c. számot keresem! Akinek megvan az plíz. szóljon! Nagyon fontos lenne! Elõre is kösz!

Bazinga!