MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Omegától keresem az Ezüst esõ címû számot.Egyszerûen nem találok olyan oldalt, ahonnan magyar számokat lehetne töltei.Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném,bár ez tudom nemsokat számít manapság.
Patesz
köszönöm szépen!

Törölt felhasználó
ménem mondtad hogy az nfs undergroung zenéit keresed.

http://www.h1.nm.ru/NFS7_music.html
Patesz
Szevasztok

Ezeket a zeneszámokat keresem(Ha lehet HTML vagy FTP.):

Elõre is köszi

hen-tes
régi rockott honnét ????

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ftp://frd.hu:2121/fd.swt/public_html/nyilvanos/mp3.html
Falabu
Ha ez kell akkor megvan Spytheghost - Spytime 2004.mp3! Másik kérdés lehet, hülyén fog hangzani nemtom pontosan mi a szám címe csak tom ,hogy Peat Jr. új száma! BANK-ba hallotam legutóbb(szöveg egy részlete:Mother fucker,Mother fucker,Mother fucker)! Nagyon kéne és csak ennyit tudok róla!😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

holnap este megmondom
SEGÍTSETEK MÁR!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

ryan te jol vagy? minden ok?
DISCO 80-ON VAN EGY RÁDIÓ ÉS OTT 80-ANAS ÉVEK ZENÉIT NYOMJÁK!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

TI HONNAN TÖLTÖTÖK LE GANXTA ZOLE ÉS A KÁRTELL SZÁMOKAT!!!!!
SEGÍTSETEK!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

DJ Skyline
keresem a Spigiboy - Spytime címû mp3-at!!!!
aki tudja hogy honnan lehet az írjon...vagy akinek megvan!!!!

DJ Skyline
keresem a Spigiboy - Spytime címû mp3-at!!!!
aki tudja hogy honnan lehet az írjon...vagy akinek megvan!!!!

robotnyk
Itt letöltöd, telepíted, futtatod. elsõ futtatáskor az ablakban megadod a nicked... stb. aztán connect, és kész...
Zetorg
mega sound system-új sportok albumát keresem!valaki?

Ferenci György és a H. D.-t keresek. Tudtok segiteni?
robotnyk
no para testvér no para, ha így lenne már tele lennének a börtönök
robotnyk
én nem ajánlom! tudniillik nem legális !
😄DD
robotnyk
ajánlom a soulseek nevü progit, azzal találsz egy zsákra valót
© gino26 2004. jan. 15. 17:17 | Privát | Válasz | #792

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi
Dj Révész
Sziasztok! Nem tudtok olyan címet ahonnan le szedhetném a Hobo-tól a Közép-európai blues-t.Elõre is köszi!

Dj Révész
Köszi!

a_n_d_r_e_w
Ha be vagy jelentkezve, akkor a fórum fõlapján balra a fórum menüben a beállítások, azon belül a nick kép 😊

One Vision. One Purpose.

HI!
PLS Vénus - Élem az életem instrumental!
THX!

Dj Révész
Sziasztok! Nem tudtok olyan címet ahonnan le szedhetném a Hobo-tól a Közép-európai blues-t.Elõre is köszi!Ja és még egy butus kérdés hogyan tudok ilyen egyedi fejlécet csinálni a nevem helyére?

Amse
Ákos ilyenek voltunk alap kéne!
Ha valaki tudja honnan szedketném le az írjon!
THX

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi
a_n_d_r_e_w
Üdv, az alábbi Guano Apes zenék érdekelnének. Ha valaki tud, akkor dobjon már meg egy-két használható linkkel.

Crystal
Joseph
Come to Me
Score
Kumba Ya
Path Vol. 1
Standing for the action
I Believe
Plage

Elõre is kösz

One Vision. One Purpose.

Geeryy
hi! asian dub fundation -t keresek !!!EREDETI is érdekel,

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

hen-tes
guns n' roses - locomotiv ???
meg van cask szar verzió
pls vki adjon egy linket!!
klippbe is jó

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ShadowLord
Sziasztok!Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a Kárhozottak királynõjének a filmzenéjét?Lehetõleg ingyen😊Eõre is köszke!

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Adi
http://vicclap.hu/static/video/reklam/lotto12.mpeg
Lécci mondjátok meg mi ennek a számnak a címe?
Beírtam a "Mi ennek a számnak a címe" topicba de basznak válaszolni!
Kösz

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sziasztok!

Nem tudjátok honnan lehetne letölteni régebbi 80-90-es évek beli slágereket, vebes felületrõl, vagy ftp-rõl.
Minden érdekelne!
Köszi
hit-man
hi srácok!
kéne nekem pár híres francia elõadó.inkább régebbiek.pl Edit Piaf, Yves Montand.tudtok ilyeneket?elõre is köszi!
missy elliott új albumát keresem http vagy ftp 21-es porton!
elõre köszi!

Mike
mármint a szilveszteri

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
megvan vkinek a mostani rádiókabaré?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

The Garrett
nekem megvan kell 1 számlista?
Aeroplane
around the bridge
breking the girl
californication
easily
fight like a brave
give it away
hollywood
higher ground
love rollercoaster
otherside
paralell
scar tissue
show me your soul
taste the pain
under the bridge

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Kellene nekem a ghost ship c. film végén lévõ számnak a címe/elõadó 😊
DE RÖGTÖN!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ja, egy tuctuc-szerû számról van szó, stílus-boncolgatásba most nem mennék bele...

Sziasztok.
Egy olyan számot keresek, amit játszanak a rádiók, (Én a Danubiuson hallottam), és szerintem egy törzsi énekre hajazó résszel indul, ami visszatéro motívumként szerepel tovább a számban. Nem tudjátok, mi lehet a címe?
Viktor

Breki33
minek keresni máshol?
kössz! estleg dc-n kivül valahol????

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Breki33
albumait?

a DC fent van
Sziasztok! Régi Klasszikusokat keresek kedvesemnek!
Pontosabban a Grease és a Hair cimû filmek albumait!
Aki tud kérem segítsen, és lesz belõlet klassz szülinapi ajándék!!! Elõre is köszi!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hello mindenkinek!

Egy elegge regi mixet keresek. Az eloado: DJ Dean, a cim pedig Shuttle Mix. Egyebkent a Tunnel Trance Force 6 -os masodik CD-je. 😊
Ha esetleg valakinel megvan, lecci ertesitsen. Van tarhely, ahova rakhatjuk. Koszi elore is.
W
Gyiik
nincs mit, nekem is az orokzold kedvenceim kozott van😄

....................................................................................................