43179
-
Rockety #15372 most miről vitáztok mert elvesztettem a fonalat :D -
#15371 épp MP scythet gyártok vw-nek :-) btw -
#15370 Altalaban 2000+-an vannak fent a szerveren. Tehat en maxolnam 1700-ben. :D Albi hatart tuti lezarnam. :D -
#15369 és a többi 100?8-) -
#15368 Szep is lenne, ha csak ilyen keves albi lenne. Altalaban 600+ a nem anonok szama, de kb. 700-an siman fent vagyunk. Az idealis a 400 hib, 600 alb, 700 mid lenne :D -
#15367 Egyebkent lassan mi is elkezdhetunk kiseebsegi komplzexusban szenvedni, tegnap 1800 player eloszlasa kb igy nezett ki:
midi: 1000
albi: 600
hibi: 200 -
#15366 na akkor igazad van -
#15365 jó RR2 körüli volt mind2
-
#15364 hát nem tom én összefutottam dfben 2 warriorral a még akkor 43-44es armsommal (már régen volt) és az elsőt slam majd levertem 5%ra mire a 2 levert engem, jó agyon voltam buffolva de akkor is. -
#15363 Ja, midik szorakoztatoak egyedul is. Siwa warrior, 42-es friarral nem tudtam megutni egyszeruen, tehat sebzesrol nem tudok nyilatkozni, hattal allva is blokkolt, vicces volt. Na engem leutott mint a sz*rt, IP-zett, utana 1 rejuv clericnek es egy scoutnak kb 10 percebe kerult mig levertek... -
#15362 de lehet kaszája másnak is lehet
Ja de azzal nem szivesen futnek ossze RvR-en :PPPP -
#15361 ejjejj akkor idézem magam:
manapság azt figyeljük meg rvren hogy az összeszokottab-, rakott grpra sokkal kisebb dmg megy
melee castok manapság panaszkodnak hogy minden sebzésüknek kb a fele megy be az ablativ dolgok miatt. namost azért az elég mókás ugye cappelt melee resist és ablativ chant vagy tököm tudja hogy van ez midiknél ( A MIDIKNÉL)
tehát ki nem szarja le a valewalkert (attól függetlenül hogy az elmult pár napban mind2x láttam abban a 2 bizonyos hibi grpban amikkel taliztunk, egyik pont NPs grp volt szal nyugodtan kérdezősködj hátha válaszolnak neked)
jó akkor megint nem tudsz olvasni: 2 dologról beszéltünk egyszerre amit tapasztaltam az a HUNTERES (mielőtt megen felhozná vki dueleztem Tafyval régebben és 400 körül ő is lőtt rám ha jóél emléxem) dolog volt, a másik meg a többiek által elmondott DMG kiosztása MIDIkre.
Aclericeknek valóban az első dolgok közt van a BoF. természetesen timeres, a timerrel kapcsolatos HIBI RAkkal kapcsolatos megállapítás ironikus volt és szintén tapasztalaton illetve magyar HIBIK által emlitett dolog.
De ha már ennyire okos vagy akkor magyarázd el hogy lehet hogy egy MIDI grp tagjaira (MINDEGYIK TAGJÁRA) a bevitt sebzés fele érvényesül csak. köszike. -
#15360 Ajanlanam nektek a sakkot, no bug, no nerf, no RA, no Hibernia :) -
#15359 és idefigyelj te szerencsétlen én láttam már clericet rvrni,tehát mindengroupba van cleric,és láttam papíron,hogy clericnek van BoFja,tehát minden clericnek van,még az 1L1es szürkénekis kismillió százalék,hogy van,és mivel van bugos RA gondolom ez is bugos és nonstop nyomják a clericek,és ezért ranger húúú mennyire gimped jajj jajj rotfl -
#15358 egyébként látszik,hogy még ablaktive proct se láttál,nemhogy vw-t... -
#15357 aha,azt én értem,de hallani vmit,és utána hajtogatni,hogy láttam láttam tapasztaltam tapasztaltam az LOLOLOLOLOL -
#15356 + studded absorbja, ami ugyan vuln. thrustra, de meg mindig levesz valamennyit. -
#15355 jaja nagyon szép kis melee resist shoutjai vannak, 25% a legnagyobb ami ugye 51%. tehát a 26dmg kicsit kevésnek tűnik. -
#15354 na idefigyelj te szerencsétlen, az hogy a midikbe max a melee dmg fele (MIDIK) megy bele ezt onan tudom hoyg a GMünk, és még vagy 5 tankunk a guildből mondta 8bocs biztos mind egyszerre találta ki a hazugásgot) én csak próbálok rájönni hogy HOGYAN lehetett. De mint irtam már biztos mindnek ablative reactive proc van a ruhájuk minden részén amik mindig procolnak különben nehéz lenne máshogy . De ugye realm balance szempontjábol gondoltam ha van hibiknek és van albiknak BoF szerű cucc akkor midiknek legalább 2 BoF kell hogy legyen.
A Valewalker RAt meg én irtam hogy ugy tudom hibiknél ennek van de nem tudom a MIDIKnél hogyan. eredetileg ez lett volna a téma lényege de leirom szépen hátha megértitek:
A MIDIKnél kinek van ablative chant/spell stb ?
és az utolsó hozzászólásomban még mindig a MIDIKról van szó mert ugye hibiket nem érdemes tárgyalni mert nincsenek rvren tehát tök lényegtelen (furcsa hogy az elmúlt pár napban mégis voltak sauban és hadriansban és véletlen mind2x láttam velük Valewalkert, persze ha egyszerűen nincsenek rvren akkor biztos rosszul látta mindenki, de lehet kaszája másnak is lehet..)
-
#15353 Neki vannak jo kis resist shoutjai. -
#15352 Meg az AF is nemkicsit szamit. mind1, most nem nagyon jatszok a scouttal de lehet eloveszem egy-ket teszt erejeig.
Egyebkent masik kedvencem volt amikor kimaxolt, fullrabuffolt infimmel, long dirk-kel (144-es max sebzes style nelkul ha joltom), style nelkul max 26-ot utottem savage-ba. -
#15351 Meg ugye hibbiknel plate sincs, a jobb absorb erdekeben. Ezert lehet oket meleeben leverni es nem caster grp-okkal. -
#15350 meg ez a vadul kapaszkodsz vw RAba amit bedobtam 2 hete,hogy van,és azelőtt kutya se jalott róla,mert ugye vw-k is csak papíron vannak,akárcsak a vw RAk...tegnap 380 playerből 5 vw volt benn 1db 50es 47es 44es 2 10es(ez egyik én),és ezek mind xpztek miközben 2fg volt emainbe+odinsba is(ez utóbbi meglepő fordulat volt számomra,mint ahogy az is,hogy miénk volt df egésznap) -
#15349 milyen 50% jön erre? BoFja albiknak van,azokat nem lövi scout,vw egész egyszerűen nincs rvrben,ha van az is rr1-2 ami azt jelenti,hogy nincs 50%dmg absorbos RAja(én még nem láttam),és különben is többször írtad,hogy 'tény tény','amit én láttam,tapasztaltam',közben ezzel kezdtél:'tafy meg azt mondja hogy alapbol is sok misse van...'...vagyis azt láttad tapasztaltad,hogy taf sír,és te vadul hiszel neki,ez szép,csak attól még scout nem lesz gimpedebb,mint ranger/hunter :-D hunter pl még sose lőtt 1000+t belém scoutok meg többször is(meg ranger is duelbe :-P én ugyanis ki is próbálom a dolgokat mielőtt sírnék,hogy vmi overpowered :-P) -
#15348 fel nem fogom hogy miért nem birjátok elhinni a tényeket.
amugy meg tudom hogy max26% lehet a melee resist de ha erre jön még 50% +absorb az alap 2x+ (tankrol van szó) nem tom mennyire az ugy már elégy csunya. -
#15347 Botondnak koszonhetoen lvl 10-es a mentam. :D -
Fidelcastor #15346 A melee resit max 26%( nem összekeverendő a varázslat resistekkel ami jóval több is lehet) lehet +10% dmg absor a castereknél. Nehogy elhitessétek már velem, hogy +20%-kal 150et sebez 1 scout. A leather 10% absorbos és az NSemnek is 250 dmg körült lött a nem buffbotos scout. -
Rockety #15345 Azt az 5 rongyot megéri imho. -
#15344 hé,te nem csajozol épp?8-) -
#15342 Hi all!
Most úgy néz ki, hosszú szünet után én is visszatérek a Daoc-hoz (Scythe néhányan talán emlékszenek), de látom jó sokminden változott azóta...
Érdemes megvenni a Shrouded Isles-t, és ha igen mennyibe kerül? (ha jól emlékszem 5 lepedőért láttam a cdgalaxisban) Mert ahogy így olvasgatom, a necromancer nem nagyon használható RvR-ben, de arról a másik új kasztról nem sokat tudok. -
#15341 Evilmann/Zak megy a server 2-n a cucc,ugyanaz a password/csatinév,lépjetek be,ha vagytok
-
#15340 A srac kicsit tobbet sebzett, azt hiszem 7 loves volt a caster (ebbol 2 pbt), tehat ~240/loves. -
#15339 Majd keszitek kepet, eleg gyakran elofordul. Ja es trollokra csak akkor lovok ha tudom hogy boner :) -
#15338 Neha szoktam hunter bow-val is loni, ne tudd meg milyen megalazo erzes 100 alatt loni ijjal. -
#15337 dehogy nincs, csak azért irtam mert a Severing the Theter-nél vmi bug miatt nem működik a timer és igy állandóan lehet használni, amit már észrevettem párszor régebben. Lehet azóta már megjavitották mert csak nagyon ritkán látom használni -
#15336 meg meg se kérdem ezt honnan tudod bár biztos ismersz vmi programozot aki irta azt a bizonyos algoritmust :) (habár valszeg kivételesen igazad van a realm balance miatt, dehát ugye tudjuk hogy nerfelték a scoutokat szal lehet mégse :P) -
#15335 ez a vw RA a hibi BoF,az sincs időlimitálva?(mármint a cleric BoFja) -
#15334 hát akkor viszont a buffok teljesen lényegtelenek abból a szempontbol hogy talál-e az archer kari ? -
#15333 összes magyar ezzel a dumával lépett le pry/hibiből,le se tagadhatnád,hogy magyar vagy lol -
#15332 +scoutok nem lőnek theura,azért találja hunter sűrűbben el :-D