43179
-
#15416 Az egyetlen grp ami a melee vonalat nyomja az Hadess-e (Fadeh/Fader etc). Mivel a jo sorcererek szama elegge korlatozott (a tobbi classhoz eleg, hogy ismerd, naluk jo reflex is kell :D) igy nincs tul sok csapat amivel emainben erdemes kimenni. -
#15415 aszem Exilium Logres talán -
#15414 LoE csak akkor volt jó amikor 4fgos guild zerget rendeztek :)
MMnek nincs? hmm pedig azt hallottam hogy van vhol :) de mind1 is legalább igy van mire fogni ha kikapunk tőlük :P -
Mester #15413 néhány warders member dark rage-el játszik együtt hib/excalon.
loe mindig is szar volt:p
MM-nek nincs buffbotja és nem nagyon laggolnak (talán egyedül az egyik healer láttam néha) -
#15412 jajj és van vmi ZERG nevű guild is azt nem vágom. -
#15411 na azaz bad omen ennek nem vágtam a nevét. na azt már lenyomtuk párszor. Warders meg valóban nem látok sűrűn :) MM meg külön kategória: buffbotos lagtrickes guild amugy jól nyomják.
Ja igen, azt tudjátok, hogy nem igen van már elit albi grp. Dark Rage(Pbuck solarflare és tsa) lelépett, sotl már nincs lényegében, LoE is szétesett. Viszon van 2-3 felnövő rvr guild. a gnous rohadt franciák mocskos geci egy leecher senkiházi csigazabálók gyülekezete. a másik meg a vmi hosszu nevű német bagázs, na azokkal még nem volt bajom. :-)))))
-
Mester #15410 Warders már nem igazán játszik prydwenen velük nem lesz komolyabb gondotok.
Bad omen is kezdi egész jól nyomni, de a többi midi az nagyon szar általában.(persze az mm-n kívül) -
#15409 animistnek 10% self-es absorbja van,vagy neki más is?8-) -
Atomy #15408 Minden realmben van absorb buff, a necronak, animistnak, bonedancernek, ezeket tesztelte már valaki? Vagy talán van is már ilyen buffbototok? :)
Nekem is volt olyan hogy általában 400-akat szoktam ütni staffal casterre, assassinra, szar resistes tankokra, de ritkán 1-1 casterre nem tudok 200-250-nél nagyobbat, és nem ablative miatt mert azt kiírná. -
#15407 kisebbségi komplexus?lol,de hát kevesebben vagyunk lol -
Rockety #15406 ugye milyen szar ha valakik azért nyernek mert több játékosuk van? emiatt alakult ki a hibi kisebbségi komplexus :) most valaki midibe játszana ide jöhetne és mondhatná ugyanazt :) -
#15405 na megvan a 100k thx to dorac :-) 2en zakkal alig bírtuk leverni,pedig csak egy paladin lol -
#15404 ehh bocsi lag volt -
#15403 lehet, de a baj hogy tényleg többen vannak és van 2-3 olyan elit midi guild akik jól kenik. ebből aod egyet tud megverni, MM és warders ellen nincs esélyünk, a 3. neve most nem jut eszembe.
relicet nem valószinű hogy elveszik ha csak nem délelőtt jönnek. eddig 2-3x pattantak elég csunyán. elsőre 160an voltak és a 3kapurol pattantak mert 1 !!! fg aod vette vissza chainbe a keepeket és egy guardpop meg az érkező albok legyalulták őket. -
#15402 lehet, de a baj hogy tényleg többen vannak és van 2-3 olyan elit midi guild akik jól kenik. ebből aod egyet tud megverni, MM és warders ellen nincs esélyünk, a 3. neve most nem jut eszembe.
relicet nem valószinű hogy elveszik ha csak nem délelőtt jönnek. eddig 2-3x pattantak elég csunyán. elsőre 160an voltak és a 3kapurol pattantak mert 1 !!! fg aod vette vissza chainbe a keepeket és egy guardpop meg az érkező albok legyalulták őket. -
#15401 nem az a baj. 2. kaput leverjük de bekempelik csunyán az ajtót és aestun+aedd+aedot+pbaoe+gtaoe megy ellenünk, aztán bemennek lordhoz és 3-4 pbaoe van logolva a lord roomban.. egyik délelőtt 40 albi kiment 1.5fg midi védte de volt 2 pbaoe, nem tudtunk bejutni a lordhoz. az a baj hogy a MM , warders meg ilyenek is stabilan ott vannak :/ -
#15400 rezzeljé mán :-P -
#15398 mi múltkor az állunk egy kupacban 5-6FGvel megvárjuk míg összegyűlik 10fg mid,jobbról jön 2,arra mozgunk hátulról befut 2fg közénk közben és 2pbae kifeketet mindannyiunkat próbáltuk,és működött :-D -
#15397 rotfl -
Fidelcastor #15396 Nem értem miért lenne kevés 80 ember(10fg)?
Talán nem azt a stratégiát kellene folytatni, hogy kardlappal ütjük az ajtót, a többi meg beáll keep elé egykupacba,hogy mindenki elkapja a mezzt+stunt és a dot+aoe spellek kivégzik a 80 ember 2/3át.:) -
Fidelcastor #15395 Most olvasom, hogy minstrelnél ez instant és semmit nem fogyaszt. Minstrel-t már nem is csinálhatták volna jobbra.Ja és még1x nerf.:) -
Fidelcastor #15394 Akkor meg amelyik albi sírn annak 1 hónapra letiltanám az accountját. Nerf albion.:) -
#15393 remélem elviszik relicet,aztán ha wardennel szétcsapkodom albik arcát mert nem lesz +20%dmg jöhet a sírás :-) -
#15392 Ablative Armor Buff Song
Mininek van -
#15391 En szivesen atmennek, de csak veglegesen. Ilyen elkurt xp rendszer mellett nem szenvedek meg egyszer 0-rol. -
#15390 Tobb a midi mint az albi az biztos. De ha ugyanannyi vagy kevesebb ugyis mind1, Renarist 3 napja nem lehet visszavenni, mert 60-80 ember keves egy 3 fg midi altal vedett keephez.
-
Fidelcastor #15389 Ez hülyeség.:) Az anont is nyugodtan számolhatjátok %os arányba.pl ha 30% anon akkor.
260 hibi
780 albi
760 midi
szerintem ez 1 reálisabb kép. -
Fidelcastor #15388 Nekem anno 1 sotl-os figura a 2kezes kalapáccsal 650-800 gmd-t osztott. Talán ha vele beszélnétek ő elmondaná, hogy nem 100dmget adó paladinnal kellene osztani a pofonokat, mert annak tényleg elveszi a felét.
Ha midi tankra gondolsz ott 27%chain armor 26% melee resist, ablative proc max 100as és 25%ot vehet le max 1 ütésből ami annyit jelent ha valaki beüt 400-at akkor 100 el is megy de több már nincs is.Vagy pl 160as dmg üt 3x akkor -40dmg -40dmg-20dmg-t vesz le.
Ablative chantról én nem tudok egyik relmben sem. -
#15387 -
Rockety #15386 rvsr grp? wot teh fuck iz dat? -
#15385 grpokkal bocsi. már most is kb 1.5-2fgokkal rohangászunk és csomoan nem rvreznek vagy még kicsik -
#15384 szerintem egész AoDnek át kéne mennie exc/hibre és funolni egyet épitett grpal :) de sajna vannak megszállott albinisták akik nem mennének át :9 -
#15383 há mer warden suxx?mit tud az egy rvrgrouphoz hozzátenni?....egyébként nem volt egy group se azért nem talált... -
#15382 Nekem az volt a legmegdobbentobb hibiben, amikor lvl 50-es warden, majd 3 ora hosszaig nem talalt RvR grp-ot. -
#15381 Hibik ugy 300-an voltak online amikor en fent voltam, amikor albokat utoljara neztem (kb. 10 napja), akkor 672-en voltunk. (Es ez a nem anonok szama.) -
#15379 lvl10es scythe volt 5 próbálkozás lvl15ös 93,szal kb jön az átlag -
#15378 Steveh figyelmetlen vagy, oda kell irni hogy arcanium, mert belekotnek :)) -
#15375 Jaja lenyege az hogy valaki azt mondja, hogy ez a labda pottyos, a masik meg nekiesik, hogy nem is pottyos, sot nem is labda. -
#15374 nem mind1?mondj vmi hülyeséget amit hallotál,aztán ha kikezdik kezd vadul állítani,hogy láttad láttad,aztán ha végképp kiderül hogy hülyeséget mondassz hülyézd le az illetőt,hogy te nem is arról beszéltél csak annak egy részéről(lehetőleg az igaz részéről ;-) ) -
#15373 50 próbálkozásból 15 99%os,és sehol egy MP :-/ pedig csak abba megy bele +3scythe