43179
  • Botond #15331
    1ről?van aktív vw prydwenen?na mesélj mittudsz?8-)én is láttam már vw-t rvrni,de ilyen,aki rendszeresen rvrezik az Brione volt,de őt már 1000éve nem láttam
  • Uberlama
    ha megindoklod miért akkor elfogadom igy csak azt tom mondani te vagy hüle :P
  • Uberlama
    naja midid elit grp szinte már másik realmnek számit ilyen szempontbol szal nem mérvadó
  • Mester
    Mi a neved hibiben?:)
  • Uberlama
    az lehet de midiben tuti nem, hibit ugye meg nem látunk rajtatok kivül mert ugye más nem rvrezik szal hibit nem tudhatjuk.

u.i:Forrás: magyar hibik :pppp

na megnéztem a valewalker RAt, dmg 50%át szedi le 500dmgig. 15 percenként, ami tuti nem igaz mert ugye a Severing The Theter sincs időlimitálva a gyakorlatban szal tuti mindig van 50% melee absorp pluszban :pp (najó ez vicc volt, de igy mondjuk érthető)
  • Mester
    Hmm hibiben szerintem a spirit resistek nagyrészt magasak, mivel legtöbb wardennek +24 spirit resist buffja van és a spirit az emberek nagyrészének cappelve van.
  • Uberlama
    ja igen tegnap 2 valewalkert is láttam :pp
  • Uberlama
    1: azt tom hogy a mininek van a kérdés a midikre irányult. ugy tom valewalkernek van vmi self absorption kb 33as a 34es szinten kapja spellként de ugye ez nem hat ki másra, persze lehet manapság már a jobb hibiknek mind van ablative reactive proc a ruhájuk minden részén.

2:Hát ha te azt mondod hogy egy buffolt kari rosszabul lő mint egy buffolatlan akkor nagyon okos vagy.

3:az "elit" grpokon kivül mindig 300 körül megy tankra is. ennyi. ( néha még azokban az egekig magasztalt elit grpokban is vannak szar resistek btw.)
    arról meg nem tehetek hogy a legtöbb midi/hibi tank gagyi szar resistes mert csak a meleekre és ice/heat/matter/bodyra raknak inkább mert azok a jellemző szférák albiban hát ez van. Komoly spirit resistet nagyon ritkán látok.
  • Rockety
    ablative chant albionba a minstrelnek van, valewalker egy RA-ként kapja meg asszem :) Mellesleg kb 1 aktiv valewalkerről tudok prydwenen :)

Hunter jobban lő, hát erm ha te mondod akkor biztos csak a másik 15 embernek nem tűnt fel eddig :)

A 300 dmg tankra, akkor az elég uncappelt, szar resistes tank lehet, egy jól felbuffolt tanknak 40-60% között mozog spirit resistje erre jön rá még esetleg a baod, szal relic nélkül az a 200 nekem korrektnek tűnik :)
  • Uberlama
    valóban szó szerint nem de az hoyg simán leoltotok és jajj én most evvelavval értek egyet és nincs igazad amikor TUDOM hogy igazat irok mert láttam, tapasztaltam..
  • Uberlama
    hehe najó de én ugy értettem a miss/hit arányt a különböző ijász kariknál hogy buffbot nélkül csak a saját képességeikkel. namost egy hunter felbuffolja magát és máris jobban lő mint egy buffolatlan scout. szvsz minden kari elég erős buffolva, ha buffolatlan ellen megy. A 150 sebzés meg egyáltalán nem bug vagy lehetetlen ugyanis manapság azt figyeljük meg rvren hogy az összeszokottab-, rakott grpra sokkal kisebb dmg megy vmi miatt. tegnap pl egy bardra (jó NP de akkor is) stabil 200at lőttem air theuval agyonbuffolva, RR5 vagyok már. namost 200dmget nem osztottam még main tankra sem. rájuk is 300 megy legalább. Baod nem lehetett mert annyival nem volt kisebb a dmg. A másik fele meg amire a melle castok manapság panaszkodnak hogy minden sebzésüknek kb a fele megy be az ablativ dolgok miatt. namost azért az elég mókás ugye cappelt melee resist és ablativ chant vagy tököm tudja hogy van ez midiknél (hibiknél valewalker asszem akinek van ilyen). szal mókás manapság az rvr.
  • Fidelcastor
    bug miatt.
  • Fidelcastor
    Ja és a 4. magyarázat ami lehetséges valami bugnál fogva a 3 str relic neked nem +20% ad hanem -20%-ot::)
  • Fidelcastor
    Neharagudj, de jót nevettem ezen a 150-es sebzésen.:)
    3 lehetséges magyarázata lehet ennek szerintem.
    Rossz a cuccod, vagy rosszul fejlesztetted, vagy a troll tankot lötted.:)
  • Fidelcastor
    Ja és itt még bt se volt csak én voltam buffolva.
  • Fidelcastor
    Akkor leírom a másik végletet is neked ami az NS-sel történt még amikor játszottam vele. A buffbotos Dioz 550-650 dmg lött belém mindig és kb 30 találozásunkból egyszer se hibázott, ugyanakkor volt olyan harcom apk elött, hogy valakivel harcoltam a scout meg mögötte elkezdett lőni(rr2-vagy 3-as volt azthiszem a figura)kb 5 lövést adott le rám abból 1 talált el utána ő is megfeküdt. Ez a két véglet van szerintem.
  • Fidelcastor
    Nem tudom te milyen cuccban vagy vagy a resistjeid milyenek,de talán nem a midi zerg közepén kellene íjászkodni.:)
  • Fidelcastor
    Ha 3 sec alatt le tudod lőni akkor nem kapsz semmit attól a castertől max a csapattársaitól.
  • Tafaya
    Ja meg valami. A Rapid Fire es hasonlo uj archer tapokkal kapcsolatban a scout TL Oaklief megjegyezte a fejlesztoknek, hogy szerinte durva, inkabb kevesebbet kapjanak, mert ha kesobb nerf lesz azt jopar acc es/vagy archer banja. Namost megegy nerfet en sem fogok lenyelni :)
  • Fidelcastor
    Lehet 1 kezemen meg tudnám számolni mennyi eldritch rvrezik. Ha albi oldalról nézzük azt kell lőnöd aki után a pet rohan.(sárga vagy kék az mind1) Ha meg buffbottal nyomod akkor meg nem a classt kell nézned hanem, hogy mennyien vannak.
  • Tafaya
    Lol Purge szart sem er nearsight ellen, mert 1 mp mulva kapod a kovetkezot, mivel 2 mp-s a ct-je ezert szepen spammoljak. Ja es most meg ha letelt a minimalis masfel perc, jon az ujabb. Meg jo hogy a Volley-ra nem hat. Egyebkent Purge scoutnak luxus, talan RR7 korul egy RA respecnel.
  • Tafaya
    Probaltam egy midi/hibi grp szemszogebol leirni az esetet :)

Egyebkent pont tegnap tortent hogy epp lottem a legnagyobbat sebzo ijjal a 150-eket (508 a max sebzese...) a midikbe, amikor 4 mp alatt kaptam 1600+ sebzest hirtelen.
  • Tafaya
    Most kuldtem a scoutom szabadsagra, meglatom 1.62-ig hogy mik lesznek US-ben a reakciok. Egyebkent a scoutoknak szant tap lassan mar jon, igerik par honapja. Ugye az nem vita targya hogy a 3 archer kozul a scout a leggyengebb. Egyebkent hunter igenis tobbet talal, ami abbol az egyszeru tenybol fakad hogy van self quickbuffja, tehat gyorsabban lo ezert bt-t konnyedebben kikeruli. Scoutok kozott pedig ugye van nehany nem buffolt is. Volt olyan harc emainben hogy hibik ellen lottem egy bardot, es 12 lovesbol 12 pbt miss volt.
  • Fidelcastor
    Ezt én se értem, hogy te miért vagy hova futsz be.:)
  • Fidelcastor
    Hát én még olyat nem láttam ,hogy rvrben 1 chanter az eldritchnek debuffolt volna. Rangedebuffja meg csak 3 varázsló tud a daocban (a többi meg csak meghal majd hirtelen) amit ki lehet purgezni vagy ha buffbottal nyomja akkor arra sincs időd, hogy elvarázsold, mert 3 lövésből bevégez 3 sec alatt.
    Jó groupban igen, de melyik íjász fog rálőni pl: Lourker féle groupra? A néhány jó groupokon kívűl vannak még rengetegen. A bőség zavarában fognak néha hibázni. Visszajönnek majd a régi idők amikor blood,finister campelték ligent meg emaint, csak mostmár mégtöbben lesznek és más néven. Szépen kocognak az albi vagy midizerg után és a lemaradókat lelövik. Azért is lettek nerfelve szerintem még régen, mert az összes rp listát íjász vezette. Messze jobb volt bármelyik assasinnál a 2000 range miatt és a stabil 500 dmg-vel lövésenként.
  • Mester
    lol...
  • Uberlama
    btw mondtam szarom le ki mit mond. én azt mondom amit tapasztaltam. scout nem lőtt de mint már irtam (ha esetleg el is olvasnátok amit eddig irtam mielőtt elküldtök a picsába) ebben hiszek tafynak, bocs.
  • Uberlama
    hangi nyugodtan lehet poénkodni attól még tény hogy egy hunter pbtt kivéve mindig eltalál.
  • Rockety
    tafaya amikor bejön 1.62 gyorsba játszál scoutoddal 2-3hónapot mielőtt jön a counter nerf :)

Fidel: enchantert, runemastert nem igazán érinti a magas resist (saját dmg debuff ugyanis). Eldritch meg ne rinyáljon, álljon be egy normális grpba ahol a chanter debuffol neki, egy shield tank is van a közelbe kész, és nem lesz baja a resistel, archert meg qc nearsight a 2 perces timerével elisintézte az archert vagy a tank oda megy és slammeli. Alboknál is ugyanezt megcsinálhatja egy jó sorc + wizi combó (xorta és walker eljátszotta néha). Egyedül abba van igazad hogy ha valaki ráfingik kaszterre nem tud csinálni semmit, erre volt az ötlet egy concentration nevű abilityt kapjon 3 main nuker (wizard, runie, eld) ami lvl 50en 35% esélyt adna hogy ne interruptolják. De egy jó grpba kaszter messze túl erős (enchanter + 2 eld akármit megöl 2-5sec alatt, instantra nincs idő általában), nem jut közeltank, ha igen slamelik és fordulnak rá a kaszterek. Emellett szvsz többször van grpba egy kaszter mint egy ijász. (rvsr grpba meg 99% hogy nem lesz ijász :(
  • Botond #15292
    lehet nem LWvel kellene nyomni a herot,akkor talán meg blockolnál is :-P
  • Hangianix
    Nem, hunter azert jobb, mert melee-ben eroset ut, van insta pet-je, self buffja es ezt nem kompenzalja a shield. De persze lehet, hogy igazad van es a Mythic kulon algoritmusokat irt a realmeknek... :PPP Exc/Hib bg-ben legalabb 2x annyit blokkolt a torpe warrior mint en a herommal. Francba, nekik jobb algoritmust irtak. :PPP
  • Uberlama
    ja igen és nem hinném hogy minden scout csak képzelődik hogy gyenge.. :PPPP
  • Uberlama
    az lehet de én csak azt mondom amit látok bocs. tafy lehet sokat sir de hogy nem sokat talál azt elhiszem neki. engem meg pl egy hunter elég sűrűn eltalál pbt ide vagy oda. ofcors pbtről lepattan de amugy mindig talál pár kivétellel. tafy meg azt mondja hogy alapbol is sok misse van...
  • Hangianix
    Bocs, de ez lol. Az igazi kulonbseg a melee-ben van ill. a kiegeszito cuccokban (shield vagy beastcraft etc). Magyarul ugyanaz az algoritmus szamolja a loveset a rangernek, scoutnak, hunternek.
  • Botond #15287
    meg 10ből 2 is???hát nerf őket asap akkor :-P
  • Botond #15286
    aha,de ha vki más fut be nem azt írom befutok :-P mellesleg a ddző csávók se nagyon szoktak befutni :-P
  • Uberlama
    lol de hüle vagy :)) a hülye midik/hibik futnak be. a válasz a te kérdésedre volt válasz hogy hogyan viszed be azt a két ddt. Btw scoutok elég gyengusok, 10ből 2 lövés ha talál, mig egy hunter pl engem mondjuk 10ből 8szor talál el. szal ..
  • Botond #15283
    scout melee char?vagy minek futsz be?
  • Tafaya
    befutok, insta ae mez/ae stun, dd dd...
  • Botond #15281
    azt a 2DD-t be kell vinni vhogy :-P