43179
  • Tafaya
    Johet az igonore-os duma, magas labda, ne habozz.

Szoval nem ismerem a hibi xpzest, de ott vannak gimp specek? Ertem ez alatt mint nalunk az earth wizi, spirit caba, matter sorci?

Nem mi tehetunk arrol hogy ami mashol kozkedvelt line-on van es hasznos, azt nalunk betettek a legszarabb line-ba. Lasd gtaoe, cabanal az ae disease es a resist debuffok. 1850-es mezrol meg le lehetne szallni, en meg nem lattam hibi grp-ot 3-4 mp-nel tovabb mezben allni. Lehet szidni az albokat, de pl ha mar indult volna 3. angol szerver regen ott csucsulnek hibiben, es ha mostanaban indulna akkor tuti hibi tulero lenne, esetleg midi, de albi biztosan nem. Kivi leszek 1.62 utan a Chronicles-re, de szerintem mar tobb midi van mint albi.
  • Tafaya
    Ja csak a borsonyi agyaddal azt nem fogod fel hogy jon egy akar felig epitett hibi grp es 4-5x-os tulerot is vidaman levertek az instagenyaitokkal+pbaoe.
  • Jockey
    kiegészítés az előzőhöz: mert ugyebár senki nem ül le mamár a hullákra és regenrálódik, hanem szépen speed és futi el máshova..
  • Jockey
    ja és megjegyzem tényleg lol az 1850es range, csak igazábol rvr-n nem ez jellemzi, hanem mach5, ahol nem észleled a range-t, és igy már inkább az insta dolgok a nyerők, nem a range
  • BadGuy
    Albioni xpzes meg maga a tokely az is idegmorzsolo hatasu bemegyek excal/alb hogy faszan hozom 1 kicsit clericem erre group 5 tank 2 cleric es akkor mondjak "wizu inc" mondom kewl vegre valami damage dealer ha mar mana crack nincs. Erre megjon es lassunk csudat EARTH SPEC. A hulye fasz bazzze le kene tiltani azt a speclineot hat semmire se jo es akkor ezzel odaallit 1 grouphoz. Felhaborodott amikor megkerdeztem "why do you spec on the most gimpest specline ever to exist?". Meghogy mier nem jo az earth wizu 1 groupnak:D.

Ja es a gtaoe figyelmenkivul hagyja a level kulonbsegeket. Tehat a legelsot kb ugyanannyiszor resistaljak mint a legjobbat. Ismet 1 erv hogy ne specceljunk full earthre.
  • Jockey
    én nem akarok már ebbe a vitába beleszólni, mert értelmetlen, sok hibis csak a saját (elnézés aszóért, de nyomi, és nyomi mert kevesen vagytok..) realmjéböl tud kiindulni.
    én játszok alb/pryden, mid/excal (itt rvr-t még cak párszr láttam, ha ugy vankedvem szaladgálok egy kört a skald-l, mivel csak még 40es), valamint excal/hib-be, it van egy 40en közeli champ-m meg egy 40en közeli bard-m.
    nos, bármelyik szereveren beszéltem eddig emberekkel, mindenhol ezt mondták: albs lamers, easy to take they, the problem is hibs/mids
    tegnap halottam egy 2fg hibi szétszedett 6 fg albit dumát, aliancon üvöltöztek excal/hibibe.
    nos, számomra ez nem azt jelenti, hogy minden albi fasz, és vérláma (mint ahogy egyesek gondolják, és állítják), hanem hogy tényleg szarabb esélyeik vanak egy hasonló látszámú csatánál, ez tény, lourker bárki elmondhassa.
    másik dolog, hogy egy hibibe, ha xpni akarsz, és felnőni akor chanter, bard druid, esetlerg mana eld, menta ami nyerő, nos ezek mind rvr kari, és nem kell tank hogy 50es legyél ripsz ropsz
    ja és peace guys, ez egy játék, akinek gond vana realmjével menjen és prbálja ki a másikat, vagy épp amit olyannyira gyülől, és utána irogasson ide
    pl én szivesen elküldeném bármelyik hibit itt abba az ojbá durva albiba, menjenek picit ott, és tanulják meg milyen egy mezzer papírruhába quickastostul, mikor egy 1500as insta dd vagy bármi más már megzavarja, és 2 tank két ütésböl szétveri, és milyen buli mezbe végigálldogálni és várni mig rádszalad a 3 zerker, vagy a 2 chanter

• BadGuy
    Vajon albionban is csak 3-4 pala van az egesz szerveren aki megnyomja az endurance chantot? Csak azert kerdem, mer nalunk kb ennyi bard van es azokkal kb 9 honapja nem groupoltam.
  • BadGuy
    Ja es mezzelni se mezzelt, pedig amikor en voltam bardal akkor aze lemezzeltem 3-4 embert csata kezdetekor. Persze az mas kerdes hogy purge/valami idiota megtori :)
  • BadGuy
    En voltam, nemtom hanyan voltatok de nem 5en. Micsinaljunk albioni tank grouppal? Osszes manam elhealeltem, mcl't is. Aztan gondoltam faszomat se olitek meg :P azt befutottam mpkba.

Aztan mentem mentalistal de a fasszopo lama urrunoa nem heatdebuffolt nekem a musio nevu bard meg nem csinalta amit en bardkent. Az alant leirt problema: Nem jatsza le az endurance songot combat kezdetekor. Amikor ddztelek le mindenfele debuff nelkul elfutottal elolem es akkor jott 1 pala es azelol en nem futottam el mert nekem elfogyott az endurance es a TANK WITH ENDURANCE CHANT utolert :)
  • Hangianix
    Egyebkent ki volt a bard tegnap Emainben, amikor a Rambo-s grp-ban voltunk? Kuldott nekem /hug-ot. :D

Volt egy jo csatank, amikor mi 5-en voltunk, ok meg 7-en, de o elszaladt a vegen. :)
  • Hangianix
    SoS _NEM_ ved meg a mezztol. Ha mar ellotek, akkor is mezzelheto vagy, csak tudsz mozogni.
  • Hangianix
    Hehe, batyamnak az van, latom milyen gyer. :D

Egyebkent Mersain-nek nincs igaza a savage kerdesben. Egy tankot nem egy masik tank ellen kell hasonlitani, hanem support classok ellen. Es azt tudom, hogy savage ugyanolyan gyorsan lever, mint egy berserker.
  • Uberlama
    ja igen az earth theuk pont azért sirnak hogy nincs nekik egy normál dd, csak base ic dd amivel 200at nem ártasz, és a root. Mythic meg kiröhögte a theu TL-t hogy mit akar már itt, még az instacast pbtt se akarják nagyon noha az midiben hibiben is van..
  • Uberlama
    "Err ha snare nem lenne szegénykének akkor be kellene érnie roottal meg base ddvel ami nem sok, remélem ezt te is belátod"

Volt earth theum.. :)

1850es mez egyébként télleg kurva jó szó se róla.

SoSel még télleg az a baj hogy lehet hogy megmenti az életed, de ha mezt kapsz előtte és utána lóvik el... még ütni se tudsz.

Mincerről ne vitatkozzunk ugyse tudjuk meggyőzni egymást :)

Rock: veletek szemben télleg többen vagyunk de midik még nálunk is töben vannak. ez tény.

kb 3 aktiv rvrező wizi van aodbe. Rais fire, Nevem fire, Yeti és Chalyd néha ők ice. CC általában én vagyok az über theu mezzel, és még igy is sokszor megszopja mindenki, még a keményebb grpok is. Mini speed, hát igen ez egy fájó pont, van 3 mini összesen 1 inaktiv, egy másik oly ritkán van hogy jaj, a 3 meg néha van. Amúgy van sorci is 2, de hát egyik nem szeret rvrezni annyira (nem is értem), a másik meg body specces :p majd 1.62től jó lesz az is. Sorcit egyébként már csinál még1 srác meg én is gondolkodom rajta de nekem szívügyem a theum :) (meg mostmár az armsom, az se rosz, és patchtől polés lesz)
  • Rockety
    Mersainról visszavonom a hozzászólásomat, írt értelmes dolgot is. Learn young tafaya, egyszer neked is sikerül.
  • Rockety
    Egyenlő esélyek amikor kétszer annyian vagytok?
  • Rockety
    no offense uber, de a sok wizard helyett aodba valaki csinálhatna egy sorcerort végre (vagy már van?) mert látom Steveh néha vezeti a népet, jön egy nagyobb csapat és no cc, néha minstrel speed sincs. Szal wtf?
  • Rockety
    Mersain és Tafaya ti tényleg FASZOK vagytok, de úgy isten igazából. Egyszer kunyizátok már be magatokat egy normális alb grpba (pl ahol van SORCEROR) és menjetek már egy-két kört talán jöhettek ide bocsánatot kérni a sok faszság miatt amit beszóltok.

Eclipse azért ment midgardba kedves Mersain mert nem akar a sok agyatlan faszal egy realmbe lenni. (tisztelet a kivételnek) Nah megtalán azért hogy tudjon mit ölni (hála istennek anyian vagytok mint a birkák bazd meg, jut elég a vágó hídra...)
  • Tafaya
    Ja, azert van kurvasok mini mert annyira tapok. Es a sok mini miatt megyunk mindig armsman speeddel ha nagyobb raid van. Logikus.
  • Fidelcastor
    Hát nem tudom miért tartod lolnak ugyanis ha 3 elsüti akkor már majdnem biztos, hogy csak azok maradnak életben akik class-ból kifolyólag szintenként kapnak con-t.Ez 1850ről megy instant és mire odaérnének addigra 2 boltot is el tudnak küldeni ami itt 12 boltnak felel meg(1.62től 2,5 sec). Bof mellett meg nem tudom, hogy tudna 1fg lefoglali 6 wizardot(max ha mindenki tank)3 VP-t nincs az a chanter amelyik túlélné Baod nélkül. Hátba kapásnál meg teljesen mind1, hogy 6 wizardos group vagy épített szerintem, mert ugye a wizardnak is lehet purge,moc és VP. Baod meg 30 mins timeren van. Szerintem, ha 1 wizardnak assistál mind akkor ott mindenki 1 lövés. Nagyon lebecsülöd a wizard képességeit. Ki kell hangsúlyoznom, hogy én ezeket csak olvastam és képeket láttam a sebzésekről.
    Lehet, hogy te mindig jó csapatban voltál(nekem volt már olyan, hogy 1 órán át csak estem kelltem fg-pal) de az a 15 perc nem sok ha release,port,regroup,rebuffot is beleszámolom valamint azt, hogy csak 3 süti el mindig nem 6.Kicsit utánaszámolva 5 nap alatt 6 óra/nap játékidővel 180k-200k rp-t bezsebelsz 1 gomb megnyomásával. Persze itt is kell az összhang.
  • Uberlama
    muhahaha :) snares dd mi a faxnak egy aestun-őpbaoe vagy az előbb irt grpba ? :) és a BD messze jobban overpower mindennél. Mincer meg hogy mennyire overpower az szvsz más kérdés mert szerintem nem annyira. Chanter is csak mert van petje ami nukol meg mert alábuffolja a ddjét. ennyi.
  • Uberlama
    Hehe, szerintem albi RAk nagyon jók melee grpnak, már nálunk van egy barricade, normál tanknak buffal 1000+os afe van amikor volt már rá precedens a theumat üti egy gyenge RR5-6os berzi, bof és barricade ment és ütött hátulrol, hát az 1300hpmnek a fele se fogyott el 3 ütésre lol... szal albi RAk télleg nagyon jók de hibik ellen szart se ér mert onnan jönnek az 500+os ddk és a 700-800as pbaoek :) arrol nem beszélve hogy hibi grpban nincs tank max warden :) Midik meg érdekes nagyon kemény grpal vannak kint, 1 skald, 1 shami, 2-3 healer és a többi savage.. verhetetlen, nagyon nehéz megfogni őket.
  • Fidelcastor
    Szerintem, ha jobban megnézzük 1 pár albi játékos kiemeli a másik realmben lévó jó RA-kat és arra építi, hogy nekünk az nincs meg ez nincs és nekünk is kell olyan, de közben elfelejtik, hogy albionban is vannak RA-k a külömböző classoknak. Vissza lapozva meg azt találom, hogy mindenkit letaroltunk 2fg-pal. Na most akkor albiban csak rossz RA-k vannak és rossz classok és a másik realm az RA menyország vagy csak az albioni játékosok elfelejtik felsorolni az ő overpowered RA-kat. Lourker is azt mondja az albi rvr group a legjobb, de az összes forumon is ezt olvasom. Akkor most az a pár albi játékos tudja rossul vagy a többezer forumozó.
    3 külömböző realm van és ha valaki akar insta mezzt akkor vagy hibi vagy midi, ha insta stunt akkor meg midiben játszon.
  • BadGuy
    Pala gyengus es szart sem er igaz en is letorulnem a kurva blademasterem ha betamadna 3 infiltrator es 1%-2%-aval fogyna a hp mint a gyengus es szart sem ero paladinnak.

Masik meg az "egyaltalan nem elfogult" forumozok szarkasztikus megjegyzesei hogy yeah-nerfeljuk-albot-mer-van-eselye.

Igen nerfeljuk albioni ra'kat mer kibaszott overpowered imbalanced szar.

Nektek elkeruli a figyelmeteket hogy jo ideje a hibi akkor lat endusongot ha bekerul ganksquadba mert a bardok 99% NEM jatsza le az endu songot combat kezdetekor(nem 1 gombnyomas es instant spell,nem bizony, ez az atlagembernek szogetut a fejebe). Azt eszreveszitek amikor a random groupotokat szetkapja 1 hibi pvp guild, szarugy, ezert jatszom shadet azt nem kapja szet pvp guild. Azt is eszreveszitek hogy 1-2 alb RA nem eleg eros. Ja sztm is, raferne 1 kis tapolas BOF-ra peldaul, mi lenne ha minuszban artananak a hibik/midik amikor megy? SOS meg lehetne mach6 mer nem eleg gyors. Persze a 400akat uto merceket , az instant endurance regen5 chantot, a 352095125 hp's tankot rezzel,a leverhetetlen albi tank groupokat amik mostanaban a menok, azt nem veszitek eszre :). Mikor ownolna itt hibi tank group? Soha, meghalna mindenki a picsaba mert albioni tank groupokkal ellentetben mi nekunk fogy a hp'nk mint allat. :)
  • Bith
    Stun=slam stun ovkóz.
  • Bith
    Lol, na ja, mert a paladin tud még stunolni is, hehe. Ja, és táncolni :).
    Btw, az én paladinem is már 40, hehe.
  • Kkri$z
    De jó hogy csak ritkán nézek be ide.. :)
    Übi te is néha mennyi hülyeséget tudsz összehordani (pl. pala nem jó semmire{lol})
    Na mind1 fő hogy mindenki jól érzi magát és mindenki utál vkit :))
    Sorcinak nem kell aoe stun wizinek Vp.
    adják mind2-t a palámnak
  • Tafaya
    Megjegyzem esely akkor van ha full epitett az albi grp :)
  • Tafaya
    Egyebkent tenyleg el kellene venni palaktol az FH-t es az IP-t is, Volcanic Pillar legyen 500-as hatotavu es 1 orankent lehessen hasznalni, mert milyen felhaborito dolog az hogy az albiknak van eselye egyenlo letszamnal. Fuj Mythic.
  • Tafaya
    Csak elokerult a furdoskurva stilus lol :)))))
  • Fidelcastor
    Legyen 5000 a range és akkor az apk-ból le tudjátok mezzelni azokat akik az amg-nél vannak.:)
  • Fidelcastor
    Ja és persze a sorci kapjon még 1 100% mezz reductiont vagy egyszerűen csak immunis legyen a mezzre.
  • Fidelcastor
    Ezt nem értem. Most a sorcinak akarsz VP-t és a wizardnak mezzt?:)De ha annyira akarod elintézzük, hogy a sorci kapjon 1 insta mezz RA 30 perces timer-rel, mert ugye a VP RA és nem varázslat mint a mezz.
  • Fidelcastor
    Arra kérnélek, ha lesz ilyen a közeljövőben akkor valahogy juttasd már el nekem az infot. Ha más nem is én szivesen részt vennék ilyeneken exc/midiben. Valamilyen oknál fogva az exc/midiben lévő magyar guild még mindig nem tartozik semmilyen aliancehez és így semmit nem tudok. Előre is köszi.
  • Uberlama
    amugy télleg megvan a 10L10 ?
  • Uberlama
    jóvanna már hülyéskedni se lehet anélkül hogy leharapják az ember fejét :) De mint irtam is én jól elvagyok tetszik, és ha jó a csapat akkor mindenki bekaphatja :) a jó sorc meg télleg nagyon ütés csak kevés a jó sorci sajna. na majd csinálok egyet :)
  • Mester
    "Hasonló bónuszok hehe :) én csak annyit mondok akkor hogy vmelyik tankunk ami sűrű kapjon mach5t, a hiler aestunt, nem is kell insta (habár az se rosz), használható helyen instamezt, bár nem kell, legyen sima castolos aestun és nem kell az se. Amit még nagyon irigylek a healer RA hogy felszedi saját magát fullba RS nélkül :)"

Nem tudom hogy ezt viccből írtad vagy komolyan, de elöször is igazából a közeljövőben bejövő bónuszokról volt szó és nem a meglévőkről.

Aoe stun/insta mezz dolog nem hiszem hogy sorc erősítés után alboknak még több cc erősítésre lenne szükségük. Ha normális sorc van a grpban akkor egy qc aoe mezz szinte mindig elmegy(ha le instázzák akkor purge/qc mezz).

Az meg hogy bof/sos mellett azt mondod hogy a healer pr ra-ja jó egy kicsit "érdekes":)

Ezen kívül albi grp-ba kell 3merc 1 pala 1 minst 1 sorc 2 cleric.(esetleg egyik merc/cleric helyett friar). És kapnak egy olyan grpot ami minden fajta midi/hibi grp ellen jól használható.
  • Uberlama
    hát igen sirásra nekünk elég sok okunk van biza :)
  • Fidelcastor
    A többi 3ra meg ugysincs sükség ,mert a hullákra felesleges ellőni.:)
  • Fidelcastor
    Ne sírjanak hibik(sok indok).
    Én várom a folytatást is, hogy ne sírjanak albik(végtelen indok).:)