Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezutan a kov lepes hogy a begyujtott kalapacsokkal elballagunk a legkozelebbi krafterhez (ha nincs 700as vagy magasabb metalcraft) vagy fogjuk es szepen beolvasszuk sajat magunk /salvage. Azt hiszem 68 darab diamond metal bar jon be belole amit majd szepen atcraftolunk diamond trinkette. Ez korulbelul 138 arany jovedelem es 10*138 az nem rossz 😊
Albionban is a 16.2 fegyverek, 98 af plate,chain,studded pancel darabok is beolvaszthatok.
Remelem segitettem vmicsket kraftolni 😊.
\"Life is around you and in you.\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Nos en axera tetten, de tehetek hammerre is ugy lattom. Az a 4 ami az axe van nem tul gaz, meg igy se.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
indits szervert vagy valami
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Lehet inkabb a kicsit ut, de nagyon sokat😊)
Meg majd meg lattom.
/off nem is irok erre tobbet 😊
A nevem Megadeth😊) Sajna nem kek az arcom hanem piros, de remelem azert meg neznetek le Bee😊)
Ugy hogy vissza a gyokerekhez😊
ps. : minstrel nelkul ne kergess mer csak speedsongot nyomatok endu helyett 😊
Lourker
/bow reszemrol is 😊
9625 rp kell hozza (11 skill pont) Mellesleg en is igy kezdtem Killerbee-vel.
3 - MCL
1 - AA I
3 - AA II
1 - Serenity I
3 - Serenity II
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Rock kb most ért meg a következõ generáció az RvR-re.Ezért lámák még te meg egy tapazstalt veteránnak számítasz már.
Jut eszembe tegnap elég nagyot estél elõttem.Nem fájt?:-)
Szituacio: Jarakin kb. fel meterre volt, elnyomtam az insta dd-t, mezz-t: se resist uzenet, se dmg uzenet semmi. Futott tovabb sertetlenul, majd megfordult (tuti hatotavon belul volt. Stun - na itt jott az uzenet, hogy sikeresen stunnoltam. 1 smite elmegy (a 2.-ba belezavart az erkezo 3 hibbi 😄), de megint semmi uzenet, se az, hogy resistalta, se az hogy sebeztem x hp-t. Ez mitol lehet? Olyan volt, mintha nem is castoltam volna semmit, csak a manam fogyott...
Gratula! Es kosz az infot Cuba-rol, most mar statisztikaban is meg tudom nezni, eddig valoszinuleg nem volt guildje. Azert az a bugos group purge nem kis elonyt ad... Egyszer mar lehetne valami nekem is igy bugos...
-->Rogue
Beszeltem a sraccal akinek BoF-je van, (50-s smiter o is) es o nagyon istenitette, bar allitolag most bugos meg es a csapat helyett csak a castert vedi... (Latod Mester, nalunk a bugok azok negativak 😄 ). Tehat betamadta ot egy spear hero, resistalta a mezzet es igy smite nelkul kellett harcolnia, de a BoF segitsegevel leverte.
Lourker
Rám is azal mérte a legnagyobb ütést 1160dmg😛(igaz ültem és még nem volt epic armorom de lvl50es voltam azthiszem, nem tudom hogy ütött ekkorát).
Infik überségét is megkérdöjelezném constanze.ot gond nélkül szolóztam le bár lehet csak béna az a játékos(régebben is volt egy akit siman leszolóztam ,de pl rhodry ellen nem sok esélyem volt amikor dueleztünk.)(ha nincs insta healem persze sb-k és infik ellen sincs esélyem)
Az meg szerintem logikus hogy azt a class nerfelik ami miatt a legtöbben sírnak mert valószinüleg nem azért sír mindenki mert faszok(néhányan biztos azok) hanem mert tényleg túl erõs a kari a többihez viszonyítva.
Bloodot és a többi scoutot,huntert,rangert meg lehet érteni ha új karit csinál ha van rá ideje és kedve felhozni megint lvl 50rá miert ne csinálná.
Buffok nerfelése meg nem lenne jó dolog szerintem acorn mert van egy két class akit direkt részben arra hoztak létre hogy jó buffjai legyenek és tudjon healelni(pl druid/healer/cleric) és ha van egy tankkal egy másik lvl50kari aki felbuffolja akkor jogosan erõsebb annál aki nincs felbuffolva.
paladinok között is hatalmas különbség van pl. Godfathert szinte meg se tudom ütni 1vs1 en exorcistet meg gond nélkül megöltem.(mind a kettõ lvl50es, tehát paladin nem annyira gimp most sem)
BEfizetési problémám továbbra is fennáll ha vki tud segíteni írjon a lenti freemailes címre vagy ide légyszives(fontos lenne, én se szeretek mások miatt veszödni😛 de egyszer megtehetné vki😛)
Lourker