Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tehat megtamadok valakit akinek 20%-os spirit resistje van. A smite-om utne rajta 300-t tiszta esetben, de vagy teljesen resistalodik, vagy ha hat, akkor csak 300-(20%)-ot azaz 240-t sebzek vele. Es ugyanez van az idotartamos spellnel is, tehat a mezz nem 30 csak 24 sec-ig tart.
A DAOC nyugaton 4500Ft megfelelõ Fontba/USD-be kerûl(mondjukj most még annyi pénzem sincs-kurva monitor-😊
(már bocs de elég volt már hogy ahányszor meghalsz elkezdesz sírni amikor Dori megölt nimrodellel azért hogy hú 1800dmh biztos beléd ütöttem biztos healeltek es fullra voltál buffolva:o)
Amúgy meg bocs ha pont logoltál nem tudhattam(max sejthettem😛) .
Az hogy atomy szídja azt a gyereket aki minden forumba beírja a hülye reklámjait az érthetõ.
Lourker
Köszi.
"our ISP connection password is apparently compromised (so they say) which means they will send us a new one - but due to security reasons, this will be done by snail mail" & "refuse to provide us with a temporary online password"
Mo-n szerintem megadom az ugyfelszamomat meg 1-2 adatot es kapom is az ujat.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ha meg nalatok is megjelenik, akkor telleg szarba lesztek ns-sel mint ubertap karival. 😄
Level 50's 361 (38%) 185 (19%) 404 (43%) 950
A sorrend Alb Hib Mid
Ebbol is latszik hogy mennyire overpowered realm a mienk, hiszen ugyanannyi emberrel sokkal tobb 50-esunk van...
Nem jössz majd megint duelezni?😊
Igen Midi nagy szarban volt egy ideig mert az összes nagy guild elment pvp szerverre, így maradt néhány lvl 50, meg kb 200 SB😊 Nem is nagyon szerzett rps-t senki náluk csak a SB. Most úgy néz ki, hogy a kicsi karakterek végre erõsek lettek, és megvan a kellõ számuk is hozzá, és még pár guild jött más szerverekrõl oda, de nem baj, fenem a pengémet 😊 Az a baj, hogy pár szerveren tökre nincs populáció(bedevere, tristan) sztem ezeket lehetne egyesíteni vagy valami, mert így tök szar. Én példáil szívesen kezdenék új karit ott, de annyira kevesen vannak, hogy tök játszhatatlan
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
CamelotSeer-rol, ossz adat:
1 Albion 254836
2 Hibernia 202768
3 Midgard 194125
Lourker
Gyere, és kicsit húzom a karidat 😊
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
(Feneket fog, csak ezt mondtak)
Egyrre jobban sajnalom hogy nem amerikai verziot vettem, kisse idegesito, hogy nekunk mindenre varni kell honapokat. Buzi amerikaik, utalom oket😊)
- With great ado, we now support 10 hotbars with 10 icons each.
- There has also been a new slash command added, /qbar which allows you to pick a quickbar with a slash command. Example: /qbar 2 switches to your second quickbar, the same as pressing Shift-2. This change allows you to assign /macro commands that will select between different quickbars. The current quickbar page will now persist across zoning and quitting.
Na vegre. Igaz csak 1.54-ben 😄
Majd 1.52 asszem