43179
-
BadGuy #16847 Kihasznaltam e remek alkalmat es crauba craftoltam 1 kicsit :). -
BadGuy #16846 "Az hogy az alb melee grp a legjobb a game-ben nem feltétlenül kell elismernetek az elég hogy a többség így gondolja."
Es ahogy ismerjuk oket , nem fogjak elismerni.
Ehelyett 1 oldalon keresztul "kurvanyad badguy hat 1 epitett osszeszokott hibi group szetver 4-5 fg lamat hat az milyen dolog hogy kepzeled nem szegyelled magad te retkes te rohadek" -
Rockety #16845 jockey who emain excal albion 80-150+, odins 20-60+, hadrians 20+. Na most akkor mi az a 40 hibi emainba? -
#16844 Nezd meg az SWG szervereket, kb 90% ember pedig van par faj. A "sima" emberkehez mindig is jobban vonzodtak a jatekosok, meg a mudokon is. Azert az is mutat valamit hogy a legkevesebb RP-je atlagban az alboknak van.
1 Hibernia 103,927 70,508
2 Midgard 95,873 70,696
3 Albion 81,938 89,967
A sorrend atlag RP, population -
#16842 köcsög mythic ment 200 alb a relicért midik rosz helyen voltak erre crush és nem csinálják meg, bezzeg amikor midi relic raid volt 5 percen belül volt server... :p -
Fidelcastor #16839 Mester kérek képet ide a forumra erről az albi mészárlásról amgnél odinban.:)) -
#16838 uhbazz bocsi nagy lag -
#16837 SERVER DOWN :P aki bent van az amrad de nem lehet bemenni -
#16836 SERVER DOWN -
#16836 SERVER DOWN -
#16835 SERVERCRUSH JUHIIIIIIII -
#16834 gyönyörű volt kár hogy nem láttuk mert az előhad ment tisztitani amgt :( -
#16832 na most elszenvedte albion a legnagyobb szégyent ami valaha érte. Odin, amg. 70 albi 1 emberre stickelve.. 1-2fg hibi amgnél. Mezz. 2 chanter 1 mana eld. 3 pbaoe. 53 albi halt meg 2 sec alat.. :) eclipse ofcos. -
#16831 btw én egy ilyenbe benne lennék :p persze csak ha nincs meg az elég ismerősöd hozzá. Kicsijébe is mentem volna de nem volt rá időm eddig. -
#16830 hogyne: legyen a 2 mezz más szférában, más idejű és már nem hat rá a purge mezz immunity..tehát ellősz egy 20seces mezt lepurge rányomod az 50secest és megszopta. :) -
Fidelcastor #16829 Őszintén szólva én már ilyen 6 wizardos csapatot probálnék ki.:) -
Fidelcastor #16828 Kicsi csinált új csapatot vele beszélj.
Valószínű, hogy csak 1.62 után csinálok én csapatot, de még ez se biztos. Ha csinálok is akkor az nem hagyományos csapat lesz, hanem ultrafastxp csapat.:)
3-4 SM,Pac Healer,Mend-Aug shaman,RM,Skald -
Fidelcastor #16827 Mi ez a 2. mezz? Ezt magyarázza el valaki nekem ha lehetne.:)Tudtommal, ha purge elmegy akkor már mezzelhet a figura mert nem lesz rám hatással.
Ez igaz, hogy a determ miatt egyből kicsaphatnak. Már én is jártam így a warrior-ral. -
Fidelcastor #16826 Advanced evade az az jelenti, hogy bármilyen irányból tud evadezni. lvl 35ön kapja a savage. Hangi igazat hallott. -
#16824 Savage-nak jobb az evade-je mint az sb-nek. :) 360 fokban tud evadelni. (BW alapjan mondom, en meg nem harcoltam vele melee-ben :) ) -
Mester #16821 Nem mondtam egy szóval se hogy másik két realm nem zergel excalon azt mondtam hogy nekem azt mondták többen hogy albok általában 6fg el campelik amg-t , azt se állítottam hogy igaz csak azt a tényt közöltem hogy nekem többen is ezt mondták:p. -
#16820 tőled már akartam kérdezni: nics e egy felnővekvő nemzedék HH'ba?
mert én szeretném feltoni a skaldomat 40röl, de egyedül kerestem már eleget csapatot, tudod milyen szopás ott egyedül (vagy kérdezd grizlit)
rólatok lemaradtam multkor, ha tudsz valami hasonlót, vagy mentek dropért, vagy iylenek, rámszolhanál -
#16819 excalon ugyanaz van midi/albi szempontbol mind pryd-n
olyan este 10ig albizerg van, utána ébrednek a midik, és akor meg midi zerg van
ez van excalon is, csak fordítva:) -
Fidelcastor #16817 Én ezt nyogodt szivvel mondhatom, hogy az albok zergelnek. A midik tényleg túlerőben vannak kb 12-13ig aztán felébrednek az albok vagy nem tudom mit csinálnak és estére már annyi van, hogy még nekem is beszaggat a gépen ha jönnek.(persze nem mindig vannak ilyen sokan.:)) -
Fidelcastor #16816 Na végre valami jó hír. Gyorsan ki is csapok emainba albikat hentelni.:) -
Fidelcastor #16815 Nézd meg az amerikai szervereket, hogy az összes szerveren /level 20-al kezdhetnek az albok annyian vannak. -
Mester #16814 Ja de knudden/tatter/pbuck mind lvl'tek karit excal/hib-ben. -
Mester #16813 Hát akikkel eddig beszéltem mind ezt mondták persze mivel alb/exc-on játszol nem fogod azt mondani hogy lámák az albok az excalon. -
#16812 Csak Coren RR10. Ha megnezed Pbuckot pl. o is milyen regota tolta es megis. -
#16811 LOL 6 fg campeli amg-t? =)
hát erről csak annyit, hogy itt a midik zergelniek minket állandóan (ez olyan 8-9fg-t is jelent) és persze a hibik sem az mmg felé mennek elsőnek, hanem szépen szendvics
szal nemtom ki mondta ezt a 6fg alb campeli amg-t neked -
Mester #16810 Hmm lehet nem tudom, ha Coren-ből indulunk ki vagy egyébb high rr albikból(knudden/tatter etc.) nem vagyok biztos benne, de mind fentebb már említettem nem tudom. -
#16809 Sokmindenben egyetertek, de egyet el kell ismernie mindenkinek. Albok legnagyobb hatranya az, hogy tobb hasznalhatatlan karijuk van, a tobb valaszthato karakternek koszonhetoen. Igenis a Mythic hibaja az, hogy minden realmben van olyan class, amit speccelestol fuggetlenul nem fognak bevenni regular RvR-be. (Most nem a stealtherekre gondolok, de meg egy infinek is nagyobb az eselye, mint egy cabanak).
Neked meg iszonyu mazlid volt egy dologgal, hogy sok random grp volt az ellenfelnel, akiket konnyeden lehetett farmolni (mind albi, mind midi oldalrol) - nem kisebbiteni akarom az erdemeidet, meg buszke is vagyok, hogy egy magyar lett eloszor RR10L10, de ha albionban jatszol, akkor most RR9 lennel. -
Mester #16808 Hmm k fáradt vagyok ezért csak a postok egy részét olvastam el.
Na merc dmgról sycho ütött már rám 400+ bladedel(tudom 4spd+ wpn ja van de mégis). És a jobb slash mercek 200-300 között ütnek és elég durva sebeséggel tehát nagyon jó karik...
Az hogy az alb melee grp a legjobb a game-ben nem feltétlenül kell elismernetek az elég hogy a többség így gondolja.
Sos-ról... Igaz lemezzelnek utána sos nem tudsz semmit csinálni csak szaladgálni, de vannak olyan hasznor kis ra-k mint a deter vagy purge amit ha használsz akkor 30sec-ig combat módba szaladgálhatsz ami igen csak komoly előny (gondolom nem kell ecsetelnem miért , ha igen megteszem késöbb).
Midikről annyit hogy egy két dologra tényleg ráfért a nerf abban a realmben. Healer insta spd decrease(nem így kell írni de np:p) ami interruptolt eddig és a zerkerek rászolgáltak a nerfre.
Hibi grpok a pbaoe grp az egyetlen ami igazán jól működik. Random grp farmolásra a legjobb ezt el lehet ismerni talán és zerg ellen is nagyon jó.
DE ha találkozik egy high rr mid melee grp-al akkor az szinte esélytelen.( jó mezzel azért van esély:o)
Ha albi melee grp, ha sos fent van akkor szinte semmi esély amúgy meg teljesen mezz függő.
Jock:Exc/albból ne indulj ki róluk általában annyit hallok hogy 6 fg campeli amg-t.
Az meg hogy 1fg hibi 3 pbaoe casterrel le tud verni 3-4 albi grpot(midit is) ha teljesen random grpok nem olyan meglepő.
Albi-nak egy nagy baja mindenképpen van (most nem geciskedésből példálózok AoD-dal)
Játszottam pryd/alb-ba /who aod
: armsman paladin paladin wizard armsman cleric minstrel paladin paladin cleric wizard armsman paladin. (persze lehet van benne egy kis túlzás.)
Na kimegy ez a banda rvsr-elni mondjuk 2*-es szorzóval(itt már nem aod hanem általánosítás ofc.) és sírnak hogy 1 jó pbaoe grp leveri őket...
Amúgy vki mondta hogy ha baod fent van nem lehet cczni .
Elmondom active baoddal amíg lemegy a sorc mezz egy alb tank grp megöli az összes castert a grpban.
Nem mondom hogy albokat nerfelni kell mert nem kell de erősítni sem.
Az meg hogy azok a classok amikből a legtöbb van nem igazán ütőképes rvsr-ben nem mythic(vagy goa sosem tudtam melyik melyik:p) hibája szvsz. Hibiben is vannak elég gimp classok és éppen ezért nem sok ember játszik velük.
palaról annyit hogy nem szar kari . Nem ő fogja megölni az enemy grpot, de van end chant-ja , grp insta healje lestunolhatja az enemy tankokat ha a supporton vannak vagy csak assistál merceknek és üti a 150-200dmg-t scale user hibiken. -
#16807 Most olvasom middik elvittek a reliceket. 40 albi vedo volt 197 midi ellen... -
#16806 *earth wizi -
#16805 Tank grp-ba jo az earth theu, uber dmg buff, uber dmg shield. -
#16804 Nem, de random grp-ban van, hogy szolni kell a palanak nagy betuvel: FFS ENDREGEN!!!!
Illetve mindig elfeletik kikapcsolni es ha nincs sorci, akkor van, hogy a kovetkezo csata kozepen elfogy a manaja... -
#16803 Ugye a 2 paladin, 1 minstrel nem az a kifejezett tank grp, mert nincs kozte determinationos. -
#16802 Akkor megajandekoztam magam egy 700-as healel, kulonben haltam volna. Annal a csatanal mar valoban tobben (6-an) voltunk :)
Rambo egyebkent jol jatszott, egyszer lemezzeltek minket, o purge es betamadta a castert. Levertek 20%-ra - vanish. Utana ot kerestek vagy 20 sec-ig, igy siman kijottunk. :)
Volt elotte meg egy hosszu csatank. AMG elott a groganoknal - akkor pl. csak 4-en voltunk, minstrel, pala, 2 cleric. -
#16801 5-en voltunk. Godfather, Buliwyff paladin, Evita minstrel, Tattersail es en cleric. Ez 5. :) Kesobb mar voltunk tobben is, akkor jott Rambo es egy merc, de elment Buliwyff.