Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A helyedben tarsulnek par scout-tal (tegnap Wicoa meg Ghosty is csapat nelkul volt), beszervalnek egy theu-t meg egy clericet. Emlekezz vissza milyen jol ment amikor Drag, te, egy 45-s wizzi meg en egy csapatban nyomtuk.
Albiknál a cabalist, és természetesen a spirit line-ban amit még a kevés cabalist közül se választ senki mert egy nagy szar 😊 (de legalább AE)
Azert az overpowered albik miatt siroknak mondanam, hogy nezzek meg melyik kaszt kapja Albionban a nearsightot es az AE DoT-ot 😛P
2002. október 01. 08:22, Kedd - Alex
A Mythic elindította a Dark Age of Camelot: Shrouded Isles bétatesztjét. A tavaly megjelent játék kiegészítõjéhez véletlenszerûen fogják kiválasztani a tesztelõket. A játékban új, a DirextX 8-at is támogató grafikai motor révén javított vizuális hatásokra számíthatunk. Az alapjátékhoz képest új karakterosztályok, új fajok és új területek várják a kalandozókat. A tesztre itt lehet feliratkozni. "
http://www.gamekapocs.hu/goto.php?id=4&cid=24414
\"Life is around you and in you.\"
Lourker

De ehez azért hozzá tartozik,hogy ez a docwolf gyerek ha jól tudom nem tul magas szintû még.
Igen Jock egy xp mániás de egész jól tud AOEzni ha akar :-)
Egyébként nekem nagyon komoly ellenfelem csak a warden.Én azoktól tartok a legjobban.Én ugye bár csak akkor tudok gyõzni 1v1ben ha bejön a Slam.Onnantól kezdve nem áll meg semmi elõttem.Ez a wardennél ugye elég neces a PBT miatt.
Kedvenc szórakozásom a SB-k össze szedése sauvage forestben.Ezek sosem tanulnak és minidg betámadnak.A pajzsot valahogy sosem tudják parryzni a kis mocskok és amíg állnak bele nyomok egy véreztetést.Álltalában Slam után mindegyik fut de mivel a véreztetés bennük van nem tudnak elbujni elõlem és feladják.Nekem max 10%hp ment le az is fõleg a mérgektõl.
Weldrinnek mindig mondom,hogy pajzsos tankot megne támadjon mert irdatlan módon kiszivatják.
Bevallom trofeákat gyüjtõk és most Azal-ra hajtok nagyon.Vele még nem találkoztam.Lehet elég okos vagy csak nem campel láma módon sauvageban.
Ebbol 933! volt az alap sebzes+critikal
Lourker
Lourker
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
2. csökkentik a conc alapú buffok hatótávolságát; ha baromira messze eltávolodik a buffbottól akkor jejönnének a buffok.
Biztos van tobb megoldás is, csak szerintem nem törik magukat hogy megtalálják.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
1v1-et meg azért hoztam fel mert az assassin nem tipikusan group kari RvR-en, és valószínû hogy nem támad meg egy 8-as groupot egyedül.
http://www.spegel.nu/nwo/search.asp?query=&guildname=&levelfrom=50&levelto=&realm=alb&cls=Infiltrator&race=Any&servers=Prydwen&search=The+big%2C+bad+button+to+press+%28output+is+max+100+players%29
Olvasd ezt a topikot, itt vannak jó példák erre(van egy Weldrinnel is 😊):
http://forums.barrysworld.com/showthread.php?s=4025a0d0050e291cd04b57cfdc188694&threadid=32390
Ennyivel már a relicraideknél se kell betörni az ajtót..
Szerintem külön kéne választani az olyan idiótákat akik tényleg mindenért sírnak(pl. nerfeljük a friart aki már így is az utolsó elõtti helyen áll a statisztikákban), és az olyant akiknek tényleg van alapja.
A gond az hogy a Mythic nem ismeri a saját játékát és gondolkodni sem szokott, csak nerfeli azokat ami ellen a legtöbben és leghangosabban sírnak(így ha valamin változtatni akarsz csak sírással érhetsz el valamit).
Az a baj, hogy a jol ismert "furdoskurva" effektus aldozata a DaoC. Ha egyforma statok, varazslatok, specpontok lennenek, akkor is lenne siras, pl hogy Albioniak tobben vannak. Mindig lesz siras, es sajnos az a tendencia, hogy ezzel egyutt nerfeles is. Jonnek ki az ujabb MMORPG-k, a Mythicnek ossze kell majd szednie magat, igy is egyre tobben hagyjak abba.
Inkább nézd meg ezt: http://www.camelot-seer.com/classes/rp50.php?x=8
Elsõ 6 helyen a 6 stealther class van, és nem kis különbséggel!
A nerffel az a baj hogy túlzásba viszik.
Az assassinokról az a véleményem hogy nem felelnek meg egy igazi assassinnak: szerintem egy tank legyen erõs és ügyetlen, egy assassin meg gyenge de ügyes. Nem véletlen hogy Troll, Highlander, Firbolg nem lehet assassin, hiszen a nagy testhez nagy erõ tartozik, de kis ügyesség, és ha béna vagy akkor nem tudsz elbújni. Assassinoknál meg pont fordítva kéne hogy legyen: kis test=ügyes és el tud bújni, de gyenge(mondjuk azt nem értem hogy nyílt terepen fényes nappal hova bújik)
A gond az hogy most az assassin ügyes is meg erõs is, de akkor miért nem predatornak hívják inkább, és a tankok helyett meg csinálhatnának Schwarzenegger classt(amelyik szintén el tud bújni meg ügyes is) a game meg lehetne szintén Predator DaoC helyett.
Eleinte valami olyasmirõl volt szó hogy az assassin arra való hogy bemászik a várba és leszedi az NPC archereket, meg megöli a castereket. Most meg 2-3 tankot is levernek egymás után, a nem tank support-hibrid classokról már ne is beszéljünk.
Es allitolag nem azert nerfeltek a clericet, mert hibbik vagy middik sirtak, hanem mert az albik sirtak. 😄
Csak ugy poenbol Prydwen top10
1 Coren Loreweaver Minstrel Briton
2 Azal Shadowblade Kobold
3 Kephan Mercury Thane Troll
4 Artemis Entreri Infiltrator Saracen
5 Tuorin Warden Celt
6 Melgar Runemaster Norseman
7 Firehawk Blademaster Firbolg
8 Divious BlackDragoon Thane Norseman
9 Derric Pathfinder Infiltrator Briton
10 Hoster Midgard Shadowblade Norseman
Excal:
1 Eleasias Wayfarer Ranger Celt
2 Alpha Male Minstrel Highlander
3 Veeshan Sorcerer Briton
4 Outlaw Theurgist Avalonian
5 Cuthervaen Champion Celt
6 Madeleine Kalya Skald Norseman
7 Creep Shadowblade Kobold
8 Horsma Hordesdottir Skald Norseman
9 Bluwi Runemaster Kobold
10 Mallus Darkblade Infiltrator Saracen
Latszik hogy mindketto tele van assassinokkal (4/2). Most az osszs tobbit is nerfeljek? Engem meg mindig az zavar kibaxottul, hogy ott volt a scout, iszonyat melo volt felvinni 50-re, nerfeltek. Ott az infi, szenvedes lez 40 folott az xp-zes, de a tobbi kaszt egyfolytaban nyavajog hogy nerfeljek oket. A fo gond nem a nerfelesekben van, hanem hogy ezeket a nyavajgasok okozzak. Sirtak hogy archerek fu de taposak, nezd meg, igaz hogy Excalon legtobb RP-vel egy ranger az elso, de ezen kivul egy archer sincs semelyik top10-ben. De mivel sokan nyavajogtak, ezert nerfeltek oket. Nezd az albi kasztokat, mivel sok az albioni, ezert sirtak hogy nerfeljek oket, erre tessek, a normalis alvi kasztokat patch-rol patch-re nerfelgetik szepen folyamatosan.
De ha nem nerfelik akkor a nem über classoknak megy el a kedve az egésztõl.