43179
-
Fidelcastor #16749 Nekem mondtátok régebben a VP-vel kapcsolatban, hogy a 6 wizard+minstrel+cleric nem életképes. 3-5 VP 1850 instant megöl bármilyen csapatot. Ha meg valami csoda folytán túlélné valaki a 6 VP-t akkor meg sos+Bof és szépen elkocognak. -
#16748 Mondjuk a skald az szar ugy ahogy van. Leginkabb nelkulozheto mach 5-tel biro class szerintem. Semmit nem tud felmutatni a csapat erdekeben a speed-en kivul, igazan megtapolhatnak egy kicsit. -
#16747 Btw a hibik nem értem miért panaszkodnak olyasmire ami még ki se jött :) nem mondom lehet hogy kurva jó lesz, de lehet hogy nem annyira, majd ha 1.62 után nem tdtok egy csatát se nyerni (ja igen Grati mester az RR10L10hez ha jól hallottam a napokban dingelted), akkor majd lehet sirni.
Palát ne szidjátok mert szart se ér mert gyengus csak endu miatt és fh miatt jó.
Stealtherek: lehet sok infi van, de legalább annyi sb is (nézzétek már meg a populáciot realmeként, már jó ideje a midik vannak többségben), és sose járnak egyedül és mindig van buffjuk :p
Hasonló bónuszok hehe :) én csak annyit mondok akkor hogy vmelyik tankunk ami sűrű kapjon mach5t, a hiler aestunt, nem is kell insta (habár az se rosz), használható helyen instamezt, bár nem kell, legyen sima castolos aestun és nem kell az se. Amit még nagyon irigylek a healer RA hogy felszedi saját magát fullba RS nélkül :) de a bof is jó mondjuk. Group Purge se kell mert az már overpower lenne, nem kell olyan caster ami saját nukját alábuffolja, mert az már overpower lenne, nem kell 1000+okat ütő tank mert az már overpower lenne, nem kell 500-700akat ütő stealther mert az már overpower lenne, nem kell 900as pbaoe mert az már overpower lenne, nem kell a castereinkenk snarest nukolo, ütő pet mert az már overpower lenne (ofcors állando és nem a theu igencsak manaigényes petjére gondoltam, habár megvan az elénye noha csak 20 secig hogy több célpontot lefoglal). Na kb ennyi jutott eszembe hirtelen :) Persze albinak is megvan az erősegge, ami természetesen azt jelenti hogy a tank grp az igazi nálunk, az RAk is ezt mutatják, noha a casterek se gyengék, csak soknak rosz a speccelési lehetősége és sokkal kevesebbet tudnak mint ellenséges társaik. (ezt ugy értem hogy olyan ágon vannak a dolgok amit senki nem használ vagy olyanon amivel senki nem játszik RvRen mert azaz egy spell nem éri meg annyira).
Ez nem sirás, csak kb tényközlés, amugy tetszik albion szivesen vagyok itt és jó a napom, szal aki fikázni akar csak tessék és mehet a picsába :p -
#16746 Ja, nem volt eppen purge-ja, es 281-et utottem neki smite-tal, tehat egyedul is lement volna (nem stealthben futott). Persze ha pa-val kezd es eppen szokas szerint chatelek. :D
-
#16745 15 percenkent. :D
Egyebkent hiaba sirnak a midik, hogy berserker nerf, savage sokkal durvabb atm. Meg halasak is lehetnek. Az meg nevetseges, hogy BD szar egy grp-ban. Ha tudnak vele jatszani, jobb, mint egy RM. -
#16744 Pala FH: ha van disease a felet gyogyitja. Nem fix amit gyogyit, volt, hogy 400-at gyogyitott, volt, hogy 800-at (es nem annyi kellett a max hp-hoz :) ) -
Rockety #16743 donk arra utalt csak hogy albion ahol a legtöbb assassin van, kapja meg a legjobb assassin finder karit, ami egy csöppet gáz ránk nézve (kis millió infi erre jön még ez a szar is, most már a normál alb zergtől sincs biztonságba az ember... :)
1.62ben visszatérnek stealth mincer specek és megin megy a 2 infi + 1 scout + 1 minstrel grpi, a maga fasza albative songjával, ip áradat, insta stun, speed 5 falra mászás bazz nem is sorolom mert tafaya szerint úgyis szar lesz :).
Btw scout melee vicc sokak szerint, de magasan speccelt thrustal elég szépeket üt + dragonfang (1 scoutnak van prydwenen, be is szoptam jól...:) -
Rockety #16742 azért megkérdezném mester urat az albioni tank grpal kapcsolatban (nerf albion? yes)... 1.62 majd az 5percenkénti a képen látható nukelések lesznek poweresek...(nerf albion? yes) és erre jön még rá az hogy 3478846837 vagytok (kitelepítés? yes) -
#16740 ja egen az 1000től igencsak messze van a dolog :)
nesze bizonyiték nem igéret, kép 1.62 albion, Bedevere server: http://www.darkangels.hu/~daoc/Gryllus/VP.jpg -
#16739 sőőt ha 2 cleric van.. :) -
#16738 Istenem, ha tudnád hogy mit is tartasz olyan nagyra :) pbaoező tank lol :) jó ha 40et sebez :) Sőt a pala 4 IPs mert ugye IP (alig 1-2%a veszi meg a paláknak) FH (group isnta) cleric insta, cleric grp insta :pp NERF ALBION JAJJJ -
#16737 Ja, nerf Albion. -
BadGuy #16736 1 Y-E-S succi-ra raferne :) -
#16734 Heh, azzal nincs gond, hogy megoltok, a jatek resze. :) De azert ennyi stealther egyutt. Ami a duhito, utana kimentunk HW-be, ott meg a midik campeltek (2 sb, 1 hunter, 1 healer). Nem baj, healer meghalt :D -
Rockety #16733 bocs de elég fáradt vagyok azt nem láttam hogy tevagy, csak amikor bemezzeltél akkor néztem a nevedet, hát ja... elég gázos volt. De előtte meg 3x zergeltek meg a spanjaid, szal egál : ) -
#16732 hat sracok ez eleg szomoru dolog volt... -
#16731 Megoltem Succit. Nem egyedul, meg egy trollal kuzdott eppen, de megis :) Szar a resistje. :) Maris jo a napom. :D -
#16729 Kandig RR6L6 pala - lattam mar megolni 3 buffolt ns-t egyedul, csak azert csodalkoztam. -
BadGuy #16727 Sb logikus hogy lassabban ol meg mer az csak slash fegyverrel tud menni :) -
BadGuy #16726 Biztos vmi gagyi pala volt :D -
Rockety #16725 lehet paladin nem volt capvel, 32es bot vs 50es bot elég sokat számít szvsz, lehet critelt a dot stb... szvsz csak mák volt (paladin rr?) -
Rockety #16724 láttam even -
Rockety #16723 rengeteg bd van és df túrám alkalmával látom hogy jön az erősítés... :( -
#16722 Tegnap RR2-RR3 ns-ek olyanokat utottek, hogy csak neztem. Paladint levittek 2 (ketto!!) sec alatt 50% hp-re (fullra volt buffolva o is, bar csak 32-es bot-tal) en 5 sec alatt haltam meg. Erdekes, hogy 2 szarra buffolt RR5-RR6 sb-nek is sokkal tovabb tart. :(
De a legjobb, hogy mostanaban Odinban mindenaposak a 2-3 BD-t tartalmazo kis grp-ok. :((( -
Fidelcastor #16721 ... után Supp SM és Pac Healer. -
Rockety #16720 mpk-et veszek, 99% qua majd tiéd lehet -
Rockety #16719 bent ovltam végig :) -
Rockety #16716 zak pls loggolj fel majd rangereddel és add oda a 2piercert amit adtam anno (ha még megvannak), mert respecelek piercre 1.62 lurival. kösz -
BadGuy #16715 ...elsullyed a topic :F -
Rockety #16714 bump mert -
Rockety #16712 vagy infijé -
Rockety #16711 5-7p volt az mp leather armor
fegyverek darabja 2.5-3p között mozog (ezekből 3 kell szal legjobb esetben is 7.5p)
sczés 2.5p
alchemy durván 3p ha mindenre raksz valamit
kb ennyibe van egy shade capelése :) -
Rockety #16710 :O -
#16709 Huh. Biztos nem volt unalmas. En egyszer 3.000-rel vegeztem, de mar a falat kapartam.
Egyebkent milyen karijaid vannak? Warrior, shaman, ... ? -
Fidelcastor #16708 Külön köszönt Kameleonnak, hogy kölcsön adta a kariját salvagéra és trinkeltetésre. Igy a 11330 asterite metal barsokból több mint 25 platsot tudtam magamnak csinálni.:)
-
Fidelcastor #16707 2.5 hónap alatt 0-ról exc/midiben lett 4db 50es karim és 52 plats.:) -
BadGuy #16706 Keress 1 crafter manias baratot :). Mi talaltunk egyet hibiben :P. Jofej es nem megy ra ingunk gatyank mp setre. -
BadGuy #16705 Naja nemsemmi volt benonal -
Rockety #16703 kár hogy csak most jöttetek benowhoz, suicoldtam mert van egy kis dolgom rl, na mind1 azé amig tartott fun volt. (csak másodszora sikerült az öngyilok "sajnos" :) -
#16701 ja neeem, nem vagyok egy "veszekedést indító" ember.
én az a nyugodt, türelmes infil vagyok..talán ezért vagyok low rr (rr5), de sebaj...
más: leírná aki tudja, mennyibe fáj egy MP leather set, MP rapier, MP long dirk?