Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Nem baj, ha 5 perces lesz a mezzem recast time-ja akkor az se nyujt majd semmi elonyt. Bar az teny, hogy a middik es a hibbik hatranyba vannak. Mert ugye, ha ott valaki ramnyom egy mezz-t, szinte biztos nem hat ram, mivel ugy 1 perce jott le rolam az elozo. De hogy ok mezzelve lennenek, az ritka mint a feher hollo.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hibbiknél a champion és persze instant.

Hangianix
Es mivel a skald az egyik legnepszerubb kaszt ott, azert kapunk allandoan...

Hangianix
Ja healrol meg egy dolog, nem egyszeru am nem csapaton belulit gyogyitani, ha vannak 30-an a kornyeken. En felbuffolom az infiket meg gyogyitok mindenkin ha van manam, de piszok nehez megtalalni valakit a tomegben.

A helyedben tarsulnek par scout-tal (tegnap Wicoa meg Ghosty is csapat nelkul volt), beszervalnek egy theu-t meg egy clericet. Emlekezz vissza milyen jol ment amikor Drag, te, egy 45-s wizzi meg en egy csapatban nyomtuk.

Middiknél a skald és instant.
Albiknál a cabalist, és természetesen a spirit line-ban amit még a kevés cabalist közül se választ senki mert egy nagy szar 😊 (de legalább AE)

Tafaya
Mindenki 😛

Azert az overpowered albik miatt siroknak mondanam, hogy nezzek meg melyik kaszt kapja Albionban a nearsightot es az AE DoT-ot 😛P

Hangianix
De erdekes volt, hogy mi allandoan mezz, speed decrease alatt voltunk, ok meg sosem. De arra meg mindig nem jottem ra, ki nyomja a speed decrease-t a middiknel.

Tafaya
GOndolkodtam pedig hogy tudnalak megsebezni hogy megtorjem a mezt 😊

toMpEr
sajna ugylatom minket ez nem erint 😞

toMpEr
"Dark Age of Camelot bétateszt
2002. október 01. 08:22, Kedd - Alex

A Mythic elindította a Dark Age of Camelot: Shrouded Isles bétatesztjét. A tavaly megjelent játék kiegészítõjéhez véletlenszerûen fogják kiválasztani a tesztelõket. A játékban új, a DirextX 8-at is támogató grafikai motor révén javított vizuális hatásokra számíthatunk. Az alapjátékhoz képest új karakterosztályok, új fajok és új területek várják a kalandozókat. A tesztre itt lehet feliratkozni. "
http://www.gamekapocs.hu/goto.php?id=4&cid=24414

Hangianix
En is hatat forditottam neked. 😄 Kaptam egy 1.5 perces mezz-t. 😄 Amire kijottem belole akkor volt idom egy grp insta elnyomasara es meghaltam. 😄

Tafaya
Hehe, papokrol annyit hogy multkor MMG kemp volt, en lovoldoztem fentrol de mas mozgas nem volt, es egy bekapott bolt utan lementem, es a jelenlevo kb 12 pap kozott beirtam egy /y HEAL PLZ!-t, meg jo hogy nem forditottak hatat nekem, total leszartak, hiaba szpemmeltem.

Hangianix
Azt ellenben tudom, hogy ha Steveh-val voltam egy csapatban, akkor o sose kap earth buffot. 😄DD Multkor mar en is szoltam a theunak, hogy buffolja mar fel, de igy is kellett vagy 30 perc, amire teljesitette a keresunket. 😄

Hangianix
Biztos osszeallsz mindenfele idiota smiterrel. 😄DD

Tafaya
Ingyen honap nelkul szvsz max 5000 Ft

Mostanában mennyit ér egy használt DAOC?

\"Life is around you and in you.\"

Szeretném megkérdezni hogy esetleg tudna-e vki segíteni befizetéssel kapcsolatban.?(fontos lenne mert nem nagyon találtam egyelõrse senkit, ha igen [email protected] írjatok vagy írjatok itt és írok egy mail-t.)

Lourker

Tafaya
Tomor es velos 😛

Tafaya
Valahova feltoltened magyar helyre vagy nem tudsz gyoprsabb helyet a Fileplanetnal? En most kezdenem el a Fileplanetrol de iszonyu lassu lesz.

Hát bazki a microfo$ ismét nagyot alakított. Leszedtem az Asheron's Call 2 bétát ami a maga 500+Mb-jával nem kis ideig eltartott. Elindítom a telepítést, erre azt mondja hogy csináljak 2-300Mb helyet a C: meghajtón, káromkodok egy jó nagyot és kemény munkával sikerül letörölnöm pár windows komponenst. Elindul végre a telepítés és ekkor közli velem hogy 1Gb hely kéne még neki természetesen a C: meghajtón. Ne akarjon már ennyi helyet a 2Gb-os C: partíciómon amin a windows maga 1Gb-ot elfoglal, plusz fél gigát a telepítõ file. Ezek tényleg azt gondolták hogy a szaros demójuk miatt újra particionálom a winchesteremet? Vagy lehet hogy nem tudják hogy egy winchesteren több partició is lehet, és nem kéne a C-t erõltetni minden áron?

Tafaya
Sarga luri varikat lehet egy lovessel olni ha nincs BT-juk, meg nekem volt egy lovesem kek hunterbe hogy megcsuklott rogton. Ja es ez se volt rossz:

Tafaya
Mint irtam 44-es Docqolfz, ami azert csak 6 szint kulonbseg. En critshottal meg zoldet se nagyon tudok egy lovessel leloni, esetleg ha caster BT nelkul.

ez lemaradta végrõl: :p
Azért az az 1065ös damage az nem kevés.
De ehez azért hozzá tartozik,hogy ez a docwolf gyerek ha jól tudom nem tul magas szintû még.
Igen Jock egy xp mániás de egész jól tud AOEzni ha akar :-)
Egyébként nekem nagyon komoly ellenfelem csak a warden.Én azoktól tartok a legjobban.Én ugye bár csak akkor tudok gyõzni 1v1ben ha bejön a Slam.Onnantól kezdve nem áll meg semmi elõttem.Ez a wardennél ugye elég neces a PBT miatt.
Kedvenc szórakozásom a SB-k össze szedése sauvage forestben.Ezek sosem tanulnak és minidg betámadnak.A pajzsot valahogy sosem tudják parryzni a kis mocskok és amíg állnak bele nyomok egy véreztetést.Álltalában Slam után mindegyik fut de mivel a véreztetés bennük van nem tudnak elbujni elõlem és feladják.Nekem max 10%hp ment le az is fõleg a mérgektõl.
Weldrinnek mindig mondom,hogy pajzsos tankot megne támadjon mert irdatlan módon kiszivatják.
Bevallom trofeákat gyüjtõk és most Azal-ra hajtok nagyon.Vele még nem találkoztam.Lehet elég okos vagy csak nem campel láma módon sauvageban.
Tafaya
Infik miatt siroknak, ime Azal talalkozasa egy 44-es scouttal:

Ebbol 933! volt az alap sebzes+critikal

Tafaya
Hat a skaldot meg a minstrelt azert nem lehet osszehasonlitani jol, mert az egyik rogue a masik harcos.

Remelém egyszer fogsz játszani este és majd megbeszéljük hogy volt ez😛

Lourker

Hát nem tudom troll warrior 120t sebez és egyet üt amig weldrin 3at azért az elég nevetséges szerintem.(nekem lvl40 warrior 190-215 ütött( epic scale armor és elég magas resistek mellett).

Lourker

Hangianix
Steveh az egy joszivu srac. Befogadott a grp-ba 23-s wizardot, 25-s mercenaryt. 😄DD

zippofcy
Hogyhogy kire? Hat a gazdaja masik accountjan levo karira akit buffol. Vagy szerintetek nem 1xubb ket geppel csinalni? Nalam meg a taskvaltast se engedi a daoc (gondolom a hackeles miatt)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Aki creftel az csinál valamit: nyomogatja a gombokat, chatel. A buffbot csak áll, és semmit nem csinál.

1. ha 10-15 percig egy helyben áll és semmit nem csinál akkor kilogolják. a /stick nem oldja meg mert kire stickelne?
2. csökkentik a conc alapú buffok hatótávolságát; ha baromira messze eltávolodik a buffbottól akkor jejönnének a buffok.
Biztos van tobb megoldás is, csak szerintem nem törik magukat hogy megtalálják.

zippofcy
Na igen, meg is eri nekik azert sem csinalnanak semmit. A masik az hogy ugyan mit tehetnenek? Ha lekorlatozzak hogy 1 IP cimrol csak 1 jatekos jatszhasson akkor azok kerulnek elonybe akik 2 IPvel rendelkeznek. Ha megcsinaljak hogy 1 hitelkartyaval csak 1 accountot lehet kifizetni legfeljebb a magyarokat tiltjak le, mert nyugaton mindenkinek legalabb 2 hitelkartyaja van. Ha kirugdossak az 5 percnel tovabb 1 helyben allo karikat arra meg ott a /stick. Akkor megis mit tehetnenek? Megnezik logban ki az a buffer aki allandoan uazokat buffolja? Alt. ez igy termeszetes (haverok, guild, stb) meg mekkora melo lenne. Szerintetek ki lehetne szurni valahogy a buffbotot???

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
En is ugy tudom hogy azert nerfeltek mert az albioniak sirtak hogy a clericjeik nem gyogyitanak hanem smiteolnak. Na de azt senki nem vette figyelembe hogy ha pl. middiben jatszom akkor se kapok gyogyitast soha, es masok sem. Mar csak azert sem mert kurva nagy kavarodas szokott lenni es alt. soha nem 1vs1 harc van hanem tobben utnek 1et. Ilyenkor alt. akik utik azoknak nem kell heal, akit utnek annak meg ugyis mind1 😊 A healerek hatramaradnak, hogy csata utan rezzeljek a hullakat. Ha eleg kozel mennek hogy harcoljanak akkor oket is leverik es mindenki nyomhat releaset. Szoval a hulye siro albioniak csak azt nem vettek figyelembe hogy igy a clerikjeik nem respeccelik majd magukat es gyogyitjak oket hanem uj karit inditanak vagy megsertodnek es abbahagyjak a jatekot. A baj az hogy erre a Mythic se gondolt. Hat igen, "az emberi butasag altalanos, de vannak kivetelek" - kar hogy en alt. nem latom a kivetelt 😊 . Mind1, a hiba biztos bennem van (legalabb bekepzelt ne legyek 😊 ) Jelenleg szvsz ha vki egyedul akar PvPzni az vagy stealthert vagy skaldot inditson. Ha csapatban akkor legyen nuker (lehetoleg AoDs) , meg oda kell nehany tank is a nukereket vedeni. De nem sok 😊 Kulonben meg mar mikor kijott a DAoC Europaban akkor azt lehetett olvasni az amcsi forumokon hogy a tankok sirtak hogy csak ajtobetoresre jok. Albiont meg tovabbra is gyengiteni fogjak, mert az USAban ott jatszanak a legtobben, ezert egyenlotlen a game. Azt hogy Europaban mi van a Mythic nagy ivben leszarja. Mi talan nem szarjuk le mi van Romaniaban? Na ugye, pedig az itt van a szomszedban 😊

Azért az kicsit túlzás hogy mert egyszer 2 miss-t lõttél azért már esélytelen vagy az összes caster ellen. 1500 rangen kívül nem ér el a mezzel, resistálhatod a mezzt, a DD-t, nem biztos hogy egybõl kiszúrja hogy lõ rá valaki, stb...
1v1-et meg azért hoztam fel mert az assassin nem tipikusan group kari RvR-en, és valószínû hogy nem támad meg egy 8-as groupot egyedül.

zippofcy
Nem a jateknak, csak Albionnak. 😊 vagy 😞 tetszes szerint 😊

Tafaya
Tetszenek ezek az 1v1 alapjan felallitott velemenyek. En is leirom hogy lattam egy sarga con elf varazslot, ralottem 2x, miss miss, kaptam egy qc mezzt, majd max 5 mp alatt 3 350+ DD-t. Szoval nerf elf varazslok, mert eselytelen a scout ellene.

16db 50-es infi van kb.
http://www.spegel.nu/nwo/search.asp?query=&guildname=&levelfrom=50&levelto=&realm=alb&cls=Infiltrator&race=Any&servers=Prydwen&search=The+big%2C+bad+button+to+press+%28output+is+max+100+players%29

Nem azt mondtam hogy semmi nem tudja legyõzni, mert ha sikerül le-stun-olni, akkor megölhetõ, csakhát nem minden class tud stun-t(és nem mindíg sikerül), és szinte az összes amit próbálsz rá ütni azt evade-eli..
Olvasd ezt a topikot, itt vannak jó példák erre(van egy Weldrinnel is 😊):
http://forums.barrysworld.com/showthread.php?s=4025a0d0050e291cd04b57cfdc188694&threadid=32390

Tafaya
Es 50-es infi mennyi van? Hol lehet ezt megnezni?

Tafaya
Hehe nincs hatranyban az assassin harcban? Kerdezd Steveh-t 😊))) Raadsul 1.53 utan a mergezes is gyengul elegge. Szvsz az lesz a vegso csapas a jateknak, ha az assasszinokat nerfelik.

Most néztem: middiknél már 32db lvl50-es SB van, ezek sorozatban gyártják õket.
Ennyivel már a relicraideknél se kell betörni az ajtót..

Az hogy az assassinnak van olyan képessége hogy senki sem látja az óriási elõny és ezt még el tudnám fogadni, de hogy ezzel együtt nincs hátránya(a harcban) az már durva és nem hinném hogy alaptalan a sírás.
Szerintem külön kéne választani az olyan idiótákat akik tényleg mindenért sírnak(pl. nerfeljük a friart aki már így is az utolsó elõtti helyen áll a statisztikákban), és az olyant akiknek tényleg van alapja.
A gond az hogy a Mythic nem ismeri a saját játékát és gondolkodni sem szokott, csak nerfeli azokat ami ellen a legtöbben és leghangosabban sírnak(így ha valamin változtatni akarsz csak sírással érhetsz el valamit).

Tafaya
Hat ha az assasin nem olyan amilyennek lennie kellene, akkor a scout mi? 😊)))

Az a baj, hogy a jol ismert "furdoskurva" effektus aldozata a DaoC. Ha egyforma statok, varazslatok, specpontok lennenek, akkor is lenne siras, pl hogy Albioniak tobben vannak. Mindig lesz siras, es sajnos az a tendencia, hogy ezzel egyutt nerfeles is. Jonnek ki az ujabb MMORPG-k, a Mythicnek ossze kell majd szednie magat, igy is egyre tobben hagyjak abba.

A top 10 player csak azt mutatja hogy ki hány órát játszik a karakterével(mondjuk az sem árt ha nem valami béna karakterrel)
Inkább nézd meg ezt: http://www.camelot-seer.com/classes/rp50.php?x=8
Elsõ 6 helyen a 6 stealther class van, és nem kis különbséggel!
A nerffel az a baj hogy túlzásba viszik.
Az assassinokról az a véleményem hogy nem felelnek meg egy igazi assassinnak: szerintem egy tank legyen erõs és ügyetlen, egy assassin meg gyenge de ügyes. Nem véletlen hogy Troll, Highlander, Firbolg nem lehet assassin, hiszen a nagy testhez nagy erõ tartozik, de kis ügyesség, és ha béna vagy akkor nem tudsz elbújni. Assassinoknál meg pont fordítva kéne hogy legyen: kis test=ügyes és el tud bújni, de gyenge(mondjuk azt nem értem hogy nyílt terepen fényes nappal hova bújik)
A gond az hogy most az assassin ügyes is meg erõs is, de akkor miért nem predatornak hívják inkább, és a tankok helyett meg csinálhatnának Schwarzenegger classt(amelyik szintén el tud bújni meg ügyes is) a game meg lehetne szintén Predator DaoC helyett.
Eleinte valami olyasmirõl volt szó hogy az assassin arra való hogy bemászik a várba és leszedi az NPC archereket, meg megöli a castereket. Most meg 2-3 tankot is levernek egymás után, a nem tank support-hibrid classokról már ne is beszéljünk.

Hangianix
O is itt jatszik, tehat ez csak "pletyka". Bar, oszinten szolva az itt tapasztaltak alapjan kinezem az amcsikbol. 😄

Tafaya
Mi? Ha ez igaz komolyan gondolkodoba esek hogy atmenjek-e az "Albion Retirement Center"-be 😊

Hangianix
Hehe. Beszeltem egy middivel, akinek mondtam, hogy GOA az egy middi-lover banda, mire mondta, hogy ok meg ugy latjak, hogy nem. 😄

Es allitolag nem azert nerfeltek a clericet, mert hibbik vagy middik sirtak, hanem mert az albik sirtak. 😄

Tafaya
Hehe es a vegen Albionban csak Cabalist meg Paladin meg Mercenary lesz 😊

Csak ugy poenbol Prydwen top10

1 Coren Loreweaver Minstrel Briton
2 Azal Shadowblade Kobold
3 Kephan Mercury Thane Troll
4 Artemis Entreri Infiltrator Saracen
5 Tuorin Warden Celt
6 Melgar Runemaster Norseman
7 Firehawk Blademaster Firbolg
8 Divious BlackDragoon Thane Norseman
9 Derric Pathfinder Infiltrator Briton
10 Hoster Midgard Shadowblade Norseman

Excal:

1 Eleasias Wayfarer Ranger Celt
2 Alpha Male Minstrel Highlander
3 Veeshan Sorcerer Briton
4 Outlaw Theurgist Avalonian
5 Cuthervaen Champion Celt
6 Madeleine Kalya Skald Norseman
7 Creep Shadowblade Kobold
8 Horsma Hordesdottir Skald Norseman
9 Bluwi Runemaster Kobold
10 Mallus Darkblade Infiltrator Saracen

Latszik hogy mindketto tele van assassinokkal (4/2). Most az osszs tobbit is nerfeljek? Engem meg mindig az zavar kibaxottul, hogy ott volt a scout, iszonyat melo volt felvinni 50-re, nerfeltek. Ott az infi, szenvedes lez 40 folott az xp-zes, de a tobbi kaszt egyfolytaban nyavajog hogy nerfeljek oket. A fo gond nem a nerfelesekben van, hanem hogy ezeket a nyavajgasok okozzak. Sirtak hogy archerek fu de taposak, nezd meg, igaz hogy Excalon legtobb RP-vel egy ranger az elso, de ezen kivul egy archer sincs semelyik top10-ben. De mivel sokan nyavajogtak, ezert nerfeltek oket. Nezd az albi kasztokat, mivel sok az albioni, ezert sirtak hogy nerfeljek oket, erre tessek, a normalis alvi kasztokat patch-rol patch-re nerfelgetik szepen folyamatosan.

Az tény hogyha nerfelnek egy überclasst akkor azok ott hagyják akik csak überclassal szeretnek játszani; pl. Blood: hunter után SB...
De ha nem nerfelik akkor a nem über classoknak megy el a kedve az egésztõl.