Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr

zippofcy
Egy ropke ev es itt is van. Mar alig varom 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Tafaya
Miert jatszotok meg ezzel Rockety+Badgay???? Hat csak szenvedest okoz nektek.

Hangianix
Igazuk is van, inkabb nem jatszok vele (fogok 😊 ) minthogy at kelljen speccelnem.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

zippofcy
Igen, a DoT a nearsighttel egyutt a matter vonalon van. Kb. ennyi a hasznalhato a matter vonalon, ezen kivul meg van debuffja. A rootjat megtori a DoTja, szoval vagy keres egy csapatot ahol elnezik neki hogy csak debuffol vagy a petje xpt zabal, vagy pedig szolozhat a petjevel egesz lvl43-45ig amikor is ALLITOLAG szolozhatja pet nelkul a tanglikat. Hat ez eleg unalmas ... Esetleg JO guildok felhuzhatnak kabat lvl50re de akkor kisebbfajta megszallottsag kell hozza a kaba reszerol IS szvsz ... az ajtot pedig ki lehet valasztani celpontnak aoe DoThoz??? Mindegy, jelenleg asszem meg a sima DoTja meg a matter vonalon levo area DoTja se adodik ossze, szoval marad a dogunalmas petes szolozas ami raadasul a manat is eszi mert ha a pet okoz nagyobb dmget akkor szar az xp. Azert nem veletlen hogy olyan keves a caba. RvRben pedig csak csapattal er vmit, ez mondjuk a karik tobbsegere igaz de olyan azert mar kevesebb van aki egyedul szinte eselytelen barkivel szemben. Mondjuk lerootolhatom es elszaladhatok kozben ranyomhatok egy DoTot es remelhetem hogy kifekszik mig kerget. Mar ha nuker vagy stealther az illeto keves HPval. De mivel a kaba hpja is keves ezert ha nem o latja meg elobb az ellent (nearsight) meg erre sincs eselye. RvRben meg ki az a hulye aki a petet tamadja? Szvsz support karinak idealis. Marmint nagy csapatot tamogatni 😊 A skald meg az SB ezerszer szorakoztatobb PvEben meg RvRben is. A skalddal raadasul iszonyu konnyu xpzni is. A smite clericben az volt a jo hogy egyforma jo volt tamadasra (szolozas) meg gyogyitasra is (legalabbis lvl43-45ig) RvRben viszont smite clericnek keves a manaja a gyogyitashoz, a nerf utan meg a dmgje lesz keves, csak csapatban mehet de ott meg jobb ha gyogyit ... ezert hagytak ott a smiteruket a legtobben amcsiban. Mind1, a masodik karim a skald volt es meg mindig az a legjobb szvsz pedig mar vagy 10et kiprobaltam.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
Mit nerfelnek? A buffokat? Vagy a buffbotok hasznalatat akarjak valahogy megneheziteni?

zippofcy
Fujj buffbotot akarsz te csalo! 😊
Allitolag kovi patch utani patchben ugyis nerfelik ... bar mire az eler Europaba 😊

Flameljetek 1000L😊

\"Life is around you and in you.\"

Most minden összejött,szal nem tom megvenni😞

Ez azt jelenti, hogy neki sincsen (gondolom serial vagy crackrõl van szó ) szükség van egy cd-re és egy érvényes serialra, hogy accountot hozhass létre...asszem kénytelen leszel megvásárolni haver.
Ez arra a kérdésemre volt a válasz ,hogy crackelt DAOC-al játszik-e?

"no, I don't have, you need a cd and a valid one for an account.....think you'll have to buy it mate"
Ez mit is jelent(szar vagyok angolbol)?

Bith
Ez egy lentebbi serial (ill. cd-key) témához egy kis pontosítás.
Szal, a cd-key csak 1x használatos sztem. Miután bereggelted vele az accountodat, onnantól már mind1, hogy ki látja, mivel többször nem lehet vele reggelni úgysem. Onnantól kezdve a legtitkosabb az az account password kell legyen, mert azzal még új game passwordöt is lehet generálni (bár, ha valaki megtudja a game pass-t, akkor is szopacsa valaszeg a karaktereidnek, de nem vész el az accountod ugyebár). Tehát publikus serial, mint olyan nincs, illetve egész addig van, míg a legelsõ nem regisztrál vele. 😊

AoD-nak: amúgy mostanában azért nem vagyok, mert egyrészt lejárt az elõfizum (fél éves volt, október elején járt le), és mostmár várok egy kicsit normális net elérésre, és aztán fizetem be megint. Azért az AoD fórumot olvasom, csak most éppen nem ment 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Ja én ismerem nagyjából, persze magyar a srác. Elég lazán nyomja, van 3db lvl 50-es karija és egy 4x-es.
Közben sikerült megoldani a letöltést(Scythe átnyomta ICQ-n)

A francba mégse müxik a key😞

Szal müxik csak 17K-val jön az update

JA és a CD_key eddig müxik

Autoapdater nem müxik

A paccsokat oflány honnan lehet leszipkázni?

Uberlama
nem kell kispályázni én sept végén fizettem be fél évre, az elég lesz 😊 (egy darabig )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

zippofcy
Ja en is kb 2 de lehet 2 es fel honapot. 1xuen nem vettek eszre hogy lejart az ingyen honapom. Eddig 2x3000Ftot fizettem es februar ota jatszom asszem ... vagy marcius? Ja 2 napja fizettem be 3.jara 1 honapot, de ez meg hatravan. Aki ennel olcsobb szorakozast tud az hazudik 😊

zippofcy
Neha mi is abbahagyjuk, mert enni ugyan lehet kozben de aludni mar nehezebb.
Az osszes szerveren aminek beszeljuk a nyelvet, sot nehanyan meg olyanon is amelyiknek nem.
Elsosorban a nyelv, meg ebbol kovetkezoen a jatekosok nemzetisege. Ezenkivul a ping / lag sem ugyanaz, ami csak azert meglepo mert tudomasom szerint az osszes szerver egy helyen van vhol Franciao.ban.
Meg mindig lassabb mint a CShez.
Hajajj, odakat! De ne szamits vmi lanyregenyre.

Taranov
Közületek mindenki folyamatosan DAoC-ozik?
És melyik szerveren? Remélem én is tudok majd játszani.
Mi a különbség a szerverek közt?
Gyors internetkapcsolat kell a DAoC-hoz?
ÉS valaki tudna róla valamit mesélni?

Köszi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Uberlama
Lol 😊)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Ja igen, tegnapi elmenyem Globelightning-gal. Azt hiszem Galpenben kezdtem, ugy ketkopesnyi tavolsagban allhattam a falutol, amikor odajott hozzam egy masik troll es azt mondja: task. Gondolom csak nem tevesztett ossze engem egy orrel, alltam tovabbra is ott. 10 sec szunet - task. Na mondom, most mar szolok neki, hogy tolem nem kap. Erre csond. Aztan beirtam neki, hogy kaphat bar coppert, ha elhozza nekem egy 50-s szintu albi fejet. Erre benyomott egy 😊-t es kinyogte, hogy a 2. szintu questhez kene segitseg (amikor tarsulnod kell valakivel es megolni par goblint). 😄

Hangianix
Par magyar van albionban is exc-en, szamot inkabb nem irok, mert a vegen megsertem oket. 😄

Prywden szerveren meg nem igazan talalkoztam olyannal aki abszolut nem beszelt volna semmit angolul, bar az teny, hogy van egy guild akiknek ha irok, sose angolul valaszolnak. 😄

No akkor?😊

zippofcy
Excalibur szerveren tudtommal csak Midgardban vagyunk magyarok. A gond akkor kezdodik ha Hiberniaban meg Albionban is nyomni akarod, mert mindkettoben a magyarok a Prywden szerveren vannak. Szoval valasztanod kell. Raadasul a mai napig nincs 3. angol szerver. De ha tudsz angolul akkor ugyis segit mindenki, foleg a skandinavok rendesek. Bar engem huztak mar spanyolok is, igaz az angol gyerekkel azon rohogtunk kozben hogy ezek beszelnek-e angolul egyaltalan. 😊 Pl. kedvenc beszolasom: Serch me grav 😊 Ezt azutan kaptam az egyik spanyoltol miutan 5odjere erdeklodtem tole ugyan mi a feneert szaladgal korbe-korbe negyedoraja 😊 Szoval spanyolokkal csak akkor groupolj ha par szinttel feletted vannak ... es lepj ki rogton ha az xp rossz ... de legalabb nem kell magyarazkodnod, ugyse ertik 😊 Kezdo karinak midiben a legjobb a skald vagy a berserker, hibbibe a champion, albionban meg mondjuk az infi 😊 A petes kariktol inkabb maradj tavol ha rvrezni is akarsz. Bar nekem van egy 21es matter kabam, alig varom mit erositenek majd rajta a kovi patchben (EZT mar nincs hova nerfelni) 😊

Hát ha tetszik akkor kikönyörgöm(most vertem el a pénzem egy új monitorra)...

toMpEr
Es fizetni is fogsz erte?

toMpEr
melyik hub/milyen neven?

Hát ha müxik a cucc akkor nekem mindeggy😊

Huh letölthetném tõled(semelyik sincs éppen onlány és mindíg megszakítják a letöltést)????

Van serialom😊

Ams
off:

Amorceal mi a helyzet? 😊)

on:

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Sajna az van ,hogy ezt egy Sweden HUB-on találtam két embernél ,de mindkettõ alkalmi User(szal nem szokott oda járni)és sehol máshol an neten nem találkoztam vele...

Hangianix
Ize, az egesz cuccot nem lehet leszedni? 😊

Hangianix
Nem hagytam ki. 😄 Ok benne vannak a listaban, pont azert mert ok fent voltak az utobbi 1 honapban. Mivel Drag jatszik Acornnal igy ertelemszeruen benne van. Azt ellenben nem neztem, hogy Drag benne van e. 😄

Szerintem midi van annyira jo mint hibernia, hibiben szerintem csak pbaoe casterek a nagyon durvak, a tobbi az nem anyirra. Ha jol lattam a midiket is elege szoktak tapolni.
Egyedul csak albiont szopatjak, de ezt mar meg szokhattuk😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

toMpEr
Engem is erdekelne letoltheto daoc kiens, plz szolj mar ha talalsz

Hangianix
Nalatok 20-t ir, de nincs benne Qaby, Warbar, Gambell es Strahd. Mondjuk nemtudom mennyit jatszik Turista (neki 43-s skaldja van exc/mid-en). Tehat az 24. Ezenkivul Atomi, Mersain es a haverja, Amorce es en. Az 29. Ez mar inkabb 30- 😄

Tafaya
Tokmind1, valid CD-KEY nelkul semmit nem ersz, validdal meg jatszhatsz 1 honapot. Soxerencset.

"Dark Age of Camelot

Version 1.53

September 25, 2002"
Szal elég új nem BETA

Hogy játszak mi másért😊

A remény hal meg utoljára😊

toMpEr
amugy minek neked daoc iso?

Lacc
De remélem meg se fordult a fejedben hogy tudsz majd vele fizetés és cd-key nélkül játszani 😊
Lacc
Nekem most össz-vissz patchekkel együtt 418 mega.
Ilyen nincs félig letöltöttem és kilépett a csak😞((Be mountroltam a flig letöltött image-t és elég valódinak tûnt...