43179
-
#16900 Majd megtudjatok, mennyire szar, amikor mindenhol 3fg albiba botlotok. :D -
#16899 ha igen akkor azért szóljatok ne sunyiban :p -
#16898 :D -
#16897 Nem lesz igazan gondjuk, mert a legerosebb hibi grp ellen nem kell jatszaniuk. :P -
#16896 Majd megtudjatok mennyire overpoweredek vagyunk :) -
Mester #16895 Np warden nélkül játszik 3 pbaoe 1 debuffal .
Mi wardennel és 3 pbaoe-vel (néha mi is debuff-of grp setupot alkalmazzuk.).
Amúgy lehet pár hibi+alb/pryd ppl indít grpot albi/pryd-en lehet egy realmbe fogunk játszani hamarosan:o -
#16894 btw nem csoda a melee resistjem 0-6% között mozogna, pl thrust 0%, crush pont 6% kb asszem :p de már készül az MP armor -
Mester #16890 :) nemtom kettő aod theu ütöttem életem kettő legnagyobbját ma:)
688 crit nélkül rajtad
652+3xx crit weldryn theu-ján:)
12ppl van guildben 1fg online max általában
1-2 guild kicsit lemásolta a cloak szineket:p -
#16887 van 2 RR7esünk, meg 4-5RR6 és sok RR5ösünk, meg sok lelkes kezdő pala :) -
#16886 ja igen és miért bántod azzal a ronda heroval az én aranyos theumat ? :) -
#16885 hehe akkor már régóta voltunk kint NP párszor már elesett ellenünk meg warders is egyszer.
2fg aod volt most kint végig.
igen az első amit írtál nagyon ronda volt anyáztunk is csak Warbar és Én rohantunk ki purge után a mezből, többi halott volt a másik fg meg későn vette észre. azt elbénzátuk rendesen.
2. amit irsz is jó mert akkor segitettünk 1.5-2fg albin akik wardersel harcoltak, warders feküdt aztán mentünk asszem hmg, ott egy fg midi, aztán ti , aztán 1.5-2fg np ment le chainbe, de az add albok utánatok leléptek asszem amg fele, mert épp csak túléltük NPt.
vmit viszont nem értek (najó 2 dolog): nálatok eclipseben most 2 fg megy külön ? mert mintha ez lett volna egyszer amgnél levertünk 1 fg eclipse szerű (köpeny alapján) aztán meg még1 fgt az uton amg közelében.
2: Rajtatok miért nem fog az aemezz? NPt simán lemezeltem, de titeket nem lehet és mezspam se ment különböző idejű mezzekkel. -
Atomy #16884 Kezdem értemi mi történt, már csak az nem világos miért írod ezt ide :)
Tehát balanced rr-8-10 körüli groupoddal levertél 1+1 fg rr4 körüli random albit. Ezt x év RvR után még meglepőnek találod? Vagy magadat akarod fényezni azzal hogy a létszámot kiemeled és a harc többi tényezőjét elfelejted említeni? Komolyan nem értem ezzel mit akartál.
Az meg hogy több fg álldogál hmg-nél miért gond? Ha több fg van egy zónán belül akkor néha találkozni szoktak, és az olyan groupok ahol nincs minstrel nem szeretnek sokat futkosni :) Ha meg high rr balanced rp-farmer groupok vannak kint akkor senki nem olyan hülye(na jó azért vannak elegen) hogy a random low rr groupjával egyedül menjen megöletni magát. -
#16883 Nem mintha a hibbik nem ezt csinalnak. :D
Odinban nem egyszer megesik, hogy 2x megoljuk ugyanazt az fg-t, majd jon 2fg, majd 3. -
Mester #16882 Na 2fg volt elöször csak együtt ofc hátulról elkaptuk őket 7 emberrel lemezzeltük első fg-ot második szaladt tovább majd visszafordult na ezt a két fg-ot megölük 7 emberrel.
Aztán megyünk hmg-hez és 3-4fg al álldogálnak ott együtt aztán már 4-5 fg stb. na de nem baj már nem sokáig:d -
Atomy #16880 Ezt nem értem. A "7 ember vs 2fg" balanced group vs balanced 2 group azonos mennyiségű RA-kal volt és nagyon elbénázták? Vagy mi volt? Valami konkrétat is írhatnál mert ez semmit nem mondott.
A mondat másik felét meg megint nem értem. Mi volt a gond, hogy megálltak?, hogy pont a hmg-nél?, hogy 3fg-al? -
Mester #16879 Hát AoD ti aztán sokat fejlődtetek elöször elveszítetek egy 7 ember vs 2fg csatát aztán megálltok a hmg-nél több mint 3 fg -al szép munka:) -
Rockety #16878 én nem erről beszéltem, én csak azt mondtam hogy 2x annyian vannak az albok bármely szerveren :) -
Mester #16877 Na ez így már korrektebb (bard insta spelljének van recast time-ja sorc-nak meg castable aoe amnesiaja van de ez most mindegy.)
A legjobb grp a játékban azt jelenti hogy midi tank/pbaoe hibi tank/pbaoe grp ellen is egyaránt nagyon jó.
Míg hibi pbaoe grp midi tank grp ellen csak akkor tud nyerni ha vmit elbasznak a midik.(jó balanced midi grp ofc.) -
Atomy #16876 "Sorcnak van egy olyan spellje hogy aoe amnesia ami interruptolja moc-t, és qc is szvsz... "
Bardnak meg van insta single és AE amnesia, amivel interruptolhatja a sorcerert :)
"1Druid nem tud eglé gyorsan healelni ha 3 merc van a chanteren"
Mint ahogy nincs annyi cleric a világon aki életben tartja a 3 mercet aki a chantert üti amikor beszalad(be se kell szaladni ha már eleve egy csomóban állnak) a másik 4 chanter közé.
Egyébként nem azt mondtam hogy ezzel a felállással mindíg lenyomjátok a "nagyon űber, overpowered, semmi esély ellene albi tank group"-okat, csak megjegyeztem hogy nem sokkal rosszabb és jó időzítéssel/helyezkedéssel simán felveheti a harcot ellene ha kicsit utánaszámoltok akkor kiderül hogy 6-7 pbaoe bárkit megöl még akkor is ha nem pont középen kapja el és jó resistjei vannak, és van rá esély hogy 5 casterből sikerül legalább párnak néha castolnia. -
Fidelcastor #16875 Én a 6 wizard 1 minstrel 1 cleric groupot tartom a legjobbnak.:) -
Fidelcastor #16874 Ne is én a pbaoe-t hasonlítottam össze.:) -
Mester #16872 hát néhány dolgot elmondok neked.
1Druid nem tud eglé gyorsan healelni ha 3 merc van a chanteren(de kettő se igazán)(már np /eclipse is 2 druid megy mindig.)
Azt írtad 5 chanter 2 healer 1 tank/healer éppen ezért nem egyértelmű.(2healer nekem 2 druidot jelent hibiben bardra nem mondanám hogy healer (nem is igazán gyógyit harcok alatt.)bard az bard:p).
Sorcnak van egy olyan spellje hogy aoe amnesia ami interruptolja moc-t, és qc is szvsz...
Amúgy elméletben jól hangzik ez a 5 pbaoe grp, de gyakorlatban nem olyan hú de jó mid/alb melee grp ellen szerintem ezt elhiheted nekem mivel .5 éve ilyen típusú grpkal játszok.
Hát rr force-ról annyit hogy szerintem is nehéz 5fps mellett " xxx went ld" minden percben melleet afk nélkül menni egy relic raiden. -
Atomy #16871 Bard, druid, wardenre gondoltam. Azt hittem egyértelmű hogy arra gondolok aki gyógyít a harcok alatt, de úgy tűnik mégsem. Biztos ami biztos leírom azt is hogy tank alatt nem harckocsit értettem.
Bard + druid + hero/champion vagy bard + 2 druid. Az hogy van interrupt azt én is sejtettem eddig, de ezzel mire akartál célozni? Olyan is van ha eddig nem tudtad volna hogy quickcast, concentration, mastery of concentration. -
Atomy #16868 Nem értem ez miért lenne lámaság? Én mikor relic raid van(nagyobb keep raideknél is) szinte csak a földet nézem és stickelek valakire mert annyira alacsony az fps. Amikor meg relic raidek alatt mg-knél várunk valamire(5-15 perc szokott lenni) akkor általában afk vagyok iszok/wc/stb.. Szerintem ezzel sokan így vannak. Ha ekkor támadnak be akkor szarok rá. És ha valaki szerint ez lámaság az bekaphatja tövig. -
Mester #16867 varázslatokon természetesen nem a szó szoros értelmében vett varázslatokat kell érteni:p -
Mester #16866 Hmm ez hibernia nem midgard atomy nálad a 2 healer mivel egyenlő? Meg vannak ilyen varázslatok is mint interrupt stb. -
Atomy #16864 Ha ennyire durvának találjátok az albi tank groupot akkor miért nem csináltok egy 5 enchanter + 2 healer +1 tank/healer groupot? Megnézném mit sebez 4 pbaoe(vagy debuff+DD) a tankokon akik assistolva ütnek 1-2 enchantert/healert. -
#16863 Szerintem ne hasonlitsuk ossze a chantert az ice wizzivel. :D -
Fidelcastor #16862 Albi plate vulnerable a crush-re talán azért ekkora a sebzése a champ-nak, ha meg debuffokat is rányomta akkor meg nem is sokat sebzett. -
Fidelcastor #16861 Nálatok is van pbaoe és tudtommal moc is. 3 enchanter ugyanazt a pboae sebzést tudja mint 3 ice wizard. Ráadásul ott a VPje is amit akár el is nyomhat pbaoe közben is. -
#16860 :) lol ki beszélt itt tank grprol, mondom eclipse grp egyértelmű pbaoe :)
Alb tank grp nagyon ütős amugy, ez tény, már voltam jó tank grpba az armsommal, csúnyűán arattunk hibiket is akik pbaoeztek, 1 pbaoet alig tudott elnyomni mert utána hulla volt.
Amugy manapság iylesmi grp arat sokat: 3 savage, 3 healer, 1 shamy és egy berzi. nagyon erős grp. volt 2 caster a grpba meg egy cleric a többi tanki. Én a theummal voltam, 3 savage odajött, 1 sorozat és feküdtem, a sorci si feküdt utána és a cleric is , a többit meg elmorzsolták szép lassan.
-
#16859 Ps. talan VP utan jo lesz az albi pbaoe grp is, csak ha tuz alapu, akkor lehet, hogy nem fix lesz a sebzes, csakugy, mint a sorc spec RA, ami matter alapu, ha nem az vagy, akkor 60-120 kozott mozgott tickenkent. -
#16858 Bad, Mersain is megadta a valaszt. Igen, uber a tank grp (es igenis erezni lehet majd a 20%-ot, eddig is tokig voltak buffolva :D), igen meg nehezebb is oket lenyomni, mert 2 healer es sok-sok hp, kiveve sorcerer. De a buktato az pont a random grp-ok elleni meszarszekben van. Egy albi csapat _NEM_ tudta volna ezt megtenni a hibikkel, megha azok mind RR1-RR2-k is lettek volna.
Engem BoF-fal egyutt vert mar le 2 berserker, 1 savage 3 masodperc alatt (stunban alltam, nem tudom az szamit a dmg-ben, vagy nem), tudom, hogy 3 merc ugyanerre kepes kb (high rr foleg), de a pbaoe az ugyanannyi ido alatt 3 chanterrel 10x ennyi embert kepes megolni. Egyszeruen albionban nem tudsz eletkepes pbaoe grp-ot letrehozni, meg tegnap voltam a legkozelebb hozza, amikor en stunoltam az ice wizzinek, de mondjuk 10-bol 3x jott be, mert gyogyitanom kellett, vagy versenyt futottunk mindaketten. :D -
BadGuy #16854 Mester ur nem halhatatlan , midiknek is van mar ellenszer a Savage szemelyeben. Mutatok 1 linket ahol lathato par kep hogy a nem-eppen-lassan-tamado savage miket muvelt.
http://w1.894.telia.com/~u89404019/pryd/savage/dmg/dmgwithsavage.jpg
Ha esetleg valaki meg nem latta volna eme remekmuvet. Felelmetes :) -
BadGuy #16853 Hang te talan atlathatod, a tobbieknek nem sikerult albionbol. NE lurkimurki group vs Random alb groupot vegyuk alapul. Hanem sousi es tank baratai group vs lurkimurki group egybol. Elmegy BOF raagrozik 3 ugyes tank pbaekre aztan moc ide moc oda sousi lothandarba 400at csapott a 26% thrust resistemmel most ebbol kivonunk 20% az 80 akkor 320 reinforced armoron gondoljunk bele clothon mennyi lehet 1 sousi fele ember artasa. -
#16852 annyira nem érződik ha tökig vagy buffolva. -
#16851 Ebben van valami igazsag. :P Melee alb grp nagyon uber (str relic nelkul is nagyon jo, de mar nem annyira, a -20%-ot megerzik), de sose lesz kepes arra, amire a hibbik Odinban (vagy akar a midik is megcsinalhattak volna). -
BadGuy #16850 Ja igen es nektek baseline az eleg jo dmg add, no nekunk enchantmenten van! Kovetkezik ebbol hogy NINCS dmg addunk soha :). Ehelyett van dmg shield...
Dejow :F -
BadGuy #16849 Bocsi, void nem kedvelt line, senki se speccel voidra. -
Rockety #16848 hmm, félig épített grp? az érdekes, random hibi grp meghal a francba ha túlerő van megsúgom... de nem tom hol látsz te random hibiket, nsemel naponta 2-3 órát tuti kint vagyok frontierekbe és random hibi grpot eddig max 1et láttam.