43179
-
#16960 http://www.darkangels.hu/~daoc/ most mintha működne -
Mester #16958 Megtudnád adni megint aod honlapjának a címét ? -
Mester #16955 Hmm Warbarnak mi a véleménye 2h armsman specről?
Van olyan jó mint a pole? -
Rockety #16952 mondjuk engem üthetsz 58% slash resistans beficcen ha nagy gáz van :) -
Rockety #16951 ha meghalok el is küldtem volna őket a faszba :D -
Rockety #16949 ok :) később emainba nagyon rám agróztál heh, de hála istennek túléltem, kaptál kiss is de szaporán :) -
Rockety #16948 mersain te hülye vagy sajnos, most már official. inkább psszt mielőtt igaz fasz leszel :) -
#16946 Nem, arrol a 4-5 ns + 2-3 rangerrol akibe belefutottam emain amg-nel parszor, es amire rosszfiju aszonta hogy hazudok. -
#16945 Nem, emlekszem neki akkor is 0 volt, amikor meg elt az xml es mar akkor is boven 1 milla felett volt. -
#16944 mert csak 1.62 utan lesz ismét működőképes az xml
addig mindenkinek vagy semmit vagy a lehalás előtti állapotát mutatja -
#16943 Death SoulReaver Shadows 50 0 Shadowblade Kobold None
Ezt hogyan csinalta Death? Marmint, hogy nem latszik az rp-je. -
BadGuy #16942 Idegbetegseg az nem abban nyilvanul meg hogy kifigurazom a vita partnereimet es jot nevetek az arroganciajukon. Vagy nalad ez az idegbetegseg? Te jossz itt ide megmondani a faszat kozben nemigazan tudod hogy mi a fasza vagy hogy kene eloadni a faszat :D -
BadGuy #16941 Azt te mondtad , tartsd ezt szem elott. RF pancel lehet hogy szar de attol fuggetlenul rengeteg champion/hero/druid/warden tert at a hasznalatara eddig is, mer scale nem jow. Te absorb % alapjan mered hogy 1 pancel jo/rossz? Hiba, nagy hiba. -
BadGuy #16940 De nem letezik! :F -
Rockety #16938 Tegnap volt hibi zerg, remélem csináltál képet tafaya :) -
Rockety #16937 De buta vagy, alb zerg nem létezik. -
Rockety #16936 hpk, odins 3-4fg alb... ebből 2fg ti vagytok :) -
#16935 brühühü de hülyék vagytok. Weldrin csak poénkodott erre mindenki komolyan veszi és egymásnak esik lol :)
És nem ugy indulunk hogy most go 2 fgvel. 1fg szokott lenni általában és az se épp balance :) ha 2 fg összejön az már kurva jó, mert általában mindenki tápolja azt az altját amivel a büdös életben nem fog rvrezni de attol jó és se a minijét se a sorciját nem hozza rvrre. De mi azzal játszunk legalább amivel szeretnénk :p
Ja igen, emainbe meg igenis kell a 2 fg Lourkerék és Np meg Warders ellen :) ellenük 1 fgvel nincs esély, 2 fgvel meg már sokszor elfeküdtek előttünk. -
#16934 Mutkor en is ezt mondtam. :P
Egyebkent az 1 fg stealther igenis zerg, az nalam kb. a 3 (normal) fg egyutt mozgasanak felel meg. -
#16933 utolsó runjaim egyikén ilyen délelőtti kiírtunk mindenkit emain túrán a random fgvel nyomulok(ami persze full balanced volt ahhoz képest,hogy random volt,csak rr1től rr10ig volt ott minden,bfr volt az rr10 btw),jött szembe vmi magányos alb,persze 2sec alatt halt 5x ;-) erre szól az egyik srác,hogy 'ilyenkor olyan bűnösnek érzi magát,amikor szólózokat ölünk',aszondja neki a másik 'ne tedd,3 óra múlva ezzel az 1fgvel mi leszünk a szólózok',szal ns zerg LOL -
#16932 de most konkrétan arról a 3nsről volt szó lourkerékkel,nem? 8-) és azis zerg?lol,de még az 1fg stealther=zerg is LOL,tekinte,hogy ti úgy indultok,hogy na kimegyünk 2fgvel,hátha összejön 6fg aztán mehet a fun rvr,mi meg 1fg-kkel 'zergelünk' :-) mondjuk most még nem megy accountom egy darabig,szal én nem :-P -
#16931 De letezik!!!! :) -
#16929 Altalaban 4-5 ns es 2-3 ranger szokott lenni, persze letagadjatok, de ez igy szep. -
#16928 lol,3 ns az ns zerg?2fg alb meg fun rvr még mindig gondolom,azért örülök,hogy nem változik semmi... -
#16927 De buta vagy, ns zerg nem letezik. -
#16926 akkor azért tűnt soknak :) mondom vmi nem stimmel mert 11 embert számoltam a peteken kivül :) -
Mester #16925 1fg 5 pet +3 ns:p -
#16922 Mester mennyien voltatok amikor amgné lenyomtatok minket 1fg ??? nem 1.5 körül ? -
Mester #16921 Hmm nekem se volt rossz napom 100k rp jött össze és nagyon jó kis harcok voltak. -
#16919 btw Ding RR6, kár hogy nem rajtatok Lurky :) -
#16918 mert ? -
Rockety #16917 na no comment aod :) -
#16915 -
#16914 Ha azt mondanám hogy eladó egy account egy 40es theu-val ami még buffbotnak is jó, mennyit adnátok itt érte? -
Mester #16913 Hát másik acc-al persze. nem akarok törölni egy rr11 druidot és rr4es hero-t:o -
Mester #16909 Badguy rf user tehát neki +10 slash resistje van(bm,bard-nak mindenképp.)
Amúgy skald néha üt kellemes 400+kat.
Grp setup:2 merc 1 friar/merc(rajtam múlik még nem tudom:p) sorc minst pala 2cleric lesz:o -
#16906 Bemasolom ide is az AoD forumra irtakat:
Augusztus 1-22 kozott nem leszek DAoC kozelben, ha azutan se jovok, akkor
1. Nem jovok vissza soha tobbet
a. mert nincs kedvem
b. mert mar nem elek
2. Visszajovok kesobb, amikor meggyogyultam. :P
Addig azert leszek, sot talan meg a forumra is betudok nezni. :)
Jo jatekot az idoszakra mindenkinek!
-
BadGuy #16905 Bocsika nalam nem te vagy "A merc" hanem sousi aki mindig 400akat vagott ram, scalere se vag sokkal kisebbet. -
BadGuy #16904 Skald 800+ Bhalage? Rotfl ugyanmar, orul ha 200 folott ut -
BadGuy #16903 Mersain te mar bebizonyitottad mennyit ertesz a jatekhoz amikor meggyanusitottad lourkereket RP elszivo progi hasznalataval.
Szal a reinforced armorrol is kb ennyit tudsz a frocsogesed alapjan.