Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Bar legalabb szakalla nincs 😊 Talan ha fogyna par kilot ... 😊 A pontokat meg jol osztotta el, legalabbis lvl42on meg mindig tud gyogyitani 😊 Kulonben is elmondta mar lejjebb: buffra meg az 5 pont is sok, a masik 2 vonalra adta a pontokat. Akkor meg gondolom nagyjabol egyenloen. Egyebkent ma neztem meg a Street Legalt haaaat MARADANDO elmeny volt 😊 Ahhoz kepest a Drilla healere kesz Jessica Alba 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ne legyel mar ennyire felspanolva, probald ki a gamet es meglatod milyen. 10ezer Ft manapsag mar nem penz, nem mesz el 1 este szorakozni vagy megsporolod 2x a mozit a baratnoddel. Raadasul ha megse tetszik barmikor eladhatod a key-edet minimum 5ezerer.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tehát odajön egy magyar albioni és egy magyar hibi ott harcolhat.
Lourker
Kérdés:
2., RcsR:
Mikor a végváraimat elfoglalhatja, az NPC vagy akár pl. ha Hiberniában játszom, akkor egy Albionban játszó magyar megtámadhat engem?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
Csak harcolni lehet és küldetésekkel lehet elõrejutni vagy lehet mással is foglalkozni?û
Tudnátok valami mesélni róla?
Köszi
FA2 and IP is just the start. What was Mythic smoking when they opted to give tanks a cheap insta heal that is better than that provided by a rejuv cleric who has had to spec highly in a line to get it?
Are they next going to give healing classes the ability to once every 30 minutes swat a tank back to his bind point with the best uber weapon style in the game? Surely that would only be fair?
Soon everyone will be running around the frontiers with better instaheals than healers can provide and with potions that provide better buffs, in combat heal potions etc etc etc. What then for healers? What will Mythic do to make these classes fun to play again?"
Melyik szerveren kezdjem?
ÉS ha pl. valaki ALBION-ban kezdi, átmehet egy másikra?
Instak meg csak kesobb lesznek, ezt is tudom😊
Bar lehet vegre be kene fejeznem a skaldomat mielott azt is nerfelik 😊 A lvl41et meg a 42ot is egy-egy nap alatt csinaltam meg, es Malmora jellemzo hogy csak 2 ! groupnak van ott hely ahol ilyen kiru az xp. Arra a 2 csapatra van egy lista amin allandoan 10-17 ember van. Pedig csak lvl40-43ig lehetnek ott. Hat ennel Lyon ezerszer jobb, gyorsabb az xp meg tobb ember is elfer ott. Ehh sose hittem volna hogy egyszer meg hianyozni fognak a tanglik
Pedig kb. 8 szintet nottem rajtuk, kepzelhetitek a vegen mar latni se akartam a randa seggdugaszokat 

Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Osszes class kozul amit eddig kiprobaltam eddig ez jott be a legjobban. Gyogyit mint atom, ae mezz, sima mezz, ae stun, sima stun, insta heal es group heal, insta ae stun es mezz, run buff, haste, haste debuff, kb ennnyi igy hirtelen.😊
Szoval ami a lenyeg rajtad mulik nagy reszt hogy a csapat el-e vagy sem.😊 Nagyon jo dolog hogy nem csak all az ember es mondjuk mana songot jatszik😊
Albion Hibernia Midgard Total
Population 5,384 (36%) 3,995 (27%) 5,556 (37%) 14,935
Level 50's 376 (38%) 191 (19%) 432 (43%) 999
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
12 Lourker Hibernia 892,054
Guardians of Somnaire Druid 50
Firbolg
Lourker
(gondolom le leszek flamelve hogy húú de ügyes vagyok stb.😛 de amig egyikötök sincs kintmainba/odinsnál amikor én nem nagoyn tudom megmutatni a dolgokat...)
(vmit az is mutat hogy alb/prydwent jó páran hagyják el még úgy is hogy törlik a karijukat és hibi-be/midi-be mennek azonos szerveren)
Én mindennap kint vagyok emainba és ugyan úgy tudok neked szinte mindennapról screenit csinálni anmikor a midik/albok sokkal többen vannak.
A lámaságról meg annyit hogy az albok azok akik sokszor 4 grouppal vannak kint emainba de külön mozognak egymástól és ha két hibi group leüti öket egyengént akkor már jön a zerg duma...
zippo : a clericekrõl annyit hogy csapatban kurvára nem olyan erõsek mind solo-ba ha néha healelnének nem csak 150-eket smitolnának az emberbe talán lenne esélye az alboknak 8vs8 ban pl.
Néha tényleg durva zergek vannak kint de MIND a 3 realm részérõl , de zergben szar az rp nem élvezetes én ezért hanyagolom már pár hete és a kis jó group dolog nagyon jól müködik.
Amúgy van itt pár olyan ember aki mindig belfog kötni vmibe hibi és albi részrõl is, de hát ez van. Ezért pár emberrel én már elvbõl nem foglalkozok mert tudom milyen szinten áll(ilyen talán egy van).
Lourker