Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Majd rakerdezek. 😄 A reszletek mar nem maradtak meg bennem, de a lenyeg az volt, hogy szar. 😄 A csaj egyebkent az 1-el jatszott DAoC elott.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ehhe, eleg jol megfogalmaztam amit az elobb irtam😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Miket mesel rola, mondj egy par szot rola.

Hangianix
Ne filozofalj. Guildtarsunk baratja (vagy volegenye, fene tudja) azzal jatszik es elegge lesujto a velemenye.

Most olvastam, hogy a kiegeszito eruropaban csak 2003 elejen jon ki valamikor, hat bassza meg en ekkora budos paraszt ceget mint ez meg nem lattam. Nagy ivben szarnak az europai jateksok fejre, egy patchnel meg hagyjan, bar azt sem ertem miert nem lehet mar akkor csianlni a forditast amikor oda at elkezdik nyomni a patchet. Egy a lenyeg kezd kicsit elegem lenni ebbol, kurvara utalom mikor masod rendu szaros vasarlonak nez valami kocsog amerikai segfej ceg😞( Azt hiszem kicsit fel huztam magam most....

zippofcy
Igazan ne vedd kotozkodesnek de ez a mondatod szvsz tokeletesen ertelmetlen. Mikor irtad tudtad mit akarsz kerdezni, vagy mar akkor sem? 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A Drilla healere torpe noci, nem az esetem 😊
Bar legalabb szakalla nincs 😊 Talan ha fogyna par kilot ... 😊 A pontokat meg jol osztotta el, legalabbis lvl42on meg mindig tud gyogyitani 😊 Kulonben is elmondta mar lejjebb: buffra meg az 5 pont is sok, a masik 2 vonalra adta a pontokat. Akkor meg gondolom nagyjabol egyenloen. Egyebkent ma neztem meg a Street Legalt haaaat MARADANDO elmeny volt 😊 Ahhoz kepest a Drilla healere kesz Jessica Alba 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Ja, otthon a nappalid, felteve hogy jol bezarod az ajtot 😊
Ne legyel mar ennyire felspanolva, probald ki a gamet es meglatod milyen. 10ezer Ft manapsag mar nem penz, nem mesz el 1 este szorakozni vagy megsporolod 2x a mozit a baratnoddel. Raadasul ha megse tetszik barmikor eladhatod a key-edet minimum 5ezerer.

Szia, neked hogy nez ki a healered, hogy osztodtad el a pontokat es mi fontosabb a heal vagy a mezz line?

Taranov
És van védett terület, ahol nyugodtan lehet élni? Ahol nem támadhatnak meg?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Vannak frontier zonák ott találkozhatnak/harcolhatnak a különbözõ realmek képviselõi.
Tehát odajön egy magyar albioni és egy magyar hibi ott harcolhat.

Lourker

Taranov
Értem.
Kérdés:
2., RcsR:
Mikor a végváraimat elfoglalhatja, az NPC vagy akár pl. ha Hiberniában játszom, akkor egy Albionban játszó magyar megtámadhat engem?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Fasza. Kidobott es nem tudok visszamenni. Mondjuk az oldaluk az 5 perc kinlodas utan bejon, de semmi mas. Mar megint az IW/PanTel a hunyo, vagy most "kivetelesen" a szerver szar?

Taranov
Te melyikbe játszol? És ott mit lehet csinálni?

Hát inkabb nem is mondok semmit😄

\"Life is around you and in you.\"

Sztem ha mást is akarsz csinálni akkor várd meg a Star Wars:Galaxies-t(megjelenés December és Február között)Biztos forrásból tudom ,hogy sok DAOC-os is át fog menni...

\"Life is around you and in you.\"

Taranov
Milyen dolgogvat lehet csinálni a DAoC-ban?
Csak harcolni lehet és küldetésekkel lehet elõrejutni vagy lehet mással is foglalkozni?û
Tudnátok valami mesélni róla?

Köszi

Taranov
Hány magyar játszik összesen? És Albionban hányan vannak?

Hangianix
"The problem will soon be far, far worse for those players who are already rejuv/mending/nurture specced. After spending months getting to level 50 they will find their chars not wanted or needed in RvR.

FA2 and IP is just the start. What was Mythic smoking when they opted to give tanks a cheap insta heal that is better than that provided by a rejuv cleric who has had to spec highly in a line to get it?

Are they next going to give healing classes the ability to once every 30 minutes swat a tank back to his bind point with the best uber weapon style in the game? Surely that would only be fair?

Soon everyone will be running around the frontiers with better instaheals than healers can provide and with potions that provide better buffs, in combat heal potions etc etc etc. What then for healers? What will Mythic do to make these classes fun to play again?"

Taranov
Nah sajnos úgy tûnik, csak karácsonykor kezdhetem el a DAoC-ot.

Melyik szerveren kezdjem?
ÉS ha pl. valaki ALBION-ban kezdi, átmehet egy másikra?

zippofcy
Na RvR kalandok v2.0: Szoval ujra teleportaltunk hibbibe azutan hogy az 1-2 csapat ellent zergnek neveztek szeretett guildtarsaim 😊 csatlakoztunk 2 masik grouphoz akik keepet mentek foglalni. Biztos ugy gondoltak igy mar mi is zerg leszunk 😊 Elfoglaltuk Benot meg az alatta levot, semmi ellenallas, csak Benoben volt kis izgalom mert a Lord bugos volt. Azutan a masik 2 csapat kijelentette hogy ok mennek DFbe. Szvsz igazan megvarhattak volna mig kihalnak de mind1. En mondom a csapatunknak menjunk Sauvageba, varjuk meg mig az albi focsapat elvonul felszabaditani a keepeket aztan kempeljuk be a kaput es irtsuk ki a keson jovoket. Megemlitettem nekik hogy tulero eseten visszavonulhatunk az ut mellett levo toronyba. Erre kozoltek hogy 1x! mar megprobaltak tornyot vedeni de az volt a legrosszabb! rvr elmenyuk. Gondolom azert mert akkor nem haltak ki 5 perc alatt es talan megeheztek kozben 😊 Na azert eljutottunk Sauvageba, a kaput oldalrol kozelitettuk meg. Mar epp kezdtem bizakodni hogy hatha megse annyira lamak mikor a vezeto lassitas nelkul felfut az utra, felkialt: noob grp es az osszes hulye megrohamozza az ut kozepen alldogalo kb 8-10 albionit akik egyebkent mind pirosak voltak nekem (lvl41en). Az az aprosag mar senkit nem erdekelt hogy toluk par lepesre, kozvetlenul a kapu elott gyulekezett az albi fosereg, ami meg el se indult a keepek fele. Az albioniak kurvara meglepodhettek mert 1et sikerult kinyirni kozuluk mielott az osszes tarsamat lemezzeltek / nukeztak volna. Nekem volt ugyan annyi eszem hogy ne rohanjak ki veluk de hat 1edul lvl41en ugyse tudtam kezdeni semmit Sauvageban. Na ennyi. Asszem tobbe nem megyek veluk RvRre. Eddig egy olyan raiden voltam ami tetszett, ez volt az mikor a vegen 2 oraig tartottunk egy tornyot, meg szereztem 13k rpt lvl39en. Voltam meg 2-3 zergen amiket utalok a harcmodor miatt, majd legkozelebb kifejtem miert.

Hat nem tom, de majd meg nezem. Valami biztos akad.😊

Hangianix
Ja es mond meg neki, hogy 0 rp-t kaptam erte a solo bug miatt :/

Hangianix
Talan azert mert megtamadott? 😄

Hangianix
Van alacsony szintu friar cumod? Inditok egy battlefriart BG-be.

Hangianix
Killerbee lvl 50 cleric. Ha en felsorolnam azokat a hibbiket akik megoltek, el se ferne itt. Nevekre nem is emlekszem. 😊 Akit megoltem azok kozul meg csak Trad es Blackout neve ugrik be.

Tafaya
Van de nincs net-je jelenleg

Tudom, de ket vonalat lehet nyomni, heal es mezz vonalat, plusz egy kicsit lehet rakni a buffokra is. Enyem pl most med12, pac13, aug5, lvl19en.
Instak meg csak kesobb lesznek, ezt is tudom😊

zippofcy
Szervezz csapatot a 21es kabamnak es megyek (a clericet majd a patch utan viszem tovabb) 😊
Bar lehet vegre be kene fejeznem a skaldomat mielott azt is nerfelik 😊 A lvl41et meg a 42ot is egy-egy nap alatt csinaltam meg, es Malmora jellemzo hogy csak 2 ! groupnak van ott hely ahol ilyen kiru az xp. Arra a 2 csapatra van egy lista amin allandoan 10-17 ember van. Pedig csak lvl40-43ig lehetnek ott. Hat ennel Lyon ezerszer jobb, gyorsabb az xp meg tobb ember is elfer ott. Ehh sose hittem volna hogy egyszer meg hianyozni fognak a tanglik Pedig kb. 8 szintet nottem rajtuk, kepzelhetitek a vegen mar latni se akartam a randa seggdugaszokat

zippofcy
Asszem a healernek 2 vonala van amit fejleszthet. Bar lehet csak az a lvl5os healer volt a hulye aki tolem kerdezte meyik vonalat fejlessze a 2bol. Mondjuk jobban belegondolva telleg hulye volt 😊 Valaszom tomor volt de velos: dunno

Azért sírt mert szerinte sok az a hibi amit odaírtak és abból sok alt ez szerintem nem probléma én se mondtam neked hogy minek írtad be hogy több midi van...

Lourker

Uberlama
Nálunk albiba majdnem mindenkinek 4 karija és legtöbb csak mini, 1-2 fökari van.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tafaya
Hatbazz azert kopiztam be a statot hogy az alb-mid aranyt megmutassam, erre elkezdesz sirni a hibik szamarol...

Kivancsi leszek milyen lesz a BG, aszem ha minden jol megy akkor ma ki is probalom.😊

Nos csinaltam egy midi healert, mindjart 20.
Osszes class kozul amit eddig kiprobaltam eddig ez jott be a legjobban. Gyogyit mint atom, ae mezz, sima mezz, ae stun, sima stun, insta heal es group heal, insta ae stun es mezz, run buff, haste, haste debuff, kb ennnyi igy hirtelen.😊
Szoval ami a lenyeg rajtad mulik nagy reszt hogy a csapat el-e vagy sem.😊 Nagyon jo dolog hogy nem csak all az ember es mondjuk mana songot jatszik😊

zippofcy
Az RvR tudasrol meg csak ennyit: excan bealltam a Twizaz's Emasseries guildba, a listan a 17., 109 aktiv taggal es sajat bevallasuk szerint is 50nel tobben vannak, a tobbi az alt. Azert ide mert eleg sok 50 alatti karijuk van, es nekem meg ugyis xp kell. (meg se a Nolby Pride, se a Nazgul nem hivott 😊 ) Naszoval guildcsatin ugy 18:00 korul latom hogy megy a duma hogy szerezni kene rpt. Mondom nekik vegyenek be ha van hely (gondoltam legalabb megnezem hogy nyomjak az RvRt). lvl41es letemre be is vettek (mondjuk a masik skald se volt 50) hat mit mondjak ... olyan szarul nyomtak hogy majdnem kileptem a guildbol azonnal. Kezdjuk ott hogy osszvissz 8 embert tudtak osszehozni (6db 50es + a 2 skald, healer sehol!) Teleport utan gyulekezunk, latom van mellettunk 2 masik 8as grp, megkerdezem nem kene veluk mennunk? Aszongyak de az jo lenne, majd elindultunk EGYEDUL. Na mondom magamnak ezek biztos profik a parszazezer rpjukkel, minek pofazok en bele. Naszoval futunk az albi teleport fele. (Hibbi frontierben voltunk). Az albioni kapu elott ul 1-2 szerencsetlen, azokat kivegezzuk. Megyunk beljebb megallas nelkul, nehany albi rohan vissza elolunk. A leghatsokat kinyirjuk aztan megallunk a hullak mellett. Mar eppen benyognem hogy most mi a faszra varunk mire bumm: mindenki lemezzelve, kapok 2-3 nuket, annyi. Kihalunk seperc alatt, mindenki releaset nyom ROGTON. Aztan group csatin: hat igen, nem volt ez olyan rossz, zerg ellen nincs mit tenni. Hat komolyan mondom ha nem csak kozepes lenne az angolom ugy lebasztam volna oket hogy rogton kirugnak. Es nekem osszvissz 15k rpm van (igaz lvl41en) de abbol csak 2kt szereztem ezekkel, igaz azt se ekkor ... na a kovi elmenybeszamolom is jon hamarosan, addig emesszetek ezt 😊

Tafaya
Milyen ironikus hogy az elejen arrol szolt a siras, hogy albik sokan vannak. Most viszont azert nerfelegetik az albikat peccsrol-peccsre, mert sokan vannak. Na Prydwenen mar a midik vannak tobben.

Albion Hibernia Midgard Total
Population 5,384 (36%) 3,995 (27%) 5,556 (37%) 14,935
Level 50's 376 (38%) 191 (19%) 432 (43%) 999

Tafaya
Nem a jo mezzer hianyzik foleg, hanem a mezzer. 10 harcbol 9.5-et az albik mezzelve neznek vegig. Egyetlen esely az sos-es minstreles csapatoknak van. Lehet hogy sokan vagyunk, de a classok gyengek.

Tafaya
Azert mert keves az agro, jol belathato a terep. Odinbol 1.52-ben kivesznek jopar fat, csokkentik az agrot, de igy sem lesz nepszerubb szvsz. Mindenhol emain a fo RvR terep.

Tafaya
Zergnel az a ciki, hogy altalaban ugy muxik Albion szempontjabol mint tegnap volt: 30 albi 30 midi ellen, eredmeny: 30:0 midknek. Tegnap heten kergettunk egy 4 fos midi csapatot, joreszt 50-esek voltunk, kiszedtem charge-dzsal speedbol a skaldot, utana meg szepen meghaltunk ugy, hogy naluk 1 halott volt talan. A csapat valoszinuleg 1 skald, 2 sb, 1 valami (talan skald az is) felepitesu volt. Es vinnyognak Albion miatt. Ennyire benak nem lehetunk szvsz.

Hangianix
Na mar tudom, hogy te vagy Vis. 😄

Hangianix
Na mindegy, Musashi buffjaival 1910 hp-m volt. Hadess elkerte az osszes cuccom, mert neki csak 1640, pedig neki uber cuccai vannak. 😄

Hangianix
Na igen, de mi se lettunk damage dealerek (lasd range, casting time, mana pool, critical hianya, quickcast hianya). 48/23/9-el meg szart lehet gyogyitani, 600-s grp insta 700-s szimpla. Meg is irtam BW-re, ha en healer cast vagyok es a sajat realmtarsaim tapsikolnak az oromukben a nerf miatt, akkor nerfeljek a botot, mert a friar is healer, nerfeljek a wizzit mert dmg dealer nem buffer, etc-etc...

Uberlama
Azért az elmúlt pár napban albionban is volt némi event, mert felelõtlen midik úgy döntöttek, hogy elveszik keepjeinket, de excalhoz mégse jönnek. Ennek örömére az összegyûlt, kb. 120-150 ember szétszóródott és elég kevés ment csak hurburybe ahova befészkelte magát a rablóbanda. Ki is haltunk ügyesen, majd hogy megmutassák milyen ügyesek, megpróbáltak betörni Snowdonia Fortressbe, szal jól nézett ki, mert akkorra gyûlt össze megint egy kisebb csoport albi SF elõtt erre jön a midizerg és mivel útban voltunk SF bejárata felé, ezért mellékesen letaroltak minket még1x 😊 persze mondani se kell, hogy az egész midi(zerg) kihalt fél perc alatt és öröm volt nézni a hullákat amint egy sorban a kapu irányában fekszenek. kár, hogy nem csináltam screenshotot, mert ennyi halott midit még nem láttam 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

zippofcy
A smite cleric is pontosan NUKER elsosorban, es csak masodsorban healer. Lvl44 feletti karik gyogyitasahoz mar nem is eleg a powere, hamar elfogy. Az meg hogy tankokat le tudott szolozni ... na igen de csak kb. felorankent, mert ennyi ido kellett a 2 insta healja ujratermelodesehez. Na nem mintha annyira sajnalnam hogy nerfelik, mar ugyis meguntam mint nukert. Healernek meg hasznalhatom ezutan is, sot 😊

Nem észjátszásból, de ha mások beírják húú de sok high lvl karijuk van én beírom hogy nekem egy van de sok rpvel😛

12 Lourker Hibernia 892,054
Guardians of Somnaire Druid 50
Firbolg

Lourker

Az hogy a hibik lámák és csak zergben mozognak az elég nagy hülyeség én két hete egy kb. fix nyolcas csapattal játszok esténtként és 2fg leverése szinte mindennaposm(és ez ténylegnem kamuzás.😊(részben az is mutatja hogy a last week rpben ott van mind a nyolc ember a top 10ben hibi részrõl kb ugyanannyi rp-vel)
(gondolom le leszek flamelve hogy húú de ügyes vagyok stb.😛 de amig egyikötök sincs kintmainba/odinsnál amikor én nem nagoyn tudom megmutatni a dolgokat...)

(vmit az is mutat hogy alb/prydwent jó páran hagyják el még úgy is hogy törlik a karijukat és hibi-be/midi-be mennek azonos szerveren)

Én mindennap kint vagyok emainba és ugyan úgy tudok neked szinte mindennapról screenit csinálni anmikor a midik/albok sokkal többen vannak.

A lámaságról meg annyit hogy az albok azok akik sokszor 4 grouppal vannak kint emainba de külön mozognak egymástól és ha két hibi group leüti öket egyengént akkor már jön a zerg duma...

zippo : a clericekrõl annyit hogy csapatban kurvára nem olyan erõsek mind solo-ba ha néha healelnének nem csak 150-eket smitolnának az emberbe talán lenne esélye az alboknak 8vs8 ban pl.

Néha tényleg durva zergek vannak kint de MIND a 3 realm részérõl , de zergben szar az rp nem élvezetes én ezért hanyagolom már pár hete és a kis jó group dolog nagyon jól müködik.

Amúgy van itt pár olyan ember aki mindig belfog kötni vmibe hibi és albi részrõl is, de hát ez van. Ezért pár emberrel én már elvbõl nem foglalkozok mert tudom milyen szinten áll(ilyen talán egy van).

Lourker

zippofcy
A lotr3 majd kijon elobb-utobb, de a DNFnel biztos elobb. En eleg nagy stratega vagyok de tarsalogni nem szeretek, csak kinyilatkoztatni. Ezert javaslom a spiritiszta szeanszon megidezni Napoleon szellemet, ot alt. nagy strateganak tartjak. Bar a 2 legnagyobb csatajat o is elvesztette ... A fifa rajongok meg bekaphatjak 😊

zippofcy
A hibbik marpedig zergelnek! Zerg, zerg, hibbizerg. Azer zergelnek mer csak a luzerek nyomjak hibbibe es zerg nelkul 1 pontot se tudnanak osszeszedni. Az albioniak nem zergelnek, mer most meg vannak clericjeik igy nem kell nekik tulero. A midik nem zergelnek mer a trollok tul nagyok es lecsokken az fpsuk ha tul sok van a kepernyon 1xre. Nerf the hibbi zerg! 😊

Cso sracok! Nem tudjatok mikor jon ki a lords3? (LotR3) Ja es hol tudnek nagy strategakkal es fifa rajongokkal tarsalogni? 1000 kosz...