43179
-
Fidelcastor #17013 Nem akarok kötekedni de a vár őrök azt mondják 15 enemy és nem 15 hibi. Ugye aki elmenekült az hunter volt és ő nem hibi. Ugye akkor max 14 hibi lehetett, de ez se biztos.:) -
#17012 ja köszönhetően badgaynek :) -
#17009 Na idefegyelj kissrác. Engem ne mondjál hazugnak, mert én se tettem, és feltételezem nem vagy 8 éves kispöcs akinek most vették el a nyalókáját, bár ha néha irnál értelmes dolgokat is könyebben elhinném hogy normális vagy. 15 hibi volt. 1 fg aod jött benönél hátulrol. a sorcink majdnem mindet lemezzelte. Egyenként haltatok mint a sicc. Esélyetek nem volt. MIvel alliancen mondták be ezért jött még 2 fg albi a végére de ez már nem számitott. 1 hunter elmenekült a végén. A skill meg nem érdekel amig az aod rvrezők nagyrész RR5+. az se érdekel Te kit tartasz "skillesnek" Szerintem kicsit nehezebb egy sorc/caster/clericcel jól jétszani ugy hogy életben is maradj, mint egy bm/arms/pala stb. Nekem is van 50es arms azért mondom.
Az meg ki afk az megen más kérdés, ha afk sok ember akkor sok ember láma, rvren ne legyen az. Bár free rp mindenképp. Ha mégis afk bujjatok el. Ez is lámaság hogy nem tettétek. Ha meg mezz rangen kivül vagy még jó hogy te halsz elsőnek, a többi ráér hiszen mezzben áll.
AoD nem istenitem, hiszen láma bagázs, bizti mindig NP, warders és a többi lámázik amikor elcsusznak.
na kb ennyi. :p -
#17008 15 hibit meg allianceba modták be, a gop emberei, akiék akeep, szal ezt is biztos rosszul tudjuk, te biztos jobban tudod.. -
BadGuy #17006 Ne istenitsuk az aodot, zergelni remekul tudtok, de steveh-n kivul nem nagyon lattam ott skilles arcot :) -
BadGuy #17005 Bar lehet volt ott 2fg hibi de en csapatomban csak 5 ember volt. -
BadGuy #17004 Es ki beszelt arrol? en csapatombol akkor egyedul en voltam harckepes a tobbi mind aludt es nem volt ott 15 hibi + tobb alb volt ott azert.
Valotlant ne meselj mar please.
En arrol beszeltem amikor 7 hibi volt meg 8 alb es 6 hibi ott allt mezzelve bmem kivul volt mez rangen es mentem meghaltam elsonek.
Benorol meg annyit hogy eyrea nevu bardtol kaphattatok volna mezt, de nem kaptatok, es nem en voltam a lama ;) -
#17003 jajj szép is volt 15 hibi benönél aod 1 fg hátulrol mindnekit mezzelve egyesével gyakva végére mondjuk 2 fg albi add jött de simán meglettetek volna egyedül is , nagyon lámák voltatok most -
BadGuy #17002 Dejo mostmeg mezzelve volt egesz csapat -
Mester #17001 Bah 7körül loggoltam aarnieval hogy van-e Aod rvsr ma:), de akkor nem nagyon volt(talán 5-6 aod membert láttam frontierben.) most meg már indulok bulizni lassan:o) -
#17000 Lourky ilyenkor merre kolbászolsz amikor vége über jó RvR napunk van? :) -
BadGuy #16999 Magyarok ti is voltatok ott amikor en es tarantulla hero jottunk ellenetek 2en. Nos en egyedul 2x lebasztam 10%ra az avalont mikozbe healeltek es tarantulla "sorry, was attacking healer" ha mondom jovan akkor hogy healeltek. Ja hogy tobb healer van? De tokmind1 meglett volna ha nem ilyen lama a tarantulla. -
BadGuy #16998 Erodafira nem /nozunk olyanra aki fel fgvel a hatan szetrugja a seggunket ;). Kis avalon ;p -
#16997 ja igen annyi az előnyünk hogy mint az oroszok annyi a számunk és ha kell (értsd: relic raid mikor 3. ajtón vannak) elcastoljuk a special realm abilityt amikor 200 albi összejön és általában ez mindent letarol 5 perc alatt aztán marad ebből kb 50, egy óra múlva 4fg max :p -
#16996 albik kevés kivétellel iszonyat bénák és hülyeék ez sajna tény. Mostanában ha nem mi csinálunk ill. Stev minden keepretaket akkor 1: tuti bukik, ill. 98%ban bukik 2: el se mennek az albok, csak ha vmi "nagy" név csinálja. Láma birkák, ennyi :P -
#16995 Nekem már Renarisnál elegem lett, amikor Steveh összekönyörgi a népet egy retakere és a sereg lenn üldögél a domb aljában és 1fg AoD tankjai ütik csak az ajtót. -
#16994 Ott a pont. -
Rockety #16993 nem csak azt vártam hogy talán nem lesz 100+ alb a keepnél hajnali 5kor, tévedtem D: -
Rockety #16992 a gáz ott kezdődik hogy 2-3 aodos tankot látok az ajtónál, a többi birka meg rohangál összevissza a vár körül -
Rockety #16991 nem voltatok esélytelenek egyáltalán, simán bevehettétek volna Erast, ha megindultok a toronyba catapult és gtaoe kiséretében EGYSZERRE... -
Rockety #16990 ez egy hajnali 4-5 órás raid votl :) -
Mester #16989 54 hibi volt és 68 albi mind a két realmbe csináltam(tattam) egy who-t amikor ott voltunk.
De tényleg az albik csinálták bénán, de nem is voltak elegen. -
#16987 Es 70 overpowered albi nem tudott lenyomni 48 underpowered hibit? Hogy van ez? Ja tudom, hibik skillesek :) -
#16985 Hajnali 4 korul volt a relic keep megtamadasa :)) -
#16984 Mar hackre gyanakodtunk amikor ~70 hibi lerohanta benot, ennyi hibi osszesen nincs. Es ha celozgatasod szerint 80-120 albi overpoweredsege akadalyozta meg a kb 80 hibi RR-et, akkor nezesd meg magasd orvossal. Lassan mar komolyan kezdem roszul erezni magam, annyira tultapolt vagyok, lehet at kellene menni hibibe hogy megtudjam mi a hard fokozat? -
#16983 nem tom mit vártok :) azt hogy lez 40 albi védő és odaadja a relicet ? mivel iylenk kevesen vagytok még jó hogy nem veszitek el max vmi hajnali 4-5 órás raidel, talán :) -
Rockety #16982 ez a szivacs, hibibe kihaltak void eldek, nincs gtaoe, albi váraknál meg szinte csak azzal lehet megölni - visszatartani a ramos skacokat (keep design rox) -
Rockety #16981 sok mana ment? volt 2 :)
volt egy relic raid próba amit /who 48 + 40 anon kb hibi próbált meg, nos ennek az underpowered realm 80-120fős védő serege megakadályozott :)
szép munka -
BadGuy #16980 Amikor meg ajtokat utottek eleg kerdeses volt,persze benn mar konnyu volt mert 1esevel jottek fel meg 2esevel.
De ha mind megindult volna 1-2 gtae kisereteben (mer kaptunk 1-2 gtae dmgt) akkor nem tudtunk volna micsinalni. -
Mester #16979 54 Hibi volt ott és 6x albi támadó ezek után annyira nem lehetett kérdéses hogy ki fog nyerni szvsz.(sok mana ment/chanter/ranger) -
BadGuy #16977 Megusztuk az eras dolgot, bar nem volt egyszeru helyzet :) -
BadGuy #16974 Pedig 5 soron keresztul jelentettem a cgben hogy albs north aztan futottam slameltem a clericet, hat sokra mentem vele :P -
BadGuy #16973 ALBS NORTH YES ALBS NORTH ATTACK- nem en voltam a leader, pedig oldalrol jottem volna, a fene enne basszameg mar megint 1 idiota vezette a hibiket. -hadrians wipeout -
BadGuy #16972 Ejnye, you attack verash with your mace and hit for 450 damage. Le is esett szegeny avalon 40% hpra. Miert nem volt meg idom meg1et utni de szep lett volna :P -
Rockety #16970 Nosztalgia pic
:) -
#16968 stabilan 50+ albi volt HWben és emainbe is :-( -
Rockety #16964 ezt észrevettem 23:00-tól 01:30ig voltam fent kb, hát iszonyat mennyi midi volt kint, nem tudom mennyi alb lehetett, de az a sok midi behalt :D -
#16963 Gyere olyankor is amikor nem ennyira unalmas :) -
#16962 hehe np. Nem egy rpeső, bár ma kimondottan kevés enemy és sok albi volt :( -
Mester #16961 köszi
Ld lettem és már nem loggolok vissza köszi a rvsr-t.:)