Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Viszont a midi healer, na az roxx😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ezt keretik visszavonni 😄
1v1 szerintem minden melee class lenyomja, talán a hunter ellen van esélye de nem vagyok biztos benne. Alacsony a str-je szóval kicsit sebez, a con-ja magas, csak nemtom mire megy vele mert a HP-ja alacsony szintén. A healchant csak akkor segít sokat ha a harc elhúzodik, ez viszont ritka RvR-en. Ha van endurance akkor meg nem nagyon lehet váltogatni a chant-ek között mert nem marad style-ra. A hibbi tank ami 46-okat sebez az meg nemtom mi lehet. lvl35-40-es volt? Ha viszont 2-3spd fegyvere volt akkor 2-3-szor kellett ütnie 1 heal alatt 😊
Erdemes megnezni mennyi a con capped es eljatszadozni a +hp-kkel is. Nekem ugyan szar a karim, de legalabb nekem van a legtobb hp-m a clericek kozott buff nelkul.
Arra is kiváncsi lennék hogy a lvl50-es kariknak mennyi HP-jük van. Valaki írta egy topicban hogy egy tanknak 2000-2500 egy infinek meg kb. 1000. Egy kicsit soknak találom(a tankét), de érdekelnének a pontos adatok. A friar-emnek 1234, csak nemtom hogy pucéran vagy ruhában(szerintem ruhában) és most nem tudok belépni hogy megnézzem.
Köszi.
Ha PvP-serveren fogsz játszani, akkor miért akarsz albioni classt választani amik köztudottan a legbénábbak? A paladin meg a legbénábbak között is az elsõ a legkevesebb realm pontjával. Sok sikert hozzá, talán majd te bebizonyítod hogy nem a class a rossz henem mindenki béna itt 😊 Hajrá!!
Gratulalok seggfej. Ha ennyire okos, csapatban gondolkodo hibi van, akkor en biza nem ertem miert rinyalnak hogy kevesen vannak. Hat nem lenne kurvara unalmas hogy lenyomtok mindenkit, mert ubercsapatemberek vagytok? Te is szanalmas vagy.
(Ovodas stilus rulzzz 😊 )
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Lourker
Azer' a Mayanak drukkolok hogy osszejojjon neki a Hajnival. Lehetoleg a zuhany alatt. Tudom van itt aki allandoan a neten kukkolja, azert nem er ra daocozni. Na az mentse majd el nekem, adok erte 1 platinat. 😊 (bocs de gagyiTV mergezest kaptam, kivanjatok jobbulast 😊 )
Az agi meg egy elkenyeztetett dog! Latszik rajta hogy eletebe meg 1 napot se dolgozott (bazz en se.. 😊 ) a lorenzobol meg csak 1 maradhat a vegen minta hegylakobol, a gyorgyi meg olyan rucskos mint egy varacskosdiszno es olyan hisztis mint egy furdoskurva ... a leslie meg melegebb a franciaknal is 😊 De legalabb sokat mosdik hogy ne legyen szaga 😊 Ehh ezt mind rossz forumra irtam, nem tudjatok az RTL klub forumanak a cimet? 😞 Nem baj, majd megkerdem a nagytestvert, az ugyis mindent lat (remelem engem azer nem mikor a WCn ulok 😊 )
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
\"Life is around you and in you.\"
Aki meg az AC illetve a DAoC kozott ingadozik annak feltetlen az AC2ot ajanlom, a DAoCos kozosseg erdekeben 😊 Ez a mondat pedig akkor is ertelmetlen: "Mikor a végváraimat elfoglalhatja, az NPC vagy akár pl. ha Hiberniában játszom, akkor egy Albionban játszó magyar megtámadhat engem?" Ezt meg nagydoktorival se birna elemezni senki. Ehh elfelejtettem hogy a mostani iskolasok olvasni se nagyon tudnak, a szovegertesrol nem is beszelve. Akkor miert tudnanak fogalmazni???
Tudom gonosz vagyok, de legalabb buszke vagyok ra. 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.