Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk azt nemtod elfurulyazni 😊
Hangianix
Ja es meg mindig nem reju vagyok... 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Tegnap ezt jatszottuk Hinakoval (lvl 50 theu) emainben. Ramentek az sb-k en healeltem qc root es szevasz. Ha volt purge akkor meg en mezzeltem. Jo nem Azal kaliberuek jottek, de 6-t kicsinaltunk igy.

Hat nem tom, szerintem annyira nem roxx a minstrel, bar lehet csak en voltam bena. Szvsz az egyik leguncsibb class, manasong oszt annyi, legtobszor. Ha mezzelni is kell akkor nem annyira unalmas. Talan ha meg kapja a az ae mezzt akkor jobb lesz.
Viszont a midi healer, na az roxx😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
Ez rossz pelda volt. Tul nagy tomegben utalom ha valaki kiabal, hogy heal-heal. Menjen egy pap ele es ott kiabaljon, nehogy mar nekem is kelljen megkeresnem. 😄

Tafaya
Nalunk 10-bol 9x esetben healt nem latsz. Multkor 6-7 pap gyurujeben haltam meg mergezestol /y-va es nem volt harc...

Hangianix
Jol tetted. Nem is kerdeztem milyet inditottal. A nevet tudom csak 😄

Tafaya
En mar gondolok a jovore es toroltem a clericemet, inditottam helyette wizardot.

Hangianix
de emiatt ki fog clericet inditani, csak azert hogy rezzelj, felesleges es nagyon e fele megy a dolog

Hangianix
405,150

Hangianix
+ ihato gyogyitalok. na amikor az mar harcban is hasznalhato lesz, akkor felesleges lesz a cleric, tenyleg csak buffra kell majd. bar lesznek olyan italok is. akkor rezzelni...

Hangianix
Nem is kell cleric majd a magas szintu grp-okba, tankoknak lesz ip-je, meg 2 pala heal chanttal es grp instaval.

Hangianix
En meg a 7761-re valaszoltam 😄

Hangianix
Egyebkent az a durva, hogy a mi sima instankkal ellentetben meg celt se kell megjelolni, megnyomod a gombot es mar jon is a gyogyitas..

Hangianix
Csak az kib@szott sok rp lesz. 23 az IP + 14 a FH. RR4 L7 😊

Hangianix
"hülye smiter clericet"

ezt keretik visszavonni 😄

Hangianix
Ket insta healel a kozel 6k-t akartad mondani ugye? 😄

Hangianix
Meg jo hogy a cleric olyan elokelo helyen van...

US servereken már van a paladinnak end regenje, meg a block/parry bug is ki van javítva, mégis az utolsó helyen van az rp listákon.

Hangianix
Az mar mas kerdes, hogy erdemes e grp insta + ip-re mennie. De eleg durva azert az a 2 100%-os insta, igaz, mashol meg szar. Nekem is inkabb 100% grp insta kellene mint a BoF.

Hehehe, kiragadtan az egyetlen olyan példát amikor a paladinnak van esélye: 2v2 endurance nélkül, és nem a paladint üti mindkettõ.
1v1 szerintem minden melee class lenyomja, talán a hunter ellen van esélye de nem vagyok biztos benne. Alacsony a str-je szóval kicsit sebez, a con-ja magas, csak nemtom mire megy vele mert a HP-ja alacsony szintén. A healchant csak akkor segít sokat ha a harc elhúzodik, ez viszont ritka RvR-en. Ha van endurance akkor meg nem nagyon lehet váltogatni a chant-ek között mert nem marad style-ra. A hibbi tank ami 46-okat sebez az meg nemtom mi lehet. lvl35-40-es volt? Ha viszont 2-3spd fegyvere volt akkor 2-3-szor kellett ütnie 1 heal alatt 😊

Hangianix
Mellesleg az nem Venomski? 😄

Hangianix
Jellemzo, a hibbik meg a nagy Venomskyrol se hallottak 😄

Tafaya
Bar amikor Acornhoz odament a kek troll es razuzott 300+-t Acorn meg 200 korul sebzett 2h-val biztos nem arra gondolt hogy fu de uber vagyok 😊

Tafaya
Hat en egy esetbol nem vonnam le a tanulsagot 😊 Szep az a heal aura, de amennyi hp-je mint tanknak van, hat az nevetseges, a scoutomnak majdnem tobb hp-ja van. Kap 3 nuke-ot azt hanyattdol. 1v1-ben vagy igy 2v2-ben tenyleg korrekt.

Tafaya
bt evade evade 😛

Hangianix
Karakter osztalytol fugg mennyi hp-t jelent egy con. A magasabb con-u faj valasztasa, pedig magasabb cap-et jelent, illetve ha kezdeskor teszel ra, az is magasabb cap-t jelent. Ezert lenne jo, ha az ability pontjaimat is ujra eloszthatnam. Str a clericemnek tok felesleges (hiaba crush a hammer, 10str = + 0 dmg nalam) es feljebb nyomhatnam a pietymet, a constit vagy a quickness-t. Azt hiszem tanknal 4hp/con, scout, infi, friar, cleric az 3hp. De fugg szinttol is, mert 30 elott max 2-t kaptam, de amikor 50-n benyomtam az aug. con-t, akkor +6-rt 21 jott. Tehat a statisztikak ennyit ernek...

Erdemes megnezni mennyi a con capped es eljatszadozni a +hp-kkel is. Nekem ugyan szar a karim, de legalabb nekem van a legtobb hp-m a clericek kozott buff nelkul.

Valaki tudja hogy mi az összefüggés a constitution és a HP között? pl. a 24-es casterem +1con item-tõl komoly +1HP-val lett gazdagabb. Lvl50-en mennyit kapna érte? Megéri egyáltalán magasabb con-ú race-t választani a karakter generálásnál?
Arra is kiváncsi lennék hogy a lvl50-es kariknak mennyi HP-jük van. Valaki írta egy topicban hogy egy tanknak 2000-2500 egy infinek meg kb. 1000. Egy kicsit soknak találom(a tankét), de érdekelnének a pontos adatok. A friar-emnek 1234, csak nemtom hogy pucéran vagy ruhában(szerintem ruhában) és most nem tudok belépni hogy megnézzem.
Köszi.

2H-et felejtsd el szerintem. Talán ha nem kéne mellette thrust/crush/slash-re is tenni pontot... 20-25 parry mint védelem nevetséges. 2H fegyverrel szerintem nem sebzel közel sem 2x akkorát mint 1H-el, és a pajzs ugye tud blokkolni, tudsz másokat guardolni, blokkolja a nyilat, boltot, slam...
Ha PvP-serveren fogsz játszani, akkor miért akarsz albioni classt választani amik köztudottan a legbénábbak? A paladin meg a legbénábbak között is az elsõ a legkevesebb realm pontjával. Sok sikert hozzá, talán majd te bebizonyítod hogy nem a class a rossz henem mindenki béna itt 😊 Hajrá!!

Parry szerintem nem ér annyit. 1 pont az +0,5% chance, és nem is annyira hatékony ahogy hallottam. A chant az viszont az egész groupra hat, kivéve ha mezzelve vagy, stunolva, halott, stb... tulajdonképpen az sem ér semmit 😊 Fõ az optimizmus 😊

Tafaya
"... szvsz neked albionba kellene jáccani,ott menõ eza csak addig ér el a fantaziám,hogy én,ha grouppolni kellene,akkor megáll a tudás..."

Gratulalok seggfej. Ha ennyire okos, csapatban gondolkodo hibi van, akkor en biza nem ertem miert rinyalnak hogy kevesen vannak. Hat nem lenne kurvara unalmas hogy lenyomtok mindenkit, mert ubercsapatemberek vagytok? Te is szanalmas vagy.

Hangianix
Minket kinyirni? Ne mar. Mivel? Most olvastam BW-n, hogy valaki azt javasolta, hogy cleric-ektol vegyek el az insta healeket es adjak a friarnak. Na most oszinten, ha ez megtortenne (nem fog), ki inditana papot? A legjobban az idiota Immortal GM beszolasait birom Robyna (vagy valami hasonlo). Mert szerinte csak a reju pap a pap, csak az ice theu (alap pbt-vel) a theu es a fire wizzi az igazi wizzi. Hat lol. Nincs egy normalis enchant pap albionban (leszamitva a buffbotokat), Musashi, akit istenitenek csak 30-s es csak 36 lesz nerf es respecc utan. Namar most, ha valaki 50-s enchantra megy, akkor az hasznalhatatlan lesz RvR-ben, mert igaz, hogy uber buffokat es resisteket nyom, de mit fog csinalni? Ugyanolyan "hasznalhatatlan" lesz, mint a regi smiterek. Jobb lett volna, ha kulon buff specc-es karink is lehetne, mint a Shaman midgardban. Es tudom (gondolom 😊 ), hogy mindenki unja a nerf miatti nyavalygasaimat, de egy dolgot el kell ismernie mindenkinek, lehet, hogy 1v1-ben uber a smiter, de oszinten, szerintetek melyik csapatnak van eselye egymas ellen - egy healert vagy egy smitert a soraiban tudo csapatnak...

Tafaya
Ezzel csak meg jobban buntetnek az archereket, eleget szivtak mar szerintem.

Tafaya
Plusz teljesen egyetertek azzal, amit az elso oldalon lattam: Ha az assassinok erosek miert a support kasztokat kell nerfelni? A Mythic beszopatta magat, mert ha a buffbotokat nerfeli egy csomo accountot veszit, ha az assassinokat akkor szinten.

Tafaya
Nem olvastam vegig, ez a sajat velemenyem: Ezzel kinyirnad a papokat. Szerencseteleneknek nerfelnek a smite-ot, igy nerfelnek az enchantot, sokan nem szertik a rejuv vonalat, meg ugyis ott az IP, a First Aid, a Faith Heal, alkimiaval ott lesznek a gyogyito italok, nemsoka harcban is hasznalhatoak lesznek a bounty gombok. Ezzel oly sok mas kaszt mellett sikerulne meg jobban tonkretenni Albion egyik valaha legkedveltebb kasztjat. Sajnos a buffbotok ellen nem sokat lehet tenni, mivel bevetel a Mythicnek.

zippofcy
Hee ti akik uberelitek a BGt! BGben / BGnek. Oszt elengedett kezzel megyon e a pisiles??? Mer nekem mar 4 eves korom ota (vagy 5? nem igazan emlexem) es szvsz ez fontosabb a BGnel vagy minel 😊
(Ovodas stilus rulzzz 😊 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Tafaya
siralmas vagy

Tafaya
Eleg ha letamasszak 😊

Bith
Ez beteg 😊)). De sok igazság van abban amit írt 😊. Pl. ez a Maya-Hajni párosítás valóban jó 5let ;P.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

LOL😛

Lourker

zippofcy
Es ezt szinjozanon irtam. Kepzeld milyen lehetek reszegen 😊 Bar nem kell elkepzelned, eleg ha megnezel 5 Baratok Kozt reszt egymasutan 😊 Vagy ha rajongo vagy akkor 30at 😊 A Tilda kilep bruhuhuhu... nelkule mar semmi nem lesz a regi... pedig titkon azt remeltem belole meg leszbit csinalnak es osszejon a lebiggyedo szajuval ... mindennek vege, ezentul nem nezem DAoCozas kozben a BKt! (ugyis kb. 5 reszt lattam eddig 😊 )
Azer' a Mayanak drukkolok hogy osszejojjon neki a Hajnival. Lehetoleg a zuhany alatt. Tudom van itt aki allandoan a neten kukkolja, azert nem er ra daocozni. Na az mentse majd el nekem, adok erte 1 platinat. 😊 (bocs de gagyiTV mergezest kaptam, kivanjatok jobbulast 😊 )
Az agi meg egy elkenyeztetett dog! Latszik rajta hogy eletebe meg 1 napot se dolgozott (bazz en se.. 😊 ) a lorenzobol meg csak 1 maradhat a vegen minta hegylakobol, a gyorgyi meg olyan rucskos mint egy varacskosdiszno es olyan hisztis mint egy furdoskurva ... a leslie meg melegebb a franciaknal is 😊 De legalabb sokat mosdik hogy ne legyen szaga 😊 Ehh ezt mind rossz forumra irtam, nem tudjatok az RTL klub forumanak a cimet? 😞 Nem baj, majd megkerdem a nagytestvert, az ugyis mindent lat (remelem engem azer nem mikor a WCn ulok 😊 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Úgylátszik,mégis lesz DAOC-om ha Csípbojdzsedimászter😊 ócsón tud szerválni nekem!

\"Life is around you and in you.\"

Uberlama
Bazzz ez meredek 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

zippofcy
Az amcsikat bar lenezem 😊 de a patch keseseben nem ok a hibasak ... illetve ok, de csak annyiban hogy a geci wanadoonak adtak el az EUs licencet, es nem egy angol cegnek. Naszoval az a helyzet hogy a francia nagyarcusag megakadalyozza a wanadoot abban hogy az angol nyelvu szerverekre felrakja az angol patchet, a franciara/nemetre meg majd mikor leforditjak. Ilyen sebesseg mellett szvsz 1-1 ember fordithatja mind2 nyelvre. De az is lehet hogy uaz 😊 Meg ha felraknak az amcsi patchet akkor ugy nezne ki hogy a francia honfitarsaikat (sic!) nezik 2.rendunek. Mi ebbol a tanulsag? Hat csak az hogy a legkozelebbi MMORPGbol az amcsi valtozatot kell megszerezni. A kocsog csigazabalok meg elmehetnek a retkesbe, ugyis odavalok. Bar mit varhat az ember egy neptol amelyik csak idiota vigjatekokat bir nezheto minosegben elkesziteni ... ehh ez nem jo, mert a magyarok meg erre se kepesek 😞 Naa mind1, a franciak akkor is buzik, ruhellem oket mint a szaromat mikor tul hig, csak az vigasztal hogy megvan nekik a maguk baja a rengeteg arab bevandorloval 😊 Mi a feneert nincs vmi franciafoldon robbangato terrorszervezet, igazan tamogatnam oket nemi level. Ha az IRAt nem ciki penzelni amcsibol akkor ez se lenne az szvsz 😊
Aki meg az AC illetve a DAoC kozott ingadozik annak feltetlen az AC2ot ajanlom, a DAoCos kozosseg erdekeben 😊 Ez a mondat pedig akkor is ertelmetlen: "Mikor a végváraimat elfoglalhatja, az NPC vagy akár pl. ha Hiberniában játszom, akkor egy Albionban játszó magyar megtámadhat engem?" Ezt meg nagydoktorival se birna elemezni senki. Ehh elfelejtettem hogy a mostani iskolasok olvasni se nagyon tudnak, a szovegertesrol nem is beszelve. Akkor miert tudnanak fogalmazni???
Tudom gonosz vagyok, de legalabb buszke vagyok ra. 😊

iso=is

AC2 iso olyan szar ,hogy nagyon szar!😊Gondolj bele ,hogy milyen szar lehet az elsõ!

Taranov
okké

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igen? Akkor lemondok róla.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Koszi, en kb olyan 8-9 korul lezsek.

Jock, ha jarsz a excaban es van folos chain cuccod, szivesen fogadnam, mivel lvl 20 mar a kis torpike😊)