Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ALBION?
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Life is around you and in you.\"
Mas MMPORG-t meg nem lattam ami tetszett volna (ket screenshot utan egyik se erdekelt) - SWG meg ur nelkul loszar lesz (es megeshet, hogy azzal is, ha csak a nevre hajaznak...)
ip: persze hogy akármiylenröl, ha isdn-s vagy amugy is mindgf változik az ip-d
ha kliens progi (daoc install..) megvan, akkor sulibol, koleszbol is tudod nyomni a cd keyeddel, mivel minden adatod serveren tárolodik, onnan letölti belogolásnál automatice.. (nálunk vanak egy keten a guild-be akik melóhelyröl is nyomják, meg othonrol is..)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
NEm szakad meg soha.
ÉS még egy kérdés:
A karakteremet bármelyik IP címrõl tudom használni, ugye? Szal nem kell a regisztrációkor megadni az IP címeket?
általába inkább erõs gép kell hozzá nagylétzsámú csatáknál, az a kritikus pont, meg ha lagolsz legtöbbször hazai netszolgáltató (chellosok nagyon szivnak, isdn-l jobb a kapcsolat mint az überchelloval soxor..), vagy maga server lagok a fõ problémák..
nekem anno isd-l matávos accal ld nélkül ment..
hallgatolagos szövetségek sose tartanak örökké, egyszer valaki ugyis lép, mint álá nálunk is volt anno arrol szo hogy szegény hibiknek átengedünk anno majd egy reliket...azota hibik midik járnak hozzánk😊
A nemzetközi helyzet fokozódik😊
ez pénzjáték, füzetsz érte, nincs itt semmi bann
anno mikor sinister átjött albiba vagánykodni (bejött camelothoz) akor sem kapott semmit..
másrészt meg absolute nem bizonyitható dolgok ezek, kár mérgelõdni rajta..
mellesleg ahogy hallom midiket hibik leszedték elõtte, szal mivel van vagy 20 aktiv sb emainbe kb, marhára nem nehéz kiötleni az albi relikraidet, mikor látják hogy albik kivonulnak a hibi relickez..
jol csinálták, én csak gratulálni tudok nekik
hibik meg mint mondtam iylenj szempontból mindig is elõnybe lesznek, mert emain mint rvr terület egyértmûávé tezsi ha relic raid vagy más zajlik, mellesleg az az egytelen frontier, ahol mind3 realmböl megfordulnak nem kis létszámmal, ez van😊
ha meg mégis le ett volna valami szervezve akor meg igy jártunk😊
Nem onnan vetted az ötletet véletlenül? :-D
Mert sajna náklam (testvérhegy) nincs kiépítve se KábelNET, se ADSL, tehát nekem most van egy Vodafonos GPRS-es netem, meg egy ISDN. VAlamelyiken mûködik a kettõ közül a Dark Age of Camelot?
Vagy nem?
hibi relic nem jött ösze? igy jártunk (megjegyzem nem voltam ott, inkább a 44et csináltam az infimnek)
midik átjöttek elvitték a relicüket? jól tették
öszejátszottak? leszarom, ilyen az élet is😊
mi fog történni?😊 na ez már izgalmasabb kérdés..😊
WARRRR😊
Amúgy annál a raidnél mi ütöttük le a 3 ajtót és a midik a barryn is mondták hogy a munka nagyrészét ha te ezt seggnyalának nevezed akkor nem vagy okosabb annál mint amilyennek tartalak.:o)
manahcanter nerfelésével egyetértek amúgy.
Ennél a raidnél nem sokat segítettünk szvsz egy hibi guild elfoglalta benot(akkor amikor még nem tudtunk a relic raidrõl) aztán odamenntünk hadrians mmghez hogy elvegyük a midiktõl a relicet és meglöltek a midik ez volt a mi nagy segítségünk.
És amig ilyen emberek vannak albionba mint te nagyon szivesen segítek midiknek.
Lourker
Egyebkent alultapolt szerencsetelen hibikrol ennyit: (Teador a mai raiden)
Majdnem sikerult mar alattunk dongettetek a padlot 😊
A crafthez annyit tennek hozza, hogy amiota elertem 800-t 20db narancssarga csizmat csinaltam es nem not egy kepessegem se... (mondjuk amig AC nem no, nem is fog, mert max annyi lehet)
BadGuy-nak bizonyitekul ujabb 2 masterpiece. 😄
Poen, hogy 800-s az AC-m, de meg sose csinaltam egy 100%-os pancelt se, a hozzavalobol is csak 3x, de a WC-m az 42-s, ennek ellenere 12x lett mar a buzogany nyel, vagy a penge masterpiece. Csak tudnam minek...
- 1 fickóra stickel a következõ, és erre meg a következõ, és így tovább sokan
- ezután az elsõ elkezd nagy körben futni
- beéri a legutolsót a körben, és arra stickel 😊
Egy fórumon találgatták, ohgy mi lesz, de végülis az lett, hogy elméletileg (azért elméletileg, mert ez steril, lagmentes, ld mentes...stb környezetben menne) egy végtelenül magától futó körben futnak.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
A camelot-europe.com-on van egy csomó hülyeség a news szekcióban, ilyenek:
<2002-24-10>2002-24-10>
<2002-22-10>2002-22-10>
<2002-18-10>2002-18-10>
<2002-17-10>2002-17-10>
Ezek mi a gyíkok? Valami event? Belenéztem egy-kettõbe, de túl sok betû volt egyszerre ráadásul nagyon külföldiûl és megijedtem 😊Valaki került bármilyen kapcsolatba ezekkel?
Ezt nem értem. Nem volt harc de mérgezéstõl meghaltál? Ha olyan gombát találsz Emain-ben amelyik piros és fehér pöttyök vannak rajta akkor azt ne edd meg 😊