43179
-
#17068 oki mindjárt csak adj rá okot :p -
#17067 várj csak. ha 1fg 1 fg ellen skilles, akkor 2fg 2 fg ellen miért nem ? -
#17063 Akkor lehet csak tele van Rockety fele skilles emberekkel. -
Mester #17062 Hibi nem a legerősebb realm. -
#17061 #16770
"Igen nerfeljuk albioni ra'kat mer kibaszott overpowered imbalanced szar."
Elotte kis frocsoges hogy nerf albion, satobbi. En mar belenyugodtam hogy albiban vannak a leggyengebb kasztok, megha vannak jo RA-k is (baod, group purge...), ti nem tudjatok felfogni hogy a legerosebb realmben jatszotok, csak eppen kevesen vagytok, de ezert legalabb az albikat okoljatok. Ha az 1 fore juto atlag RP nem gyoz meg akkor felesleges ezntul mindefele szovaltas es vita. -
#17059 Nem szo szerint irtad, de szvsz egyertelmu a dolog:
"volt egy relic raid próba amit /who 48 + 40 anon kb hibi próbált meg, nos ennek az underpowered realm 80-120fős védő serege megakadályozott :)"
"nem mindenki imádja ha 2fgvel lebasz 2 embert"
Senki sem imadja, en sem, de mi a faszt tudsz csinalni? Idejossz rinyalni?
"DE amikor 2fgvel átrohantok két grpon nem vagytok skillesek, ha ezt nem érted hát sajnálak."
Magyarazd mar el plz mit jelent nalad pontosan a skilles, szerintem sokan kivancsiak ra. -
Rockety #17056 Hol írtam be hogy albion overpowered? átfogalmazom, légyszives copypasteld. -
Rockety #17055 Mondjuk vegleg. -
Rockety #17054 Mondjuk mást tőled nem vár az ember csak rinyát/flamet/anyázást/flamet/fikát. Írkáljon a Steveh vagy a Jock, nekik van stílusok, te meg elhúzhatnál a fórumról. -
Rockety #17053 nem mindenki imádja ha 2fgvel lebasz 2 embert, szar érzés általában (szegény killerbee:(), bár lehet neked nem. A stílus szón meg csámcsogj egy kicsit mert elég gázos a tied.
Skilles a teador grpja mondjuk mert 1fgvel leveri a hibi rvsr guildeket.
Skillesek vagytok ti is amikor leveritek mondjuk eclipsét.
DE amikor 2fgvel átrohantok két grpon nem vagytok skillesek, ha ezt nem érted hát sajnálak. -
#17052 Mondjuk vegleg. -
#17051 Btw ha albik annyira overpoweredek, miert nem huztok at exc/alb-ba? -
#17050 Ezt mar eljatszottak BW-n is, nehogy mar barki is eloirja hogy egy guild ne menjen egyutt, sirni emiatt meg plane baromsag. De szerinted nem az megy meg mindig a forum eleje ota hogy ha leverik a hibiket az albok az azert van, mert tobben voltak, mert afk volt, mert fialt a macska, ha meg a hibik vertek le az albikat akkor az meg skill. Rohelyes. -
#17049 Jaja, valami online passzianszban sokkal nagyobb szerencsetek lenne, ez a furdoskurva stilus kezd idegesito lenni. -
BadGuy #17048 "Olyan vagy mint egy 8 eves akitol elvettek a nyalokajat" :D -
BadGuy #17047 Ez tetszik, more uberlama more :D -
Rockety #17046 nuff said imo. -
BadGuy #17045 Frocsogj csak, annal nagyobbat nevetek rajtad, szemelyiseg elleni sertesek a vitaban valo Gyenge szereples jele azaz kurvara kifogytal az ervekbol es mar jossz mindenfele faszsaggal.
Ez Mersainnak is ment az "idegbeteg vagy BadGuy!" commentre reagalva. -
Rockety #17044 jujj ilyet ne mondj mert mindjá jön a spam hogy rossz helyen kezdtünk el játszani, ezek alapján ne itéljük meg a játékot mert az nem ilyen... :) -
BadGuy #17043 Szemelyszerint rohadt bosszanto hogy hibikent allandoan megy a szopas tankal erre amikor idejovok kapom a "hat igen benonal jo benak voltatok":) szoveget -
BadGuy #17042 Nekem az bassza a csorom amikor te vagy valamelyik alb kiallitja hogy hat milyen benak voltak a hibik mer 15en voltak es 1 fg Aod leverte oket. De te SEM tudhatod hogy en epp a vilag legbarmabb bardjaval voltam groupban 1 shade 2 ranger kisereteben.
Nem en kezdtem a skillezest... -
#17040 Latom Steveh es a tobbiek nem fogjatok a dolgot. Mi csak sokan lehetunk, jok nem. -
#17037 én meg remélem soxor öszefutunk, az fg-inkel eggyüt, igaz te nemleszel olyan jó rp -
#17034 Akkor én skilles vagyok bibibi, de tényleg csini clericgirl vagyok :) -
#17033 magammal táncoltam :-) asszem skilljeim még a nullát is alulról verdesték akkoriban :-D -
#17032 üt ;-) -
#17031 ja az -
#17030 muhahahah :)) hát lol vagy, még jó hogy emotolok ha magyart látok :) és jó hogy kiröhöglek ha meghalsz mert nem vagy a szivemcsücske :p -
Rockety #17029 vagy avalon? -
#17028 ehh... -
Rockety #17027 de nyugalom tiff, briton good looking cleric gurlok alapból +10 skill a kinézet miatt :D -
Rockety #17026 nálam az a skilles aki nem laughol + más emote spamel a halottakon, nem ugrál a hullákon , nem kempeli a tetemeket (kivéve stealtherek azoknak még elmegy). Használja a sticket, nem veri a faszt amikor fgvel megöl két embert mgnél ? : ) (bocs uber de ezt nem tudtam kihagyni :D). Tudja mit kell csinálni a karijával, nem lesz afk rvsr közbe, gyorsak a reflexei, helyzet átlátás ill. ezekre való reakció idő + döntések helyessége :) -
Rockety #17025 van buffod és fgvel rohangálsz + infiltrator vagy + rr7 vagy + albionba vagy ezek után. No offense, nem volt nagyszám hogy levertünk abban igazad van de a többit elhagyhatnád master infiltrator who is going to be more uber after 1.61, keke? -
#17024 nem csoda hogy nem érted, olyan csak hibi lehet :9 -
#17023 Mit jelent, hogy skilles valaki? -
#17022 ki a fene lehet az a benga.. :9 -
#17018 Na írkálok már én is ide néha, én kaptam a cheert mielőtt kinyírtátok Weldet. :) -
#17016 ha nem figyelnek hátra akkor lámák, ennyi :) -
#17015 nem hunter hanem ranger, lényegtelen asszem celt és ijász innen mind1 -
Fidelcastor #17014 A hátba mezzeléshez meg nem sok köze van a játéktudáshoz inkább szerencse kérdése.:)