43179
-
Fidelcastor #17117 Azok akik azt állítják, hogy nem albion zergel emainba exc/midibe az nyugodtan ugorjon ki oda. -
#17116 MUHAHAHAHAHAH SÍRÁSOM LOL , te melyik fórumot nézed ? most irtam csak hogy ha 3 savage nekem jön még quickcastra sincs idő és nem sírásból te láma, hanem mert a savageről volt szó előtte lol!!!
Szerinted miért specceltem át airre ? :) azóta RR6+ és igencsak szeretem, bár most sorcit fogok csinálni.
Az hogy te ellámáztad a runid és/vagy nem szereted azt nehogy már rajtam vezessed le. Köszike.
Tessék újabb alkalom hogy szétflamelhesd a fórumot. -
Qaby #17114 Nekem 55,6 K s modemem van 2 accal vagyok bent egyszerre és csak akkor lagolok vagy dob le ha szar a vonal, egyébként meg simán megy nem akadozik ha jön ellen stb. Előtte chellom volt, és nem sokkal volt jobb a chello. -
#17112 na tudtam már ki hiányzik...
tökmind1 ki broadband vagy dsl-s, a te 33,6k, d nem egy átlag, megnézném azért, hogy a szervernek hány %-a használ ilyen szar connektetk, szal amit írtál nyugodtan el lehet felejteni, így maradjunk csak az 5% környéki értéknél kapcsolatra vetítve.
mellesleg gabi is modemezik a guildbe, mégse nagyon hallom tőle ezt aszar dumát, hogy persze csak azért vertek le mert szal a konnnektem...
skill-t meg felejtsük már el, szvsz kitárgyaltunk, hogy semmi értelme hazsnálni ezt a szót, legalábbis sztem, semmire nem jó, csak arra hogy baszogathasd a másikat, szal aki nekem itt skillröl beszél, vagy hazsnál magára vagy másra, azt alapbol vagy hülye, vagy nem érti mi az askill, mert ebben a játokban olyan nincs szvsz, kivéve ha egy newbiet hasonlítasz egy rvr-t 10-l többször látott emberhez... -
#17111 már tápolták őket ;-) már mind baromi skilles :-) mióta 7db kék-zöld durva rr1-2es karival levertük a fgjüket(amiből jó nagy flame lett,hogy ide be mertem írni,aztán most hogy ők verték le 2fgvel badguyékat az idekívánkozott ofc),azóta 2x akkora skilljük van(2fg),és ütnek :-) -
#17110 "hardware/hálózati kapcsolat 5%" te se játszottál még dialuppal/gprs-el ;-) azé elmondanám,hogy kis különbség,a között hogy 33,6k dialuppal az van,ha jön 2fg alb,hogy olyan 10-15secre leáll a game,és mire kiheveri a modem a sok letöltögetést már hasalok jól(firewizzi vagy zerker power rulez),és a között, amikor 3mbit adsl-el löki az ember jön 15fg midi mi is voltunk vagy 10-12fgval,és be se reccent...szal én inkább olyan 25-35%ra tenném a hálózati kapcsoltot ;-) mást ne mondjak dialuppal nem egy nem két ember zónázik 2-3-4-5percig ;-) szal lehet kábel vs adslnél 5%,de nem mindenki broadbanddal keni azt figyelembe vehetnéd :-) főleg írek + angolok kenik dialuppal még mielőtt itt arról írnál,hogy nem a magyar nyomorból kéne kiindulnom ;-) -
Fidelcastor #17108 Hát szerintem magas RR szintű savage buffokkal 2 ütésből kicsapja az RR2es albi buffolatlan tankot. Én is elmondom neked, hogy volt már olyan, hogy magas szintű albi csapattal találkozott a csapatunk és az instant mezz-em kb annyi ideig tartott az albi tankokon mint 1 stun. Elnyomtam az insta mezz+még 1 mezzt aztán 3-4 albi rámmozdult és nem tudott mind1ik 2 ütni rám olyan gyorsan meghaltam. -
Fidelcastor #17107 Szerinted 3 fullra buffolt Merc nem ütne ki téged 1 sec alatt vagy bármilyen tankot 3 sec alatt? -
#17106 én csak azt látom amikor jön a 3 savage 1 shamy 1 skald 2-3healer(vagy 1 zerker még) és assistolnak akkor kb 1 secig élek mind az 1360 hpm és MP AF 51, spec af agyonbuffolt theummal (ez eddig k), aztán kiirtják igy a castereket majd a tankokat is 3 sec alatt, na ehhez véleményem szerint nem kell nagy "skill" :P Persze tudom hogy harcossal se olyan könnyű játszani nekem is van 50es armsom, de azért könyebb mint egy casterrel. -
Mester #17105 Attól még hogy a savage gyosabban nyír ki vkit mint a merc nem lesz könnyebb játszani. -
#17104 hát nagy tehetség kell ehhez: stun, debuff nuke nuke nmy halott
na ez ugye skill ?!?!
semmivel sem másabb játszani a savage-el? bocsi, de mikor sebez egy merc 600-750-et? mikor nyír ki egy merc 4sec alatt egy castert és 6sec alatt egy tankot?
nemtom van-e mercnem 9sec stunja sima backstyle-ból -
#17102 ja mert nincs csak 1 skilles egész albionban :) -
Fidelcastor #17101 Nem az albi classokat kell tápolni, hanem az albi játékosokat.:)
-
Fidelcastor #17100 Hát a 8 hibi kinyirt 32-40 albit ugy, hogy tőlük senki nem hal meg akkor tényleg fogalmuk sincs a játékról azoknak az alboknak. -
#17099 skill :P -
#17098 Ja. Kar hogy ott voltam parszor amikor 1 fg hibi balanced grp hidegre tett 4-5 fg albit veszteseg nelkul. Ja hogy lamak vagyunk, es no skill, tudom. -
#17097 Milyen stealth zergetekrol beszelsz? Kerdezd mar meg az ecsedet, olyan nem letezik. Valamit elneztel. Egyebkent en legalabb ideztem valamit, en 2x kertem hogy idezzetek amikor gyanusitgattatok, de inkabb tovabb teptetek a szatokat. -
#17096 Nem nagyon kell megfelelot talalni, a valtozasok miatt nem nagyon lehet max az ns-infi scout-ranger parost hasonlitgatni. Infi erosebb mint az ns, legalabb is sokan ezt allitjak, en azt mondom nem olyan sokkal. Ranger magasan ubereli a scoutot.
Gyenge hibi kasztok? Szeretnem ha a cabam a focus pull melle kapna pbaoe-t, ha a theurg scale-ben maszkalna buffokkal es heallel, ha az armsman at tudna valtozni medveve, ha az ice wizi mellett lenne meg egy kaszt aminek van pbaoe. De megkerdem toled is, mi a halalert van a hibiknek tobb RP-juk /kopf ha gyengebbek a kasztjaik? -
#17093 ez nem egyértelműen megállapítható nálatok
pl kcist lentebb megint badguy őrjöngött, aztán 2 perc mulva te irtál:)
sztem őcséd néha hazsnálja az accodat hogy megerősítse önmagát:) -
#17092 no, akkor leírom véleményem én is:)
Donk: nem neked írt weldrin, hanem rock-k, egyrészt, másrészt menjél ki buff nélkül, verj le egy szarrá buffolt assasint.. én is élvezném, csak én nemtom megcsinálni.
badguy: tényleg elmebetegen néz ki amikor 1 dolgot 15 kommentbe reagálsz le, nem feltétlenül a higgadtságot mutatja, hanem a szétszórtságot, és a néminemű idegességet:). Skillesnek te tán csak steveh-t láttad, de már írtam rá, hogy 1 fecske nem csinál nyarat, ha ezt nem érted akor én sem..:)
fidel: szvsz 2-300k után ha valakinekj van egy kis fogékonysága rá akkor az már skiles lesz, ahhoz a pár gombhoz nem kell rr8ak lenni
A skill egy nagy lószar, a hihg rr játékosok találták ki szvsz, hogy legyen mire übereltetni saját magukat
SOK hibi bajtársam keveri askill fogalmát elég erősen.
Egy xeanor féle group skilles, egy áki féle group skilles, egy aod nem skilles csak steveh:)
ez de baromság
egy játkos skill nemtom hogy jön össze azzal hogy épített e a group vagy sem.
xeanor, ákiék(stb) épített rvr group-l játszanak, pl aod nem, albiba is max 2-3fg van ami épített, nemtöbb mint bárhol máshol prydwenen.
2fg-l megyünk, mert igy van esélyünk, skill ide vagy oda, aod egy közösség, nem rvr specifikus guild (bár imádunk rvr-ni, végül is ezért játszol), ha az lenne az oad max 10 főböl állna, és lenne aod2 meg aod3...
szal haggyuk ezt a skilles témát szvsz, mert az se tudjátok miröl bezséltek:) -
#17091 :) egy szóval se mondtam hogy ti kezdtétek :) -
Rockety #17090 igen ezt csináljátok (főleg te), sír a pofátok sokszor amikor egyáltalán nincs szarban a albion-realm prydwenen, max 1fg balanced hib grp megszopat a nem balanced 1fg-teket. -
Rockety #17089 Dracorn: Én nem badguy vagyok, szal neki címezd. köszi -
Rockety #17088 Tafaya: nerfeljük albioni ra-kat, az nálad albion hülye gyerek? :)
Tudod mit jelent a realm? Az hogy /realm df kié és /relic és a kb +20% melee dmg albionak kb már 6 hónapja pl., de ha nálad CSAK az 1fgvs1fg-t jelenti az más.( tegyük hozzá balanced alb tank grp vs balanced hib nuke grp 50-50%, de ha nem igaz majd mester kijavít)
Weldrin: Azért használok buffbotot mert én veled ellentétben később kezdtem el az assassint kasztot és mire felértem 50re már a buffbotolás aranykorát értük, 4l8ig juttotam el bot nélkül, utánna meguntam a szopást + nincs 2fg guild grpum kedves weldrin + nem infil vagyok ami köztudottan jobb.
Azért támadok akkor amikor támadok hogy rp-t szerezzek úgy hogy nem halok meg (Te hogy szerezted az rp-det? betámadtál 2fg hibit egyedül? te is harcok közepette támadtál ha jól emléxem). Nem járok stealth zergbe, előfordul hogy több ns is van , de 90%ba donk + öcsém, de általában csak donk, ha ez neked zerg, az más.
Überláma: az alapfelfogás igen ez volt, hogy egyedül kéne menni, de stealth zerget korántsem mi kezdtük el, hanem a shadowbladek + infik verődtek össze nagyon sokszor nagyon sokan EMain amgnél. Solozni lehetetlen már stealtherel ha rp-t akarsz szerezni.
Weldrin: emléxel amikor azt mondtad hogy milyen gusztustalan amit succi csinál? Hát most kb azt nyomod te is. Szal inkább hagyjál békén oké?
Mikor irtam azt hogy Aodba csak steveh skilles? :) -
#17087 Tegnap odinba egy fg midi kapott szét legalább 2 fg albot, aztán jöttünk mi (Mester asszem már ott voltál te is) a 7 emberrel és levertük őket. Ilyen csapat ellen most mondja azt valaki, hogy nem kell több mint egy group... Meg AoD nem zergel csak túrázgat néha. :) Ha nektek olyan group összeállítások sikerülnének, mint amilyenek nekünk néha (negatív értelemben), biztos sikítva futnátok kiskarizni. :) -
Mester #17086 Na elöször Skillekről:
Szerintem az az emberke skilles aki jól tud játszani a karival amivel játszik kihasználja a kari képeségeit/lehetőségeit bardként nem csak a aoe mezz buttont nyomkodja hanem használ amnesiat stb.
Az hogy vki emotol vagy nem az nem jelent semmit "skilleség" szempontjából ,vki lehet jó/skilles játékos és attól még emotelhat mert egy f*asz irl.(de attól még skilles.)
Realm rank se számítabban hogy skilles vki vagy nem. Buffbotos emberke is lehet skilles , buffbot a játék része.
Amit atomi írt hogy mi számít egy harcnál az nem így van szvsz.
Egy grp játékában az számít, hogy mennyit játszottak együtt, hogy tudnak egymásnak assistálni, milyenek az egyéni képességek, és high rr játékosok-e.("ügyesség 5% " erre írhatnám azt hogy látszik hogy csak a loe-vel rvsr-tél de nem teszem mert akkor "létszám: 30%" erre kicsit magasabb értéket kellett volna írnod:p)
Hyder:"megnyomok 3gombot és meghalt" ha neked ennyiből áll egy chanter akkor jólvan...
Savegről annyit hogy igen overpowered class, nem tudom detert miért kapta meg stb., de semmivel nem könnyebb játszani mint egy mercet pl.
Excalról még annyit , hogy nem véletlenül látni "huzzál vissza az excalra zergelni" topicokat amint egy exc guild elkezd xpzni prydwenen, az emberek szeretik az 1fg-1fg csatákat itt.
A kevésbé balanced grpok 2fg együtt megy dolga érthető dolog szvsz. Vagy 1fg -al mennek csak és találkoznak egy rvsr guild fg-al vagy egy zerggel és meghalnak esetleg találnak egy random fg-ot és nyernek. Ha 2fg-al mennek jó csatáik lesznek a rvsr guildokkal és az ellenséges zerggel is.
-
#17085 sajna ez este nemmindig van így
amikor elérek amg-hez, sajna elég sokszor 8-9fg együtt, nem külön masíroz át apk felé..
ez mostanság mindennapos
amugy átlagban 2-2fg együtt patrolozik apk-kozelében...
és akkor még nemis beszeltunk a hibikrol
amugy, te mit csinalnal 2fg midi ellen akinel 4relic van és tele a csapa savagekkel meg healerekkel...
en ugyanezt, sajnos ilyen helyzetben a sok lúd disznót győz teória lehet a nyerő -
#17084 akkor te se vagy skilles Fidel :p -
#17083 Én ezen szoktam rimánkodni apk-nál hogy srácok ugyanmár menjünk együtt, de senki nem képes rá.. Ha amg-t kempeli valaki, lehet akár 1 fg akár 4, az albik apk-tól pont úgy indulnak, hogy folyamatosan szálíítsák az rp-t az enemynek amg-hez.. -
Fidelcastor #17082 Az albik ha 3x 1fg midi van emainban akkor megvárják apkban még ők 2x annyian nem lesznek és lezergelnek mindenkit. Ugye mondhatom azt, hogy 4fg midi van délelött, de ez 4x1fg-ot jelent, mert mindenki külön megy és nem együtt. Albokat meg nem látsz így. Ők ha 4fg van akkor együtt lezergelik a 4 különálló fg midit és együtt is zergelnek tovább. -
Fidelcastor #17081 Talán skilles az akinek magas realm rankja van, mert már sok harcban részt vett és tudja, hogy nem a petet kell ütni hanem neki assistálnak vagy ő assist-tál. Szerintem minden játékosból 1 idő után lehet skilles, ugyanis csak 1 pár gombot kell nyomogatni amire mindenki képes. Aki sok időt eltöltött RvR-ben az skilles, aki meg nem töltött el sok időt azt meg valószínű nem is érdekli az RvR, de attól még lehet, hogy jó játékos. -
Atomy #17079 Jól megadtad neki :D
-
#17078 jah, és nemondja nekem senki, hogy egy RR8 as Armsman, 50es shieldel, nem tudott stunolni egy rohadt savaget, mert az 4ből 3x evadelt...
na ezt nekem senki bazz
és 6sec alatt olték meg...LOL...menjen a mythic a k.....-ba -
#17077 de ha valami ugy gondolja, hogy uberfasza arc és skilles (LOL) na az jöjjön alb/excalba és mutassa meg ki a faszagyerek... -
#17076 jja, és ki irta, hogy albionnak van group purge-e??? -
#17075 amugy szerintem a SAVAGE egy kibazsottul eltápolt, gusztustalan egy jószág. ennél egy rohadékabb dolgot mint ez, valami katasztrófa.
a chanterek miatt már kezdtem megutálni a Mythicet, de ezekután a sírba kívánom mind.
a tökömért kapja meg a determinationt amikor az CSAK tank classoknak jár, hameg a savage az akkor a paladin mérnem kapja meg, sztem az inkább tank class. és még sorolhatnám mik undorítóak a savage-ban.
szal sztem ez a második olyan class amivel főleg a "megnyomok 3gombot és meghalt" típusú játékosok nyomulnak...
na ennyit erről, szal az összes chanter + savage huzzon a sunyiba
-
Atomy #17074 Már kezdem én sem érteni mit értetek a "skill" fogalma alatt. Eddig úgy gondoltam hogy ez a szó azt jelenti hogy ügyesség, szakértelem, de ti valami egészen másról beszéltek. Eddigi tapasztalatom alapján ebben a játékban az ügyesség/játéktudás szinte semmit nem számít, ami a lényeg hogy minél több időt játszottál annál jobb lesz az a karaktered.
Valahogy így írnám le mi számít harcoknál:
létszám: 30%
group-összeállítás 30%
rp/RA-k 30%
felszerelés 10%
hardware/hálózati kapcsolat 5%
ügyesség 5%
(Tudom hogy 110% és nem pontosak az arányok, és kihagytam pár dolgot, de nincs több kedvem/időm szarozni vele :D)
Körülbelül annyi ügyesség/tudás kell hogyha 2 group találkozik akkor szét kell szoródni, a mezzernek azért egy dinoszaurusznál gyorsabb reakcióideje legyen, ha ütnek akkor ne állj egyhelyben míg meghalsz, stb.. Minimális ügyesség egyedül az időzítéshez és helyezkedéshez kell, de az esetek 95%-ában nem ez dönti el a harcot.
Amiről ti beszéltek skill néven, az valami más lehet mert nem értem mi köze van ahhoz a játékos ügyességének hogy hány fg-vel megy. Az ilyen meg hogy ha egy high RR balanced fg-t nem tud leverni egy med/low RR nem balanced fg akkor nem "skilles" az nevetséges. Akkor magyarázzátok el már hogy mit jelent ebben a környezetben. -
#17073 2 fg albi nem tudom miért lenne zerg, mikor emainbe a midik 4 fg-vel szaladgálnak minden este..(és előfordult már hogy néhány alb addal feküdt is az a 4 fg :p) Annak biztos zerg aki egyedül van és átszaladunk rajta, de ehhez hozzá kell szokni. Emoteolni meg szvsz kell, bd-k mindig kapnak szépen, mert nem kicsit 'kedvelem' őket :)
Eclipset még egy darabig úgy se verjük meg 2 fg-vel se, mert az aod nagy rész rr5 és környéke, szal asszem ezt nem lehet elvárni és nem is ez a cél (úgy utálnék legjobb lenni :p) -
#17072 hát ide ne jöjjön már seni =P
itt albok szivatva vannak rendesen, alig tudunk RvR-ezni, 4 relic midinél, 2 relic hibinél =)
mondjuk esély sincs visszaszerezni a relicet =)
minden nap 8-10 fg midi őrjáratozik emainban + 4-5 fg keeptakel..
nagyélmény igy nyomulni, de nem sirunk..mert kihivás.. -
#17069 volt egy apróság valahol hog csak mi megyünk 2fgvel :) mókás de az illető ugy látszik druim ligenen kivül még nem volt rvren :) Igencsak állandó a 2fg+ random vagy guild grpok együtt menése, érthető okokból.
Aztán: 2 stealther miért zerg? hát azért kérlek mert (legyen infi, ns, sb mind1) a stealther karik amolyan magányos farkasok, és épp ezért egyedül kéne menniük. persze ez csak az én nézetem.
Albi karik: én pedig ugy tudiom pont forditva, az albik volt erősek az elején nagyon aztán szitnrehozták a többit, nerfelték, és most megen talán kicsit az albok az erősebbek HA épitett grpal mennek. De ez kb 5%a az albi rvrnek.
Mi nem azért megyünk 2 fgvel mert huu most jol lezergelünk mindent, bá ez is benne van :) hanem mert sokan mennének már rvrre nem csak 1fg és szeretünk együtt menni a hangulat a társaság miatt, ha ez nem lenne már rég mididbe vagy hibibe lenne nagyrészünk mert ott könyebb érvényesülni.
Donk: csak 1 példa bár nem is nagyon van több :p enchanter még mindig jobb az ice wizinél, noha manapság már elég sok van belőle. És még1 személyes vélemény: a warden nekem nagyon bejön, az earth theuhoz képest. nem mondom hogy jobb, de ha albiban olyan lenne a 6 sec pbt akkor tuti azzal kenném. hilel buffol, van pajzsa, instacast pbt. Nekem van wardenem meg volt earth theum is. Earth theu meg más , lehet kicsit jobb is bizonyos szempontból a petek az insta attack speed debuff miatt ami interruptol (elég sokat használom, bár eclipses chantereket nem mindig interruptol, sőőt .. :p ). De attol még jobban tetszik.
Na ennyi volt a fröcsögés igy kora hajnalban majd ha megjön az ihlet a további fröcsögéshez akkor még irok :p