43179
  • Uberlama
    csináltam német serveren BDt mondom menézem mit tud. hát addig ok hogy 20asra szeretném de mire megtaláltam hogy melyik németül a bonedancer trainer... :) (gy.k. nem tok németül :p )
  • Fidelcastor
    Tudtommal nyaral.
  • Rockety
    Excal midibe szóljatok zaknak hogy loggoljon fel és a piercereimet adja vissza pls ha mostanában látja valaki (vagy zak loggoljá ha olvasod eme sorokat :D
  • Uberlama
    nah már van 3 20as karim :)
  • Hyder
    xD

na kezdenek visszajönni a szerverek...

gyerünk =)
  • Hyder
    huzzál haza azonnal =P
  • Hyder
    ja, azt nem tudtam...

hát akkor ez gáz
  • Uberlama
    addig oké de már 1-2 órája csak egy frencs server van nyitva többi down. Nem értemi mit töketlenkednek.
  • Hyder_work
    The patch servers should be back up by noon.
    The rest of the servers will slowly re-open one after the other during the afternoon.
  • gatyo
    Mindenkinek server down van, vagy csak nekem cseszödött el valami a patch letöltése után??
  • Tiffa
    Jaja, nekem is ez volt az első gondolatom, nagyokat kacarásztam rajta.
  • Uberlama
    ez nagyon tuti, mint egy ovis csoport élén az ovónővel :))))))))
  • Jockey
    haggyuk ezt a skill-t:))...
  • Fidelcastor
    Köszi a linket. Nem tudom melyik barom csinálta, hogy a 4.8-at 4nek számolja a skilleknél.
  • Rockety
    ja k :)
  • Jockey
    nem is mondtam, én tegnap vagy tegnapelőtt találkoztam egy vicces troll zerkerrel, zerker mode-be 2h-d hammerrel csapott agyon, izgis volt:)
    igaz még nics sc rucim, de azt tom hogy lezuzta 3%-a a hp-m 1 ütéssel, a2ikra már nem emléxem..:P
  • Jockey
    jó a luris kép, cukik:)
  • Rockety
    Kemor_PMs: but I won't lie to you folks...
  • Rockety
    Na még egyet :D

Ja valszeg /level command ki lesz kapcsolva mert bugos:

but I won't lie to you folks, we may open servers without /level for today. We need to check with Mythic for something, so might only have the /level tomorrow.

lvl 50es karit lehetet csinálni akárkinek (még ha most vette meg a játékot akkor is :D
  • Uberlama
    lol :)
  • Uberlama
    vicces ember vagy te :)
  • Rockety
    A ping oka annak aki még nem látta :)
  • Rockety
    ha meg véletlen slash lett volna akkor 58% resist akkor még inkább vicc.
  • Rockety
    ha meg véletlen slash lett volna akkor 58% resist akkor még inkább vicc.
  • Rockety
    Kalinka: a savage über, amikor 49% thrust resistel és 1800 hpval neki megyek, majd 4 ütésből megöl úgy érzem valami nincs rendjén. Tank ide vagy oda ne öljön meg 4 ütésből, ha még polearm lenne vagy lw akkor ok mert viszonylag lassú, de ez olyan volt mint én haste 4el....
  • Rockety
    ja egyértelműen midik kapták a két legjobb SI karit (2ből 2 túl erős ami egy picit röhelyes szerintem). Abban is igazad van hogy Savage lesz az új zerker, talán még brutálisabb is a quad hit vagy a 2seces 2handed csapások miatt + a savagery line se kutya. Bonedancert mindenki ismeri, az egy vicc. (pvpn ajánlom mindenki csináljon egyet, én a második killem után letöröltem mert irtó nevetséges hogy lvl 8on lvl 10+ embereket öltem úgy hogy a gyerek ütögetett néha + speedet nem szedi le a lifetap eh?).
    Ja cs-t végleg befejeztem, öcsém még néha tolja thou.

A netről csak annyit hogy Daoc serverre solid 200-350 közötti bár stabil a ping :)
  • Jockey
    jajj istenem, már megint ez a kint voltam 1er rvr-n, oszt ki ez volt dolog jön elő, meg ilyen sza rolyan szar..
    van nálunk is hogy kifagy valaki, de sztem legtöbbet gép miatt, egy hunrise net-t szvsz nem kell eurpai szinthez viszonyatani, max az adsl-t, mivel ezen téren jócskán le vagyunk maradva
    az hogy pont románokkal barátkozol arrl nem teheket, ott is biztos klassz a helyzet:)
    de mondjuk ha megnézünk egy európai átlagot, mondjuk összes német, francia szervert belevéve, akkor sztem nem te leszel többségben a szlovák vagy román haverjaiddal, már sorry:)
    észlelésem szerint mi magyarok különösen szar helyzetbe vagyunk net miatt, sok chello, meg egyéb szarok szivatják anépet, ez különleges dolog, bár nekem dsl-l még nem volt eddig gondom kivéve ha szerver lagzott, inkáb a gépem nem bírja a dolgot
    gabira hivatkozni meg tényleg nem nagy dolog, bár sztem ő is volt már szembe 3fg-l, pláne mivel ha lehet mi is 2l megyünk, de sztem már leírta ide mi a helyzet nála, szal nem értem mit nem fogsz fel
  • Fidelcastor
    Az itemekből elérhető +skilleket a (level/5)+1 formula szerint számolja. A kérdésem az lenne, hogy a BG1-ben 24es szinten +5 vagy +6 skillt lehet a karira rakni. Röviden a program kerekít vagy csak levágja a tizedest és az egész számot nézi?
  • Hyder
    télleg, amugy mivan veletek? még mindig meg a CS? vagymár tiis fullra abbahagytátok?
  • Hyder
    igaz, ők a melee realm, de a savage irreálisan durva lett...

sajna azt kell mondanom, hoyg csak a midik kaptak az új classok közül RvR friendly-t...mert a BD sem egy szar class ha joltom

és tod mi a baj, hogy az LA nerf miatt az összes zerker savaget csinál..tehát meg vagyunk szivatva rendesen =)

mondjuk ha egy savage megtalál akkor megérdemlem hogy kinyírjon
  • Uberlama
    na várj megpróbálom szétszedni, csak kalinka felhuzta az agyam :) igazibol az égvilágon semmi köze ninsc a kettőnek egymáshoz, bár qc mezz lett volna a dolog. De azért irtam a speccet mert Kyalinka runija 6sec pbts ezek szerint és az elég gimp mert csak egy "vacak" spec line ddje van (theunak még az se). Na mivel ez egy elég support kari valszeg rájött hogy nem nagy szám, pont mint én az earth theunál, ezért specceltem át airre. Na most lehet megen nem voltam világos :)
  • Botond #17127
    56k modem nekem is über volt eleinte,mert mondjuk egy fg vs fgnál volt 2-3sec delay,amitől még pont prímán lehetett healni druiddal,nem gáz,de vmi stylet benyomni,vagy hasonlók,azé érdekes lehet ekkora késéssel :-) de 2-3fg vs 2-3fgnál már kicsit nagyon gázos volt...
  • Botond #17126
    hát hibibe meg folyton mindenki leszakadt stickről,és fél napokat áltunk,mert hol a hol b hol c lett ld :-) egyszer szlovénokkal küldtem,nekik ráadásul adsljük volt,de vmi ritka szar :-) kimentünk emainbe olyan 9kor reggel,lekaszáltunk egy fg midit mmgnél,mikor szólt egy ns aki amgnél volt,hogy 2fg alb inc,mondtuk is,hogy há bazz 9kor?aztán húztunk el a várhoz manát gyűjteni stb stb,odaérünk első szlovén ld,visszajön,de ahogy belép groupba ld megin+még egy szlovén,aztán 1 visszajön másik ld,3dik meg sehol,akkor 3dik megjelenik,erre a 4dik lesz ld+buffbotja,végül a 4+1ből 3+1et csak sikerült visszaszerezni,de 1,5-2 órát álltunk,mire lement ez a lag hullám...angoloknál meg default a 56k modemes szar,és qabynak az überjó gondolom,nekem is volt,de ha jön 2-3fg,és én se magamba vagyok,akkor akkora lag van mint ház,ezt onnan tudom,hogy mint említettem nekem is az volt eredetileg,nem onnan,hogy qaby mesélte,szal előbb nézz meg vmit a saját szemeddel,aztán nyilatkozzá róla,k?thx :-) és mivel játszottam gprs/56k/33,6k/3mbit adsl/chello-val daoct elmondanám neked,hogy a connection nem 5%,amiből tévesen kiindultatok :-)
  • Rockety
    Figy, ahogy fidel mondta ha 8 ember megöl 32 másikat egyszerre az már nem csak game balance issue szvsz. A többi mondani valóra azért nem reagálsz mert nem akarsz vagy azért mert nem tudsz belekötni? A többi faszságodra nem fogok reagálni, ha valami értelmeset irsz akkor igen. Na szevasz.
  • Rockety
    hyder: 3 str relic midgardé, akármelyik realm akármelyik tankja iszonyat dúrva +20% dmgel (persze savage a legdurvább meg a zerker, de hát ezért ők a melee realm nem?. Prydwenen egyik alb melee kasztot se kell félteni dmg miatt mert ott a +20% dmg :)
  • Rockety
    no offense de mi az összefüggés a 3savagétól bekapott dmg és a speced között? nem flém, csak nem értem, mert ha qc-ra nincs idő akkor wtf? :)

Az úgy ok ha van qcra idő és mezz , stunpet miatt de ebben az esetben ? :)
  • Rockety
    Kérdés:

Armsman thrust pole/2handedet nyomok, akkor értelemszerűen str/dex-ből fogja számolni a dmgmet? Vagy pole/2handed mindig str és thrust skill spec meg csak min dmget hozza feljebb?
  • Fidelcastor
    Axelero-val nyomod?
  • AngeLujo
    Kinek van itt 3mbites ADSL-je?
    Nekem 'nyamvadt' 768 kbites van és állítom hogy szarabb (stabilitás szempontból) mint az ISDN-em volt.
  • Botond #17118
    "csak akkor lagolok vagy dob le ha szar a vonal",na ilyesmi nincs 3mbit adsl-el ;-) pont erről beszéltem,és errefelé elég sűrűn szar,legfőképp ezért hagytam abba,mert az egy dolog,hogy drága,hogy pry/hib egy szar(bár sztem jó arcok a népek arrafelé :-P),de hogy még egy héten 7 napból 3x-4x a vonal is szar,na az már kicsit sok nekem is...jock te se beszélsz külföldivel mi?angolok jó 50%a 55,6k modemmel küldi,legalábbis hibibe így volt,íreknek meg 90%a,és németek közül se kettő,szal ne fárassz már,európában bevett szokás,hogy dialup hugyészaré van,oszt falun azzal tolják mert ugye ott nincs broadband...