Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
(Kulonben az USP egyike azon 3 fegyvernek ami er vmit a CSben szvsz. Gondolom a masik ketto egyertelmu - legalabbis miota nerfeltek az APMet 😊 )
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Steam: [HUN]Feriggno
Lourker
Lourker
Usp Agromagnet Hibernian Dragon Slayers 50 458,552 Enchanter Elf tailoring 541
Nem akart buffbotot csinalni a masodik accountjaval 😄
Egyebkent azota csinaltam +2 asterite mp bizbaz-t. Megy ez. Ha majd item is az lesz, mellekelek egy screenshotot. 😄
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Itt arrol van szo hogy "jatekon kivuli" segitseget vessz valaki igenybe, ami csak azert van neki mert tobb penzt fizett mint mas, es mas ezt nem teszi meg, mert vagy nem teheti, vagy nem akarja vagy nem tartja etikusnak.
Plusz a buffbotot meg csak kisem lehet nyirni mint bar mely masik karit.
De a te logikad szerint pl en fizetek mondjuk 30 dolcsit igy mindig szet leszek buffolva es tudok bar hova terepoltalni, mivel ugy nincs fairplay😊)
Gondolom ez is ok neked....
Jelenleg eselyem sincs lemezzelni 1 minstrelt ha az fut felem 😊 . Stun , mozgo-furulya-mezz spell 😊
Taf.: önbizalom az megvan😊 minél hamarabbi visszatérést:o)
Lourker
A csapatban mozgásról meg annyit hogy ha kõ egy kis cérna a craftoláshoz akkor nem fogok groupot toborozni hogy elmenjek Excaliburig meg vissza, továbbá a buffbot nélküli infik sem szoktak groupban mozogni.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Lourker
Ezt talaltam a catacombson, nem ugy volt, hogy mi nem kapunk csak a sorci es a minstrel?
Szerintem a buffbotokat úgy lehetne kinyírni hogy ha a bot és a buffolt csóka nincs ugyanazon a zónán belül, és a pk/bk/DF bejáraton kívül akkor nem hatnak a buffok. így nem hagyhatod a pk-ban a botot, mert nem hat a buff, nem hagyhatod egy bk-közeli keep-ben sem ahol a madár se jár, mert akkor zónán kívül kerülsz. Egyedüli biztonságos hely ahol botot lehet hagyni mondjuk Emainben DC lenne, de az olyan gyorsan cserél gazdát hogy nem küzdene senki sem botokkal.
Ezt az ötletet nem írtam még más fórumra mert lusta vagyok, akinek van kedve írhatja akárhova és learathatja a sokmillió dollár jogdíjat érte 😊 (na jó ez azért durva lenne, ha fizetni akarnak érte akkor minden jog fenntartva 😄)
Tetszett ahogy kifejtetted velemenyed a LoE huntrol az oldalukon. 😄
Na??
I'd like to see buffs changed to be group chants - just like PBT, Pally chants, or Skald songs. 1500 range. Let buffing classes run multiple chants, so everyone in the group (and in range) gets all possible buffs (Str, Con, Haste, Dex, etc.)
Mit szoltok hozza??