43179
  • BadGuy
    A legjobb amikor heat specced casteremmel talalkozok friaros grouppal.

You hit for 191(-190) damage!

A stun meg 2,5 masodperc :)
  • Hyder_work
    de mondjuk én a legkevesebbet ölök castert, inkább maradok a jó öreg SB-k, Archer classok és healer classok EKG ellenőre
  • BadGuy
    A hibi stunrol fennlevo legenda megszunt amikor a resistek szamitani kezdtek a durationnal. Persze, nem 8% heat resistel kell szaladgalni aztan vinnyogni hogy mar megint lestunnolt az overpowered ize meg bla :).
  • BadGuy
    Stun kb 4 masodpercig tart, lothandar heat buff nelkuli 32% heat resistjevel. Jon 1 rambo azt stunolhatjak. Purgeot nem er mostmar a stun mer 4 sec alatt nem nukeol le ddvel csak pbaevel max.
  • Hyder_work
    najó, nem 3 ütésből, de volt már rá példa hogy garrote+achiles+garrote és megfeküdt, és nem zöld volt, nemis kék

de átlag elég szépeket tesznek az infilek rájuk. és csak akkor támadom be őket, amikor le vannak foglalva (castolnak, pisilnek, nézik a TVt mittomén)
  • Hyder_work
    mivel a casterek sem 1edul járnak, igy énsem egy solozo casterre rongyolok egyből, hanem szépen megnézem melyik maradt hátul nukeolni és azt szépen lekezelem, és ha nem PAval kezdek, akkoris leverem 3utésből átlag...

amugy énis találtam 1 bugot, amivel az infilek is kis előnyhöz juthatnak, de ezt itt nem teszem közzé, maradjon csak az én előnyöm, ha valaki kísérletezik 1 kicsit akkor ugyis rájön
  • Uberlama
    megnézem hogy egy jó castert, pláne ha mondjuk hibi hogy versz le ha a PAt felfogja a bt (mert most egy bugnak köszönhetően sajna felfogja). Hibi caster: qc stun és halott vagy. Albi: qc root-mezz attol függ mije van és halott vagy. Midi: na azokat nem ismerem annyira de midi caster (emg egyáltalán caster) nem mászkál egyedül. Namost ha pa elment heallel simán életbe lehet tartani a castert amig a többiek kinyirnak :)
  • Rockety
    ja én is beszoptam egyszer, erre már csak azt tudom mondani hogy szánalmas.
  • Hyder_work
    ja, és nektek sincs hang amikor meghaltok vagy evadeltek?

ez tökre zavaro sztem
  • Tafaya
    Tutira bug.
  • Hyder_work
    ???

nade dzsoki =) azzé infil és infil között is van különbség, az lehet hogy a te n00b infiled nem ver le egy castert de azért nem mindig magadbol kell kiindulni bogárkám
  • Jockey
    hát ez egy casternek lehet kellemes meglepetés, de sztem gecóság, bár nem sokat játszok infivel
    már egy egy castert se tud leverni lassan egy infi, akkor mire is jó? tiszta gáz..
  • Tafaya
    A GOA ujabb kedvessege :)
  • Tafaya
    Bananaplockerent nyomtam le Wintivel, persze fel voltam buffolva, meg a PA-CD-Garrotte kombo volt criticalos, persze lotto otos szintu mazli volt az egesz. Egyebkent mar US-ben is kezdenek zugolodni BD miatt :)
  • Uberlama
    ja igen mai nap kellemes meglepetése: PAt megfogja a BT :)))))))))
  • Rockety
    bd-t csontra buffolva se sikerült soloba pa-cd-ss 2 gar-ac benyomása után megölnöm.(capelt bdről van szó, buffolva). Volt olyan bd amit sikerült 1shotolni :), de ha kivan cappelve (még buffolva se kell lennie) nincs túl sok esély a megölésére, szinte semmi...
  • Tafaya
    Eloszor is grat, masodszor keresel egy boltot ahol kaphato, megveszed, regisztralod magad es van egy ingyen honapod. Ajanlom a hivatalos oldalt, itt kell regisztralnod is, ez a www.camelot-europe.com.
  • Hyder
    ROFL

ez találó
  • Fidelcastor
    Utána jön horda albi és még az amg-t is arréb tólják annyian vannak.:)
  • Fidelcastor
    Rudasmatyi a healer-em neve. Lehet őt láttad még. Hát igen estig az emain rvr lekorlátozódik amg és apk közé:)
  • Fidelcastor
    Petes class elöl nem tudsz elfutni, mert a pet lekövet.
  • Hyder_work
    jah, csak méregben van még dis
  • Jockey
    hát, nekem nics vanish, és valszeg nemis lesz, pedig rr5 környéke vagyok, mert nem játszok már az infimmel, mivel nics buffbotom..
    amugy a genói insta táp miatt tuti besebez 1et legalább, a 2stunos ütés-t meg lefogja a bt-je, szal igy is ugy is suxx:), mivel ha bepazod nemtod stunolni, elfutni meg akár egy vanishra is egy bd elől sztem elég nehéz:)

max 2 pa-l lehet őket kinyirni, mi csináltuk gabival, de volt hogy úgy is szoptunk még,de soloba teljesen esélytelen..:P
  • Hyder_work
    oki, így már tiszta
  • Hyder_work
    ej-ej

jock, mi mindig ellenfelek leszunk? ezt márt CS ben is kezdtük, igaz ott mindig levertelek, sztem ittsem lesz másként =P ;-)
  • Jockey
    Jah, van egy Hungarian Hussar's nevezetű magyar guild excal midbe, ők szoktak rallizni gondolom, én keveset voltam mostanság..
    Jó kis nevek: bolha(troll warrior), kicsihuszár (kobi shami), grizli (skald nors) stb..:)
    én neke is ott van egy skaldom, csak még pici 40es, de ami késok nem múlik...:)
  • Hyder_work
    LOL

titeket lattalak multkor valami hasonlo "magyar" nevu pajtiddal 1utt asszem...

amg - atk kozott szambáztatok..

én meg csak figyeltem, hogy kik lehetnek ezek az értelmes nevek =P
  • Hyder_work
    háát, bg1-en vanish? 10 pont =)

sztem nem egybol arra rakjak és várják meg az RR2-t =)

amugy igen, 30 perces
  • Jockey
    amugy én is fel PL-ztem a lvl 5 sorcima,t mert ott leragadtam vele, olyan szar volt vele a táp, most igy már 20as, tényleg jó kis kari, bg-n legalábbis, pet, mezz dd-l le lehet gyakni vele simán 3-4 enemy-t is
    ae mezz, távolsűgra futsz, peti charge, dot lifetap stb, bárkit le lehet vele szolozni, ha közlejön csak el kell futni..:)
  • Jockey
    ja ok, akkor nem olvastam figyelmesen sorry
  • Fidelcastor
    Kisgeci a karim neve.
  • Fidelcastor
    Krane nyomtam 1 /bow neked apk elött.:)
  • Jockey
    a champ +pole uesereket is megnézném, sztem ők is szivnának ha nem láűma abd..
  • Jockey
    nemtom nálatok milyne bd-k szaladgálnak, de pryd-n elég durvák
    nos, eddig én nem tudtam megölni 1ül infivel öket, teljesen esélytelen, lehet mert thrust user vagyok, lehet slash-l másabb lenne, de nemhiszem
    nálunk rendszeresn csinálták azt abd-k hogy direkt leültek azt had jöjjön az assasin..
    ha pa-bol nem borul el nem fogod leverni (legalbbis nekme nem sikerült még), mert a 2 healer pet simán felgyógyizza
    nemtom, esetleg hyder meg weld meg rock-knak is van tán ns-k, kivi vagyok nekik mi atapasztalatuk..
    másik dolog hogy nálunk (pryden) bd buffbottal jár, szal a healer valamint commander petek is buffolva vannak, szel elég lol..
  • Uberlama
    aham hát köszi a sok helpet, csak tudjátok az lebeg a szemem előtt amikor banános joe (ill bananapocklaren) egy csatát végig ddzik megöl 3 castert 5 tankot és az add hibi fgt :)
  • Botond #17166
    aha,jó,akkor igazad van
  • Rockety
    én egy sorcit + scoutot nyomtam, hát sorceror szvsz nagyon rulez, legalább is bgbe nekem tetszett nem is kicsit. (főleg akkor amikor 10-20 midit sikerült bemezzelni:)
  • Fidelcastor
    Igen a boton a focus sokat számít.
  • Atomy
    Szerintem ugyanannyi manát használ mint a többi caster, csak ez nem hal ki azelőtt hogy elfogyna a mana :)
  • Uberlama
    ja igen és hogy melyik a suppression... :) amugy nem rosz de annyira nem über mint gondoltam mégpedig a mana miatt nem tom lehet csak mert nincs focus botom de nagyon fogy a mana. akinek van bd annak hogy van ez ?