Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Fene nagy jo szivem. Elmagyarazom. 😄
1. Mondat
Tehat, mivel mindenki mindenkit nyir PvP-n, egy full grouppal nagyobb eselyed van a tulelesre. (En nem szeretem se RvR-en, se PvE-n, csak ha mindenkit ismerek)
2-3. Mondat
Mivel 2x hasznaltam a nalunk szot, eleg idiotan hangzik. A cleric uralom meg arra vonatkozik, hogy a 6 fos guildunkben 2db 50-s van es mindketto cleric.

Maradok Tisztelettel...

😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

wardennek spirit/energy/body van
Druidnak matter/fire/cold
:o)

Lourker

zippofcy
Az addig oke hogy jol elbeszelgetsz magaddal, de a 3 beirasodbol csak a kozepsonek az elso felet ertem. Na mind1, lehet bennem van a hiba (nem ittam meg eleget) 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
Es ha egy nalunkkal kevesebbet irok, akkor nem tunok (annyira) tahonak. 😄

Hangianix
Na Amorce is 50-s lett nalunk. Cleric uralom van (volt) nalunk.

Hangianix
Uj ertelmet nyer a FG fogalma 😄

Ja, es mikor lesz PvP szerver?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Amugy milyen karit erdemes csinalni, majd az igazi pvpn, csak stealthest, vagy van mas is amivel leht normalisan jatszani majd? Otletek??

Inditottam a Goren egy infi meg egy nst, meg latjuk mi lesz belole😊 Tok fura volt hogy pl ott xpzek hibiben es egyszere csak elrohan 2 troll elottem majd utana 2 briton is.😊 Azt jol lekezdetek ott olni egy mast.😊

Tafaya
Ehh csak nem tudom megallni, de ott a /release city parancs.

zippofcy
Drilla: ugye tudod hogy a mostani PvP szerver az a TESZT szerver, vagyis az osszes karit torlik majd rola mikor beindul a vegleges PvP szerver.
Egyebkent ugy tudom hogy lvl20 alatt nem lehet PvPzni, es kesobb is csak 5 vagy 6 szinten belul. Ja es guild- vagy csapattarsat se lehet megtamadni. Viszont allitolag a player kill is ad xpt ... mondjuk ez utobbit mashol hallottam, szvsz baromsag 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
En csak kiprobalok egy hibbit, de 10 alatt abbahagyom, sok idiota ott fogja campelni a bind stonekoat stb.

Egy kerdes, kozuletek hany ember fog menni a pvp szerverre?

Szerintem eleg jo lett ez a pacth, meg a vegen csak lesz lvl 50 karim😊

zippofcy
A Gorren mar a PvP teszt megy ... lehet remenykedni, hatha meg ebben a honapban elindul a PvP szerver 😊

Hangianix
Gondolom nem a papodnak kell. Az hamarabb meghal, minthogy szuksege legyen ra. 😄

írgyá egy ímélt Alyrnak,ha még aktuális a dolog
Üdv: Badbitie ;-)
Kaptam insta dd't hat mit mondjak, uber 😊 vmi infilel harcoltam menekulni probalt es utana kuldtem 1 230as csokot 😊 be is lassult tole mer keves hpja volt 😄
Az a hastenernel a 23as wardenem speedje gyorsabb 😊
Hangianix
A meele classokra ra is fert a dolog, irto zavro volt (legalabbis nekem), hogy egy ikon van 30 dologra. En azt nem ertem, miert nem tudtak emberi szineket hasznalni?

Hangianix
Ez egyebkent tenyleg jo. A tobbit nem emlitem. Legnagyobb smiteommal 251 (-84)-t sebeztem sargaba, kekbe 325 (-42) es 333 ment. Es tobb, mint 50% resist volt, ami azert erdekes, mert eddig ugy 25% volt es tudtommal csak a damage-t nerfeltek, es nem kapott mindenki + 25% spirit resistet. Gondolom igy udvozolt a Server a nerf utan. 😄

Hangianix
El kellene torni a kezet annak, aki ezt rajzolta. Jol van legyen keretes, meg minden, de miert nem lehet normalis szineket hasznalni, minek kellett Barbie babasitani a DAoC-ot.

Hangianix
Egyetlen jo dologot tudok megemliteni, ami ellenebn a buffbotokra kitalalt megoldast sajna lehetetlenne teszi. Amikor kileptem, fel voltam buffolva, amikor beleptem, rajtam volt mind. Ugyanez volt zonavaltaskor is. Ez mindenkin rajta marad, akire ranyomom, vagy csak magamon?

zippofcy
Alig varom mar a PvP szervert ... elkepzelem ahogy a magyarok xpznek vmi jo helyen, aztan a prywdeni albioniak elkezdik szidni a hibbiket es vice-versa, erre mindenki disbandol es egymasnak esik. Esetleg a gyavabbja elszalad. Ez a forum is felviragzik majd ujra, telve egymas szidasaval. De szep is lesz, istenem 😊

zippofcy
Sehol, total hianycikk a rengeteg buffbotos csiter miatt 😊 De persze szidhatjuk a franciakat is szokas szerint, a lama wanadoo tul keveset nyomatott 😊
Az uj ikonok meg bzitos bejonnek Marzipannak, olyan tundibundik 😊 Telleg van mar 2. resz? 😊

zippofcy
Miko' lesz man' PvP szerver? Unom hogy ha meghalok 5 perc futas a TPig ott meg 10 perc malmozas (rossz esetben) 😞

lol

Lourker

Egyebkent ritka undorito szinkombinaciokat hoztak ki az iconokra. Jobban elkedvetlenitett a clericemtol, mint a nerf.
Ezt úgy hívják hivatalosan hogy iconnerf, és az összes karaktert érinti mert túl durvák lennének a classok ha ki tudnának igazodni a kezelõ felületen 😊 Ezzel egy kis esélyt adtak a moboknak.

JO lesz, a +4 staff jonnak tunik😊

Ma biztos be nezek, ki akarom probalni az uj ae mezzem😊)

Hangianix
A Gnarled Witherwood Staff az jobb nala (de olyat mar adtam 😄) itt a link: http://camelot.allakhazam.com/item.html?citem=4221.
Nem proccol, tehat nem olyan szuper. Ha nem kell, salvagelem 😄

MIlyen staff? Amugy biztos kell😊

Igen, en is igy gondoltam, de valamilyen meg gondolasbol, at varialta a quickbarom a progi, szoval nem ott volt a spellak ahol en gondoltam😊)
Majd nez meg mielott boszen el kezdesz castolgatni😊

Hangianix
Ezeket a szineket en meg nem szokom. A spelleket nem fogom kavarni, mert nem az ikont neztem, hanem tudtam melyik spell hol van. Na mindegy. Egyebkent van egy DM-s friar staffom ha erdekel.

Idovel meg lehet szokni, mit sok minden mast is😊

Hangianix
Egyebkent ritka undorito szinkombinaciokat hoztak ki az iconokra. Jobban elkedvetlenitett a clericemtol, mint a nerf.

Hangianix
Es 31-32-s stealth-tel nem fog mindenki felfedni engem, aki elmegy mellettem? 😄 Persze nem akarok olyan kozel menni, csak ha ugy alakul 😄

Hmm, szoval forumon akart lenni:😊)

Oke Bee, nalam te vagy az elso a froumon😊

Na benzetem miutan leszedtem a patch es fingom sem volt melyik ikon, mi szart csinal😊 Majdnem ki is nyirtam magam, minden buzi ikon at lett varialva. Ki probaltam az uj ae mezzem is😊 Sot tudok gyogyitani is, marmint a mezz effectet😊
A friar kapott kiraly self quick/dex buffot ami ossze adodik a tobbivel, igy 150qucikem es 230 a dexem, igy azert mindjart mas😊 Sot van taunt spellem is amivel mar huzzni is tudok, szoval akar meg szolozhatok is😊
A healer mar nem volt idom meg nezni, azt majd este..

Hangianix
Meg a Forumozo orokranglistan is szeretnem ev vegegig megorizni a 6. helyet. 😄

Hangianix
Koszi, tehat akkor 3 pont le bow-rol es az menjen a stealthra?

Hangianix
Mivel senki se segitett, muszaj volt 😄

Jol el beszelgetsz magaddal 😄

Hangianix
OK, megvan. Minstrelnek van ilyen, csak rossz helyre tettek be. 😄

Hangianix
Cleric Reju Spec. line
Remove Mezmerize
27 Realm Focusing Chant 3 Sec - 6% P
Body | Range : 1500

Ezt honnan vette a catacombs? Sehol mashol nem talaltam.

Hangianix
- All "clerical" (i.e. Healer, Shaman, Druid, Bard, Warden, Friar, Paladin, Hunters, Rangers and Cleric) baseline armor factor buffs are now assessed "outside the cap". In situations where you were at your armor factor cap, and had one of these buffs on you, you would have gotten no additional armor factor, but now with this change, you will. There is currently a display problem where this additional armor factor is not being displayed, but it is being assessed.

Ez azert poen, nem latod, de ott van... Ki hisz nekik. 😛

Hangianix
Na ennek az otletnek lottek, mivel respecc csak 2 szintig lehetseges... Vagy csak akkor megy ha csak rejura tettel enchen kivul es akkor single-vel mehet.

Hangianix
Mennyire erdemes felvinni a long bow skillt? En pillanatnyilag a
39 thrust
42 shield
42 long bow
27 stealth
-t celzom meg, persze nem ertek hozza. 😄 Ja meg meg csak 6.35-s a scoutom 😛

Hangianix
Nem tudom, biztos olyan szar RvR-ben ahogy mindenki mondja, de valami eszmeletlen jo 1.5x-s smite tavolsagbol loni az ellent. 😄 Egyebkent eddig nem tul sokszor voltam scouttal RvR-ben (marmint egy grp-ban) - de nekem mindig ugy tunt, hogy csak ugy hozzak az rp-t. 😄 Legalabbis amikor Dragunovval es Tafayaval voltam, illetve Yukinoval, csak pihennem kellett es neha gyogyitani. 😛