43179
-
Rockety #17263 omg wtf ffs -
Rockety #17262 fidel elhiszem hogy sok alb van, de mindjá felrakok egy képet hogy jártam midikel dfbe mikor xpztem legújabb thid karimal egy friarel :) -
#17261 "Albik máshogy nem tudnak ezen a szerveren játszani."
Ja, annyira overpoweredek. -
#17260 Mar megint marhasagokat beszelsz, tuti van olyan hogy hibik vagy midik is zergelnek. Ostoba albiellenes vagy, es szuklatokoru. Miert nem lehet felfogni hogy amig 15 fonel tobb ember lephet be egy szerverre ott lesz zerg?? -
#17259 Jatszik meg, csak nem tul sokat. A cd-key valszeg mar nem lesz meg. -
Rockety #17258 :O ott a helyem :D -
Fidelcastor #17257 Hát az aki azt állította, hogy exc szerveren az albok nem zergelnek az nem jár emainba ma délelött 10kor már 72 albi volt ki. kb 2-3 órája stabil 6-8fg zerg mozog egész emainba és ebből van 2. Albik máshogy nem tudnak ezen a szerveren játszani. -
Rockety #17254 nyertél a lottón? :P -
Rockety #17253 nem nekem kellett, csak mondtam mint info :P -
#17251 Feb. 19 :) -
#17250 Minket hujenek neztek anno a goboknal, amikor kijelentettuk hogy a 8. helyre csak stealthert veszunk be :) -
Rockety #17248 Hibernia4tehwin faszom, postoltam egy topicot azzal kapcsolatban hogy kreálnék egy balanced thidranki grp-t, erre leflémeltek hogy miért nem veszek be stealthereket :D -
Rockety #17246 kb 1.5 hónapja van meg SI, akkor kérdeztem rá hogy lesz-e valamikor sima daoc, azóta várom a telefont, szal ebbe ne legyél olyan biztos. -
Rockety #17245 Satyor? :) -
BadGuy #17241 Bar lehet hogy excalon meg nagyobb a szakadek a hibi thidranki es az alb/mid thidranki kozott. Ott lehet ha nem naturalist karival mennek thidbe nem tudnam mclt osszeszerezni osszerakott group nelkul. -
BadGuy #17240 Bosszanto hogy most /level az osszes alma azt hiszi hogy jon az ingyen kapott 85% quality panceljaval/fegyverevel es majd ownol. En druidom is /level-es de felhoztam 23ra es craftolt pancel+ cappelt statok vannak rajta. Legjobb eset az volt level 20 eldritch beallt es nem volt rajta pancel se :D -
BadGuy #17239 Hat nemtom aze mcl-t meg ossze lehet szopni thidrankiban akarmekkora szopas van, druiddal sikerult :) -
#17238 ja tom hol vannak, bár Lourk most nyaral. -
#17236 jaja, igazad van ebben prydwenre vonatkoztatva, de tényleg ég és föld a két szerver sztem. én nem sokat látok pryd hibböl, csak következtetni tudok rvr-l, meg amit ti meséltek, excalt viszont látom kb mi zajlik, persze csak kb, mert nem vagyok aktív rvr-ő, mivel nics még 50es karim:)
-
Fidelcastor #17234 Érdekes lenne ha te az infivel+20% str relic nélkül kicsapnál PAval vagy anélkül.
Itt 1 kis figyelmeztető példa, ha meglátnál 1 Rudasmatyi nevezetű healert és téves gondolatok folytán betámadnád.:)
Tegnap rohanok mpk-ból mmg felé öngyilkossági szándékkal. RR7-es infi PA-zik aztán fut utánam(gondolom a lag vagy valami miatt a 2. style nem jött be.) Futok tovább mondom magamba ugyis meg akarok halni, de hirtelen az a gondolatom támadt, hogy nehogy már 1 albi nyirjon ki. Face instant mezz és láss csodát 1 élethű albi szoborcsodát látok. Felgyógyítom magam és indulnék vissza mpk felé, hogy jelezzem az albi szobor jelenlétét mpk-tól nem messze, ekkor jött 1 fg midi én meg hevesen integettem nekik, hogy ez a szobor elévült és le kellene bontani majd a darabjait visszaküldeni ahonnan jött.:)
A tervezett mmg suicide a végére apk Mester Wizard lett.:) -
BadGuy #17233 Lehet hogy quaby, akartam neki en is wavelni de too far away :) -
BadGuy #17232 Igaz , pryd hib nem merce igazan, dehat ezen a szerveren jatszotok hibik ellen nem? :) -
Rockety #17230 Ki játszik Qinyirlak nickel thidbe btw? -
Rockety #17229 eclipsét nem nagyon látom már rvsr mióta nincs redb meg lourker thou
-
Rockety #17228 ez valszeg egy uncapelt, talán még af vagy melee buffot felnem rakó láma fasz volt imo :d -
Rockety #17227 te jockey excalon se mennek hibik thidrankiba? múltkor 70-100 alb volt thidbe, kb 60-70 midi és jött egy fg hibi? mondom wtf lol, szal ha vannak akkor milyen időpontba? (vagy no thidranki?) -
#17226 erre én is csak azt tudom mondani hogy ne pryd hibböl indulj ki, moc szvsz elég ghyorsan összekaparható, az, hogy nem hazsnálják a debuffot, az meg elég gáz, de nagyon nemtom kommentálni
egy chanternek szvsz nincs túl sok érdemleges ra-j, lényegében ez a 2, meg gondolom mcl, hát ezt nem nehéz lifundálni hogy megvegye...
alb/excalon dunát lehet rekeszteni achanterekkel, és szvsz nem mindd rr2es, én még nem nagyon láttam ott groupot chanter nélkül, szal ha az van akor ezek az ra-k is vannak, csak az a kérdés hogy 1v 4 van a grouban:) -
#17225 mondtam PA nélkül, és ha nincs olyan mákod hogy ennyi criti van akkor sokkal kevesebb lenne , de kicsit elkanyarostunk, szal a lényeg ha nem tök láma a grp akkornem tudsz egy castert megölni PAnélkül.
Badguy: azért NPt és Eclipset irok mert a többi hibi grp jó esetbe is csak hasonló szintű mint mi. Ez a két guild a legjobb (bár van egy másik full fekete sylvan healer na velük jót szoktunk csatázni), ők mindig debufolnak. -
BadGuy #17224 Nem tudom elegszer mondani hogy ne lourker vagy egyeb gankgroupok elleni aod/egyeb alb groupos experience alapjan iteld meg hogy mit el meg az atlag light mentalist (ami ugyanaz mint 1 fire wizard kb). -
BadGuy #17223 Naja, csak tod legtobb chanter baszik arra hogy debuffolni kene (u***oa, sard****) kicenzuraztam kicsit nickjeiket akikkel legutobb jatszottam. Hat azok nem debuffoltak. Mint a legtobb, nincs meg a moc (r3l4en elerheto, chanternek kotelezo) vagy a boad (uber resist buff ra). -
#17222 azért amit az NP művel, az sem gyenge:
Nolby Pride
Realm Points: 178,156,416
Last Week: 1,175,334 -
#17221 és akkor még adjad mondjuk hozzá a PA-t ha ugy kezdek és add össze mennyi HP az, + a poison ami mondjuk 70/tick
szerintem ez bőven megvan 1400 HP -
#17220 és ne mondd, hogy kék volt vagy alacsony szintu, mert 932 RP, az azért nem egy lvl 30as -
#17219 hmm, tényleg nem? számold össze..1211 dmg, majdnem annyi mit amit irtal
és irtam, hogy ilyen csak volt, nem mindig ez van...
nezd csak meg, sajat szemeddel
KÉP -
#17218 ja ok, egy vonalon vannak a resist debuffok a pabe-l, lol -
#17217 hát jah, tudopm nem egy vonalon vannak apbae-l pl, de azok az 50%-os debuffok kcsit erősnek tünnek:P -
#17216 :)
no megnéznélek mit reagálnál a jófajta kis chanter groupokra mondjuk albi casternkét, ennél sokkal szebb %-k szoktak kijönni, és nem kell hozzá friar (ami amugy sincs sok pryden), csak a chantertömegkari:) -
#17215 kicsit elkanyarodtunk tőlem..:)
szal én a pa /pbt -re mondom hogy ez elég gusztustalan, mert ha nem pa-d be, hibi 4 sec stun ide vagy oda eléégé megnehezíti a dolgod, plána ha jóféle kis chanterröl van szó, na azt általába benyalom ha nem jön be a pa..
szal én csak arra reagáltam hogy azért egy pa-k illne mindig bemenni, ha már stunolni nemtudsz a bt- miatt, legalább a pa menjen be:P
-
#17214 k a stunt nem tudtam mert engem nem szoktak stunolni , a resistjeim meg cappelve vannak ennek ellenére ugye a debuff miatt jönnek a 490-500as ddk egy NP-eclipse chantertől.
Hyder: egy 1400hps cappelt resistes castert nem ölsz meg 3-4 ütésből (saját tapasztalat alapján, sb ha nem tudja bevinni a PAt akkor halott) :) ha nincs pa ofcos.
-
BadGuy #17213 Bocs ez nem neked ment csak veletlen valasz erre gomb megtalalt :)