Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennel mar csak az volt a jobb, amikor a 20-s theum Keltoiban volt es nem volt mas dmg buffer, igy mindenki hozzam jott buffert. Csapatban ellenben senki se vett be, hiaba kertem. Es amikor vegre volt lehetosegem leszolozni egy narit (az osszes manamat elhasznalva) - ott ugraltak korulottem Buff Pls 😊, majd Buff 😊 vegul Buff!!!! felkialltasokkal. Ennek az elmenynek koszonhetoen alltam meg Hangianix-szal 20-s szinten. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
1. gyógyítom, nyerünk, õ kap rp-t, én nem
2. inkább én is ütöm, õ talán meghal, de én kapok rp-t
Most ez kicsit bonyolultabb lesz:
1. gyógyítom, nyerünk, õ kap rp-t, én nem
2. inkább én is ütöm, õ talán meghal, de én kapok rp-t, ha meghalt akkor resselem, és talán megint kapok rp-t
3. én egyáltalán nem ütöm, hanem végignézem amíg meghal, utána megölöm a legyengült ellenfelet-kapok rp-t, resselem és megint kapok talán.
Egyszerûbb lenne ha azért kapnék ha gyógyítom 😞
Egyébként sem tudom, hogy most miért nem kapnak, alap dolog lenne.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
healer kasztok kapnak rezzert RP-t ha akit rezzernek ugy hullott el hogy kaptak erte RP-t 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
"Áruljátok már el ki ver le egy pole armsman, aki egy bárdra 600at ráver, de a legüberebb hibbi tankra is 300at?"
2-3 ellenséges tank meg egy caster pár másodperc alatt elintézi.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Itt legalabb tudom ki milyen, es tudom hogy nem hagynak szarban.😊)
Amugy meg a sima szerveren is lesz duel, szoval inentol kezdeve meg fosabb szvsz a PvP.
Az EQs szervereken nagysag rendekkel komolyabbak a jatekosok (mar ott is higul amugy sok 10 evessel), ott nincsenek lama emberek mar 30 szinte sem, mert ha valaki nagyon az akkor nem foglalkoznak vele, ertsd nem veszik be groupba.
Itt azert joval nagyobb fejetlenseg van, meg lvl 50 kariknal is.😊
Ott ha pl 1 raiden csak annyit hibazol hogy mondjuk a mobot rossz oldalrol uttod akkor annyi, es ha nem te vagy a main tank es marha modon magadra vaszed az agrot, es nem mezzer vagy, akkor nem fognak gyogyizni, mert ha main tank behal akkor nagy eselyel mindenki behal.
Szoval az EQ mas vilag kicsit.😊)
Az eletkorrol meg: en nem hiszem hogy 18 ev alatt barkinek lenne ideje de foleg kitartasa egy "klasszikus" MMORPGhez. Viszont a multkor is XPztem egy 42 eves angol tanarnovel aki azutan kedte el a DAoCOt hogy a gyerekei kulonkoltoztek ... a gephez sajat bevallasa szerint semmit nem ert 😊 Az EQs szervereken meg egy csomo unatkozo haztartasbeli / munkanelkuli jatszik 😊
Hat baromi jo mit mondjak, marha nagy elvezett lesz sok benaval a massban egyutt jatszani.
Ez engem nem erdekel, a loverseny meg a szintert szinten nem. Az a baj hogy pl olyan guild mint az AoD vagy mint Killerbee-ek guildje egy ilyen serveren eselytelen, plusz utalom a nagy kepu hu de uber vagy a nagy guildemmel faszokat. Mert ez lesz, ha valaki nem tetszik raszalnak es nem hagyjak jatszani. En pl az EQban lattam ilyet es nagyon kemeny, annyira az volt hogy ott a srac kenytelen volt torolni a karijat, mert nem tudodott jatszani, mivel ahogy belepett szinte perceken belul halott volt, es utan bind camp corpse camp, minden volt. Na ilyen az amikor max 2-3 eros guild van egy szerveren. Szerintem ez mar nem a szorakozas kategoria, legalabbis nekem nem.
En nem akarok, es nem is tudok...😊)
Mind ettol fugetlenul en is eleg sokat jatszok, de ez mar nem jatek kategoria, szvzs.
Egyebkent Breont visszaeloztem 2-vel (853). Elesedik a kuzdelem. 😄
Tuti nem ol meg senki es mindenki imadni, fog mert kelleni fog a cucc nekik😊)
Nem ertem mi itt a gond. Az a baj, hogy nem vayg elkotelezett, kell meg 3 ember, elviszitek a karit 5-ig majd mindenki valaszt egy-egy trade skillt. Egy aktiv 168 oras craft utan, amikor mindenki taskokat csinal, osszeszedtek fejenkent legalabb 300-300gp-t, onnantol kezdve nem lesz gond a penzzel egy ideig. 😄 De ha csak igy felszivvel csinalod... 😛
HArcossal 1 ütéssel le lehet szedni egy mágust(lw-vel persze) de a mágus boltok és sokkal nagyobb sebeznek ami eddig 200-300 sebzett most 400+.
Én úhy hallottam hogy csak a cloth af-je buggos vhogy.
Blockolni még leht a spellekez szvsz.
Itt van egy topic ahol vmi ilyesmirõl van szó(nem olvastam el még)
http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=34d4eb097672abf9ec8fdf3bc5e6cf32&threadid=2571
Lourker
Szoval igy kell sult Steveht csinalni😊)