Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát soloban uber az infil, viszont grp-ban is jól meg lehet találni a közös nevezõt..
azaz, amig a tankok frontvonalban nyomatják az ipart mind2 oldalon, addig én átslisszolok rajtuk és frontvonal mögötti castereket gyakom.
slashes infil vagyok, és igy 47en egy 05es caster oneshot, ha fel van buffolva mint atom akkot meg 1-2 tick méreg és csá...nem nagyon találnak meg a "Vanish" miatt..
szoval sztem az infil eléggé használható, csak sajna eléggé macerás és nyugisnak kell lenni =) tipik türelemjáték amig becserkészed az ellent, de sztem nagyon élvezetes és adrenalinpumpáló 😉
Steam: [HUN]Feriggno
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"I guess Mythic realises the irony of a scout killing anyone. =)"

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Egyebkent mostanaban nem nagyon ertem ra DAoCozni, Afrikaban voltam szafarin. Kepes elmenybeszamolom a http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1019331381 oldalon tekintheto meg.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ha meg letorlom akkor mire fel pocskondiazhatom?
Darkangel: hol vetted a DAoCot? Csak kivancsisagbol kerdem, tudtommal kb. 2 honapja kifogyott Magyarorszagon. Ezert nincs meg Fidelcastornak buffbotja

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Jo neked, hogy csak majdnem, en mindenfele resistjeim ellenere siman kapok 560-s sebzeseket Spiritmasterektol (23% resisttel Spiritre, 24%-al Energyre, es 19%-al Coldra - nem tudom milyen tipusu, de gondolom ezek kozul valamelyik.). Stun = halal.
Még szerencse hogy nincs ilyen csak ez: stunolva vagyok egy fél évre és 250, 250, 250, 250 és majdnem meghaltam.
8 Killerbee 930 50 Carnificis Ministerium

A pet meg xpt zabal groupban, de meg nagyobb baj hogy dungeonba jobb le se vinni. Marmint ha groupolsz. Mondjuk csak 2x probaltam, lehet tobbszor kellett volna
de olyan aggrot csinalt hogy csak na. Raadasul ha nem passivera raktam magatol letamadott minden mobot. A gyogyitas max a body vonalon erhet vmit, de a DoT az matter. Az enyem full matter (meg kicsi spirit persze) de a healja az non-existent
. Kiveve persze ha a petet kell gyogyitani. Egyebkent meg a pet NEM jo arra hogy csapatban megvedjen ha a root nem muxik, mert akkor nem sargakat, de meg csak nem is narikat ol az ember. (ezek ellen kulonben is 99%ban muxik) A piriknek meg max 2 utes vagyok, es az 99% hogy a neki lila monstat nem uti meg a pet eleg gyorsan ahhoz hogy leszedje rolam a 2. utes elott. De mind1 is, nem ez a kaba legnagyobb baja, hanem az hogy groupban sebzest nem tud okozni a mobnak. Marmint a matter. A body az tud, de a nearsight meg a DoT nelkul sokat er RvRben, az meg a matter vonal.
Talan segithetne ha a DoT nem torne meg a rootot HA a root elott nyomtak el, de akkor mindenki kiabalna a nerf cabat
Nagyjabol ennyi. A kaba igazi szolo kari, ha nem hiszed indits egyet
Marmint PvEben, RvRben eselye nincs egyedul. Eddig is alt. azert vettek be groupba mert nehez tapolni. Mondjuk a patch utan mar lehet ezert sem fogjak
A skaldomal, clericemmel, SBmel, minstrelemmel mind sokkal tobb funnal jar jatszani. Talan a hero volt rosszabb anno, mert azzal meg solozni nem lehetett. Mondjuk lehet nem lvl24en kellett volna abbahagyni
Meg persze a rangerem, de hat az kesz katasztrofa volt, 7-8mp ig varni a critical shotra, amit ha misselt az ember akkor futhatott, mert holtbiztos hogy nem volt eselye sarga mob ellen nelkule, ja es ha a celzas ideje alatt a mob kimaszott a hatotavbol akkor kezdodott az egesz elorol. Groupba meg legfeljebb pullernek vettek be 1 rangert. Azert biztos van aki szereti a rangert, de nekem nem volt hozza turelmem hogy ugyanaddig tartott felvinni lvl8rol 9re mint a skaldomat 24rol 25re. 
En szeretek ugyan szolozni, de CSAK szolozni? Groupban tudok huzni meg rootolni, ennyi. De ha a root nem muxik rogton meghalok. A DoTnak meg oriasi szerepe van groupban

(a jelenlevo albik ne nezzenek ide, mert elobb-utobb visszamegyek Albionba is XPzni kicsit
... csak ne lenne annyira szar a kaba
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ko mogul lehetett faszan lovoldozni dehat 2 ember nem eleg aztan megrohantuk 😊
Hangianix 2002. nov. 13. 14:33 | Válasz erre | #8264
Tudomasom szerint nincs rip es havi fizetos.
Gomez 2002. nov. 13. 14:33 | Válasz erre | #8263
hi!honnan lehet lenyomni a ripet?köszi elõre is