43179
  • BadGuy
    Eddig is tobb emberre ment csak 1 kicsit mashogy. PBAE spell volt asszem.
  • BadGuy
    Eddig is tobb emberre ment csak 1 kicsit mashogy. PBAE spell volt asszem.
  • Botond #17316
    engem ez az autocast in melee cucc érdekelne,hogy az miaz 8-)
  • Botond #17315
    lassan ki kellene tenni a táblát ligenben,hogy az utolsó,aki elhagyja hibit kapcsolja le a villanyt... :-/
  • Botond #17314
    há bazz...
  • AngeLujo
    Merc elég durva lett, bár még csak 48 a srác. Flank (oldalról kell bevinni)+ Shadows Rain nagyon durván sebez, bár volt vele érdekes bugom miszerint jobb kézzel 3-at sebeztem, ballal 29-et(lila mob)... Dirtynek eddig is volt effektje, csak most már több emberkére is rá lehet nyomni (offenzív proc lett ugyanis).
    http://www.tar.hu/angelujo/sshot414.jpg
  • BadGuy
    itt 1 kep rola

http://shinki.0wns.org/main/DAoC/pox/dmg/owned.by.bof.jpg
  • BadGuy
    Bar van 1 masik topic ami a melee damaget nem igazan vedi (miszerint szar) csak azt mutatja hogy a style'based dd proc 400+147 crit artott 1 clericen aki bofolt (scythe 70 dmg, a dd azert szep volt.. :)
  • BadGuy
    Bazz, hat nem letoroltek, na mind1 az a lenyege hogy szar a vew mer 276okat art 5.3 spd scythe-vel vagy mi a szosz volt a lenyeg. Capped stats+scythe meg egyebek
  • BadGuy
    http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=&threadid=8454
  • BadGuy
    Most ti jottok! :D
  • BadGuy
    E'mondom akko en mit tapasztaltam.

Lothandar, blademaster azaz light tank.

-Triple wield kicsit tobbet art, 30 perc helyett 7 perc a re-use timer
    -flurry'nek van grafikaja es hangja vegre, mas valtozas nincs
    -supernova level 50 style 18+18+17+17+16+16 bleedet okoz
    -ice storm style (ez csak blademasterre vonatkozik, ranger es ns nem kapta meg) 4 seces stunt okoz
    -snow shower back style 12 masodperces snaret okoz (ez minden celtic dual felhasznalot erintett, elegge poweres style mer aki a hatat forditja ugyis futni akar elolem, na most nemtud :). Nem indit immunity timert, spammelheto
  • Uberlama
    blőőő, megen lecsuszott a forum, tessék irni! :)
  • Rockety
    szal szvsz mid/excalon v. alb/excalon hozz fel egy karit 50re és utánna level 20 ha alb/midgard prydwenen vagy /level 30 hibibe megtudod mi a pálya. Én legalább is így tennék újra kezdhetném a gamet :D
  • Rockety
    fyi /who alb excalibur 780 + 150 anon
    /who hib prydwen 321 + 60 anon

:O
  • Rockety
    komolyan mondom hogy ne gyere, irtó gáz hogy rábaszol egy adott karira adott időt és szopsz. 3 50esem van prydwen hibibe igaz ebből 2 stealther, lothnak 4 50se van ebből 1 stealther és nem, egyszerűen nem lehet rvsrzni mivel vagy egy épített rvsr-grpba vagy, amivel állandóan menni kell és ugyanazt a karit kell nyomatni minden nap, ami nem rossz de idő után uncsi de igy legalább van sikerélmény, amúgy meg szopsz.
  • Rockety
    igaz akkor mindenhol enemy leszel te kötsög :), én lassan elkezdem levelkedni sorcerort / infiltrator albion excalon, 2p cash már megvan. NSemet kicapeltem, valszeg most buffbotot felviszem 50re, megszerzek vele egy-két rá-t és prydwen hibi albioni xpzés előli búvóhely lesz számomra.
  • BadGuy
    Ezen nincs mit gondolkozni, ha ejjel nappal a hajad akarod tepni csak akkor gyere :)
  • BadGuy
    Emlekszem satyor volt 1 kis Cs's amokfutasod mint cikkiro warszervezo stb. amikor leszoktal daocrol ?:)
  • BadGuy
    En mint rock testvere szinten baratkent mondom hogy pryd hibibe ne gyere, minden epeszu menekul onnan. Persze mi nem vagyunk epeszuek :(
  • Rockety
    mint barát mondom hogy prydwen hibibe ne gyere. Menj Excal midgard és Prydwen Albion, ha mindenkép hibi akarsz lenni azt Excalon tedd.
  • krisz073
    Hali.

Én 1 hete beszéltem a Magyarországi (DAoC) forgalmazoval,és azt mondták,hogy kb.2-3 héten belül érkezik új szálitmány nekik és utána a CDGalaxisba már megint lessz Gold verzió.
    Ez 1 hete volt,szvsz még 1 hét és lehet érdeklödni a CDGalaxisnál,hogy mi van.
    Szoval aki DAoC-ot akar venni még várjon 1 hetet.
  • gatyo
    Jah es a babylon ircen a quakenet-re koltozott.. a szoba ugyanaz. Ott elersz mindig.
  • gatyo
    Gyere excal/midibe vagy pryd/hibibe. Az utobbiba csak akkor ha mazohista hajlamaid vannak.
    Excalon indul egyebkent lassan 1 epitett xp grp lvl 20-23 tol... a reszleteket priviben.
  • Pelgrin
    Ez egy baromsag, erdekes modon pryw serveren en mar bazzi sok szor lattam 4-5fg midi zerget vagy nagyobbat is, bar lehet csak a szemem kaprazott, nem hinem hogy excan ez maskepp lenne. Amugy szvsz igaza van Atomynak.
  • Atomy
    Utoljára magyarázom el a zerg kialakulásának a lényegét :)
    Az hogy valakik nem 1fg-vel mennek annak főleg az az oka hogy úgy nincs esélyük és mindíg meghalnának, amit nem mindenki élvez. Ennek több oka lehet:
    1. az ellenfél se 1fg-vel jár
    2. az ellenfél 1fg-vel van kint de jobban összerakott groupok/magasabb RR
    3. annyira szar a group(nincs speed, mezz, heal) hogy még a leglámább ellenséges group ellen sincs semmi esélye
    Albionban főleg a hármas eset forog fenn. Excal/Hiberniában azt tapasztaltam hogy a groupok nem szívesen indulnak el bard, warden, druid nélkül, azt te írtad hogy excal midiben a random groupok nem indulnak el healer, shaman, skald nélkül, próbálj albionban játszani és állj addig APK-nál míg összeszedsz 1-2 clericet, sorceret, minstrelt(paladint még lehet találni néha :)). Sok szerencsét, majd 5 évenként ránézek a fórumra, hátha összejött :)
    Tény hogy albionban a legkönnyebb olyan groupokat összerakni amivel nulla az esélyed bármi ellen, és ezt általában azzal kompenzálják hogy nagyobb csoportba verődnek.
    A példádat meg nem értem. A midi random high RR groupod(2 healer, shaman, skald, 4 tank nekem balanced groupnak tűnik, nemtom nálad mit jelent a random group) megölt egy high RR albi groupot amiben casterek voltak. Eddig értem, világos hogy egy midi tank group 3 str relic-el nagy eséllyel lever egy albi caster/vegyes groupot hacsak nem teljesen balanced 2-3 cleric BoF-al, paladin, minstrel, sorcerer, 2-3 tank/caster. De ebből miért arra következtetsz hogyha nem jönnek vissza ugyanezzel a felállással akkor az csak azért lehet mert zergelni szeretnek? Az is lehet hogy éppen nem volt kéznél az a pár ember akikből full balanced high RR group-ot tudtak volna csinálni, vagy barátok voltak a groupban és nem akarták kirugni őket csak azért mert így nem balanced. Tipikus realmgyűlölő vagy :) Általánosítasz, pedig ennek még annyi értelme sincs mint a fajgyűlöletnek, ott legalább valami genetikára vagy társadalmi örökségre lehet hivatkozni, de attól miért lenne valaki egyből láma meg zergmániás hogy egy pohárra kattintott egy fa, vagy egy kalapács helyett? :)
  • Fidelcastor
    Néztem a képedet. Ez 3fg midi. Most néztem a saját képem ami amg és tower között készült tower felé nézve amin 45 albit számoltam és ezen még nincs is rajta az a kb 4fg ami amgnél állt. Ez tegnap készült este. Az az érdekes, hogy se várfoglalás se RR csak rvreztek emainba.
  • Fidelcastor
    Én is fel tudok neked rakni 1 átlagos estét amikor amg-nél annyi albi van, hogy 180 fokba tudsz fordulni 3 secenként. Elnyomnám az insta mezzt, de nem megy el, hanem gyorsan megfekszel.
  • Fidelcastor
    Van néhány nagy guild aki 2fg-pal megy ki, de ezek nem nagy rvrezők. NPis 1fg-pal megy mindig.
  • Fidelcastor
    Midiknél is megvan a létszám, de érdekes modon mindenki az 1fg-os huntot kedveli.
  • Fidelcastor
    Azt még elmondom, hogy itt aki nem assist-tál a main tanknak az a 2. körbe kirugják. Albiknál nem tudom, hogy ilyen müködik-e.
  • Fidelcastor
    Annyira bénák. Leirom neked a midi részét. A midi random group addig nem idul el pk-ból amíg nincs healer,shaman,skald és legalább 4 savage vagy berserker. A magas szintű random groupok meg +mend/aug healer nélkül se indulnak el. Minden fg külön mozog kivéve ha 6+fg albi vann kint, mert azon mindeféle fg elbukik egyből mint a huzat.
    Albik meg 2-6 fős szedett -vedett csapatokkal jönnek ki apk-ból + az a 20 rendszeres szóló balfasz akik azt hiszik magukról, hogy a konzerdoboz sérthetetlenné teszi őket. Délelött 1 fg random midid group ellen az albok 4fg alatt nem mernek kijönni az apk-ból se. Délelött abból áll, hogy az albik 2fg-pal apk-t campelik 1fg ellenében.
    Tegnap volt olyan, hogy pont bekerültem ilyen 2 healeres magas RR random csapatba(pac/mend healer,mend/aug healer,shamy,warrior,skald,3 savage)aztán találkoztunk rr8-rr10es albi csapattal(Zoryaster,outlaw,vagy valami ilyenek voltak benen)egyből az rr10es wizard elnyomta a VP-t 52%resist mellett 389dmg volt mindenkinek balszerencséjére a shamanomnak megvan az IotD amit instant megkaptak válaszba.:)A lényeg az, hogy jó 3 perces csata után minden albi elfeküdt tőlünk csak a skald feküdt meg még a legelején instanban, mert ugye a jobb albi casterek assistálnak egymásnak és kb a shamanom az 1790 hp-vel és 52% resistel 3-4 sec alatt kinyirják.
    Gondolom az albik nem birták a vereséget elviselni a random group-tól és ezért 4 fg-pal tértek vissza. Ez jellemző itt az albikra, hogy ők nem képesek apkban összerakni 1 jó csapatot. Ők inkább a zerget szeretik és semmi köze ennek a classokhoz vagy az RA-hoz.
  • Tafaya
    Egyebkent a zerg rinyat be kellene fejezni, ahol megvan hozza a letszam ugyis zergelni fognak.
  • Tafaya
    Mezz kozben 1.54 vagy 1.57 ota lehet critshotot kapni, ami szvsz teljesen jogos.
  • gatyo
    Satyr nem azt mondtad,hogy soha többet nem jaccol vele mert ez 1 betegseg es orulsz,hogy leszoktal rola? ;-)
  • Uberlama
    jaja PA elveszik most a bt miatt , ez egy bug aminek mint caster örülök, de ha az infim 42 helyett 50 lenne akkor felkötném amgam. Javitják már btw azt irják.
  • Rockety
    hibiknél random rvsr grp szinte sosincs, max balanced fg van 2 + nolby prideosok. Ennyi. Már stealther se nagyon van emainba, mert elszaporodtak mincer + scout/infil squadok kempelni ligen ----> emain utat sajna... Ja és nem tom mi a fasz van de pa-se nagyon müxik és mezz közbe lehet kapni critshot, amit eddig nem lehetett (csak stunban, most ez nem tom újítás-e vagy bug).
  • Rockety
    de itt alboké volt df entrance :D
  • Uberlama
    Amugy Prydwen is egyre szarabb lesz ebből a szempontbol. Kimegyünk emainbe, vagy kibaszott sok albi van, vagy se albi se enemy, vagy van pár albi über grp meg eclips-np-mm-warders-szerű grpok, akiket aod randommal nem nyomunk le :(

odin ált. üres. HWbe is csak néha van enemy, már nem egyszer volt hogy abbahagytuk rvrt mert 2 óra kolbászolás után találtunk összesen 2fg enemyt. 2-3fős részletekben,
  • Rockety
    omg wtf ffs II