Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Rövidül a neved? 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hangianix
*tuleltel

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Azt ugye tudod Rockety, hogy amikor Trad-dal vadasztal, csak a lama albioniaknak koszonhetted, hogy tuleltem engem. 😛

Ha vki leserul ugyis a hp cracket fogom nyomatni ra nem elkezdem healelni mer sok manat esznek a baseline mentalism healek.
Itt van 1 jo mentalist spec:

Light : 45
-legjobb dd
-legjobb ae dd
-50es mob charmolasa

mana : 29
-lvl 3 mana crack
-lvl 2 hp crack
-dot
-ae dot

mentalism : 6
-21 second single mezz

Imho ha mentalistot csinal akarki a mentalism lineot el lehet felejteni mer 1 szar. Van benne 1 major heal, confuse spell, meg a mezz ami miatt nem erdemes lemondani az 50esnek sarga mobok charmolasarol es a mana+hp crackekrol
Mind a ketto nagyon tap, foleg mentalist. Bar azok koze a karik koze sorolnam oket amik magasabb szinteken bontakoznak ki teljesen.
Mentalist szerintem nagyon jó kis kari, fõleg a manareg miatt szeretik, de a dotjai sem rosszak, és elég jó, hogy tud gyógyítani is. A heal over time spellje például nagyon hasznos😊)

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Nekem nincs, de írtam neked a AoD forumba olyat aminek semmi köze sincs ehhez 😊

Ahoi !

Van valakinek Hibiben blademaster es/vagy mentalist, kivancsi volnek ra mi a velemnyetek rola.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
Na de a 75% az mar tul durva. Nem is kellett volna nekik mar pancel.

Hangianix
Egy havernak mutattam a game-t, 2x is oltel eppen es buszken mondtam, hogy o is magyar. 😄

Hangianix
Tenyleg, jatszol mar?

Hangianix
Hat azert 50%-os evade se rossz.

Hangianix
Patch ota szinte csak thrustos infi van, tehat megnott az eselye.

Hangianix
Nem, de azt hiszem dodge II-nel magasabbat nem erdemes valasztani. Vagy III-nal. Hmm, mennyi is a evade VII %-ban? 35?

Hangianix
En meg tudnek egyebkent orulni, ha a caster classok tobb Spec. RA kozul valaszthatnanak. Pl. 3 tipusu wizard (theu, cleric, stb) lehet, lehessen valasztani 3 spec ra kozul (csak az 1-ket) Mert az egyertelmu, hogy a ketkezes paladin meg a pajzsos is jol jar a Faith Heal-el. En ellenben szart nem erek a BoF-tel.

Hangianix
Az ellenben ketsegtelen, hoyg nerfelni kellett oket, bar a kovetkezo feltorekvo generacionak se kell tul sok...

Hangianix
Ha vegig stunnolva leszel a dragonfang miatt, akkot nem sokat ersz. 😛

Hangianix
Ebben azert van valami, sot en megcsinalnam azt is, hogy a Firts Aid hasznalatahoz legalabb 5 sec kelljen barmelyik class-nak. NS-nem meg adjanak + 2hp-t szintenkent.

Hangianix
Magyarul mi leszunk a leggyengebbek. 😄

Hangianix
Azert egy 40 ilyen "elkotelezett" jatekossal ez meg fog valtozni.

Ja nolby pride elég komolyan nyomja lvl20-28 ig szinten elmentek a sheeroe hillsbe ami igazán 35+tól ajánlott(igaz voltak 30-40) beszéltem ma egy lvl37 barddal azt mondta 1 nap played time-ja van:p(nolby pridos volt😊.

"itt csak azt kell nezni hogy egyenlo letszamnal melyik realm nyerne
szvsz a hibik, aztan midik, aztan albok
"
ezzel én is egyetértek nagyjából.

Jelenleg prydwenen hibik nagyon zsengék , gyengébbek midiknél és alboknál is szvsz.

Lourker

Bith
Hehe, nekem, meg Jocknak is pont ezeken a helyeken vannak karaktereink 😊. Nagy kár, hogy pont a hibi karaktereim (kis warden, meg enchanter) vannak német szerveren 😞, de nincs szívem törölni a 20-as thane-em...bár még leeht, hogy meggondolom.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Igen, Prydwen/Albion, Excal/Midgard, Avalon/Hibernia

Hangianix
De neki mar van valahol karaktere Prywdenen nem? (Pryw - nem Pryd 😛)

Nekünk már úgyis mindegy😊

Hangianix
Ott is lesz egy SotL. 😄

Hangianix
Ennek ellenere szerintem 1 honapon belul 45+ -os lesz mind. Ugylatszik ennyi idejuk van. 😄

Nem hagyták ott, a dragon raiden is ott voltak, és tegnap is láttam egy párat belõlük.

Hangianix
Ha ok otthagyjak exc/mid-et, akkor annak a realmnek annyi is. Itt ellenben bedurvulnak majd jocskan a hibbik.

Excaliburon Midgardnak egy relicje sincs, ez is azért van mert túl vagyunk tápolva, nem igaz?? Különben ez a vita teljesen felesleges. Hibiben van championom, szerintem legalább olyan jó kari, mint a thane vagy skald, de talán még jobb is.
Más: volt egy-két dragon raid a hétvégén nálunk, egyszer sem sikerült legyõzni, pedig a létszámmal nem volt baj. Szóval nem olyan erõs realm ez. Csak jó szidni, nem?😊)

Hangianix
Nem, a masik kezeben egy pajzs van, mivel tul durva az infi es igy egyensulyozza ki a karit. 😄

Hyder
nem, 1handed vagyok albioni assassin

slasher, keresek képet lehet van rola, de ha nem, akkor csinalok 1et a kov killemnel h mekkorat sebzek rajtuk

Steam: [HUN]Feriggno

Ha nem lennek uberek akkor is meg vennek a kiegszitot😊

Hyder
hát nekem igy nez mi majd 50en:

ste 40
slash 50
cs 40
env 38
dw 10

de lehe kombinálni, 39 cs és 39 env stb

Hyder
Hali

nos, egy sima "nekem narancs" Elf casterre teszek most olyan 750 + critical (olyan 200) körül, ettõl szépen fekszenek

Talan necromanta, meg kitalalom.

Prydwenen albok közül szokott vki thidrankiban játszani? ha igen akkor milyen néven?

Lourker

Igazából tényleg az sb-k vannak többen vagy csak szervezettebbek nem tudom.
Sb ket sokszor látni 4-8 csapatokba mg-nél pk-nál infiket viszont nem nagyon látok így.(de úgy tudom azok is vannak páran csak úgy látszik nem mennek együtt)

Lourker

Hangianix
Nem tudom, NS-k kozul Tradot tobbszor megoltem mar, SB-k kozul csak Ayvia, Avonlyah, Zapsis, Grymlina es Kedaran hullt el a smiteom alatt. Tehat uber ns ellen van eselyem (nem sok) a kevesebb hp miatt, uber sb ellen nincs.

Hangianix
Legendary Grandmaster Armoror!!!! (miert nem armorer?)

zippofcy
Ma atkepeztem Vist smiterbol buffbotta.
Micsoda karrier

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
Ugyanez volt velem tegnap. 3-an voltunk bent a varban (DC) es 4 sb jutott rank FEJENKENT!!! Ilyen szempontbol a fuevoknel a legjobb a helyzet, mivel az ns-ek tobbi assassinhoz viszonyitott gyengesegenek koszonhetoen, meg sose tamadott meg 2-nel tobb egyszerre. Bar szerintem ugyanigy karomkodnak a tobbi realmbeliek az infi ozon miatt...

Hangianix
A kovetkezokbol is latszik, hogy az Exc es Pry szerver egyenrangu mindenki szemeben:

Servers Updated
Excalibur
Sat, 23 Nov 2002
11:16:25 GMT

Prydwen
Fri, 22 Nov 2002
10:15:11 GMT

Camelot Europe-rol dolgozo statisztika oldal...

Tafaya
Es aki archer eddig nem tette most assassint indit 😊

A mai volt a legszarabb RvR-em. Ez most nagyjából elõre vetítette a játék végét számomra albionban prydwenen.
Elfoglaltuk Bledmeer-t. Jött egy hatalmas midi zerg, de nem volt még ekkor nagy gond, mert magas szintû ajtók voltak, kb 3group volt bent és volt 3-4 GTAoE wizard is. Ekkor jöttek a SB-k. Valami irdatlan mennyiségben özönlöttek be a keepbe. Mikor felmentem resselni valakit a battlementsre 6 SB ütött belém, és kinyírtak 3mp alatt. Eltelt 2 perc és a 8-as groupomból már csak 2-en éltek. Annyian voltak hogy már nem is törõdtek vele hogy kiugorjanak a keepbõl hanem a battlementsen pihentek, mi meg az udvaron álltunk és 5mp-enként tûnt fel egy és ütött meg valakit. Mikor mindenkit megöltek akkor kb 15-öt számoltam össze az udvaron, tehát gondolom még ennél is többen voltak. Utána visszamentem odinba, kinyírtam egyet, de vagy valami nagyon béna volt - mert el akart futni, aztán mégsem, aztán mégis, végül csak kinyíratta magát. Ha harcolt volna akkor talán megöl mielõtt meghal - vagy az a 2 használta csali-bot-nak, akik utána levertek.
Amiket olvastam nem sok remény van server populáció probléma megoldására, realm balance se érdekel senkit Mythicnél. Assassinok meg nem táposak egyáltalán. Én meg lehet hogy ilyen feltételek mellett máshol fogok játszani..

Tafaya
Ez egy cheat kerlek, amit ha eszrevesznek hogy hasznalod azonnali terminate accountot von maga utan. Amcsiban napi 4-5 felhasznalo "szabadul" meg ilyeten modon kedvenc karakteretol.

Tafaya
Hurra, 30 percenkent lelohetunk egy assasint, szerintem overpowerek vagyunk meg mindig 😊)

zippofcy
Mi a fene ez? http://daocunleashed.cjb.net/
Vmi fizetos csit? Vagy kozponti buffbot? Vagy palyaszerkeszto DAoChoz?
Fidelcastor: veszel 2. gepet is a buffbotodhoz ha majd megjon az accountod?
Egyebkent tudtommal Magyarorszagon teljesen kifogyott a DAoC

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

healer/enchanter : AEstun -> PBAE , buff, mana regen