Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Light : 45
-legjobb dd
-legjobb ae dd
-50es mob charmolasa
mana : 29
-lvl 3 mana crack
-lvl 2 hp crack
-dot
-ae dot
mentalism : 6
-21 second single mezz
Imho ha mentalistot csinal akarki a mentalism lineot el lehet felejteni mer 1 szar. Van benne 1 major heal, confuse spell, meg a mezz ami miatt nem erdemes lemondani az 50esnek sarga mobok charmolasarol es a mana+hp crackekrol
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Van valakinek Hibiben blademaster es/vagy mentalist, kivancsi volnek ra mi a velemnyetek rola.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"itt csak azt kell nezni hogy egyenlo letszamnal melyik realm nyerne
szvsz a hibik, aztan midik, aztan albok
"
ezzel én is egyetértek nagyjából.
Jelenleg prydwenen hibik nagyon zsengék , gyengébbek midiknél és alboknál is szvsz.
Lourker
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Más: volt egy-két dragon raid a hétvégén nálunk, egyszer sem sikerült legyõzni, pedig a létszámmal nem volt baj. Szóval nem olyan erõs realm ez. Csak jó szidni, nem?😊)
slasher, keresek képet lehet van rola, de ha nem, akkor csinalok 1et a kov killemnel h mekkorat sebzek rajtuk
Steam: [HUN]Feriggno
ste 40
slash 50
cs 40
env 38
dw 10
de lehe kombinálni, 39 cs és 39 env stb
nos, egy sima "nekem narancs" Elf casterre teszek most olyan 750 + critical (olyan 200) körül, ettõl szépen fekszenek
Lourker
Sb ket sokszor látni 4-8 csapatokba mg-nél pk-nál infiket viszont nem nagyon látok így.(de úgy tudom azok is vannak páran csak úgy látszik nem mennek együtt)
Lourker
Micsoda karrier

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Servers Updated
Excalibur
Sat, 23 Nov 2002
11:16:25 GMT
Prydwen
Fri, 22 Nov 2002
10:15:11 GMT
Camelot Europe-rol dolgozo statisztika oldal...
Elfoglaltuk Bledmeer-t. Jött egy hatalmas midi zerg, de nem volt még ekkor nagy gond, mert magas szintû ajtók voltak, kb 3group volt bent és volt 3-4 GTAoE wizard is. Ekkor jöttek a SB-k. Valami irdatlan mennyiségben özönlöttek be a keepbe. Mikor felmentem resselni valakit a battlementsre 6 SB ütött belém, és kinyírtak 3mp alatt. Eltelt 2 perc és a 8-as groupomból már csak 2-en éltek. Annyian voltak hogy már nem is törõdtek vele hogy kiugorjanak a keepbõl hanem a battlementsen pihentek, mi meg az udvaron álltunk és 5mp-enként tûnt fel egy és ütött meg valakit. Mikor mindenkit megöltek akkor kb 15-öt számoltam össze az udvaron, tehát gondolom még ennél is többen voltak. Utána visszamentem odinba, kinyírtam egyet, de vagy valami nagyon béna volt - mert el akart futni, aztán mégsem, aztán mégis, végül csak kinyíratta magát. Ha harcolt volna akkor talán megöl mielõtt meghal - vagy az a 2 használta csali-bot-nak, akik utána levertek.
Amiket olvastam nem sok remény van server populáció probléma megoldására, realm balance se érdekel senkit Mythicnél. Assassinok meg nem táposak egyáltalán. Én meg lehet hogy ilyen feltételek mellett máshol fogok játszani..
Vmi fizetos csit? Vagy kozponti buffbot? Vagy palyaszerkeszto DAoChoz?
Fidelcastor: veszel 2. gepet is a buffbotodhoz ha majd megjon az accountod?
Egyebkent tudtommal Magyarorszagon teljesen kifogyott a DAoC

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)