43179
-
Pelgrin #17426 Albionban, nincsenek olyan jo hibrid classok mint hibiben vagy midiben szerintem es nem minden fer bele 1 groupba, igazan jo albiban a 2 groupos rvr.
Ez csak az en velemenyem persze. -
Fidelcastor #17425 A savage vitához akartam még anno hozzászólni, de valhogy akkor elmaradt. Volt itt valami kép is az ütéseiről. Az az én véleményem, hogy mikor még az NS-sel játszottam betámadtam Walker groupját, pontosabban őt. Volt ott 1 armsman aki 3 ütésből kicsapott 6xx ,7xx, és az utolsó ütése 84x volt. Azért emlékszem ilyen jól mert nehezen hittem el a történteket és sokáig nézegettem, hogy is történ ez. Azt is tudom, hogy hammer-ral ütött. Enynit a savage overpowered sebzéséről.
Ja a friarról nem is beszélve az átlagos 700as sebzésével. 1 sotl-os friar meg azt csinálta, hogy amikor betámadtam akkor röhögött majd leült és amikor 1/5 élete volt felállt és 3 ütésből kicsapott. -
Fidelcastor #17424 Én nem azt írtam, hogy jobb csapatot lehet összerakni hanem a csapt addig nem indul el amíg ez+az a class nincs benne. Albionban is lehet ilyet csinálni csak lehet az lenne amit Atomy írt, hogy 1 hétig ott állhatnál apkban. -
Pelgrin #17423 Viszont a midi/hibiben sokkal jobb groupot ossze lehet rakni mint albiban, szoval egal.:) Pont mint ha itt olvastam volna hogy nyomtatok le gimp albikat sorozatba.:) -
Fidelcastor #17422 Akkor csak albionban vannak a legtöbben. -
#17421 Jaja, fader és az ő idióta tank groupja minidg ott sír, hogy jaj ne kempeljük mpk-t és eddig akárhányszor találkoztam velük, mindig oda igyekeztek, mi meg csak lestük a kill spamokat...
Persze ha egyszer az életbe mi kempelünk mpk-t akár 2 percig akkor biztos kijön vagy 6 fg midi és lehet is nyakit cserélni :)
Amúgy teljesen emain ellenes vagyok, mert ott mindig zerg van, vagy albi vagy midi, tehát semmiképp nincs értelme kimenni. Odin a király és kész :) -
#17420 nagyon tévedsz. tudod milyen unalmas már az rvr általában ?? hogy nem lehet megszbadulni attol a 100 kibaszott albitol emainbe mert bárhol talizol nagy nehezen 1 fg enemyvel mire elkezdesz harcolni legalább még1 fg albi jön ? vagy hogy már mpkt kempelik 1-2 high rr balanced tank grpal ? és a többieknek általában semmi harc se jut, csak amikor a midik 5 fgvel jönnek mert át akarnak jutni mmgn ?? ha őszinte akarok lenni rvr szempontjábol sokkal szivesebben lennék hibibe 1-2 fg rvres emberrel, mert enemy, az mindig lenne. -
#17418 mert általába mindenhol albik vannka a legtöbben
ha van 100+ember emainbe, hát annak nincs túl sok helye és tere ahhoz, hogy ne zergnek tűnjön szvsz
mindig az realm zergel (kivéve hibit), akinél épp több kedve van rvr-ni az embereknek:)
-
#17417 ae stun turó?:)
még jó hogy nem használják a midik se xp-hez, se máshoz:)
arra tökéletes, hogy megfogja az enemyt (ok, deter5ös tankot 1,5 secig, de a cleriket, sorcit, wizit akárkit, már picit továb...) addig, mig bevizsitek neki a sima ae mezzt, szal haggyuk ezt a szart sem ér dumát..:) -
Fidelcastor #17416 Azért ,mert az össze realm a játékosok számából kiindulva tudna zergelni, de mégis albion csinálja ezt a legtöbbszőr. Sőt albionban az 1fg vs 1fg felállást nem is ismerik. -
#17414 Hozzaadas a Kedvencekhez roxx :) -
#17413 btw vicc,hogy a hivatalos oldalon még a pénteki híreket is felszámolták... -
#17412 mert ha nincs rinya a zerg miatt ilyen 4-5 oldalt kell visszalapozni,hogy megtaláljam a fórumot,szal mindenkinek beszuggeráltam a tudatalattijába,hogy rinyáljon zerg miatt,és akkor van itt élet :-) nerf scout btw :-P -
#17411 Meg mindig nem ertem, miert kell szajakat tepni a zerg miatt, mindig is volt, most is van, es hacsak a Mythic nem veszi le a szerverek max ferohelyet 15-re, a jovoben is lesz. Ezt kellene felfogni szvsz nem minden 2. hozzaszolasban a zerg miatt rinyalni. -
chalyd #17410 Volt itt már pár irás hogy reaver milyen jó, meg milyen ügyes, de ha te veszel neki det5öt akkor igen ügyes egy csóka vagy. -
Rockety #17409 igaz , bár thidbe még nincs insta aoe mezz úgy tudom, de ja vertük le hibiket is. Bár sokat segített a tény hogy thidranki egyetlen clericje a mi guild ill. grpunkba volt, és a hibi grp félig se volt épített. -
Rockety #17408 Tafaya jó az, csak
1, albionba is meglehet csinálni csak nincs matter cabalist, meg ice wizard (igen két kari kell hozzá egy olyan realmbe ahol nicnsenek casterek, de istenem meglehet csinálni csak akarni kell, ha minden vágyálma hogy ott farmoljon :P
2, lenerfelték a picsába gallát, casterrel 90%+-os resist ratek vannak, tank meg nem nagyon van szal GG Mythic
3, Jock annyiban változott a véleményem: hibik jobbak excalon, (+funabb rvsr) de 90% ba úgyvégződik a csata számukra mint nekünk, ZERGED :) -
BadGuy #17407 Az uber bard amirol annyit rinyalnak egyesek hanyszor is mezzelte a csapatunkat? Vagy barkit? :)
Insta stun for teh win, ja es a bard legalabb olyan gyorsan dolt 1 crush 2h arms+thrust merctol mint 1 caster :o -
Rockety #17406 yep, faszán lehet alb pet pullt is csinálni, csak albionba és midgardba baod miatt kihaltak a casterek sajnos... -
Rockety #17405 adatok:
11 óra valami tegnap
Excalibur
Játékosok száma : szerveren összesen 2205 ember 812 albion, 585 midi
Emain: 68 midgard, 107 albion (ez 20perc múlva 57 vs 137 lett egyékbént)
Odins: 30 alb , 8-10 midi
Hadrians: azt nem néztem :D
Prydwenen több midi van (nem sokkal mondjuk, szal nem hib vs alb style) mint alb elvileg, de rvsrbe is kijön mostanság.
Thidranki sorceroral félkész gankgrpal: 87 rp 2.5 óra alatt :D -
BadGuy #17404 Hu de jot rvreztunk excal/alb-ban, zerg nelkul :) -
Fidelcastor #17403 A számokat exc/midire irtam, de amit te írsz az a nem anon játékosok száma. Ha a játékosok 20% anon akkor már az 1600 emberből 720 albi,300 hibi,580 midi. -
Mester #17402 Lehet excalról beszél nem prydwenről. -
#17401 Fidel, higgy nekem, nincs sose 800 albi online nem anon :) ma is, tegnap is tegnapelőtt is 550-650 a max amit nem anon albi van. multkor 1600ember volt a serveren, albiba 600, hibibe 250 volt. namost számold ki mennyi a midi :) -
Fidelcastor #17400 Nem elég forumot olvasol ugyanis Midi dungeont 5 ember-rel végig lehet tarolni. Albi dungeont is meg lehet csinálni ugyanugy mint a másik 2 realmben. Valószínű olyan albi sírt aki az életben nem hallott még arról, hogy albiban is van pet focus dmg shield. -
Fidelcastor #17399 Ne a statisztikákon logjatok, hanem lépj be mind2 helyre 1 időben és máglátod az igazságot. -
Fidelcastor #17398 Kérdezd meg Rockety-t, hogy mennyi albi van és mennyi midi. El vagytok tévedve ezzel a midik többen vannak dumával. Ha jól emlékszem tegnap főidőben amikor bejött azt mondta 600 midi és 800 nem anon albi volt 1időben. Emainban meg 60/100 votl az albik javára. -
#17397 el vagy tévedve :) több a midi már, kb 40%, 35% albi van -
#17396 50% alb? lol... :p
a hibik télleg kevesen vannak, de midik már enyhén túl vannak tenyésztve. Ez prydwen ofkorsz, de mind2 angol serveren a midik vannak a legtöbben. -
#17395 Smiley lemaradt :) Csak azert irtam mert lattam a VN-en hogy albi gyerek panaszkodott (nemileg jogosan), hogy egy-egy hibinek tobb elado Sidi cucca van int az osszes albnak egyutt :))) -
#17394 Egyebkent egyszer hallanam mar panaszkodni a hibiket arrol, hogy milyen szemetseg a Mtyhictol, hogy a hibi SI epic dungeonban 1 fo is kepes farmolni, ez nem melto egy ilyen durva epic dungeonhoz. -
#17393 Kivi leszek /level 30 utan, amit par napon belul megkapnak a pryd/hibik :) -
szando #17392 Ja igen ez meg a másik h naggyából úgy néz ki mind2 szerveren h 25% hibi, 25% mid 50% alb... úgyhogy nektek nem nehéz túlerőbe lennetek rvrnél...
amúgy egész jó kis guildetek van... -
#17391 jagondolom :) épp a fejembe volt egx statisztika pry populácójával kapcsolatban, miszerint hubernia a pop 25%át teszi ki aztán elirtam :) -
#17389 pry/albin csak nem tok irni -
#17388 legtöbben pry/hibin játszunk, van mindenféle. nekem air theu, s/s arms, necro, 40+os van infi meg sorci meg egy buffbot :)
nem hiszem, SW egy nagy kalap trutyi, crafter szimulátor.
WoW talán, de ammeg inkább hack&slash. bár ez is csak kicsit összetetteb :) de semmi se tart örökké igy ez se fog :p -
szando #17387 Bocs de csak most kapcsolódtam be a topikba, egykoron én is jáccottam excalibur/midgardban de a tanulás mellett nem jutott annyi idő a játékra, hogy élvezzem is, és ne csak az expelés legyen minden pillanatban. na mind1 :D
Ti hol jáccotok főleg és milyen kariaitok vannak?
Ja, és nem érzitek úgy, hogy lassan kezd leáldozni a daoc csillaga? jön a WoW meg a sw galaxies... -
#17386 bocs a hibákért de be van gyulladva a bal kezem és egy kézzel elég fárasztó irni :p -
#17385 őszintén ? rosszabb. már ami a keepcsatákat illeti. ha nincs nagyon komoly túlerőnk (ugyse megy mindig) akkor esélytelen, mind elvenni mind tartani egy keepet.
Az tényleg csak a másik fele hogy a legtöbb albi faszláma pöcs aki nem tud játszani. (ofcos ez nem a midik/hibik hibája). Természetesen van sok jó játékos de nekem nagyon kevésnek tűnik a (nálunk a midik fő ellenfelek, létszűámból fakadoan) midikhez képest. Természetesen ott is vannak bénák, meg lámák, de rengeteg jó albi játékos elment már a realmből. Egxszerűen hiányzik az összetartás. Általában szarnak a keepekre. és még a relic se mindig elég ok hogy otthgyják az altokat/bgket. Ma is pl. midik 3. relic ajton vannak, és az albok pont akkor vették el thidranki keepet. ha más nem, talán ez mutat vmit :P -
Rockety #17383 :P