Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
zzz
spec:
23 void
4 light
3 mana
A következõ dolgokat kaptam meg igy:
- 2 bolt
- dd
- aoe-dd
- gtaoe
- pbaoe (gyenge ez is de stealtherek ellen bejön)
- aoe-mezz (10sec célnak megfelelt)
- instant dex/qui és str/con debuff
- snare dd (igaz gyenge de a hatása megvan)
Nagyon jól elvagyok vele, gtaoe meg az isten. 6-7 stealthert öltem meg úgy hogy random helyre gtaoe, gyerek ott állt, mezz dd stun debuff dd dd.. bolt ha túlmesszire ért. Szal mindenkinek csak ajánlani tudom 😊
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Range nelkul mit erek vele? 😊 Adjanak helyette trainelheto hammert inkabb. 😊
Championnak is 1500-s dd-je van. Vazz, itt meg a berserker is messzebbre kop. 😄
Masik: stun nem volt soha nerfelve, albioni stun csak szimplan 1000-s rangu.Miert? Osszes papnak megvan, nem csak smitereknek. Miert csak a mi realmunkben 1000-s rangu? Ok, szerinted nem vagyok dmg dealer, de akkor miert nem lehet 1500-s range-re tenni a spelleimet. Ha ugyis az 1/3-t sebzem 3x annyi ido alatt, akkor nem mindegy?
Druid DOT-ja 1500-s rangu, 3 sec. Healer cuccai 2.5 es 3 sec, 1500 range. Osszes stun spell a jatekban 1500 range, csak a clerice 1000.
Tehat mi uberek vagyunk am a 5 perces recast time-u mezzunk, 1350-s rangu 4 seces dd-ink es 1000-s rangu stununk miatt. Tudjatok en azt mondom durvitsak be az osszes hibbi varazsolni tudo osztalyt meg 20%-al de vegyek le a ranguket 1350-re, megneznem mennyire lennenek hatekonyak.
Ok, nem 100 volt, hanem 150.
Hangianix te meg ne sirjal, a Mythic azert nerfelte a clericet hogy ezzel ingyen buffbotokat adjon azoknak akik hajlandoak plusz havi 3 rugot fizetni erte. Magyarul specceld at enc.ra es hozz fel melle egy infit vagy tankot. A buffjaival garantalom hogy nem fog 50 napig tartani elerni a lvl50et. Na jo, infinel lehet
Vagy ha ragaszkodsz a smiteredhez akkor csinalj meg1 clericet es azzal felbuffolva talan sebzel majd akkorakat mint azelott. De en mindenkepp az elsot javaslom, azzal egyuttal az Azal fele buffbotos gecik szarvat is letorod. Meghogy nerfelik a buffbotot
Majd hulyek lesznek, mikor a Mythic vegre rajott hogyan tudja 2xesere emelni az elofizetok szamat
Minden mast hamarabb fognak nerfelni mint a buffbotot ... bar lehet valahogy beleteszik majd a gameba hogy a buffbotot felbuffolva meg jobb buffokat ad majd. Hogy mi lesz ennek az eredmenye asszem a gyengebb ertelmi kepesseguek is kitalaljak
Bazz eladom az otletet a Mythicnek, hatha meg nem gondoltak ra 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Druid ha nem heal/buff speced kap egy poisont(a legjobb kb 90körül sebez de ahoz 45+na kell tehát nem a legjobb) egy kék petet(szerintem 2 lövés egy nukernek) és rootot.
Ehez képest a shaman/cleric/healer támadó varaázslatai ill. mez/stunjai sokkal jobbak és a nerfed smith is jóval hatásossabb ezért nem tartom igazságtalannak hogy nerfelték.
Lourker
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

)
Én azért ütöttem csak 1/6 és nem 1/3 akkorát mert res. ill. voltam.
Albion 3. szamu reju clericjetol. (rp-ben, kulonben o nerf elott is reju volt mar)
Sot a middik ellen sincs kifogasom, legalabbis excan
Kurva ausztralok!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Midibe szivas az xpzes lvl40 felett oszt' kesz.
Kiveve ha healer vagy. De ott nincs olyan hogy smiter cleric

Szerintem egyáltalán nem rossz az xp-zés 40 fölött, sõt... Sajnos utóbbi idõben nem nagyon volt idõm játszani, csak hétvégén értem rá akkor se mindig. Egy nap alatt simán lehet egy szintet lépni 43 és 50 között a dragon lair melletti groupoknál. Az a lényeg hogy hétvégén korán fel kell kelni😊)
Drilla lvl 48,5 healer
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
War. War never changes.
Zak: ez mind szep es jo, de az elfek ettol meg nyalasok maradnak
az alultaplalt lurikenekkel egyutt. Telleg azokrol is irhatnal egy ket szot. Elcsatangolt koraszulott gyerekek vagy honnan szarmaznak?
A kobbikkal meg a trollokkal semmi bajom
De biztos vagy benne hogy a ez utobbiak intelligensek? Meg jo hogy ogrek nincsenek a DAoCban
Tade: a penzt megkeresni, nem pedig megsporolni kell

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A neve ugyanaz, mint a rossznak, de ez módosított. Nekem ezzel meg simán ablakban XP és win2k alatt is, ráadásul a desktop színmélységet sem kellett levennem 16bitesre a 32-rõl.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...