43179
  • Fidelcastor
    Na de mikor logoljak be vele este?
  • Rockety
  • Uberlama
    hallod 100k ftért el is adnám :) 130ért egy 47es buffbot is jár mellé :)
  • BadGuy
    Hat fizess elobb 100k ft-t semmi sincs ingyen ebben a vilagban. :]
  • Uberlama
    ja van, van rajta egy 50es airhteu RR6+, 50es arms s/s rr3, 50es necro, 42 infi és sorc, többi 20as, friar 800as tailorral és MWvel hingézik, 25 plat kp. sok tárgy. 100k forint :) (j/k)
  • Rockety
    Fidel majd légyszi loggolj be egy pillra este jacksonal és buffolj fel, megakarom nézni a statokat, csinálok egy képet és prydwen-hibit hanyagolom mostantól. 2 hunter 3 sb amgnél, reggel 10kor , nevetséges. (beszéltem 2-vel, mot3 augshaman mota3 thehealer botal nyomják rofl, én meg ott villogok 42es mota1el, szal csak a kiváncsi vagyok mennyit számítana. :))
  • Uberlama
    szvsz 2 lehetőség van. ami kell: 2 cleric, sorci, mincer, pala. ez 5. a maradék 3 lehet 3 merc, vagy 3 pole-2h arms. Én mercet részesitem előnyben.
  • Rockety
    Galaxist kérdezd meg mindenképp, mert az volt nekik jó pár darab (csak sima daoc nem).
  • Rockety
    btw alb tank grp ideális setupja mi legyen szerintetek? mi erre gondoltunk:

1 sorc
    1 mincer
    1 pala
    2 cleric
    1 2handed v. polearmsman
    2 mercenary

Mester úr bökjé valami okosat ha lehet .)
  • BadGuy
    Erre meg annyit hogy azer nem olyan gagyi resistek mer light nukerem 190(-190)et robbantott friar+groupjaba 45os 219 dmg specline ddvel meg anno
  • BadGuy
    Hat nekem agyamra megy a bd barmit csinal no, az instant dd-im csak 60+40et artottak altalaban ha 700as rangebe ertem : ) azok is 15 seces timeren ofc.

Jo kari az a minstrel mondjuk :F
  • Botond #17460
    " © Fidelcastor tegnap 23:41 | Válasz erre | #17444

Ja és nem kellene mindenfélét mutogati a kis ártatlan troll-nak.:)
    Válasz 'Fidelcastor' üzenetére (#17443)

© Fidelcastor tegnap 23:41 | Válasz erre | #17443

Ja akik ma este játszottak BG1ben exc/albiban magyarok, azoknak azt üzenem én voltam Kandesz nevű BD-vel.:) A botom támogatásával volt 3 nagyobb irtásom 7 albi,6 hibi és 6 albi. Sajnos már nem tudlak bosszantani benneteket, mert kinöttem a bg1et. " :-)
  • Botond #17459
    Alyrnál van vagy 5 :-) igaz regisztráltak :-)
  • Botond #17458
    ha épp be van logolva az ember :-)
  • BadGuy
    Van 1 kandesz nevu bd excalon, az magyar?

Bocsika /rude reflexbol jon minden bdre ;-/
  • BadGuy
    'S hozzateszem pryd/hib rosszabb xpzes szempontjabol, de azert fol lehet ott szvsz akar meg most is jonni nurt/mus bardkent.
  • BadGuy
    En bardomnak nem volt pont regrowthon amikor bgztem vele megis feljutottam 50re, mondom is a speccet mi volt 24en. Korulbelul, mert reg volt mar az :)

A speccem 24 nurture es 17 music volt. Ez a 35 masodperces ae mezz.
  • Rockety
    paladin eddig egyszer nem volt velünk bgbe, no endurance tank grpnak meg fájdalmas :P
  • Rockety
    hát ja midi grpal meglehet csinálni mivel friss rp-t hozo alb tojásokat nyersz mb-nél (állnak egymás hegyén hátán mint a birkák lol). Viszont alb oldaról nézve max pknál találsz midiket ott meg vagy elmenekül vagy lejön az összes ami ugye nem túl jó dolog :)

mondjuk volt egy olyan körünk hogy hátba kaptuk midiket mbnél, na az jó volt. Az a gáz hogy mi csak 4en vagyunk (eddig), szal bekell venni random embereket akik általában lámák emiatt nem vagyunk effektívek ölésben.
  • Rockety
    jah vágtuk hogy magyar a kandezs Zak friendlistje alapján, hát jó nagy köcsögség az a bonedancer, nem egy nagy killer de rohadt idegesítő hogy nem lehet megölni + mezz immunis petek miatt:)
  • Mester
    Az is igaz nálunk se 12 volt.:) Lemezeltem 4-5 fg albit pac healeremmel megötlünk 20-25 albit /release go back és ugyanez kb:p
  • Rockety
    habár nálunk egy nap 3-4 órát jelent nem 12-t :)
  • Rockety
    attól függ melyik oldalon játszol.
  • Mester
    Mi is játszottunk még bg-ben exc midi melee grp-al az a gond bg-kel hogy egy nap alatt simán cappelni lehet egy jó grpal:(
  • Fidelcastor
    Ja és nem kellene mindenfélét mutogati a kis ártatlan troll-nak.:)
  • Fidelcastor
    Ja akik ma este játszottak BG1ben exc/albiban magyarok, azoknak azt üzenem én voltam Kandesz nevű BD-vel.:) A botom támogatásával volt 3 nagyobb irtásom 7 albi,6 hibi és 6 albi. Sajnos már nem tudlak bosszantani benneteket, mert kinöttem a bg1et.
  • Fidelcastor
    Amit kihagytam, hogy az össze résztvevő buffolva volt. Amikor én támadok akkor csak azt tudom, hogy én full buffal vagyok. Amikor már kiparryza és evadezi az ütéseim 90%-át akkor már tudom, hogy ő is az.
    Ez Atomynak is ment. Nézz utána, hogy a fullra buffolt friar mennyit üt bottal.:)
  • szando
    sima üres acc?
  • Atomy
    Akkor először is a specről pár szót:
    A friar hibrid class ha a legbénább is group utility szempontjából, mert gagyi heal és gagyi resisteken kívűl semmit nem tud hozzáadni a grouphoz. Ezzel szemben sokkal kisebbet üt mint egy armsman vagy egy mercenary, gyorsabban hal meg, és nincsenek olcsó RA-i. Tehát ha valaki 15-25-nél kevesebbet tesz healre az hülye mert jobban járna armsman-el vagy mercenaryval. Low rejuv spec tökéletes solozni, de ez nekem még nem sikerült úgy hogy 1-1 ellenségbe botlottam volna csak és nem 1fg, vagy 5fg-zerg, vagy 3 SB + 2 hunter stealth zerg, stb... Úgy tűnik te vagy a kivétel aki egyedül is betámad friart, vagy csak nekem nem volt eddig szerencsém.
    Friar vs NS:
    alap weaponspec, weaponskill, damage szerintem nagyjából egyforma lehet, NS páncélja gyengébb, HP-ja kevesebb, kicsit jobb az evadeje, de friarnak van gagyi parry is(sok pont nem jut rá), továbbá +10% damage a friarnak és -10% az NS-nek ha pierce, armor resist miatt. Friarnak +nemtommennyi% damage 2H miatt, celtic dualt se tudom mennyit sebezhet pluszban. Frairnak jobb a haste buffja is, igaz csak 30 másodpercig.
    Tehát low RR ellenfelek esetén amikor RA-knak nincs sok szerepe PA nélkül NS mindenképpen veszít, gyakran még PA-val is
    RR4 körül mikor friar még nem veszi meg az IP-t, és általában purge-t se, és NS a vipert, Avoid Pain-t kb. hasonlóak az esélyek.
    RR4 és RR5 között ha friar megveszi az IP-t, esetleg purget is kénytelen respecelni a többi RA-ját(mopain, moparry, dodger, stb..) mert nincs rá elég pont. NS-nek már szintén lehet purge, és vagy viper vagy AP vagy 2-3-as mopain, dodger, dualistizé. Itt ha NS PA-val kezd és szerencsével sok a critikal és evade akkor kb. egyenlő esélyt látok.
    RR6 RR8 felett mikor mindkettőnek nagyjából minden hasznosabb RA megvan talán friar erősebb megint kicsit, de ez nem biztos mert nem tudok sokat viper és AP-ről hogy mennyit számítanak.
    Szerintem kicsivel mindíg erősebb a friar mint NS azonos RR szinten ha friar nem specel túl sokat rejuv-ra. Ha hozzáadsz +20% damage-t ha nálunk van str relic akkor meg szinte biztos NS veszít.
    Persze ha nagy az RR különbség NS javára akkor simán győzhet PA + stun + viper + sok critical kombóval, talán még PA nélkül is.
    Ha friar magasabb RR akkor sok esélyt nem látok NS-nek, és ez az amit nem értek hogy akkor miért támadod meg ha tudod hogy nem nyerhetsz?
    Az hogy egy RR2-es friar többet parryzett és evadelt mit te arra nem tudok mit mondani, valószínűleg peched volt. Ha normálisan működne a véletlenszám generátor akkor kb. egyenlő arányban kellett volna. A stabil 642-es ütést meg nem tudom hogy csinálta, mert ekkorát critical-al szoktak ütni, de az ritkán ugyanannyi. Ha működne végre a friar fórum akkor ide írnám neked pontosan milyen staffal, specel, mekkora a cap damage, az átlagos damage, de arra emlékszem hogy ennél azért kisebb(Ha friar ilyeneket ütne akkor csak friar lenne fél albion és nem paladin :))
  • AngeLujo
    Jelenleg tudtommal nem, de nem soká elvileg lesz. CD galaxis engem ha minden igaz hívni fog ha van, szólok ha telefonáltak.
  • Mester
    Tudja vki Si-t lehet kapni Magyarországon manapság?
  • Tafaya
    Amig a friar lesz a talan egyeduli balanced kari addig mindig is basztatni fogjak. NS-sel meg nem kell mindenkit betamadni akin robe van es bot van a kezeben :)
  • Fidelcastor
    A 2hed savage mögé is 1 jó csapat kell. Nem hinném, hogy kirohan Mpk-ból egymaga és felaprít mindenkit.
  • Fidelcastor
    Szerintem nem csak olvasnod kellett volna akkor hanem tesztelned is a dmg-t. Lehet a sotl-os friar spec-e a jó a tied meg a gimp.
    Az utolsó bekezdésedet nem tudom értelmezni a sok ellentmondásod miatt.Friar leggyengébb ellenfele NS--NS mégis kinyirja ha RR nagyobb--De én láma vagyok mert betámadtam full buffal 2 szintel magasabb RR-u friart.
    Én már támadtam be RR2es friart. Stun stylet kiparryzta majd stabil 642dmg ütésekkel kinyirt úgy ,hogy kb 2x találtam el a többit evade és parryzta.
    De valószínű ez is csak azért történt meg ,mert én láma vagyok a friar meg profi RR2-volt.
  • Rockety
    ja ma is leszünk :) sotl style a logónk és 4 figura viseli (én Dorinia saracen sorc gurl, Lothandar saracen mincer, Toldi aka Donk briton merc és Definitely aka Aliyah (hibik tán vágják hogy ki:) highlander cleric). Majd nézlek hátha látlak valahol, próbálunk zerg nélkül menni, de ha betámadjuk midiket mb közelébe jön a többi alb is ami 20 embert tuti jelent :d.

Fidel: mostanában nem játszol hibibe és nem érzed át a 2-handed savagot igazán, crushpole ellen sincs esélyem, de legalább megtudom ütni és nem 5sec alatt öl meg... savage és bd overtáp. Ezen nincs mit vitatkozni, sajnos. Hand2Hand savage még ok mert nem mindig üt nagyokat, de a fent említett egy vicc.
  • Atomy
    Már megint sikerült hülye példákat felhoznod :)
    Az nem elképzelhetetlen hogy egy armsman a leglassabb crush polearmmal az alacsony absorb, crush érzékeny bőrpáncélra 600-800-akat üt ha van egy kis critikal is. De ettől még ugyanolyan durva marad a savage.
    De ez friar az átlagos 700-as sebzéssel már kicsit nevetséges. Van friar-om, sokat olvastam friar forumot, de valahogy senki nem említett ilyesmit. Talán azért mert a cap damage a leglassabb staffal 600 körül van ha 45/50+11+rr van staffra specelve. Nem elképzelhetetlen crush érzékeny low absorb páncélra nagy critikallal 700, de én átlagosnak azt a 2-300-at nevezném amit critical nélkül crush neurtal/resist studded/scale/chain páncélra tudok ütni. Nem tudom mért gondolod hogy az átlagos friar olyan mint az a sotlos akárki aki lefogadom hogy RR7-8 volt és csak damage-re specelt, healre semmit.
    Az meg köztudott hogy a friar egyik leggyengébb ellenfele az NS, mert ns-leather vulnerable crushra, friar-leather resist pierc-re amit a legtöbb ns használ, és NS csak luri vagy elf lehet tehát még a constitution is alacsony. Ennek ellenére high RR NS simán le tud verni low RR friar-t még PA nélkül is, de nem igazán értem hogy miért támadtál be egy valószínűleg high RR friar-t és aztán még be is írod ide hogy milyen láma vagy :)
  • Uberlama
    savage nem üt nagyobbat 3-400nál de 4x olyan gyorsan mint egy 2h-pole arms.
  • Uberlama
    létszámban semmiképp. rvren most talán igen.
  • Pelgrin
    Nem, ha nem arra hogy nem olyan jok a class blance mint a masik 2 realmben.
  • Fidelcastor
    Ezzel arra célzól, hogy az a jó rvr amikor legalább 2x annyian vagytok?:)