Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi mindenki! Készültek képek, majd beteszek egy-kettõt

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Grats! 😊

Hronin, lvl 50 berserker és +20% dmg bonus mivel tegnap elhoztuk alboktól a 3 str relicet! 😊))

MIDGARD MIDGARD RAH RAH RAH! 😄DD

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

grats 😊

zzz

Hi! Csak benéztem.
Drilla, lvl 50 healer😊

Raid Matáv hq, gmt 5:00pm

zzz

nekem meg van egy olyan feltevésem, hogy van itt egy xp-mániás huszonéves TÁPMESTER alb( max xp, no rp) akinek nem csípem a humorát elvileg😊

zzz

LW: nem kell dmg typre speccelni, de csak két dmg tipusod van, slash és crush.

zzz

nem csípem a humorodat 😊)

zzz

kommunkikálni=kommunikálni

Nem. A kiegészítõ kell az új fajok/classok indításához. Annélkül csak látod õket, tudsz velük kommunkikálni, stb, de nem tudod használni õket.

Hangianix
Ja az meh. Hat ra nem jottem volna. 😄 Mivel az albioniak altalaban Hangi-nak hivnak. Azt lattam, hogy FC felbomlott, Kalinka latom hozzad ment at.

Meguntad vagy egyeb ok?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Mondtam en, hogy nem a beallitasokkal van baj, hanem az ugymond ujitasok szart nem ernek. Ezek utan ketseges megveszem-e.

Hangianix
Mivel nem rvr spec. ha jol tudom mcl meg acuity II, meg hasonloi vannak.

Lassabb? 😞 Nekem mar igy is alig vanszorog 😄
Meh: Ip purge fa2 nekem se segitett mire 1ikre se volt szuksegem es semmifele crithit ra'm nem volt akkor meg. Es ahogy bad mondja 10k rp sokmindenre eleg.
Remek. Ezentúl úgy nevezem az albioniakat, hogy büdös albán cigányok. Remélem értékelni fogod a szólásszabadság ilyen megnyilvánulásait. Albániában mindenki ilyen primitív? 😛

zippofcy
Hat en nem szeretem se a komcsikat, se a fideszeseket, se a buzikat, se a zsidokat meg az arabokat (azert amit egymassal muvelnek) a ciganyokat meg plane nem. Akkor most en vagyok a public enemy??? A demokracia egyetlen megvalosult eleme a szolasszabadsag. Ez pedig = szabadon szidhatok mindenkit aki nekem nem tetszik

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

bazz, hát erre a grafikára voltak olyan büszkék? lol

zzz

Hát...jóvanna..nem kiállításra csináltam ezeket a képeket, csak, hogy lássátok mekkora kamu ez az új engine. Rvr lassabb lett sajna, classic clientel jáccom inkább rvr-t

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Mióta vagy ott? Arlenék a Merlinen vannak, én a Bedevere szerveren.

Nem tudom mit optimalizáltak RvR-re, nekem csak lagosabb lett a kiegészítõvel. Így 90%-ban a sima verzióval játszom az RvR miatt, a kiegészítõt csak akkor indítom el ha az új területekre megyek pénzt meg cuccokat farmolni. A grafika upgrade nem egy nagy durranás.

Hangianix
Hat pl. a viz effekt iszonyu, "rajzolt" hatterben ez a viz effekt nevetseges. 😄

Jó az a kis ablak oldalt a leggyakoribb commandoknak, nem kell macrokat irni😊 Mi az a két nagy szem az egyik képen?

Hangianix
Hat oszinten szolva nem mindegyik kep tetszik. Es nem Arlone screenshot keszito kepessegeivel van a baj. 😄

Ezek után már csak arra leszek kíváncsi, mikor fog elkezdõdni a cigányozás, buzizás, zsidózás...

szerintem kkrisz a kommunisták, szovjet vonatkoztatását akarta egy lehet számodra bántó metafórukis formába ölteni, azaz hogy komcsi midik nem mint politikia egység, hanem inkább mennyiséget, tömeget akart vele kifejezni.

zzz

Nem bántottál meg, csak már utálom, hogy nem lehet a neten olyan helyre menni, ahol ne lenne fasisztázás-komcsizás. Gondoltam, hogy kedvenc játékom fóruma kivétel, de úgy látszik, sajnos nem...

Pénteken megjött az SI kiegészítõm csináltam pár szkrinsátot 😊 akit érdekel innen leszedheti: http://members.chello.hu/csala.n.imrene/isles.zip

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

KKrisz: légy szíves itt ne komcsizz, ez egy játék fóruma. Ha csak ennyire telik inkább maradj csöndben.

Hangianix
Leirna mindenki, hogy mit ad az epic armorja (+kepessegek es resistek). A cleric-e nem erdekel. 😛

nekem body, energy, spirit resistet epic armor + 1-2 item 20-25% hozza fel + legtöbb wardennek +16% body resist buffja van szal átlagban, 30-40% body resistel rohangálunk 😊

zzz

zippofcy
Szerintem az en minimnek jobb neve van. Female highlander scout a dragam es ugy hivjak: Misspecced

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

egy nagy x?

zzz

Atomy: neked leather armorod van, neki chain, ez ennyit számit szerintem a sebzésben. Valószinûleg axe(50)+shield(50)+parry(28)warrior lehetett, de lehet hogy az axet nem vitte föl 50-re és a parry-ra tett többet. Jól látszik, mikor használt stylet.
Errõl jut eszembe, ma láttam egy helyes troll warrior lánykát, a neve Missuniverse volt😊))

Cristal Madwoman volt a neve.
Egyebkent mar en is vertem le ugy friart hogy nem tudott megutni, buffok nelkul. Volt 4 parry +1 evade ekkorra meghalt.
lol

Lourker

....

zzz

zippofcy
Az attol fugg hogy az illeto adja a dmgt vagy kapja

Na ezt valaki magyarázza el nekem jól:
Én 50-es friar, epic armorban, dragon drop staffal, capped dex-el, magas quicknessel, fullra buffolva.
Ellenfél gondolom 50-es dwarf warrior, aki egyedül volt, és úgy tûnik szintén buffolva.
A dwarfot egy 50-es res sick fire wizard megállás nélkül lõtte amíg meg nem haltam. Midiknél van 3 str relic.
Amit nem értek: hogy tudtam ilyen kicsit sebezni rajta, és õ hogy blokkolt/evadelt/parryzett ilyen brutálisan sokat, míg én alig?

Hangianix
Szerintem meg csokkenti az eselyet es a merteket is. De meg mindig nem ertem, hogy lehet akkor, hogy valakin ugy utok alacsonyat smite-tal, hogy nincs semmi (-xxx).

Bith
De talán érzékletesebb, ha úgy írom, hogy mondjuk 1000HP-val 0% resisttel 2 lövés vagy, 25% resisttel meg 3. Így nézve sem mind1 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Vegyünk mondjuk egy 500-as alap damage-et.
Ez 0% resisttel 500, míg 26%-kal 370. Ugyanis ebbena játékban ugyebár a resist nem a sebzõdés esélyét csökkenti, hanem annak a mértékét.
Sztem ez érezhetõ...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

mennyit számít az dmgbe ha valakinek 0% resistje van valamibõl másiknak meg 26%? Észrevehetõ különbség?

zzz

Ja tegnap megoltem svarturt 😊. Epp lodozni keszult az amg melletti erdobol 1ik mellettem levo hibire es nekiugrottam. Lehet kicsit faradt volt mer elfelejtett atvaltani bowrol spearre 😄
Az olyan rosszindulatu 😄. Esetleg /wave vagy vmi en is csak integetek ha magyart latok 😊. Mivel gyilkosmeh megsiratott majd vmikor viszonzom ha latlak fekudni 😊
Hangianix
Camlann, NP - 49db 44+ karakter.

Hangianix
Gyakorlo druidak, healerek, nem talalnatok jo otletnek egy olyan healt, ami mondjuk merget vagy betegseget gyogyit? A'la snare-s dd. Egyszeruen nincs ido arra is egy csataban, ha egyedul vagy pap.

Hangianix
Lenne egy kerdesem, az hogy lehet hogy utok valakin 170-t a nagy smite-tal, de semmi minusz szam nincs mogotte. Tehat mintha nem resistalna, csak nem sebzek rajta.

Hangianix
En sirtam meg szalutaltam csak. 😄