43179
-
Nosferatu #17529 Atomi-t nagyon nem látom.. Azt mondták ő ad el accot! -
#17528 btw legtöbb healer cast hátrébbmarad innentől nem bonyolult kiválasztani melyik is az amit meg kell ölni de iziben :) -
Mester #17527 Rendes grpokban akik azért rvsr-tek egy kicsit egyből észreveszik a healert szvsz.(mivel ismerik is enemyket egy idő után.) -
Rockety #17526 elhiszem (én is arra mennék először ^^) de mondom akkor mákunk volt :) -
Rockety #17524 dejó, most feloszlik a fasza xp-grp csudááás, go go go chelló... -
Rockety #17523 és akkro is melyik a feltűnőbb két tank grpba?
egy kari cloth + bot vs fekete chain armoros vki. -
Rockety #17522 az már a healer baja hogy láma fasz és nem tud helyezkedni, lurker se lenne rr11 ha mindig a druid halna először :) -
Fidelcastor #17521 Lehet olyan messze futott, hogy senki nem követte.:) -
Rockety #17520 bhalage, fidel: k, én csak az alapján mondtam ezt hogy amikor skaldal játszotam, grp healert akkor támadták be ha oom volt már a gyerek. Biztos rossz enemy grpokal futottunk össze. -
Fidelcastor #17519 Mindenki a healer-t támadja elsőnek még én a shamy-val addig nyugodtan tevékenykedhetem.:) -
#17518 nekem is van net mindenhova, olvasgatok meg minden de daocra nem enged fel -
Fidelcastor #17516 Most bent vagyok Jacksonnal. -
#17514 11be is szarakodik folyton LD nem megy, lassu, vissza se tudok menni :( -
Rockety #17511 cselló csak 17kerbe szarakszik? -
Nosferatu #17510 Nem igaz hogy senki se ad el accot :-) -
#17509 Hibiben az RA-k adjak a fo pluszt a klasszoknak, pl GP, baod. Ha RA nelkul nezzuk a kasztokat midik uberelnek barkit (talan skald es thane nem). De hibiben van a talan legunbalanced kaszt, az enchanter, amit meg a sajat TL-e is nerfeltetni akar :) Hibibek van 2-3 kaszt akik megkaptak egyutt a jo cuccokat. Szoval overall a midi kasztok a legdurvabbak, ok a kasztok miatt sirnak, utanuk nem sokkal a hibi kasztok, akik dicseretesen nem a kasztok miatt sirnak, hanem a letszam miatt (joggal), es vegul az albik, ahol sok szep kaszt van, de nagyon kiemelkedo nincs, mindegyiknek van valami defektje. -
Rockety #17508
és itt a szarvas savage. -
Rockety #17507 ja de mi kevesen vagyunk :D -
Rockety #17506 ccje... Qcje :D -
Rockety #17505 igen de kiderül a hozzászólásból hogy miért nincs qcje, de hozzáteszem
MIÉRT NINCS MÉG CCJE A HEALERNEK AZ ALÁBBI CC-TÖMEGEN KIVÜL:
27% absorb
dwarf race
nem caster :)
általában nem ő rá ugranak általában egy tank grpba mert nem olyan feltűnő mint egy incon, avalon, saracen, briton sorceror cloth armorba. -
Fidelcastor #17501 Ebből használja az aoe mezzt és stunt, ezek instant változatát, cure mezz-t, de erre sincs idő álltalában, amit én mindig nyomkodok az az instant attack spped debuff ami szépen megszakitja aki varázsolni akar.:)
Ja és az aug/mend healer csak az attack spped buffot nyomja mást nem is tud a felsoroltak közül.:) -
Mester #17500 Midikkel igazából az van hogy sírnak 24/7 hogy nincs semmi jó ra-juk ami részben igaz is (bár azért van egy kettő ami nem rossz) közben azt nem veszik ésszre hogy midgard az a realm ahol lehet csinálni angyon jó pbaoe grp-t és melee grp-t is. És hiába van ellenfélnek bof/baod mégis sikeres mind a két grp. -
Rockety #17499 3-féle CC lehet healernek, no comment (ebből 2 instant single, instant aoe verzió:)) -
Rockety #17498 "jaaaaaaaa hat healernek lehetne QCje ha mar itt tartunk :P "
tudod miért nincs qcje? :))
Single Target Amnesia
Area Effect Amnesia
Single target Mesmerize
Single Target Stun
Cure Mesmerize
Area Effect Mesmerize
Area Effect Stun
Instant Cast Mesmerize
Instant Cast AE Mesmerize
Instant Cast Stun
AE Instant Cast Stun
Single Target Root
-
#17497 hmm,engem az zavar midiben,hogy olyan sötét :-) mint egy nagy CF,szal rém annoyin,meg a classok se vmi izgik számomra :-) egy thane vagy skald talán,de rohadtul zavarna,hogy megütnek meg ilyenek(nincs pbt mármint),meg egyáltalán warden után minden class gyenge próbálkozás csak :-) vw izginek tűnik,de az se az igazi :-) nem lesz lvl30 csak marad a 20 nem mostanság lesz 50es vw-m az a tippem :-) -
Mester #17495 Az leget hogy ezzel az összes realm így van de a lényeg az hogy a midik milyen classok mellett csinálják a sírást és ez az amire Tafaya gondolt szvsz. -
#17493 En valahogy midit nem tudnam elvezni, lehet ennek az az oka, hogy talan osszessegeben nekik vannak a legjobb kasztjaik, megis ok sirnak nerfert a tobbi relmnek es love-ert maguknak. -
Mester #17492 Midi -
Rockety #17491 Midi -
#17490 A letezo legnagyobb kocsogseg lenne a GOA reszerol. -
BadGuy #17489 En midgardba mennek ha lenne de ugyse lesz :). -
Fidelcastor #17488 Nem lesz se 3. szerver se lvl 30. Nem is értem, hogy miért gondoltátok, hogy lesz lvl 30 hibiben. Kemor már az elején beírta a prydwen.net forumra, hogy lvl 20 és kész. -
#17487 hmm,nem értem miért(mármint ez alapján miért)+goa nagyon a felé tereli a dolgot,hogy ebből a 2ből is max egyet vagy egyet se csináljon,angol szerverekre ide se baszik,és se excal se prydwen nem full az új német francia szerverek meg havonta megtelnek...szal örüljünk,ha marad 2 angol szerver,nemhogy 3dik... -
#17486 detto :-) -
#17485 1. Hibernia 2. Albion 3. Midgard -
#17483 Na ezert kellene 3. angol szerver:
http://www.daoc-stats.de/index.php?server=Carnac -
#17482 Szerintem GOA Pryd/Hib-en kiserletezik, meddig birjak ki /level 30 nelkul :) -
#17481 lol :) -
#17480 'mota' az a mastery of arcane(bufferősítő ra) vmi megfelelője?vagy van benne egy 'the' is azé mota?...a villanyt meg az uccsó kapcsolja le ;-) btw lehet hamarosan(2-3hónap ;-) ) visszatérek,szal ha üres is lesz hibi legalább takarítsatok ki mire jövök :-) -
Rockety #17479 most ha nézed a fórumot véletlen :P egyébként holnap este 9kor mondjuk, ha ma már nem nézel ide, kb éjfél 1 körül lépek le.
Capeltem a sorcikát :///