Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hány embernek van innen si-je?
Lourker
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Úgy néz ki nem csak sima DAoC-hoz lesz nem sokára német cd-kayem, de SI-hez is. Tud valaki valami helyet ahonnan tudnék egy angol SI-t leszedni?(Sima DAoC-om már van thnx az itt található segítõkész embereknek 😊)
A legtobb RPt szerzo guildokat meg szivesen megneznem, szvsz lehet hogy Xunleasheddel rohangalnak frontierben ... telleg ha mar annyi albioninak szurja a szemet az NP igazan rakenhetnenk hogy hasznalja, csak nehany tanut kene szerezni, aztan nem lenne tobbe gond hogy legyakott RvRen - hogy is mondjak? "A cel szentesiti az eszkozt"

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Steam: [HUN]Feriggno
Kicsit tudunk? ;P. (persze, lehet, hogy valaki már nem látja a poént, ha javítják a hibás chronicles xml-eket)
http://www.lordsofengland.com/servers.php?server=Prydwen
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Lourker
Köszi szépen...
Port emainbe. Nincs hely, csak a zergben, koszonom abbol nem kerek. Minstrel haver Odinban, na gyorsan ongyilok megint (leugraltam a varfalrol), de megse kapok csapatot, mert kozben megerkezik 3 infi + 1 scout es stealther grp lett beloluk... Akkor mar kisse ideges voltam elindultam hpk fele, hogy veget vetek az eletemnek. Mar elcsesztem ugy 32gp-t az ugralos ongyilkossagokkal, mondom tobbet nem. A hpk domb aljan talalkoztam Mal-lal, akkor mar annyira nem erdekelt a dolog, hogy leultem, akkor nagyobbat ut legalabb, meg kozben csokokat dobaltam es tancoltam. Szerintem o azt hitte ki akartam lepni, mert utana nem-et intett... Lourker elmondhatod neki, bar nem fontos, hogy nem kiloggolni akartam, csak mar a tokom tele volt az egesszel...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Alyrnak:
http://www.influenced.net/daox_euro_157_classic.zip
http://www.influenced.net/daox_euro_157.zip
Lourker
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Caer Benowyc
--> Guardians of Power
Caer Berkstead
--> The Black Circle
Caer Boldiam
--> The Dragon Senat
Caer Erasleigh
--> Lords Of England
Caer Hurbury
--> The Rigante
Caer Renaris
--> Disciples Of Aldur
Caer Sursbrooke
--> Order of the Knights Templar
Arvakr Faste
--> Fedaykin
Bledmeer Faste
--> Angels of Darkness
Blendrake Faste
--> White Rose
Fensalir Faste
--> Brotherhood of Dawn
Glenlock Faste
--> Angels of Darkness
Hlidskialf Faste
--> White Rose
Nottmoor Faste
--> White Rose
Dun Ailinne
--> Angels of Darkness
Dun Bolg
--> Angels of Darkness
Dun Crauchon
--> Servants of the Lake
Dun Crimthainn
--> Angels of Darkness
Dun Da Behnn
--> Angels of Darkness
Dun na nGed
--> Angels of Darkness
Dun Scathaig
--> Angels of Darkness
Forrás a LoE honlapja.
Abban megallapodhatunk, hogyha valaki nem a temahoz szol hozza, akkor szolok egy moderatornak, aki torli a hozzaszolast.
A cim:
DAoC flame nelkul
http://www.cabalist.org
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Tegnap este játszottunk Kameleonnal exc/midiben és 780-an voltak online. Nem semmi😊
Milyen tipusú mobok vulnerablek vagy neutrálisak matter varázslatra?
HIBERNIA
RealmRP: 0 (0.00%)
Guilds: 0 (0.00%)
Player: 0 (0.00%)
Chars: 0 (0.00%)
Active: 0 (0.00%)
Melee: 0% bonus
Magic: 20% bonus
Tiffa: tudjuk,hogy te voltál,csak hogy valamivel meggyanúsíthass minket,hogy az albioni magyarok egy jó részének teljes szókincset felhasználjam ennek a kommentálásához:'szánalmas'...
Weldrin: te már jártál pry/hibibe?akkor meg mittudsz te?a nevedet?végülis az is vmi...
Hangi: eleve az az alapszitu,hogy ilyen nincs,egyébként jó eséllyel ez volt valóban...
Mester: :-P inkább af102-es setted SCzetésével foglalkozz ;-)
na most hosszasabb önkéntes számüzetésbe vonulok,szal jók legyetek addig is :-P
Esetleg vele is elbeszélgethetnél. Mellesleg tõlem még nem láthattál csúnya szavakat, míg Botondnál hemzseg. Remélem ezekben egyetértünk.
Néha idegesítõ dolgokat írkál itt de nem csak õ csinálja ezt.
Amúgy te új karival xpzel már hónapok óta nem látlak emainban?
Lourker
Amúgy az elmúlt 20 postban botond és tiffa szóváltása enyhén gyerekes volt ezt azért már abba lehetne hagyni...
Tiffa: néhány dolgot túlzásba víttél te is miért írta volna hibi azt a f*szságot? bárki írható lehet nem is daocozik(még) és csak véletlenül tévedt be ide . Ilyen alap nélküli rágalmazást lehordást azért nem kéne.
Ezen viszon röhögtem egész sokat szerem az ilyen szerény embereket:""
Botond bármikor összemérhetjük ... kevés ember létezik akivel szemben alulmaradnék ... mindenesetre kétlem, hogy te lennél az 😊""
Lourker