Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De látom te tudtál szerezni,és milyen a game?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Lourker
Ma 35+(!) albot öltünk meg dc-nél 1 fgal (két chanter volt benne.
Kb 15 tank ütötte az ajtót és úgy ölték meg öket a chanterekhogy egyik még mocot sem használta.
Az nem no skillség hogy kihasználja egy karinak az elönyeit hátrányait(persz emsot jön az hogy chanterrel mindenki tud játszani).
Lourker
Es barmilyen "rendes" vagy, en is olvasok VNBoard-ot, szoval en is tudok rola, a gond az hogy addigra lesz 2-3 masik karim amivel jatszok, es nem biztos hogy ki akarom varni a karacsonyt. 1.60 olyan 1 honap mulva lesz talan, 1.61-nek meg a US-ben sem indult el a tesztelese.
zzz
dd, snare, annihilation and you are dead 😊 nem is éri meg másik tank karival lenni hibiben mostanába.
zzz
zzz
Egy vicces story ( tafaya te ne olvasd el mert még a végén flém lesz):
US: Ok, putting together RvR group for Iraq raid... who's in?
Turkey: Only if someone makes me new armor. Last Iraq raid I lost money on
US: *sigh* Ok, can't build you the new armor, but I'll help pay for it. How
much you need.
Turkey: 6 Plat.
US: WTF?! You're not building the armor out of platinum, ya tard.. no
frikking way.
Turkey: Yeah, but I wanna get it SC...
US: 3 plat, and that's all I'm offering.
Turkey: Sweet. Ok, I'm in.
http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=&threadid=4375
Valaki megkérdezte ingame hogy mennyi egy full set mp leather armor: (bocs nem emléxem ki volt szal inkább ideírom):
MP AF102 Leather
Gloves - 425g
Hat - 1280g
Boots - 425g
Legs - 1280g
Sleeves - 865g
Jerkin - 2145g
Full Suit - 6420g
zzz
zzz
Sorry...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Persze a jót azt már nem osztjuk meg igaz?

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Elõbújt a moderátor?

Régóta fenem már a fogam 1 DAOC-ra de sajna eddig még...és ezután meg fõleg nem kapok...
Valszinû megvárom SWG-t!
😉
De hátha sikerül vmit segitenem a lenti seriallal;ennyit sikerült lehúznom egy ftp-rõl(dc++)aztán annyi...
Nem tudom mit ér;de szivesen ha vki hasznát veszi!
Üdv!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Sajnos latszik hogy NS-eknek meg kell venniuk a Purge-t, mert anelkul elegge eselytelenek a DF infik ellen. Nem kell hangzatos torteneteket talalni.
Ha vki tud eladó Si-t az szóljon bátran:p
Lourker
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
zzz
A kari generálásnál briton vagy saracen után válasszuk a roguet mint kasztot, lvl 5on menjünk el infiltrator trainerhez! ( EZ NAGYON FONTOS! ) Majd egészen lvl 50ig hozzuk fel a thrust fegyver családot és utánna:
1, álljunk egy helybe mint egy balfasz
2, hagyjuk hogy ns be pazon
3, nyomjuk meg a dragonfang nevû style-t a quickbaron
4, alázzuk meg a gyereket a fasza 9s-stunal
5, röhögjünk egy jót, ingyen rp.
remélem segítettem ezzel a kis útmutatóval.
zzz
Midiben a legtaposabb karik: healer, skald, bonedancer, savage (bar az SI karik mindenhol taposak szvsz - a lvl21 reaverem buffbottal siman szolozik piri undeadokat, es 1/3ad hpja meg marad is
) Csak jobb ott jatszani ahol tobben vagyunk, meg igy is gond hogy nagy a szoras (szintben).PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Legalábbis nekem mûködik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Steam: [HUN]Feriggno
Steam: [HUN]Feriggno
Játszik valaki magyarok közül Midgardban? (Itt csak Albion és Hiberia megnyilvánulásokat szoktam látni...)
Albionban játszók: Ha inkább grouppolni szeretek és Alb-ban indulnék, akkor a Theurgist, Friar, Mercenary közül melyik a javasoltabb? Ill. gondolkoztam Minstrelen is csak nem igazán értem hogy mûködnek a dalai...
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke