Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
éngem ugyan nem drágám ,max a náthát
Botond
nerf scout persze kimaradt...nerf scout
Botond
és végül,de nem utolsó sorban,hogy világos legyen az álláspontom:'ti vagytok az ub3r kommando',ahogy mondod,és ezenkívûl:'lenyomtunk mint a rajzszoget',hát én a mint a bélyeget szófordulatot jobban kedvelem,de ez is így igaz,és ezen kedvességre a jövõben is fel lehettek készülve...
Botond
és jól láthatóan azt se bírtad feldolgozni,hogy (a gyökereknél maradva) az ember lejött a fáról,mert te megmaradtál a majom színvonalán...nerf scout
Botond
'Figyi, egyszer gyengek vagytok mint a csecsemoszar, maskor meg ti vagytok az ub3r kommando, valamelyik nem stimmel nemde? Nezz vissza a gyokerekhez (nem-nem, mielott felreertened, a forum gyokereire gondoltam), en spec aszerint itelem meg a hibiket',ja amikor anno 50es trollok vs 30as jó esetben 32es hibik volt a szerveren akkor nem nagyon ownoltunk,ez nem fér be a két agysejted közé?kínos...
neked nefrusscoutisod lett bazzeg,aztán ha vki nem csatlakozik hozzád hevesen bólogatva ,hogy szegény szegény scoutok,és aki nem scout az mind annak a megrontoja,surmó-bunkó-paraszt,egy szavukat se hidd el mind hazduk,mind nerfért sír,sõt 99%-uk saját kezüleg írta a nerfelõ patcheket,hát öreg ez már orvosi eset...
egyébként meg le vagy sajnálva,és nerf scout bazzeg,mosmár csakazért is minden járokelõnek javasolni fogom,hogy nerf scout,és meg írok mitiknek+goának is,hogy nerf scout,mert azért a stealthet evadet pajysot bõven le nerfelhetnék róla,és a nyílvesszõk árát is a hasonló szintû plate armorokkal kellene egy árfekvésbe hozni,ha majd 200g lesz egy arrow sok suttyó scout meggondolja mikor lõ rám,még ha 1000t vagy 840t is lõ,ami eleve kizárt,mert ha 1000t lõ,akkor elég magas a nemtommilye ahhoz,hogy ne szórjon ennyire ,mert okoskatörp is megmondta,szal nerf scout-os polót nagy tételbe nálam lehet rendelni,majd linkelek róla screenshotot bazz
Botond
`az albok nagyon-nagyon overpoweredek.`,és ismét visszaérkeztünk a hogy adjunk mindent az én számba amit sose mondtam rovatunkba,nagy tapsot mai házigazdánknak: Tafayának,aki minden postot nekem tulajdonít /clap ...tanuljá meg olvasni bazz ...'Mi vagyunk a khiraly csavok',ilyet se mondott senki...'lenyomtunk mint a rajzszoget',ez meg így volt hülyegyerek ,te is ott voltál,nem?hátakkor?fáj az igazság?nem birod elviselni,ha 2 hazugságod között vki igazat is mond? ...'Nekem ez szegenysegi bizonyitvanynak tunik...',a fentiek tükrében nekem is...
Taranov
Hangianix: MElyik birodalomban vagy? Te is Ablion?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Ha mezzben van a cleric SoS alatt, akkor nem tudja elnyomni. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Akkor tegyünk hozzá még egy bof ra-t is😊)

Lourker

Megnéztem a képeket és nem találtam benne semmi különöset.2 style van benne amit üt. Az egyik hátulról a másik oldalról és mind2 stunnol. Ezek az áldozatok mind mezzelve vagy stunnolva voltak külömben nem tud oldalról vagy hátulról megütni 1 tankot 1vs1-ben. A sebzésekbõl ítélve szerintem az ellenfeleinek nem lehettek jó cuccai, külömben nagyobbak lennének a negatív módósítok. Ja és nem derül ki, hogy ez str relickkel együtt vagy nélkül van, de azért érdekesek.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
Figyi, egyszer gyengek vagytok mint a csecsemoszar, maskor meg ti vagytok az ub3r kommando, valamelyik nem stimmel nemde? Nezz vissza a gyokerekhez (nem-nem, mielott felreertened, a forum gyokereire gondoltam), en spec aszerint itelem meg a hibiket. Az meg hogy mindent dokumentaltok hogy mutogathassatok hogy:

1. Mi vagyunk a khiraly csavok, lenyomtunk mint a rajzszoget.
2. Megolt egy albi, ilyen nem fordulhat elo, az albok nagyon-nagyon overpoweredek.

Nekem ez szegenysegi bizonyitvanynak tunik...

Hangianix
En azt hittem stun az felperces. Legalabbis a dragonfang-es infik valami ilyesmit motyogtak. BW-n meg azt olvastam, hogy pl. a healer valamelyik ket mezze elnyomhato egymas utan, nem tudom a bardnal is igy van e, de valoban tapasztaltam en is.

Hangianix
Hat van jo kis buffokat 3%-kal erosito RA-ja. Talan azzal. 😄DD Mondjuk nem ertem minek van neki ilyen. A speed az buffnak szamit??? Mert akkor jo.

Uberlama
Örültem, hogy az eddigiekben kellemesen el tudtunk beszélgetni, majd 1-2 hónap múlva visszanézek hátha felnõnek már addigra egyesek 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Doh, kozben latom erre rajott Mester meg Khurrak is, mindegy en szepen osszefoglaltam. 😄

Hangianix
Lehetetlen. Kell hozza AA 3 - 10 pont, utana a Mastery of Art minden pontja 3%-ot csokkent rajta. 1+3+6+10+14 kellene hozza es meg mindig nem lenne olyan gyors. Tehat 44 (RR5L4 kellene ahhoz, hogy elerje a 2.5-sec-et... Na az igazi gond az az, hogy minstrelnek NINCS ilyen RA-ja...

Tiffa
😊 hihi ... na most elkaptalak szivem
Botond
na megjött az én gonosz boszorkám,6tól meg guildxpzünk,szal holnap folytatjuk...pusz addig is
Hangianix
rootoltal

Hangianix
Nem tudsz semmit se csinalni csak szaladni. 1x mar bemasoltam azt hiszem Rockety-nek a dolgot, amig az SoS van, addig mozgasban nem korlatoz semmifele mezz/stun/root/speed decrease - de az egyeb dolgok azok ugy mennek, mintha aktivan rajtad lenne az effekt. Pl. ha te lerootoltam engem es utana jon az SoS, akkor tudok futas kozben instazni, de ha mezz-et kaptam es nem sebzett senki, akkor nem. A masik dolog az az, hogy ha vege van az SoS-nek, es az effekt nem mult el, akkor ott allsz mezben.

Botond
'Minek a magyarázata?',magad 2 nagyra becsülése között olvass vissza a kérdés többször is elhangzott,az hogy a sok 'majd emailbe,mert nyilvánosan beégni nem akarok' beírásod közben nem hatolt mily nagyra becsült oly apró értelmedbe az meg végképp nem az én hibám egyébként
Tiffa
Mi ír le engem? Kiváncsi vagyok.
Mellesleg sose lehessen gyermekem, ha én követtem el ... így remélem elhiszed, hogy nem én voltam. Vannak olyan szavak a postban amik az én számat még sose hagyták el.
Azzal nem vitatkozom, hogy gonosz boszorka vagyok, csak lehet máshogy értem mint te 😊
Botond
/clap bár a /bow lemaradt a postod végérõl,pedig úgy sokkal hatásosabb elõadás lett volna
Botond
én nem vagyok szóvivõ,csak én nap mint nap beszélek velük,és megnyugtathatlak hiberniában nincs senki aki haragot táplál irányodban...'másrészt még mindig nem bizonyított, hogy nem hibi volt ',ez gyanúsan kezd engem azon gondolat felé terelni,hogy esetleg te saját magad voltál ez elkövetõje mind2 postnak,csak hogy minket besározz,nagyon kis gonosz boszorka vagy ,de talán mi is az 'ártatlanság vélelme, meg egyebek' õsbarbárságra való tekintettel elhisszük,hogy ne te provokálsz minket direktbe lol...'Azt, hogy egyeseket feldühítettem e vagy sem, te azt nem tudhatod szerintem, maximum abban lehetsz biztos, hogy téged igen vagy nem. ',hát tudod,ha 2 ember beszélget egymással akkor kiderül,hogy mit gondol a másik,ez persze csak olyan emberekre igaz,ahol az az alapszitu,hogy az illetõ tudja,hogy amit mond az mit jelent,ha vki asse tudja mit mond,akkor lehet az az eset,amit te említesz...'éngonoszságomra, ',ez fogalomzavar a gonosz nem szinonimája a téged legjobban leíró szónak...
Tiffa
Elrontottam, nagyra értékelem magam, de az nem igaz, hogy túlértékelem magam, köszönöm.
Tiffa
Minek a magyarázata?
Gondolom, úgy érted nõi mivoltomra tekintettel ... hát kommentáld nyugodtan, kétlem, hogy ebbe bele tudnál kötni, úgy, hogy nem is ismersz.
Azt, hogy egyeseket feldühítettem e vagy sem, te azt nem tudhatod szerintem, maximum abban lehetsz biztos, hogy téged igen vagy nem. Nem értékelem nagyra magam, köszönöm.
Adok magamra, köszönöm, nem kell kioktatni, ezt is köszönöm, másrészt még mindig nem bizonyított, hogy nem hibi volt ... bár rendben, legyen ... ártatlanság vélelme, meg egyebek ... arra kiváncsi lennék azért - csak hogy picit kötekedjek 😊 - hogy a többi aranyfalat se haragszik éngonoszságomra, vagy te vagy a szóvivõ (nem haragszunk).
Botond
k,gondolkozási idõt kérek ez ügyben,minstrell-em még sose volt,majd utána nézek,ha idõm engedi...
Botond
'Mint említettem emailben elküldöd a kérdéseid és válaszolok rá természetesen ... de nem vagyok különösképp exibicionista szóval feleslegesnek tartom a fórum ilyetén való spammolását, de szívesen megtárgyalom veled.'...itt volt az eredeti,ide kivánkozik a magyarázata is szvsz,de legyen,fátylat rá...'Nem méricskélem aranyom, tökéletesen tisztában vagyok a képeségeimmel.',ezt csak nõnemû mivoltodra nem kommentálom bõvebben ...'Mindamellett elképzelhetõnek tartóm, hogy valamelyikötöket felhúztam kicsit és így vezette le indulatait',túlértékeled magad aranyom,te nem tudsz senkit annyira felbosszantani,hogy ilyenre vetemedjen...'de ha tévedek elnézést kérek természetesen',k nem haragszunk,de jó lenne ha jövõben adnál magadra,és ilyen alantas alap nélküli vádaskodásba nem mennél bele,thx
Tiffa
Teljesen bizakodó vagyok, ha ezt ki forgatja valaki, akkor ennyi ... oda minden reményem ... szerintem nem fogják.
Tiffa
"és igazán érdekelne,hogy konkrétan mi a válaszod"
Mint említettem emailben elküldöd a kérdéseid és válaszolok rá természetesen ... de nem vagyok különösképp exibicionista szóval feleslegesnek tartom a fórum ilyetén való spammolását, de szívesen megtárgyalom veled.
"méricskéled az inteligenciádat"
Nem méricskélem aranyom, tökéletesen tisztában vagyok a képeségeimmel.
Még ide tartozik: az aranyom-életem-drága megszólításokat nem pejoratív értelemben kell érteni, a hangnem enyhítése miatt használom, és szeretném, ha véletlenül se gondolná senki, hogy gúnyosan, köszönöm.
Tiffa
a tartom rövid ó ... természetesen elnézést kérek
Tiffa
Botond: természetesen elnézést kérek, ha alaptalan a gyanúsítgatásom.
Valóban elõfordulhat, hogy albi volt, bár a guildünkbõl senkirõl nem gondolnám, de lehet, hogy tévedek.
Másrészrõl lehet csak szimpla látogató is, ez esetben is elnézéset kérek a hibi magyarokról.
Mindamellett elképzelhetõnek tartóm, hogy valamelyikötöket felhúztam kicsit és így vezette le indulatait, de ha tévedek elnézést kérek természetesen.
Nem akarok hinni a szememnek😞(((

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Botond
'ezek vagytok ti,szép kis bárca...'...akinek nem inge ne vegye magára még mindig...thx
szompontjábol - szempontjából😛

Lourker

Na egy másik megközelités egy mezzed és sosed caster szompontjábol😊.

Ha a tank megtámadja akkor megtörik a mez elszalad a caster(sos spd 5 etc) és nukolja a tankot.

Ha nem bántják a caster ugyan ebben a helyzetben és elég high rr caster akkor van purgeja használja és amire észre veszi vki agoynlõ egy healer mondjuk...

Ha nem bántják nincs purge kéznél na akkor nem ér sokat sos a casternek😊

Lourker

Botond
és igazán érdekelne,hogy konkrétan mi a válaszod azonkívûl,hogy dühös vagyok,mert ez minden csak nem válasz akárhogy méricskéled az inteligenciádat,és még ezentúl csk ismételni tudom magam,a 11607es posttal kapcsolatban:''átmentél durvába ... és ez már nem a vagány durvaság, inkább olyan kis butás, hisztis, indulatos',és 'Dühös vagy' ,ezenkívûl ,ha már itt járunk: albi 'magyarok szerintem ki kellene deríteni, nem e véletlen közületek való e magas röptû megnyilvánuls atyja ... már csak becsületbõl is. Bejelentkezés nélkül ... hát mit is mondjak, roppant bátor és humoros 😊'...merthogy akár tõletek is lehet vki,erre is pont ugyanannyi bizonyíték van,mint hogy mi voltunk,bár nem értem miért gondolod,hogy hirtelen közel egy év után most katunk kedvet név nélkül postolni...ez megint a jól ismert nálatok bevett gyakorlat,hogy ha mond vmit,akkor hazudik...ezek vagytok ti,szép kis bárca...
Botond
dex is csökkenti,nem csak RA,egy fullra(300+ dex) buffolt bárdnak már nem 3sec a 3sec,hanem mondjuk 0,7 lenne,de mivel 1,5 a minimum,ezért annyi...tehát minstrell 300 nemtomottmicsökkentiacasttimeot-al,már eleve járhat 3sec körül,na azt kell RA-val lenyomni 1,5re,ez nem azt mondom,hogy könnyü,de nem olyan kivitelezhetetlen dolog,mint azt te beállítod...
Botond
linkeljem a képhez tartozó levelet is bazz?neked üldözési mániad van?mostmár mutass te vmit,mert eddigi alantas vádaskodásaid mint cáfoltam...nevetséges,ilyen okosjancsik vannak albiba,aztán egyes még okosabb albok csodálkozznak,ha mindent dokomentálok...btw képzelhetem nálatok milyen arcok lehetnek,ha alapból eza 'úgyis hazudik' reflex lép mûködésbe...
Botond
na ezt egész HIbernia nevében visszautasítom,ez egy alantas,nõkhöz nem méltó gyanúsítgatás volt...ezt tõled nem vártam volna...
lol

Lourker

Tafaya
Ok rendben, azert lefogadom hogy a level amiben korbekuldted a kepet frocsogott a 'nerf scout' szavaktol.

úgy van hogy a sos a mez/root által elöidézett mozgésképlelenséget veszi le de a caster nem tud varaázsolni a mez miatt de ha megüti egy tank ami valószinû akkor egyszerüen elszalad spdel és szarrá nukkol mindenkit(mert a tank megtörte a mezt) és nem érik utol tankok szvsz így van(90%)

kicsi bonyolultnak tünnik nekem si amit írtam elsõre😛

Lourker

Tiffa
Gyanítom hibi vagy ... és rettentõ gyáva.

Hibi magyarok szerintem ki kellene deríteni, nem e véletlen közületek való e magas röptû megnyilvánuls atyja ... már csak becsületbõl is. Bejelentkezés nélkül ... hát mit is mondjak, roppant bátor és humoros 😊
Eljutottam odáíg hogy nem olvasom ezt a fórumot megint egy darabig. További jó játékot mindnekinek és remélem összefutunk a hibikkel néha 😊)
Tiffa
"szal nekem te ne papoljál inteligenciáról,k?thx"
Botond bármikor összemérhetjük ... kevés ember létezik akivel szemben alulmaradnék ... mindenesetre kétlem, hogy te lennél az 😊
Kyel
Jól van, alakul ez... (Nagyon röhög) Ajánlom figyelmedbe a szinoníma szótárakat épületes és magasreptû jelzõsszerkezetek kiépítésére ideális, ha már fejbõl nem megy jobban, ne érts félre nem volt ez rossz, csak kicsit egyszerû, olyan trágyaszagú... Szép próbálkozás az érvényesülés felé, ne add fel, menni fog jobban is, drukkolok neked... A végén még megszokom ezt a fórumot. Hajrá!
Tiffa
Dühös vagy

Mint mondtam nem szorulok védelemre, ha nem érted mit akarok mondani, (pedig egyértlemû) szívesen elmagyarázom. Nyugodtan küldhetsz emailt kérdésekkel és szépen válaszolok rá. (persze csak ha nem zavar, hogy ez ugye nem lesz nyilvános és nem csodálkozhat el a nagy közönség fergeteges stílusodon és nem érezheted mennyire nagy ász vagy ... mellesleg ha igényled és minden válaszom után, biztosítalak majd róla)
Tiffa
Rocketynek akinek szelektív a látása:
"nem az a bajom, hogy itt domborítja ki mindenki az érdemeit, amit valamennyire helyénvalónak is tartok, nekem is bejön néha a macsó-bunkó-leverem az albikat/midiket, mint a szart stílis, nem errõl van szó... Csak kissé nehezményezem ha valaki kiforgatja a másik szavait, és ebbõl egy tízsoros monológot csinál, mert olyasvalamirõl beszél közben a másik nevében, ami csak az õ fejében létezik, ez virtuális ámokfutás...😊 szántszándékkal írtam ennyire durván tegnap, mert kiváncsi voltam a reakciókra, és sajnos túl enyhének találom õket, igazad van, majd RvRen, szemtõl szembe.... Ha ez a topic arról szól, hogy ki milyen minõségben játszhatja a fejét és anyázhatja a násikat..."
Minek léptél ki leírtam volna mi történt itt:p

Lourker