Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi, kérdésem lenne😊
Meg lehet változtatni a kapott jelszavakat és felhasználóneveket valami olyanra mait meg is tudok jegyezni, vagy marad az amit a GOA generált nekem?
Hangianix
Van rp. Csak max. 1.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

szvsz lvl 20 alatt nincs rp, de nem biztos.

zzz

nem is azért mondtam, csak akkor tuti kapsz rp-t

zzz

Valaki albinból szokott reggel 8 körül játszani?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nem gond az enemy eltalálása. Ugyis a lvl 50 bot üti le. A kérdés az, hogy kell-e a lvl 20 vagy mégse.

Taranov
Na sikerült téged megtalálni a mezõn a koordinátáid alapján! Marchus azt mondja, hogy amig nem adódik egy olyan 10-12-es szintû aki õt húzza, addig fog minket húzni. Aztán ha leszünk 12-esek, vagyis csak én vagyok harcos, akkor majd õt is lehet húzni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Szvsz gyere fel lvl 20+ra fidel, lvl 25ös ranger megölt lvl 50es friart és valami 1500 rp-t kapott 😊 (megbeszélt volt of course )

zzz

Szem szin, magasság? kedvenc étel ital?

zzz

Tiffa
Precíz 😊
Uberlama
ööööö lol 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
rp-t nem kapsz, csak egy rps-t.

Hangianix
lvl 49-s slash infi, elso karaktere egy smiter volt Sohawen neven, meg a Black Dragonarmy guildben (akkori guildtarsai akik mentek a SotL-ba - Xaktoz, Arlone, Umilard, Alea). Atspeccelt reju-ra, csak akkor veszi elo, ha PvE raidre mennek. Nemzetisege sved. lvl 46-50 kozott egyutt oltuk az advikat Barrows-ban. 3 oraval lett hamarabb 50-s mint en. 😄

Ezt csak arra alapoztam hogy ha eléred a 20-as szintet akkor kapsz elõször realm rankot és 1 rp-t. PvP serveren viszont lehet alacsony szinten is rp-t szerezni. De azért sem célszerû 20 alatt farmolni mert minél kisebb vagy annál alacsonyabb az rp-cap és 7000rp-t 5-ösével összeszedni nem lesz könnyû.

Hm. tudsz olyan oldalt ahol utána lehet nézni ennek a szint követelménynek, ha van egyáltalán ilyen?

Szerintem lvl 20-nek kell lenni ahhoz hogy rp-t szerezz, (bár nem biztos) és akkor meg megéri thidrankira kinézni ahol 4rsp-t pár nap alatt összehozol ha nem egyedül vagy zergek ellen. 4-bõl kijön egy mcl meg aug aquity 1. Casternek további tápolást könnyítõ ra-k szerintem mana regen, és sebzés növelõ ra-k, amikhez általában aug aquity2 kell.
Tehát mcl 1 + aug aquity 2 + serenity 1 + wild power 1 + mastery of magery 1 = 10 pont, és ez még csak nagyon alap, sokat nem segít. 7-10000rp-t összefarmolni alacsony szintem nem kis feladat, még 24 felett is nagyon sokszor kell fordulni, nem hiszem hogy megérné, bár ha nincs jobb dolgod akkor én nem vagyok ellene 😊

Uberlama
Soha egy asszem még nem 50es Sotlos infi, amúgy jó fej.
Én is albiba mentem elõször, meg vagyok is, de voltam midiben is, de nem jött be ez a szürkés viking stílus, most meg excalon hibiben vagyok és nyomom az enchanterem ezerrel, már lvl 8as asszem 😊

Valaki felvetette itt a low lvl karik rp szerzéséban a segítséget. Xpzést könnyítõ ra kellenének a 14-es animistámnak. Kölcsönösen is mehet.

lag rulez 😊

btw kicsoda a Soha nevû albi? (asszem infi volt, bár nem biztos)

zzz

az nem chanter volt hanem egy mentalist (nem én 😊 és elõtte még más világra küldött két albok ha jól emléxem (mielõtt megölted volna)

zzz

az nem chanter volt hanem egy mentalist (nem én 😊 és elõtte még más világra küldött két albok ha jól emléxem (mielõtt megölted volna)

zzz

Menj el ide: http://camelotvault.ign.com/ a baloldali menüben találod a Message board-okat realmek és karakterek szerint. Jó böngészést😊

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

ezzel nem értek egyet, mindenki aki ezt a játékot elkezdi, 99%-ba albionba megy , én is igy tettem... csak betaba elég is volt belõle.

zzz

Hangianix
Velem is duelezhettel volna, igazan nem ertettem miert akart Redb pl mezzelni, amikor tok egyedul voltam speed nelkul. 😄

Szóltam nekik hogy ÉN😛 arkarok duelezni veled:p de hülye manahcnater(akinek van lvl50 albi karija sotl.ben mellesleg) megölt téged.
Majd legközelebb szólok az egyik lw champnak.

Lourker

Hali mindenki!

Valaki legyen olyan jó mondja már meg nekem mik azok a VN boardok és merre találom õket 😊
Thnx.
Uberlama
Mester nem neked van 40es tank altod ? az enyim 41es, nem akarsz egy duelt? (albikat leverem, kivéve a friart :-) )

lol

Lourker

Taranov
Légyszi azt mondjátok el nekem, hogy hogyan lehet money-t szerezni, mikor már elértük a kellõ szintet?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ja, az útlevél gond. De vasúttal nagyon szuper, az letesz bécsben, én onnan "nyomorbuszokon" viszik az embereket (?) a Media MArktba. Ami tök jó, 3× akkora kb. mint a westendi.

Lord Marcus
visszajött?
Csak fizetösön tudsz játszani

Nem létezik.
Tiffa
Sziasztok Botondok, hát hamar lejárt a "hosszas önkéntes számüzetésetek". Kicsit még nyújthatttátok volna életeim.
Tafaya
Ne faradj Ubi, torkig vagyok a "mondjunk valami hujeseget aztan fogjuk ra a masikra hogy o mondta" hibi dumabol, ez az utolso irasom itt, remelem Botond es tarsai most orulnek, de az informaciotartalom a 0 ala sullyedt, ez a topic mar reg nem arrol szol amirol kellene. Kellemes anyazast, hibiknek sirast es melldongetest, bye.

Uberlama
Én csak azt nem értem, hogy ezt miért nekem írtad.
Nem kötözködés címén, de igenis TE is meg a többi hibi IS rinyált buffbotos albikról, meg hogy a The 30nek van a legtöbb, asszem ezt írtátok, meg hogy hibiknek alig van, meg ilyenek.
Amúgy meg itt rinyáltatok egybõl amikor általánosított valamelyikõnk a hibikkel kapcsolatban, erre TE most mit is irtál? Ja bocs, lehet nem is TE írtad, hanem a 6platina. Bocsi akkor, tudod elnéztem, de nem tehetek róla mert az AAE-be tartozom.

Egy jó tanácsot légy szíves fogadj meg egy teljes mellszélességgel AAE-tagságát vállaló vkitõl: NE írkálj ide többet pls, akkor talán Tafy is abbahagyja, meg minden albi meg hibi is, és akkor talán végre azt a célt fogja szolgálni ez a fórum amire alapvetõen létrehozta Hyder(asszem Õ követte el ezt ).

KGB oda mesz ahova jol esik, ne hagyd hogy barmelyik fel is be folyasoljon. Nezd meg neked melyik jonn be, realm, es oda menj.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
ja,és ha ilyen okos gyerek vagy,próbáld meg elhinteni Albiba az olvasni nem tudó szekcióban,hogy ha egy post fölött pl. Rocketry szerepel,akkor azt õ írta,ha Kalinka akkor õ,ha Mester akkor õ,és csak és kizárolag ha az én nevem van fenn akkor írtam én(mondjuk ebbõl volt 2 is az utóbbi idõben,mert úgy láttam menõ csávók akiknek szabad anyázni úgy tolják,osztán én is ilyen menõmanó akartam lenni ),szal ha nem Botond vagy Medicineman volt odaírva,akkor nekem itt ne fröcsögjetek már,hogy ezt vagy azt írtam mert olyankor NEM ÉN ÍRTAM!!!!,sose postoltam buffbotról,sose postoltam APK-ról,sose postoltam még egy halom dologról,amirõl az AAE(albioni agyalágyultak egyesülete) szerint igen,thx
A hibbiknel a casterek nagyon durvak, ha azokat ki tudod iktatni akkor mar sokkal konyebb a dolog.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Kérdés melyik guild listát nézted? Nállunk 1 theurgista van. Sõt nekünk kellene még theurgista! A low lvl karikat nem számolom mert 40 alatt nem karakter a karakter 😊

Amúgy van honlapunk és saját fórumunk mindneünk van 😊
Ja Angles of Darkness albionban
Botond
2 hétig ;-) vagy talán tovább is ;-)
Kérdés újra (hátha valaki még nem unja): a mgyar guildeknek nincs homepage valamerre?

Amúgy tök jól kinéztem, hogy nyilván Theurgisttal fogok játszani, erre ma nézem a guild listát van benne vagy egy tucat <20 Theurgist
Botond
részletek a jóból:"
ma 03:10 | Válasz erre | #11768

Hat ja, toled ennyit lehet elvarni. Nem sok, de legalabb hozod.
Válasz 'Rockety' üzenetére (#11762)

ma 03:10 | Válasz erre | #11767

Sajna a te jellegzetes bunko stilusodra csak igy lehet valaszolni (es ez nem flamem hanem eszrevetel). En is irhatnek hangzatos meseket a noskill pbaoe grpokrol, de nem teszem. Viszont akkor is sirnatok ha az ns-ek 3x-os szorzot kapnanak meg ingyen IP-t. Akkor mar azert mert nem tudtok leverni egy komplett fg-t.

Es barmilyen "rendes" vagy, en is olvasok VNBoard-ot, szoval en is tudok rola, a gond az hogy addigra lesz 2-3 masik karim amivel jatszok, es nem biztos hogy ki akarom varni a karacsonyt. 1.60 olyan 1 honap mulva lesz talan, 1.61-nek meg a US-ben sem indult el a tesztelese.
Válasz 'Rockety' üzenetére (#11766) ",igen ez valóban színvonalas hozzászólás volt,ami így tökéletes,csak engem kell elküldeni a picsába...btw tied eza fórum,vagy mégis kinek képzeled magad,hogy pont te szabod meg ki jöhet lés ki nem?gondolkozzá mán kiscsávó...
Botond
igen,ezekrõl csak te írtál vazz,a pic-en meg hogy leesett 2 buff az volt,hogy õ sosincs buffolva,a buffbotot te magyarázod bele mindig,szal nem tom ki nincs agyilag toppon,szal olvass már el mindent mielõtt hülyeségeket írkálsz...
Uberlama
de kurva jó volt az a rövid idõ amíg nem voltál itt, mi a túróért kellett visszapofátlankodnod ide ???

Amúgy hiába ütöd a kicsi luri chantert mert rajta és az egész csapaton van 2 pbt és 5bõl 1x találom el. Hiába ütök bele 400 körül õ ugye folyamatosan tud kasztolni és sajnos nekem elég 2 db 800+ pbaoe és kihalok. Ha meg nem megyek ütni a bardot vagy a chantert akkor lemezelnek és jön a champipi a már Acorn által említett vágjuk hátba jól aki mezben és plate-ban áll ütést. Szóval nem oylan 1xû a dolog.

Remélem ez nem sírásnak hangzik, mert én is ugyanezt csinálnám ha lenne rá lehetõségem. Szvsz én tuti nem fogok anyázni azért mert valaki kihasználja a karektere nyújtotta lehetõségeket. Ez tiszta sor.

Amúgy eddig egy hero vagy champion sem állt meg elõttem 1 vs 1 ben és már volt ott np-s champion is. De egy nyamvadt hibi castert nem igazán tudok leverni talpig páncélba vasalva és ezt egy kicsit röhejesnek tartom. Lengyelek is nekimentek a német tankoknak lovasrohammal de sokat nem értek el vele. Valahogy a kis paladinom is ilyen lovas rohamnak tünik mikor a caster felé indulok...
De mi kitartunk (éljen albion!) a lengyeleknek is sikerült 1 napig 😊))
Tafaya
Hat te telleg nem vagy teljesen toppon agyilag. En linkeltem be a kepet hogy Weldrinrol leesett 2 buff amikor meghalt, pirossal bekeretezve? En fejtegettem mennyi buffbot all az apk-kban? Meg hogy hany cleric van es abbol mennyi buffbot? Olvass mar vissza te szerencsetlen mielott hulyesegeket irkalsz...

Jaj, rossz helyre írtam be 😊)) Bocsi. Moderátor, plíííííz...

androidus.freeblog.hu

Ajánlom a figyelmetekbe ezt a topicot:

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010571830

Talán inkább menjetek oda RS-t beszélni, csak az egyensúly kedvéért.

androidus.freeblog.hu

Ja és mennyiért vetted a Gamét és hol?