Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg lehet változtatni a kapott jelszavakat és felhasználóneveket valami olyanra mait meg is tudok jegyezni, vagy marad az amit a GOA generált nekem?
zzz
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
zzz
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Tehát mcl 1 + aug aquity 2 + serenity 1 + wild power 1 + mastery of magery 1 = 10 pont, és ez még csak nagyon alap, sokat nem segít. 7-10000rp-t összefarmolni alacsony szintem nem kis feladat, még 24 felett is nagyon sokszor kell fordulni, nem hiszem hogy megérné, bár ha nincs jobb dolgod akkor én nem vagyok ellene 😊
Én is albiba mentem elõször, meg vagyok is, de voltam midiben is, de nem jött be ez a szürkés viking stílus, most meg excalon hibiben vagyok és nyomom az enchanterem ezerrel, már lvl 8as asszem 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
btw kicsoda a Soha nevû albi? (asszem infi volt, bár nem biztos)
zzz
zzz
zzz
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Majd legközelebb szólok az egyik lw champnak.
Lourker
Valaki legyen olyan jó mondja már meg nekem mik azok a VN boardok és merre találom õket 😊
Thnx.

Lourker
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem kötözködés címén, de igenis TE is meg a többi hibi IS rinyált buffbotos albikról, meg hogy a The 30nek van a legtöbb, asszem ezt írtátok, meg hogy hibiknek alig van, meg ilyenek.
Amúgy meg itt rinyáltatok egybõl amikor általánosított valamelyikõnk a hibikkel kapcsolatban, erre TE most mit is irtál? Ja bocs, lehet nem is TE írtad, hanem a 6platina. Bocsi akkor, tudod elnéztem, de nem tehetek róla mert az AAE-be tartozom.
Egy jó tanácsot légy szíves fogadj meg egy teljes mellszélességgel AAE-tagságát vállaló vkitõl: NE írkálj ide többet pls, akkor talán Tafy is abbahagyja, meg minden albi meg hibi is, és akkor talán végre azt a célt fogja szolgálni ez a fórum amire alapvetõen létrehozta Hyder(asszem Õ követte el ezt
).SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
),szal ha nem Botond vagy Medicineman volt odaírva,akkor nekem itt ne fröcsögjetek már,hogy ezt vagy azt írtam mert olyankor NEM ÉN ÍRTAM!!!!,sose postoltam buffbotról,sose postoltam APK-ról,sose postoltam még egy halom dologról,amirõl az AAE(albioni agyalágyultak egyesülete) szerint igen,thxPS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Amúgy van honlapunk és saját fórumunk mindneünk van 😊
Ja Angles of Darkness albionban

Amúgy tök jól kinéztem, hogy nyilván Theurgisttal fogok játszani, erre ma nézem a guild listát van benne vagy egy tucat <20 Theurgist

ma 03:10 | Válasz erre | #11768
Hat ja, toled ennyit lehet elvarni. Nem sok, de legalabb hozod.
Válasz 'Rockety' üzenetére (#11762)
ma 03:10 | Válasz erre | #11767
Sajna a te jellegzetes bunko stilusodra csak igy lehet valaszolni (es ez nem flamem hanem eszrevetel). En is irhatnek hangzatos meseket a noskill pbaoe grpokrol, de nem teszem. Viszont akkor is sirnatok ha az ns-ek 3x-os szorzot kapnanak meg ingyen IP-t. Akkor mar azert mert nem tudtok leverni egy komplett fg-t.
Es barmilyen "rendes" vagy, en is olvasok VNBoard-ot, szoval en is tudok rola, a gond az hogy addigra lesz 2-3 masik karim amivel jatszok, es nem biztos hogy ki akarom varni a karacsonyt. 1.60 olyan 1 honap mulva lesz talan, 1.61-nek meg a US-ben sem indult el a tesztelese.
Válasz 'Rockety' üzenetére (#11766) ",igen ez valóban színvonalas hozzászólás volt,ami így tökéletes,csak engem kell elküldeni a picsába...btw tied eza fórum,vagy mégis kinek képzeled magad,hogy pont te szabod meg ki jöhet lés ki nem?gondolkozzá mán kiscsávó...

Remélem ez nem sírásnak hangzik, mert én is ugyanezt csinálnám ha lenne rá lehetõségem. Szvsz én tuti nem fogok anyázni azért mert valaki kihasználja a karektere nyújtotta lehetõségeket. Ez tiszta sor.
Amúgy eddig egy hero vagy champion sem állt meg elõttem 1 vs 1 ben és már volt ott np-s champion is. De egy nyamvadt hibi castert nem igazán tudok leverni talpig páncélba vasalva és ezt egy kicsit röhejesnek tartom. Lengyelek is nekimentek a német tankoknak lovasrohammal de sokat nem értek el vele. Valahogy a kis paladinom is ilyen lovas rohamnak tünik mikor a caster felé indulok...
De mi kitartunk (éljen albion!) a lengyeleknek is sikerült 1 napig 😊))
androidus.freeblog.hu
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010571830
Talán inkább menjetek oda RS-t beszélni, csak az egyensúly kedvéért.
androidus.freeblog.hu