Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
1 gombát 5 másodpercig tart lerakni+ meg kell adni a földi célpontot is.
Lourker-ékkel tegnap elég sokszor összefutottunk emainben. Elég jó kis buli volt tegnap ott. Azt hiszem találkozásaink aránya 2-2 re végzõdött de amit a völgyben csináltatok elég szép volt. Másik szemszögbõl nézve nagyon csúnyán kikaptunk 😊
Mellesleg komolyan gondolkoztam azon, hogy realmet kéne váltanom, csakhát excaliban hibibe senki, az albi karikat meg mégse szeretném törölni azért. De lehet szerzek még1 accot és akkor pry/hibibe fogok nyomulni vagy warden vagy chanterrel.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Insta mezt olyan sokszor azért nem használják elhiheted.
Lourker
zzz
zzz
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Best alb group (imo):
2 ice wizzies
1 air theurg
1 sorc
1 friar
1 cleric
1 minstrel
1 paladin
Maybe swap out the air theurg for an earth theurg, but realistically nobody would really want to play an earth theurg for considerable amounts of time in rvr.
Best hib group (imo):
2 chanters
1 eldritch
1 warden
1 bard
1 druid
2 heroes
Even with this setup the hibs have the following advantages:
- 3 pets
- Friars rarely spec for all 3 of the 24% resists
- Ice wizzies' nukes are weak in comparison to the chanters'
- 6s pbt on wardens vs the 10s on theurgists
- No nearsight, this would be a nice addition to the earth theurg specline
- 3 healers and base buffers instead of 2
- Tougher tanks who do considerable amounts of damage compared to the paladin
- The ability to negate the alb casters damage every 15 minutes (realistically always)
Éppen csak a mellvédet akartam lecserélni, vettem egy alloy cuccot, és kiderült, hogy nem tudom ezt az "armor type"-ot használni. Ilyenkor milyen cuccot használjak? Mert vehetek steel-t, csak egy idõ után "kinövöm"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Úgy ahogy albion védi a keepeket. Albionban is van elméletileg pbaoe meg gtaoe csak olyan vonalon ami használhatatlan -> gyakorlatilag nincs.
Nem hiszem hogy az a normális keepvédés amikor 5 védõ visszafordít 2-300 támadót
Úgy kéne átszerkeszteni a keepeket hogy ki lehessen lövöldözni belõle, ne pedig a falon kelljen átlõni.
).
zippo: rácsörgök a dokira akkor 😊
zzz
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Javaslat: keresse fel kezeloorvosat, gyogyszereszet

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
zzz
zzz
www.eqatlas.com itt találsz egy csomó DAoC térképet,ha kell le is tudod szedni öket.
És milyen a game?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Albion nekem egy kicsit unalmas az egyforma emberekkel, ezen még az új fajok se nagyon változtattak. Hiberniában, Midgardban sokkal inkább érzem magam fantasy környezetben.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Az autotrain meg asszem annyi, hogy ha egy bizonyos skillt nagyon elhanyagolsz akkor automatikusan felülbírál és egy a szintedhez viszonyított minimális értékre növeli az adott skillt szintlépéskor.