Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a múltkor egyedül levertem egy lvl 5-ös mobot Camelot mellett az 50-es friar-emmel, és ha 1 ütéstõl nem halt volna ki akkor meg evadeltem volna mint állat. Ezt ûberelje valaki.

oops ez kéccer ment el

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Az én necrom 8 nap /play idõ alatt lett 50, és végig csak szoloztam

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Az én necrom 8 nap /play idõ alatt lett 50, és végig csak szoloztam

Tegnap lenyirtam egymagam 1 piros knight commandert az NS-emel Scathaig mellett. Ja és bePAztam a lila corpssummonert 114 dmg-re. Több ütésem nem is volt ugyanis az összes többit kiparryzta azthiszem.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ugy tudom, hogy a chanter tank petje af 98as full scale armorban van + self AF buffja, ami azthiszem jobb mint a druid AF buffja. Ütéseket nagyon bírja de a varázslatokra mondhatni vulnerable.
1 gombát 5 másodpercig tart lerakni+ meg kell adni a földi célpontot is.

Mester lehet hogy könnyû õket elverni de mi ráadásul még tudtuk is hogy valahol a közelben vannak mert szólt egy infi hogy láttam õket. Mire szóltam a csapatomnak már mindenki mezben állt... 3 chanter befutott közénk (stick power-1 kupac) és kb 2-3 sec alatt kivégeztek bennünket..Ilyenkor nem is veszem elõ a kardom, felesleges 😊 szóval azért így nem oylan 1xû 😊

Lourker-ékkel tegnap elég sokszor összefutottunk emainben. Elég jó kis buli volt tegnap ott. Azt hiszem találkozásaink aránya 2-2 re végzõdött de amit a völgyben csináltatok elég szép volt. Másik szemszögbõl nézve nagyon csúnyán kikaptunk 😊
Az teljesen hihetõ hogy az instamezzt nem használják gyakran, esetleg akkor ha ellenséggel találkoznak, és az is teljesen világos hogy biztonsági okokból(hogy az ellenfél vagy inkább áldozat ne tudjon semmit csinálni mielõtt felrobban) és nem szórakozásból. Ha lenne bard karim én is így használnám.

Uberlama
Mester erre most mondjam azt hogy aki hibi groupoktól kikapunk azok mindig instamezzel fognak meg minket? vagy sokkal többen vannak.

Mellesleg komolyan gondolkoztam azon, hogy realmet kéne váltanom, csakhát excaliban hibibe senki, az albi karikat meg mégse szeretném törölni azért. De lehet szerzek még1 accot és akkor pry/hibibe fogok nyomulni vagy warden vagy chanterrel.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ja most van még egy grp akik általában 3 chanterrel futkároznak, de õket azért elég könnyen el lehet verni.

Insta mezt olyan sokszor azért nem használják elhiheted.

Lourker

lurikeen chanter MOCal + purgeval felturbózva egy gyilkoló gép, fõleg egy keep támadás-védésnél.

zzz

wizard szvsz már ott halott hogy nem lehet lurikeen 😊

zzz

hát igen elég nagy szemétség ez a chanter pet, semmi mást nem kell csinálnom csak ráküldenem valakira aki a keep falon van (lehet hogy pont khurcast volt nem tom)és az már túl sok mindent nem fog csinálni, mert a pet csak lövi és lövi és lövi. De scout a towerbõl lövöldözik az ajtó elé, az is tréfa volt amikor keresztül ment bt-n az ijsáz lövése és 1020as dmgel dõltem. 😊

zzz

Hangianix
Azt egyebkent elismeri mindenki, hogy az ice wizzivel az a gond, hogy "one trick pony".

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
BW-rol ideznek, hatha nem olvasta mindenki. NP Drooldrool (???) vagy valami hasonlo nevu druidja irta, akinek van RR7-s infije Exc/Albionban.

Best alb group (imo):

2 ice wizzies
1 air theurg
1 sorc
1 friar
1 cleric
1 minstrel
1 paladin

Maybe swap out the air theurg for an earth theurg, but realistically nobody would really want to play an earth theurg for considerable amounts of time in rvr.

Best hib group (imo):

2 chanters
1 eldritch
1 warden
1 bard
1 druid
2 heroes

Even with this setup the hibs have the following advantages:

- 3 pets
- Friars rarely spec for all 3 of the 24% resists
- Ice wizzies' nukes are weak in comparison to the chanters'
- 6s pbt on wardens vs the 10s on theurgists
- No nearsight, this would be a nice addition to the earth theurg specline
- 3 healers and base buffers instead of 2
- Tougher tanks who do considerable amounts of damage compared to the paladin
- The ability to negate the alb casters damage every 15 minutes (realistically always)

Taranov
Lenne egy kérdésem. Most iron cuccaim vannak, amik már zöldek, és szerettem volna lecserélni alloy cuccokra.
Éppen csak a mellvédet akartam lecserélni, vettem egy alloy cuccot, és kiderült, hogy nem tudom ezt az "armor type"-ot használni. Ilyenkor milyen cuccot használjak? Mert vehetek steel-t, csak egy idõ után "kinövöm"

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Még valami eszembe jutott a várkapu bugot nem javítják ki(hogy bármilyen pet át tud rajta menni) ugyanis én úgy tudom, hogy npcnek veszi a játék a peteket(nekem volt már olyan, hogy a pet kinyirt valakit és azt írta npc nyírta ki és no rp), tehát ha kijavítják akkor az npc guardok se tudnának kijönni rajta.

Ez az nem csak a los bug van itt. Pl átüthetsz az ajtón is. Ütésnél,pbaoe,gtaoe-nél csak a távolságot nézi. Játék közben is ha a pet belefut a falba a mob-bal együtt és rástickkelsz a mobra akkor is tudod ütni tankkal. Ha a los bugot kijavítják akkor is tudsz majd támadni a várból a caster petekkel.

[Jakuza]
Free server letezik a Dark Age of Camelothoz , mint az Ultima Onlinehez ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem van 1 animistám(18) és az én véleményem az, hogy ez az a class ami semmire nem jó rvrben.

"Ha nem lehetne átsebezni az ajtón, szeritned hogy nézne ki egy várvédés?"

Úgy ahogy albion védi a keepeket. Albionban is van elméletileg pbaoe meg gtaoe csak olyan vonalon ami használhatatlan -> gyakorlatilag nincs.
Nem hiszem hogy az a normális keepvédés amikor 5 védõ visszafordít 2-300 támadót
Úgy kéne átszerkeszteni a keepeket hogy ki lehessen lövöldözni belõle, ne pedig a falon kelljen átlõni.

Hangianix
Necro nagyon durva. Ismerosnek 45-s van, es azt mondta kb 1/3 ido alatt erte el mint a wizardjaval (ami a 3. 50-s karija volt...)

Hangianix
Ja, de en most a fajok szepsegeirol beszeltem. Mert ha igy nezzuk, harcosnak a troll lenne elvileg a jo. En nem a hatasfokra megyek, pl. briton a thurgistom, mert az avaloniak rondak. Miert nem lehet troll theurgistom nem tudom. 😄

ja emberek 90% trollt üti lövi elõször mivel könnyû kiválasztani :/ (vagy ).

zippo: rácsörgök a dokira akkor 😊

zzz

Hangianix
Ja igen, hibbik, pls nezzetek meg a guild rp-t es bp-t /gc who-val, mert albionban mind az AoD, mind az en guildem rejtelyes modon elvesztett nemi rp-t, bp-t.

Hangianix
En, ha ujra kellene valasztanom midgardba mennek. Bar az a gond, hogy a trollok iszonyu hatranyba vannak, mert konnyu oket kijelolni. Tehat egy torpe skald, berserker vagy egy kobold shaman tovabb elhet csak e miatt.

Hangianix
En jatszanek mas fajt albionban, ha nem egy ilyen iszonyu fajt hoztak volna be. Egyedul armsmannek jo, mert nem latszik a feje a vodorben.

Azért a nõi luri champion se kutya😊

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

lol

zippofcy
Hmm izlesek es pofonok, ugye
Javaslat: keresse fel kezeloorvosat, gyogyszereszet

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Troll nõ visitozása miközbe ütik, hát az valami fenséges 😊 (persze nem a troll szerepében)

zzz

na ez SI kiadása után már nem igaz, ott van nektek az nagy-szemû-fehérbõrû-kicsi-szar called inconnu, valkyn után szvsz a leggusztustalanabb karakter 😊 Valkyn meg úgy néz ki mint ha a notredámi toronyõrt a farkasember szerepébe raknánk. 😊

zzz

1 rp nem rp. 2rp fél rp.. etc 😊

zzz

Tiffa
http://www.io.com/%7Ecaladin/kirstena/
én ezt tudom ajánlani, killtaskhoz ideális
Hali.

www.eqatlas.com itt találsz egy csomó DAoC térképet,ha kell le is tudod szedni öket.
És milyen a game?

Nekem van albioni karim is, azokat is szeretem😊

Én csak azt mondtam, hogy nekem jobban bejön a másik kettõ. Embert látok eleget, még sokat is.

De Albionba legalabb emberek vannak, nem minden fele elfajzott humanoidok.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Szerintem meg sokkal érdekesebb a trollok, törpék és koboldok birodalma😊 Meg az elfeké is.
Albion nekem egy kicsit unalmas az egyforma emberekkel, ezen még az új fajok se nagyon változtattak. Hiberniában, Midgardban sokkal inkább érzem magam fantasy környezetben.

Alastor
HIbi vagy Ali lettél?
Na azért az nem mindegy😊

Uberlama
Amúgy mókás amikor azt mondjátok, hogy instamezz fullra nem elõny mert csak biztonsági meg csak ritkán használjátok stb, ehhez képest eddig amikor taliztunk mindig instamezz volt az elsõ amit kaptunk 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Lourker milyen rp éhes bandával járkálsz te?? Integetek neked de már csak az ibolya alól tudtam felnézni. Amúgy épp kapóra jöttetek mert nem kellett elmennem dc-ig suicide miatt. 😊
Igaz nem vedett ha nem ostromolt.😊

En mar lattam, jol meg is oltem.😊

Hmm, ideális várvédõ? Akkor te még nem láttál gtae runemastert akcióban

Respecelni alpbol,20as es 40 szinten tudsz, de csak 1 skillt.

A respec azt jelenti, hogy ha elosztod a skillpointjaidat egy bizonyos módon, de késõbb rájössz, hogy ez így mégse igazán patent, vagy egyszerûen magas szinten az egyre gyakoribb RvR-ezés miatt más eloszlás lenne kívánatos,akkor a trainerednél respecelhetsz, azaz újra eloszthatod a pontokat. Ez a lehetõség azonban erõsen limitált számban áll rendelkezésre és csak bizonyos szint elérése után. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy ha egy patchben egy bizonyos classaken változtatnak akkor a még a patch elõtt indított karakterek néha kapnak egy extra respec elhetõséget.
Az autotrain meg asszem annyi, hogy ha egy bizonyos skillt nagyon elhanyagolsz akkor automatikusan felülbírál és egy a szintedhez viszonyított minimális értékre növeli az adott skillt szintlépéskor.
Thnx, majd igyekszem. Másik kérdés mi az a respec és autotrain és hogyan mûködik? Egy csomó helyen olvasok rá utalást de sehol nem találom pontosan mi is az...
Újat generálhatsz, de az is hasonló jellegû lesz, ne aggódj egy idõ után ezt is meg fogod jegyezni.