Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen lama varostromot mint amit mi produkaltunk Eras-nal meg nem lattam. Mondjuk en mozdulni se tudtam a lagtol :/
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ja es boldog nonapot a nonemueknek

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Igazából elsõ alkalom után amikor visszavertük a midiket kb 100hibi loggolt midik visszajöttek 170-en ées 140hibi volt online(ebbõl kb 35 lvl50) ezek után nem nagoyn kell kommentál hogy vitték el a relicet.
2onslauhgt guild grp az albokat blokkolta az amgnél és valszinû fedezte azokat a grpokat akik az elsõ relicet vítték.(mivel a midik nagyrésze a relic keepnél maradt.)
4:30-kor még neutral volt az albi és a hibi relic tehát akkor még nem vitték be az utcsó kettõt.
Lourker
Véleményem szerint ez már késõi reagálás volt. Csütörtök óta Bhem(midi), Scathaig (albi) kézen volt corpsummonerrel együtt. Szerintem amelyik hibit ez meglepte annak fogalma sincs a játékról.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Amúgy már azt hittem, hogy a str relicet vitték el és már kezdtem aggódni :/
Na nem baj, majd a hibik megen összeszednek 200 50es karit és csúcsidõben lazán elhozzák a relicet 😊
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
Egyebkent ki az a Furball? Ma ketszer is odajott es /hug -olt miutan meghaltam.

nekem az volt a gondom, hogy abotond haverod bejött, és a jofajta kis cinikus ejny etiffa, fazsnaka akrsz elfutni, ugyis elkapunk dumával, meg orrba szályba mezelünk láma iq-tlan csapatépítés nélküli albik dmával jött, nos ha ezt te nem érezted akkor nemtok segiteni
én erre reagáltam, és persze megint én lettem a feketebárány, de leszarom, ha kell hát leszek😊
szvsz egyetlen abltol nem halotál gunyoros kifejezést hogy igy nyirtunk ki titeket vagy ugy, lehet ezt kéne tanulni botond és aki még szeret igy fogalamzni barátainak is
pl nekem eszembe nem jut screensohoto csinálni mert valaki kinyirta lourkert, bár lehet az én hibám😊"
Ez már nekem is kicsit hihetetlen.😊
Mondjuk attól lehet, hogy igaz amit írt a srác csak kicsit nehéz elhinni, hogy igy elbasszák a dolgot, hogy ennyire könnyû legyen manit szerezni.
zzz
Hát ja nagyon nem mindegy hogy rr6+ mindenki vagy rr3-4.
Lourker
Amúgy az a csapat amivel te járkálsz az nem "most kezdtük jaj de láma vagyok" csapat 😊 Majd ha 1x az aod is felnõ oda(rr7-8) akkor majd... 😊
Mert most mindig csak annyit szoktunk tökölni ha meglátunjuk az ellenséget amíg le nem mezelnek minket..utánna már tudjuk a dolgunk 😊))
Lourker
Lourker