Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
a resistjeim, nem nagy szám de ennyi van
itt a csodás AoD infitrio 😊
na emmeg amikor Lothandar megpróbált elmenekülni de amgnél utélértem és leszúrtam 😊
na remélem jól linkeltem mert nem erõsségem a dolog ha nem akkor elõre is bocsi 😊
De abban igazad van hogy a 2fg 4-5grp albit meg tud ölni általában:p
Lourker
Na amikor elöször voltak ott a midik 18lvl50chanter volt colloryban és kb 130hibi.
Meg is öltük a midiket ahogy kell.
Aztán az én grpom elment emainba, mikor megérkeztünk hallottuk 180midi a relic keepnél(130hibi volt online akkor ), meghaltunk amgnél(2fg midi) és mentünk relic raidhez ahol már lent volt az összes ajtó egyet kivéve midik megöltek úgy hogy meg se tudtuk ütni õket.
realeseltünk és akkor már neutral volt a relic ezért emainba mentünk és nem az amúgy teljesen esélytelen relic keephez.
Ez egy játék és , ha vki nem szeret keepeket foglalni akkor miért csinálja , mindenki azért játszik hogy szorakozzon van aki ezt az xpzésben van aki rpfarmolásban találja meg aki akar az meg keeptet foglal.
Moc/pbaoe taktika jó de elég nehezen kivítelezhetõ ha 1fps-e van az embernek.
Lourker
már késõ van bocsesz
Lourker kicsit nagyképûen hangzik az a pikpakk ennyi lenne 4fg 😊 Bár ha az NP-vel járkáltok mint mostanában úgy nem nehéz...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Buffbotos infi ki lett nyírva gondolom és egybõl csalásról beszél , mert azt hisz õt akkor már ki se lehet nyírni.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
Hibibe kinszenvedes mar tankal is fejlodni, pet 1 kicsit jobban tankol. RvR-re nem kesziti fel a vindicated+gang fele lamakat dehat xpzni faszan lehet vele
ui. ok van 1 42es shadem de az MEG nem stealther 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Emainba fejbõl tudom hol vannak az infik. Nem kell ahhoz radar, hogy tudd itt és itt campelik állandóan. Pl Ha amgnél vagyok 99%-ra biztos vagyok benne, hogy jobb oldalán áll 1-2 infi(inkább 2)Ha sok infi van amgnél akkor csak átcsúszok rajta és becampelem apk.pl Miután apk elött kinyirtam valakit és tudom közben, hogy amgnél van 2 scout 2 infi akkor 1 kis idõre férehúzódom, mert ugyis idejönnek amgtõl a scouttal és felfednek. Mostanában ráadásul nem is játszom vele.😊
zzz
" Damn Hibs here too, lets go grogans till they go on.... "

zzz
zzz
zzz

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ja és van 4 õr relicroomban amire lehet jól varázsolni.