Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
na ez volt a lothandaros, a kövi meg a infitriónk:

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
najó elszúrtam 2t is:

Uberlama
igen felteszek pár képet:

a resistjeim, nem nagy szám de ennyi van

itt a csodás AoD infitrio 😊

na emmeg amikor Lothandar megpróbált elmenekülni de amgnél utélértem és leszúrtam 😊

na remélem jól linkeltem mert nem erõsségem a dolog ha nem akkor elõre is bocsi 😊

Uberlama
hát nem tom én már megöltelek bottal is 😊))) (bocsi tudom ez nem fair de nem hagyhattam ki, tökre tetszett a dolog)

Szerintem abba semmi furcsa nincs hogy másik hibi grpal járkálunk ha 4fg+ albi/midi van emainban.

De abban igazad van hogy a 2fg 4-5grp albit meg tud ölni általában:p

Lourker

Nem tudom, hogy ez nekem szól-e vagy nem (gondolom részben igen😊.

Na amikor elöször voltak ott a midik 18lvl50chanter volt colloryban és kb 130hibi.
Meg is öltük a midiket ahogy kell.

Aztán az én grpom elment emainba, mikor megérkeztünk hallottuk 180midi a relic keepnél(130hibi volt online akkor ), meghaltunk amgnél(2fg midi) és mentünk relic raidhez ahol már lent volt az összes ajtó egyet kivéve midik megöltek úgy hogy meg se tudtuk ütni õket.
realeseltünk és akkor már neutral volt a relic ezért emainba mentünk és nem az amúgy teljesen esélytelen relic keephez.

Ez egy játék és , ha vki nem szeret keepeket foglalni akkor miért csinálja , mindenki azért játszik hogy szorakozzon van aki ezt az xpzésben van aki rpfarmolásban találja meg aki akar az meg keeptet foglal.

Moc/pbaoe taktika jó de elég nehezen kivítelezhetõ ha 1fps-e van az embernek.

Lourker

Bocsánat Lothandar írta a 4fg-s szöveget de Loerker járkál az NP-vel 😊
már késõ van bocsesz
Marchus jó lenne bedugnád az orrot az aid fórumra,

Lourker kicsit nagyképûen hangzik az a pikpakk ennyi lenne 4fg 😊 Bár ha az NP-vel járkáltok mint mostanában úgy nem nehéz...
Botond
Csak így ömlesztve.

Tiffa
A nagy monológom pontosítása: az 1 másodperces ping nemcsak a camelot serverre igaz, sajnos soxor a fejállomás ping is ennyi volt.
Tiffa
Hát teljesen instabil volt, azt mondta a szolgáltató megoldják, vártunk 3 hónapig mégse oldották meg, aztán letelefonltám pár telefonkártyát, hogy ugyan valamit alkossanak már, erre azt mondják, hogy szerintük ez rendben van már és nem értik miért nem jó nekem az 1 másodperces ping. De azért vigasztaltak, hogy valszeg javulni fog. A legjobb dolog az egészben az volt, hogy augusztusban kötötték be, és novemberben küldtek egy frappánsan NETIKETT névre keresztelt szabályzatot amelyben volt egy pont miszerint a szolgálató nem támogatja az internetes játékokat, erre írtunk nekik, hogy mégis ezt hogy gondolják, és miért felejtették ezt közölni akkor amikor nettó 30 rugóért bekötötték, erre azt mondja (most röhögni fogsz) az hogy nem támogatják nem azt jelenti, hogy ellene vannak és tiltják, csak a rendszer nem garantálja a hibátlan szolgáltatást .... ááááááááááá. Aztán ugye jött a havazásos idõszak, hát ne tudd meg, hogy pár hópelhely mire képes, elmagyarázták, hogy azért akad havazás alatt 3!!!! tehát három másodperces ping merthogy a hókristályok visszaverik a jelet. Megkértük õket legyenek már kegyesek legalább kompenzálni valamit, ha már ezt a trágyát szolgáltatásnak merik nevezni, erre azt mondták oksa rendben van, na azóta se lett belöle semmi, a legjobban az tetszett, hogy felmondani e frenetikus szolgáltatást mindössze 3 másodpercembe került. Amúgy itt konkrtétan az Info-Trade Kft.-rõl van szó, ami az Antenna Hungária csoport tagja, amúgy mindkét cég fejeseivel leveleztünk, az Antenna Hungária pozítiv volt vissza sem írt, az Info-Trade meg pusztán hülyének nézett. Hát röviden ennyi. 😊 Amúgy szerintem valakit, aki bekötette a ti szolgáltatótoknál, kérdezz meg, hogy nála milyen, mert lehet, csak nekünk volt pechünk a szolgáltatóval.
Botond
panaszkodtál a micro-s cuccra anno,kérdeztem mi a gáz vele,de végülis a sok flame között erre nem sikerült válaszolni,szal megkérdem újra,mert itt microra van talán némi kilátás a közeljövõben,és nem ártana tunni Daoccal mitbír,thx elõre is
Botond
és resszkess,picz inc :-P
Botond
mai találkozásunk lol volt btw :-) gprs-el mentem ki rvrbe,ligentõl amgig 4x lettem ld(15 buffot újra rakni 15-30sec laggal aza jó móka lol),5x amikor megrohamoztunk amg-t+titeket(Godwan is ott volt asszem),mire visszajöttem ldbõl persze healer nélkül levágtatok mindenkit,én meg elindultam amg felé egyedül,és 9db találat kellett mire lepadlóztam,szal meg vagyok elégedve magammal mióta szétcappeltem minden meleeresistem,es Lourker epic cuccában feszítek(najó nadrág af102) határozottan tartósabb vagyok,50es tankok ilyen durva 60akat is sebeztek néha,aztán egy 300as nuke végül csak hazaküldött...már teljesen megszoktam,hogy odamegyek azt instarel,de most vagy egy perc volt mire 8an eldolgoztatok a betonba lol
Botond
õ mindent tud :-) azé tartjuk hibiben,mert így mi buták maradhatunk,õ úgyis tud mindent ;-)
Botond
tévedsz,2 gépe van :-),de mosmár tudja,megmondtuk neki,szal mosmár nem is tévedsz :-)
Taranov
aha, köszi, majd beirlak a friendsbe

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tiffa
Önszorgalom, egy szót sem szóltunk.
Hangianix
Nem Constanze volt. Legalabbis tole nem hallottam.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hol olvastátok ezt?
Buffbotos infi ki lett nyírva gondolom és egybõl csalásról beszél , mert azt hisz õt akkor már ki se lehet nyírni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Constanze volt ha érdekel.

zzz

Hangianix
Azert remelem mindenki eszrevette, hogy _nem_ vadolom Fidelt semmivel, csak kozoltem vele a pletykakat.

Hangianix
2 gepe van 😄

A legjobb 1 Vindicated nevu mostmar 50es enchanter volt aki a groupjabol kizarta a tankokat,shadeket,rangereket,wardeneket, mondvan nem kellenek azok, uber xp-t akar! 😊

Hibibe kinszenvedes mar tankal is fejlodni, pet 1 kicsit jobban tankol. RvR-re nem kesziti fel a vindicated+gang fele lamakat dehat xpzni faszan lehet vele
Nem szoktam fidel shadejevel jatszani (mivel nincs stealtherem 😊 de 100% hogy nem radarozik.

ui. ok van 1 42es shadem de az MEG nem stealther 😊
Taranov
aha, és hangianix a neve? ÉS benne van az angels of darknessben?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
😊

Taranov
Mi az a Daox?

Botond
múltkor asse tudta mi aza Daox,nemhogy radarozik lol
Taranov
te Albionban vagy Hiberniában vagy?

Megmosolyogtatnak. Kik terjesztik ezt? Néha beleolvasok a BW forumba és azt látom, ha valakit kinyirtak egybõl azt írja a másik csaló. Persze azon el se gondolkodik, hogy esetleg õ bénázott el valamit. Szerintem valamelyik láma rr7-es vagy rr8-as terjeszti ezt.
Emainba fejbõl tudom hol vannak az infik. Nem kell ahhoz radar, hogy tudd itt és itt campelik állandóan. Pl Ha amgnél vagyok 99%-ra biztos vagyok benne, hogy jobb oldalán áll 1-2 infi(inkább 2)Ha sok infi van amgnél akkor csak átcsúszok rajta és becampelem apk.pl Miután apk elött kinyirtam valakit és tudom közben, hogy amgnél van 2 scout 2 infi akkor 1 kis idõre férehúzódom, mert ugyis idejönnek amgtõl a scouttal és felfednek. Mostanában ráadásul nem is játszom vele.😊

fidel radar? 100% hogy nem.

zzz

Hangianix
Instagib-Fidelcastor, szeretnelek figyelmeztetni, hogy tobb infi is megvadolt radar hasznalataval - en megvedtelek, de remelem tenyleg nem hasznalsz.

ja ezt Sharwyn mondta (rr7es bm) anno (azóta nem voltam grpba vele hálaistennek) mmghez közelítvén grpal:

" Damn Hibs here too, lets go grogans till they go on.... "

zzz

igen, asszem mikor elvitték relicet 2fg hibi volt emainba, majdnem röhögtem de aztán inkább sírás lett a vége 😄

zzz

Hát igen a várfoglalás unalmas, rp-vadászat napi 8 órábba sokkal nagyobb fun, keep-take mi a fasznak, DF megszerzése is már nagy küzdelmek árán lehetséges? Csak idõkérdése volt, hogy mikor viszik el a relicet (napokig volt enemy kézen hibi keep, hát lol bammeg), esküszöm örülök is neki. Emainba kimegy az ember 1fgvel meghal a picsába, mert 4 fg midi alb van kint, kérdezem gyereket csináljunk cg-t azt menjünk együtt " sorry , az nem jó, csak tag along amig megöljük õket " a válasz mondanom se kell , nem öltük megõket. Ezután inkább loggol a gyerek, mint hogy visszamenjünk és jól megöljük az enemit. Kiszedném a játékból az RP-t a francba, mert sok embernek teljesen elveszi az eszét. Önzõ , leszarok mindent, ami nem jó realmpoint stílus mostanába a menõ. Relic raidrõl csak annyit , hogy van kb 20+ lvl 50es enchanter hibibe, ebbõl csak 10 oda jön a keephez kellõ idõben befut midik közé, moc-t be és kész nyertünk volna. De a legtöbb powerlvl-t kis láma aki azt se tudja mi fán terem az a moc vagy egyáltalán az rvsr. na uff

zzz

Tiffa
Nem tudom mi az orvosság, állítólag valamit bizgeréltek rajta központilag.
Tiffa
Jól értetted, de nálunk már be se sárgul sose, az elsõ négy napban volt, hogy sárga volt a lag, de most full zöld minden, mesés pingek vannak.
Botond
akkor ha jól értettem Khurrak-ot lennie kell még egynek
zippofcy
Pl. nekem is van egy 43as

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
En kivetelesen piszok hamar ott voltam, mert emainbe portoltunk amikor jott az uzenet es apk-ban ott voltak a wizardok mar a pad-en. 1fg SotL + a mi grp-unk ment vissza ugy 10 sec-en belul es mire Exc-hez ertem mar volt ott vagy 5fg. Toletek mintha Dragunov jott volna leghamarabb, de nem eskudnek meg ra. Egyebkent Benoba is volt par albioni, ok hiabavaloan probaltak vedeni a varat a tulero ellen.

Uberlama
igen ? na mind1, engem Nevem hívott telefonon, hogy reliceznek és hogy nagyon kevesen vannak, na mind1, nem voltam ott még akkor, azért írtam

Hangianix
Es teszteltek minket, ahol mi csufosan elbuktunk - Eras 2x -i betamadasa az albioni hadvezetes kudarca. Uj valasztasokat kovetelek! 😄

Hangianix
Nagyon keves albi??? A jelentes utan 2 perccel 50 albioni volt Excalnal, 10-zel pedig 150.

Uberlama
tegnap a hüle midik nálunk is relicezni akartak, de excalig nem igazán jutottal el, noha voltak vagy 150, volt corps summonerjük is, meg minden. Mindenesetre ott baxták el, hogy nem támadtak egybõl excalira, hanem a keepekkel tököltek, ugyanis, amikor elkezték a dolgot, nagyon kevés albi volt bent, ha egybõl támadnak már nem lenne relicünk. De szerencsére órákat tököltek és addigra megjöttek az albik.

körben

Szerinted lett volna esély, de szerintem 5 pbaoe caster nem tudja bevédeni. Max nagy szerencsével 1x visszaverik õket ugy, hogy az összes ajtó nyitva van közben, mert nincs fa és a 2. köben buktok akkor el.

Amiota van moc, lehet. 5 moc pbae kellett volna, en lattam mi volt ott, amikor a midik mar a legbelso ajtohoz jutottak nem siettek el a castolast, utottek mind , kicsit gyozelmi mamorban egtek. De mint mondtam 1 pbae se volt hibi reszerol elment aludni/nem teleportalt be annak ellenere hogy betortek a masodik ajtot a midik. Az egyik spanyol volt szal ahhoz mar eleve no comment 😊
Lehet ot csak taktikázni kell.😊 Ezért kell a casterpet. Régebben volt olyan nekem, hogy ice wizard pbaoezott és a pettel beugrattam azután ki is feküdt 1 viszont pbaoetõl😊
Ja és van 4 õr relicroomban amire lehet jól varázsolni.

Szerintem nem amióta van gtaoe.