Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap 1 érdekes dolog történt ligen elött. Mersain+Dimax( valami ilyesmi névvel)Merc+Minstrel buffolva campelték ligent. SH RA miatt láttam a minstrelt aki mindig elõrébb volt mint a társa. Merc 1 fa mögé bujt mindig.
Minstrelt betámadtam, de elbirt futni endu songgal kb 10%hpja maradt de addigra ott termett a társa is. Jött 1 bard ligentõl és lemezzelte a mercet. Gondoltam 1-et és nem mentem minstrel után hanem bepaztam mercet. PA után evadézta 2 ütésem egybõl. Na már ekkor sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége.😊 Bard gyógyított és ugy belenyomott a földbe ip nélkül( ja én közben full buffal voltam)kb minden 3. ütésem talált csak. Jó lenne ha nerfelnék a mercet is.😊
Ugyanis elég furcsa, hogy többet evadézik mint én, miközben a debuffok rajta vannak.:9

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

En jatszom ott mostansag, Tancos neven, bonedancer vagyok lvl 16-os.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
Well, nalunk Albionban es Midgardban ezt ugy 100 ember hatarozta el. 😄 Es ahogy hallom Hiberniaban is egyre tobben.

Szivem szerint en is csinalnek, de ami volt azt is inkabb letoroltem, annyira irritalt a sok infi. Bar BG-be majd elviszek egy slash infit

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Mondjuk most elhatároztam, hogy csinálok egy lvl 50 infit, mert ennél a csoportos rvr-nál sokkal jobb "vadászni"

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hát vagy nagyon skillesek a sb-vaghy bénák az infik 😊nemtom, nekem csak egy pici bg1 infim van(buffmentes 😉 azzal hol nyertem, hol vesztettem, így nem tok sokat mondani. amit tudok, hogy a szerverünk fóruma tele van nerf the left axe, nerf sb , és hasonló topicokkal, igaz nálunk a midik dominálnak, 5 relic náluk 😉másrészt kb 5-6 sb kempeli a pk-t állandóan, és ez biztos zavarja õket 😊

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Nem értem az SB, hogy tud leverni 1 infit nálatok. Én már haltam meg SB-tõl,de nem ugy mint 1 infitõl. SB vs NS-nél legalább van valami esélyed. Viszont buffbotos infi ellen 0 az esély, sõt annak is örülhetsz ha 20% hp-jét elveszti.

naja, ez nagyon igaz.Hehe fidel, végülis ha azt nézzik az összes assasin kb 90% buffbotos, ha nem akkor a haverja buffbotja felbuffoli, szal egymás ellen nagyjábó egyenlõek az esélyek 😊

Hangianix
Miert talalnanak ki ra valamit. Buffbot = +1 account = + penz

Vigyázz én is buffbotos vagyok, csakhát NS.😊

Hehe, én átérzem a problémád😊, igaz én alb vagyok de nálunk meg a sb-k miatt sírnak egyfolytában, csak nemtom miért, mikor mindegyik televan buffel, még szép hogy agyonver mindenkit, szal szerintem nem õket kéne nerfelni, hanem erre a buffbot dologra kéne megoldást találni, mert ez így télleg vicces. Esetleg csak akkor mûködne a buff, ha csapatban vagy azzal aki adja(ennek mondjuk sok hátránya lehet), meg akkor talán csapatolna a buffbottal, fele rp, de még ígyis megérné nekik...szal remélem kitalálnak vmit

Látom már magam elött ahogy az RR9-es infik buffbottal 1 csapásra ölnek mindenkit. Ja +20 % is ott van ne feledjük.😊

Végre 1 jó patch. Csak az infi nerfet hiányolom még.😊

Igen, játszik, bár ahogy nézem meglehetõsen ritkán 😉Sajna nem egyszerveren vagyunk...mondjuk az is vicces, hogy két magyar játszik amcsi szerveren és mindketten máson hehe

Hát igen eddig 39 nurture vonallal is majdnem ugyanugy fel lehetett buffolni valakit mint 50 nurture-val.

Hogy miért? Mert sokkal jobb rvr is lehetne, ha az emberek nem lennének túl lusták tovább menni a milegate-nél 😊Szerencsére én olyan guildba vagyok, akik hajlandóak máshol is rvr-ozni, pl elfoglalni a portal keep hez legközelebbi várat, és megvédeni...A legjobb példa a mi szerverünk. A hibiknek nincs egy darab relic-je sem, mégis mindenki ott nyomja az rvr-t, mert tudja, hogy ott a másik, meg ott a legjobb a terep, stb. Viszont így elég unalmas lesz a játék egy idõ után, jó persze a csaták izgalmassak, de azt hiszem mindenki tudja mirõl beszélek 😊Remélem ezen változtatni fogank, mondjuk akartak is, mikor beraktak a hib frontierbe pár magas szintû aggro mobot...Fidelcastor: a legújabb patchben magasabb lesz a plafona statjaidnak, ha magasabb realm rankba vagy. tehát mondjuk pl több hp-d lehet egy buffbõl, vagy itembõl, ha magasabb realm rankban vagy...fogalmazni persze még mindig nem tok 😊

Végre akkor az 50(+8) nurture-m érni fog valamit.

Hangianix
Ket hete alakult talan. Batyam karija Xulater van benne, meg Amorce egy altja.

Hangianix
Hronin is jatszik meg? 😊

Hangianix
Ezentul lesz ertelme a legnagyobb buff line-nak, mivel eddig cappelve volt 75-nel a spec buff, most meg mar nem lesz... Hany nem buffbot karinak van jobb a masodik legjobbnal? Egynek se. Ki is erosodik akkor? 😊

Az még csak teszt verzióban van és én nem olvastam ilyet benne, hogy a buffbotokat erõsítenék.

Nem hülyeség végülis sok értelme kempelni az mg-t pk-t nincs, esetleg ha relicet visznek arra.
Bár úgy tûnik teljesen felesleges ilyeneken gondolkodni. Rengeteg nagyon jó öltetet olvastam fórumokon amik feldobnák a játékot, szinte az összes TL-report-ot elolvasom, de Mythic leszarja ezeket.

Hangianix
Allitolag Cornell is visszajott. Teador nem torolte le a hibbi karijat kivetelesen. 😄

A megoldas az RvR-re az az lehetne ha ujabb zonakat hoznanak be mile gate nelkul, de mondjuk par kisebb vedheto objektummal. Tehat utat ne lehessen campelni a segitsegukkel, de mondjuk 1fg-nak is legyen egy kis eselye 3 ellen, ha odamegy.

Keress rám a játékban.

Csakhogy a necrot nem tudod kinyírni még a pete él és ezzel sok helyzetben vissza lehet élni.

Hangianix
1.61

Teador átment prydwen/albionba. Tudjátok a nevét/class ?

Melyik patchben erõsítik a buffbotokat?

Miért lenne másképp? Te tudsz valami jobbat? Az európai servereken is ugyanaz a játék van ugyanazzal a dögunalmas RvR-el, akkor miért csinálnánk mást itt mint az amerikaiak. De azért lehet reménykedni hátha lesz változás, pl. most is jön valami patch amivel a buffbotokat erõsítik mert köztudott hogy ez most a legfõbb probléma...

mármint úgy értem egyedül nem nagyon tudnál átmenni a kapun

valaki felvetette azt az ötletet, hogy lenne pár piros õr a milegate-knél(persze hibiknél hibi, midiknél midi stb), így meg lehetne akadályozni ezt dolgot, de mondjuk sztem ennek az lenne a hátránya, hogy a "hazai csapat" tudná kempelni, és ráadásul még támogatva is lennének, a másik, hogy nem nagyonn tudnál egyedül átmenni a kapun, kivéve, ha stealther vagy 😉

Uberlama
Prydwenen van ez is ,de mostanában nagyon sok keepraid és elég sûrûn relic is van albi frontieren. (és soksok midi 😊)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Elsõ kérdés, csak kíváncsiságból....Az európaiak is az emain, milegate standoff baziunalmat játszák? Komolyan nálunk szinte az összes szerveren errõl szól szionte csak az rvr...:/

Hi emberkék, mizu az EU szervereken?Végre megint van netem a munkahelyemen, és így jövök ide megint boldogítani titeket

Hmm ez még nekem is új pedig szinte a kezdetektõl Midgardban játszom😊 A Hungarian Husssars-t ismerem, de a Scythian Stormról még nem hallottam, kik vannak benne?

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Hangianix
Zak, elmeletileg 2 magyar alapitasu guild is van, bar az igaz, hogy az aktivitas nem tul nagy.
-Hungarian Hussars
-Scythian Storm

Hangianix
Defiance-sek akkor mar nem nyomjak? Ok _MINDIG_ 5-6 rp-t adtak.

Szia Zak! Engem általában megtalálsz az alábbi nevek valamelyikén: Drilla, Sussi, Rhisa, Bonelle.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Uberlama
a midikkel az a baj hogy mocskosul sokan vannak mindig 1000felett normál idõben, jó karikkal és jó összjátékkal. Elvettünk 2 keepet midiben, egyik régóta megvolt már, szal elvesszük másikat, 10 perc jön 40, 60, 80 végén közel 90 midi volt annál a várnál. Aztán nálunk is, benõnél 40körül, nemtommelyikmásikvárnál megen 40. Szal baromi sokan vannak :/

ja és még egy utsó hozzászólás: milyen kegyelem döfést? /relic /who és /login után.... ez a realm halott.

zzz

nem hiszem , szvsz nemsokára minden npsnek lesz egy buffbotja és egy shade/ranger altja és elhúznak a picsába imo, bár nem biztos.

zzz

hibi prydwen: 2fg np, 1fg conquest, lourker fg... hát a többi hibi nem igazán élvezi a realm által nyújtott overpowered , hibi-szuper isten karikat, mert belefut 3x túlerõbe általában és nincs druida, bard , tank , warden a grpba. De mindenki csak a saját baját nézi, azaz hogy a jól felépített hibi grpok rulezolnak, csak nem nézi senki se az érem másik oldalát. na uff

zzz

igen , de ezt hiába mondom khurraknak mert hibi komplexus és hát nem csak prydwen létezik. JAaaaa hogy te hibi/prydwenen vagy? hát az szopás.

zzz

zippofcy
Tudtommal jatszanak meg ott paran, bar karija joval tobb altalam ismert egyennek van ott
Mintha Arwen vmi olyasmit mondott volna hogy mostanaban ott tapolja a bonedanceret ...
Ha csak kezdeshez kell nehany gold azt meg en is tudok adni ... meg egyszer talan fogom majd meg ott nyomni, mert az SI midi teruletekre kivancsi vagyok ... vagy talan megsem, mert ahhoz vennem kene meg egy SIt

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Uberlama
hehe 😊

Tanulsag: bassza meg anyjat a powerlevelelt kis 50es nolbys ranger alt 😊
😊

Aod-nak a honlapja nem készült még el?:o)

Lourker

két=kis

Lourker

Van egy két különbség a két bug nagysága és kihasználhatósága között...

Lourker

Az történt hogy enchanter volt nem necro 😊

Ja és gyorsan nerfelték is a drop gyakoriságot itt, ugyanis némelyik emberke nagy pofával írta, hogy 3platot szedett össze dropokból itt. Szép is volt mikor a lvl 8-10es cuccokat dobálták kettesével a nari,sárga mobok.😊