Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mióta Boldiamban van CS albiban tanyázom és találkoztam 5-6 olyan figurával akira nem tudtam stickelni.
Valami bug vagy csalás ez?
Elõszõr azt hittem a klaviaturám ment tönkre, a CS-n és a mobokon mindig müködött a stick(5-6 eset után le kellett tesztelnem mobokon is, hogy mi a helyzet).
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Farkad Knights of the Secret Order 42 Wizard
Es meg rosszul is irtam. Farkad. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
A másodikat meg hidd el nyugodtan amugy meg fullra buff nélkül voltunk. Igaz az sb is.
Nem ismerem a Mercet, de azt nem hiszem el, hogy 1 szürke bármit is elnyomva meg tudna ütni bárkit is aki 50-es.
A gyenge armor miatt+ szürke olyan plusszokat kapsz 1 szürke ellen, hogy max 2 ütésbõl elfekszik, de 99% 1 ütés elég.
A legjobb pl az enyém talán amit ide leírtam régebben.
49-es voltam és Thorn nevû infi 500-550 dmgket ártott nekem ütésenként és semmi esélyem nem volt. Mikor 50-es lettem és full SC-ed armorom volt akkor ez lecsökkent 200 dmg-re ütésenként és mindig kifektettem a csávót, ha egymaga volt.
Ennyi a különbség 49 és 50 között.
Számomra ezért hihetetlen,hogy 1 34-es Merc levert fél hp-ra 1 50-es SB-t PA után.
2. eset hihetõ ha ti fullra buffolva voltatok õ meg buff nélkül volt.
Most mondjam, hogy lvl 39es armsom (már 42) ülve kapott PAt Szakaltól és 600dmget szenvedtem el ? aztán amethystal 110-120akat csaptam ? (pesze akkor lazán megölt még)
Aztán nemrég egy guildtársammal dfben 2en megöltünk egy 50es sbt, én 42es arms Õ meg 41es pala, én le voltam maradva mire odaértem jóformán megölte a palát én meg csak egy slamet tudtam elnyomni de purgézta, a pala meghalt, és az sbnek kb 2/3 élete volt talán több. Ezekután én amethystel 170+okat ütöttem míg volt olyan hogy a 2 fegyverébõl egyiket blockoltam másikat parryztam..namost én fél hpn voltam mire meghalt és 556rpt jelentett..
1 pa weldrintõl
4 backstab weldrinnek - ebbõl 3 úgy hogy stealth vs stealth volt
A játszma folytatódik : )
zzz
zzz
1 szürke bárki 1 pa-tól kifekszik. Ez még semmi! Még õ le is verte 1 lila 50-es sb fél életet.lol
Nem téged akarlak ezzel húzni, de ez 1 kicsit erõs volt szerintem, de azért jót nevettem rajta.😊
Smiting Suggestions:
- Evaluate the costs of ALL the spec smite spells, particularly in the thought that since the damage was reduced the cost should also be reduced to compensate.
Hat igen, lecsokkent dmg ugyanannyi manaert ill. 48-s spell manajaert 43-s.
- Allow clerics to purchase the Wild Power realm ability.
Critical. \o/
- Remove the falloff from the PBAE mez or increase the range of PBAE mez.
Ugyanis a mezz ugy mukodik, hogy a kozponttol tavolodva egyre kevesebb ideig tart. Csakhogy PBAE mezz-nel en vagyok a kozpont...
- Allow clerics Piety to modify the damage of smite.
\o/ Ez is milyen jo lenne...
- Remove spell level based resists.
Levittek 43-ra az utso smite-ot, igy boldog boldogtalan resistalja...
Egyeb dolgok, amik benne vannak:
- az acuity buff az adjon ezentul a minstrelnek/friarnek/clericnek (es mas realmekben: healer, shaman, druid etc) is pluszt.
- a cleric is kapja meg a Mastery of Blocking ability-t mint a healer es druid
- Battery of Life koltseget vigyek le (ez is gondolom minden healer classnak)
-->Mester: valaszoltam.
Lourker
A kinti bolti ar 30 euro ha jol emlekszem, erre jon ra parszaz forint az utalas miatt.
Lourker
Lourker
Az az érdekes,hogy a buff nélküli SB teljesen esélytelen(ha bePazik akkor persze nem)viszont a magas szintû thrust infiknél 50% behalok ha nincs rajtuk buff.
Igazándiból ahogy mondod akkor kellene összehasonlítani, ha nem lenne relic nálatok.
Van egy 17-es shamanom mehetnénk együtt😊lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
zzz
zzz
Nem értem miért gond ha egy buffolt tank meg tud ölni egy buffolt rogue-t. Próbálkozz a buffboton kívül valami nem hivatalos cheat-el akkor talán mindenkit meg tudsz ölni majd 😊
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere