Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl:
Krrczk városkánál van 1 torony(world's end zóna)Ha a toronytól DK beállok és ráküldöm a petet akkor a pet a torony aljáról üti a kb 600 rangre lévõ íjászt, ha pedig passívra rakom akkor elõszõr befut a város bejáratához(ami 90 fokra van tõlem kb) és bepullol ott mindenkit majd cikkcakkban visszaér hozzám. Ami a legjobb ebben, hogy akiket bepullolt azok is végigjárják ezt az utvonalat. Elöszõr elfutnak 90fokra tõled a torony felé majd cikkcakban feléd a pet után. Nagy lol az egész. Ha látnátok jót nevetnétek rajta.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Mondjuk ez möködhet az irányítható peteknél, de mi lesz akkor az animistánál?
A patch elött nekem volt is olyan, hogy SB betámadott DF-ben, de elhibázta én meg sprinttel menekültem.( Tudtam a tankpet buffal bevégzi a figurát ugyis) A vége az lett, hogy a pet bebuktatta és erre kiírta nekem, hogy npc nyírta ki ezért nem jár rp.
Javítás esetén szerintem a várvédõ õrök se tudnának kirohanni az ajtón vagy nyilazni a hatósugárban lévõ ellenre.
A legtöbbet akkor látjuk, ha kijön az 1.60 itt is.😊
Az, hogy az enchanter pet valamilyen oknál fogva fel tud gyorsulni ez tény.( Ha passívra és followra rakom akkor kitûnõen tudtam vele powerlvlni a buffbotom. Beküldtem a mobok közé és elfutottam, majd passívra rakva a pet utánam jött. A mobok meg egyszerre értek a pethez és 1xre ütöttek. Ennek az az elõnye, hogy mind1ik mob együtt van és pbaoeval ki tudom õket nyírni úgy , hogy meg se tudnak ütni. Csak jól kell idõzíteni, hogy legalább 3 varázslatot le tudj adni mielött megütne valamelyik.5-6 nari,sárga mob így mehet nonstop.)A pet felgyorsulása(ha kellõ távolságban vagy tõle)bug vagy nem ezt nem tudom, de létezik az biztos.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
'A csúfnévvel kapcsolatban''mondanám hogy Khur vezette be, mert''õ volt. Errõl ennyit',hogy tényekkel céfoljam hazugságod,te kis pitiáner hazug(btw hazudozást nem khur vezette be,az egy másik alb AoD-s volt,aki sose postól többet ide,a többet nem szólok hozzád,de mégis huzása csak koppintás volt
),íme: 'Khurrak 2003. feb. 14. 17:12 | Válasz erre | #10301
na most igy telespawnolva medimacival a forumot majdnem felvettem a stílusát, de gyorsan visszafogtam magam, mert megint én lennék a flame indító, tuti rámfognátok😊',persze,ha te tudsz korábbi postom,amiben nickneveket forgatok ki,akkor neked van igazad,de ha nem ,akkor egz kis hayug senki vagy,mint még egy páran(nem mind) ott nálatok

(Es igen, magyar hibbit meg nem lattam szar RP-t adni)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker
XP halalt meg ugy csinalnam, ha az invader tobbet sebez mint a mob, akkor ne xp halal legyen, igy mindket fel jol jar.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ismerek jo par iszonyatt bunko diplomast es jo par tok diplomamentes normalis embert.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
1.60tól meg talán kicsit megint albiké lesz a világ 😊
Pets of classes such as the Enchanter, Animist, and Bonedancer (and any other class that can cast offensive spells) will not be able to cast spells on a target unless that target is visible to the pet. We expect this fix to take care of the LOS issues for Enchanter-type pets most of the time, but players still may run into situations where the spells are cast even though the pet cannot "see" its target. We will continue to work on this problem as needed.
Most az a része, hogy lesznek olyan helyzetek amikor a pet nem látja és mégis tud varázsolni az mit jelent?
A néprszerût irónikusan értettem😛
Lourker
zzz
zzz
Mersain aod-os volt régebben vagy mindig unguilded?
Lourker
Ez igaz vagy csak rosszul emlékszem?
Lourker
Takarodj ki errõl a fórumról te baromarcú tahó primitív köcsög. Senki nem kiváncsi a gusztustalan, értelmetlen postjaidra amit ráadásul elolvasni se egyszerû mert se fogalmazni se helyesen írni se magyarul beszélni nem tudsz. Értelmes, a témába vágó hozzászólásod nagyon ritkán van, de a stílusa akkor is enyhén szólva kifogásolható. Ha jól akarsz szórakozni akkor írkálj magadnak értelmetlen emaileket és válaszolgass rá, de a fórumot ne spammeld tele a baromságaiddal. Nem én vagyok az egyetlen aki itt a játékról akar beszélgetni és nem a faszságaidról olvasni oldalakon keresztül.
A csúfnévvel kapcsolatban nem mondanám hogy Khur vezette be, mert nem õ volt. Errõl ennyit.
Namost a következõ:leleplezed magad,hogy fingod nincs mirõl postolsz már több tucat beírásodban,az például gigalol-- Namost, az hogy elírtam a class nevét , az egy dolog , az hogy akinek van némi iqja az egybõl tudta mirõl van szó az a másik, a harmadik meg, hogy próbáltam jópofi lenni , és az hogy nem gondoltam szó szerint amit írtam az szvsz a smiley-ekbõl kiderül (bocs csak annak akinek van némi esze, és meg is akarja érteni a dolgokat, nem csak dumál, mert másra nem tudja használni a fejét).
A 3 ezer forintot egy account egy hónapi díjára értettem, de úgy látszik nem fogdtad, úgyhogy igyekszem megmagyarázni, hátha megérted szájbarágós módszerrel: Az alap daoc havidíját nem számolom mert azt mindenképp fizeti amíg játszik. Ezen felül havi 3k forint a 2. account, az nem egyenlõ egy gép-tuningal, ami ha igazán jót akarsz 100k forint legalább. Tehát (próbálom érthetõen 100000 Forint NEM egyenlõ 3000 Forinttal.
Na remélem tiszta volt a dolog, ha nem akkor küldj emailt és megpróbálom még érthetõbben leírni. Tõlem mehet a fórumon is, de én a helyedben rosszul érezném magam, ha ennyire nem értenék ilyen egyszerû dolgot.
Köszi, hogy elolvastad, remélem nincs harag (habár nem igazán érdekel).
eza pet visszafordító RA,ami mentanák van ami sose lesz kijavítva,mert a druid GP-je bugos volt 2 hétig,és gyorsan sírunk egy kanyart,hogy szegény albokat megin bántják,aztán leleplezed magad,hogy fingod nincs mirõl postolsz már több tucat beírásodban,az például gigalol 

...szal mókás srácok vagytok ti,ti vagytok nekem az ingyen cirkusz
...szegény khurvaokosnak meg fussa 2 accountra(hmm,én nem havi 1,5k fizetek btw 1 accountra,nem tom hogy jön ki neki 3kból a 2,de mind1),de csak egy 386sx-25st bírt szerválni mellé?jajj,ez is biztos az albok nerfelésenek újabb fondorlatos módja,és ez is biztos 30 perces timeren lenne,de bugos,úgyhogy szegény szegény khurvajófejnek nostop a 386osa van,mert chaineljük ezt az átkot,és sose fogják kijavítani,nehogy jó legyen AoDnek rotfl
,szal aza helyzet,hogy én nem vontalak kérdõre,csak megjegyeztem,hogy feltehetõen van egy buffbotod,mert azzal villogtál,hogy 2 accountod van,és ez esetben furcsálottam,hogy most meg melldöngetve jössz,hogy te buffal sose,fordított esetben ezt talán te is furcsállanad,erre te,hogy mit ugatok bele,hát lol
tanuljá meg olvasni az ég szerelmére full gáz már,hogy itten mindenre írtok minden faszságot össze vissza,és görcsösen próbáljátok bebizonyítani,hogy én vagyok a csúnya bácsi közben meg olvasni nem tudtok simán(többesszám nem fedi az összes AoD membert,de jónéhányat)...'ezt már tanitják az egyetem is ha jol látom😊',én legalább jártam egyetemre,sõt el is végeztem,aztán ha kérdezik mit végeztem nem azt kell mondanom,amit neked:'6 általános,3 elsõ,3második' lol 
Amugy mentára gondoltam vagy mire, aminek van az az RAja :p (nem értek én ehhez na 😊 )
Gp-t az ra-k megjelenés utáni elsõ patchben (max 2.ban ) kijavtították 2hónapja vagy még régebben szvsz.
Lourker
zzz
zzz