Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ha már ilyen jól tudod a demezzt akkor mit csinála 3 healer ha a CC healer egybõl meghal a másik 2 mezzben van és nincs a 30 perces purge kéznél. Én csak azt látom, hogy szerinted a healerek 30 percenként mennek rvrben.
Talán akkor meglátod, hogy az én válaszom nem csak 1850 ranget tartalmazza. Szerinted a healer és a bard insta mezz nélkül is erõsebb a sorcinál, mert nem clothban van. Insták nélkül a healer és a bard a 3 seces mezzével QC nélkül 1500as range mellett nem sokat érne rvrben a gyógyítás mellett.
600-zal több hpje van kb a healernek ha mindkettõ fel van buffolva.
Én meg annyit mondok, hogy az albi tank group ellen senkit se tudsz gyógyítani, mert a stunból már nem jössz ki élve miközben a többi seer class csak figyel a 72seces mezzben ha nincs kéznél a 30 percenként használható purge.
Savagerõl papoltok itt oldalakon keresztûl, de a berserkerrõl anno senki nem beszélt pedig a berserker berserk modban 1 ütésre kiütötte a sorcit.Miért is? Azért mert akkor a lourker féle group-pal találkoztatok és csak a nerf chanter+nerf GP-rõl tudtatok beszélni.
AoD meg eléggé régi guild szerintem rengeteg emberrel. Elöttetek ott volt a lehetõség, hogy kiállítsatok 1 normális rvr csapatot, de inkább ide jöttök a forumra sajnáltatni magatok.
(Aki nem hiszi ezt el az kérdezze meg Bhalaget albionban a helyrõl és az xprõl, valamit a pénzrõl.)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
viszont midi grpba 3 demezzer van (azaz a support nem lesz mezzelve sokáig), egy se visel cloth armort és mint mondtam mach6 (elég sok midi grpok igy közlekedik általában)mellett a +375 range túl sokat nem számít 😊. NEM mondom hogy rossz a bolt range mezz, de szivesebben rohangálnék én is chainbe, 1700-2000hpval és instázgatnék, insta interruptolnék etc.
Új fejlemény ! 😊 np top grpjábaól sikerült kiszedni egy embert ^^
zzz
de tudod mit öreg vegyük el a sorci aemezzét, ne hordhassan ruáhat az albi casterek és 400max hpva mehessenek, neked tuti ez lenne a balance 😄
Amugy a játék helyrehozására lenne 2 5letem, egyik ami eleve nagy hiba volt az alchemy és sc behozása, ezeket törölném a picsába, mert csak elbasszák a dolgot. a másik 5let meg hogy az összes létezõ instát ami a játékban van kivenni, mindenhonnan, instaheal ami maradhat mert az mindenhol van, de instamezzt, stunt, meg mindent 😄
zzz
zzz
hwba nem jár senki excalon 😊
zzz
zzz
Tobb realmvaltast mar nem tervezek mondjuk.
Ezekre se lett volna szukseg ha a csigazabalo franciak hajlandoak lettek volna beinditani a 3. angol nyelvu szervert is. Elvegre megigertek, de azt nem mondtak hogy nem PvP szerver lesz
Jelenlegi karijaim:
Badtaste: 50 mincer (SC cucc, IP)
Vis: 49.9 cleric (buffbot)
Bokaharapo: 24 caba (elfelejtettem torolni)
Misspecced: 36 reaver (discontinued)
Tundibundi: 44 fire wizzi (talan 50 lesz karacsonyig 😊 )
Chanteer: 50 manachanter (farmbot)
Zzozickakarmi: 50 drood (buffbot)
Vismaior: 50 ranger (SC cucc, salvagebot)
Mar csak valami fokari kene
csak az a kar hogy mindket overpowered kaszt Midiben van
Megse torolhetek ket 50 es karit csak hogy atmenjek
Na mind1, lehet meg csinalok egy 50 LW/42 shield/8 blade/rest parry herot az FS nerf utani idokre, csak nem sok kedvem van megint ket hetet a DAoC elott tolteni.
Ideje lenni CSzni is egy kicsit 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Hangi, ird mar le hanyadjara voltok midibol/hibibe es vissza, mert en mar nem tudom.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
700g a csizma stb. Lehet inkabb megprobalom 30%os siker mellett OCoztatni a 99%ost, ha csak minden 5. nem robban fel meg akkor is jobban jarok
Az 5 ablativesert meg a DoT+DDert nem sok 2.2p? (mondjuk csak egyetlen LGM alchemistet talaltam, hatha holnap kapok olcsobb ajanlatot
)
Bar az is igaz masodmagammal par orankent jon 100 diamond DFbe ... de FS nerf utan szopacs.
Az USAban nehany napja patcheltek, az Atlantis addonnal egyutt. A patch notesben az volt hogy csokkentettek az FS dmget. Ezek szerint meg fel ev mire nalunk is bevezetik, mert az Atlantis nem lesz itt hamarabb szvsz
Ja meg allitolag realmonkent egy-egy szigetet is unlockoltak SI teruleten. Kar hogy abbol a midit mar nem fogom latni

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz

Bár lehet viccnek szántad...