Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a sorcinak 2500 hpje lenne és plateben rohangálna akkor is ugyanezeket írnád.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Olvasd el mire írtam ezt akkor talán te is megérted és nem a bolt rangen lovagolsz.
Ha már ilyen jól tudod a demezzt akkor mit csinála 3 healer ha a CC healer egybõl meghal a másik 2 mezzben van és nincs a 30 perces purge kéznél. Én csak azt látom, hogy szerinted a healerek 30 percenként mennek rvrben.

Te meg probálj meg visszaolvasni 1et, hogy mit írtál.
Talán akkor meglátod, hogy az én válaszom nem csak 1850 ranget tartalmazza. Szerinted a healer és a bard insta mezz nélkül is erõsebb a sorcinál, mert nem clothban van. Insták nélkül a healer és a bard a 3 seces mezzével QC nélkül 1500as range mellett nem sokat érne rvrben a gyógyítás mellett.

Szerinted milyen owerpowered RAi vannak a healernek?
600-zal több hpje van kb a healernek ha mindkettõ fel van buffolva.
Én meg annyit mondok, hogy az albi tank group ellen senkit se tudsz gyógyítani, mert a stunból már nem jössz ki élve miközben a többi seer class csak figyel a 72seces mezzben ha nincs kéznél a 30 percenként használható purge.
Savagerõl papoltok itt oldalakon keresztûl, de a berserkerrõl anno senki nem beszélt pedig a berserker berserk modban 1 ütésre kiütötte a sorcit.Miért is? Azért mert akkor a lourker féle group-pal találkoztatok és csak a nerf chanter+nerf GP-rõl tudtatok beszélni.

AoD meg eléggé régi guild szerintem rengeteg emberrel. Elöttetek ott volt a lehetõség, hogy kiállítsatok 1 normális rvr csapatot, de inkább ide jöttök a forumra sajnáltatni magatok.

A shamy Buffbotom 48 as lett 30,5 óra xpvel és +30 platinával.Lvl 20ról kezdtem és 28 szintet csináltam neki ennyi idõ alatt. Ez a jelenlegi rekordom ha xpt és pénzt nézzük.😊
(Aki nem hiszi ezt el az kérdezze meg Bhalaget albionban a helyrõl és az xprõl, valamit a pénzrõl.)

Uberlama
na ebben van vmi és ez egy jó5let, kiváncsi vagyok lesz-e ilyesmi a majd egyszer megjelenõ rvr-addonba. mert ez az emain hent már nem picit uncsi 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

elsõ nagy lépés az lenne ha végre olyan rvsr zóna lenne ami kb akkora mint emain + odins együtt és NINCS PK ÉS MG, ergo nem lehet kempelni és 2 két pont között rohangálni, én kajak eltudnám képzelni milyen fasza kis csaták lehetnének egy forrest sauvage szerû terepen góc pontok nélkül 😊

zzz

rr6+ tank aom, purge, determ5je van, ezek ellen a mezz szinte semmit sem ér (ez igaz mindegyik realm ccjére)
viszont midi grpba 3 demezzer van (azaz a support nem lesz mezzelve sokáig), egy se visel cloth armort és mint mondtam mach6 (elég sok midi grpok igy közlekedik általában)mellett a +375 range túl sokat nem számít 😊. NEM mondom hogy rossz a bolt range mezz, de szivesebben rohangálnék én is chainbe, 1700-2000hpval és instázgatnék, insta interruptolnék etc.

Új fejlemény ! 😊 np top grpjábaól sikerült kiszedni egy embert ^^

zzz

Uberlama
öreg kicsit bujjál már ki a jajj istenem 1850 rangû mezze va na sorcinak és ez olyan nagyon overpower hogyha nincs moca a sorcinak akkor semmit se ér az insták ellen mert lefutja a kurva távot mire elcastolom cappelt cast timeal vazze 😄

de tudod mit öreg vegyük el a sorci aemezzét, ne hordhassan ruáhat az albi casterek és 400max hpva mehessenek, neked tuti ez lenne a balance 😄

de a sorci clothban van 😊
Ha neked az a játék helyrehozása, hogy az albik legyenek a legerõsebbek akkor tényleg nagyon jó ötlet. Sorcinak a bolt range mezzevel és a QCjával + az 1 seces casting time-mal tényleg nagy balance lenne a healer és a bard-dal összehasonlítva.

Uberlama
ejjejj, én mondom szar az az excalibur server 😄 hol vannak már a szép idõk mikor random grp ment random grp ellen ? 😞

Amugy a játék helyrehozására lenne 2 5letem, egyik ami eleve nagy hiba volt az alchemy és sc behozása, ezeket törölném a picsába, mert csak elbasszák a dolgot. a másik 5let meg hogy az összes létezõ instát ami a játékban van kivenni, mindenhonnan, instaheal ami maradhat mert az mindenhol van, de instamezzt, stunt, meg mindent 😄

de, nagyon ritka hogy van enemy (kivéve 30-60fõs df keep take grpok, amit moc pbaoe grpon kivül más nem írt le, még ha lámák is) 😊 vagy 150 alb mert para az 1 relik ért stuff 😊

zzz

Botond
én excal/albba bétáztam,aztán pry/midben kezdtem játszani,majd pry/hibbe,aztán megint excal/alb majd vissza hibibe/prydwenre,aztán excal/mid,majd megint pry/hibi,utána excal/alb,és most megint pry/hibi,talán még excal/hibit megjárom,hogy teljes legyen a kör :-)
Botond
ó bölcsek bölcse,milyen tanulságot tudunk mi egyszerû pór népek levonni ezen kijelentésedbõl?8-) csak nem az ateizmus alaptételével akar nagyméltóságod jönni,hogy amit nem láttam az nem is létezik?8-)
Uberlama
lol nem mondod ??

minket kivéve de a pk õrök már ismernek 😊

zzz

ding rr4 ^^

hwba nem jár senki excalon 😊

zzz

Uberlama
menj HWba vazze 😄DD

3 rr10 pbaoe grp odins, 2fg rr6-rr10 nolby emainba, sajnálj már engem is egy picit 😄

zzz

Uberlama
Jajj de sajnállak 😄

zippofcy
En meg kezdtem Hib/Prywdenen, aztan inditottam karit Mid/Excan, aztan letoroltem a 24es heromat es atmentem Alb/Prywdenre, vegul letoroltem a 43as skaldomat es a 24es shadowzerkeremet es atmentem Hib/Excara.
Tobb realmvaltast mar nem tervezek mondjuk.
Ezekre se lett volna szukseg ha a csigazabalo franciak hajlandoak lettek volna beinditani a 3. angol nyelvu szervert is. Elvegre megigertek, de azt nem mondtak hogy nem PvP szerver lesz
Jelenlegi karijaim:
Badtaste: 50 mincer (SC cucc, IP)
Vis: 49.9 cleric (buffbot)
Bokaharapo: 24 caba (elfelejtettem torolni)
Misspecced: 36 reaver (discontinued)
Tundibundi: 44 fire wizzi (talan 50 lesz karacsonyig 😊 )
Chanteer: 50 manachanter (farmbot)
Zzozickakarmi: 50 drood (buffbot)
Vismaior: 50 ranger (SC cucc, salvagebot)
Mar csak valami fokari kene csak az a kar hogy mindket overpowered kaszt Midiben van
Megse torolhetek ket 50 es karit csak hogy atmenjek
Na mind1, lehet meg csinalok egy 50 LW/42 shield/8 blade/rest parry herot az FS nerf utani idokre, csak nem sok kedvem van megint ket hetet a DAoC elott tolteni. Ideje lenni CSzni is egy kicsit

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

AngeLujo
Nekem kell ott minden, legalább hogy jó élet legyen a champomnak 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Na, egyszeru a keplet. Exc/Midin kezdtel, majd atmentel hibibe. Utana meguntad hibit mert nyalas es visszamentel midire. Igen, de akkor AoD inditott hibi tagozatot, ahova visszamentel. Kis ido mulva midi tagozat indult, sokan toroltek hibi karikat is, igy te is csatlakoztal, majd kis ido mulva megiscsak a nyalas hibernia mellett dontottel. Es most megint midgard. Tehat Mid->Hib->Mid->Hib->Mid->Hib->-Mid->? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Exca/hibis karaimat torlom, akinek van ott karaija es kell neki par cucc az szoljon. Par chanter cucc van meg 99% full clotch set, SC nelkul. A penzt meg szeretnem valahogy at vinni exca/midibe.

Hangi, ird mar le hanyadjara voltok midibol/hibibe es vissza, mert en mar nem tudom.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
JH csinalt Pry/Hib guildet is.

Hangianix
Se a bard se a ns nem rossz class, igen az end chant az szarul van rajta, de hangszercsere van minstrelen is es az se gagyi class. Felbuffolt ns pedig rajtam (chain) sokkal tobbet ut, mint barmilyen sb.

Tafaya
Sorry hogy nem tudtam atadni, kuldiben segitettem, ejfel utan benn leszek valszeg johetsz erte Diohejba.

Tafaya
Hehe, nekem 2.4p-ert akartak MP studded helm-et eladni, a srac hajlando lett volna lemenni akar 2.3p-ig is. Rendes voltam, nem nevettem ki 😊

Uberlama
jaja SI classok alapbol gagyik, anélkül gondoltam 😄

Hangianix
Nalam Animist-Valewalker-Mentalist lett volna. Pedig menta milyen jo kari, megse kell senkinek.

Uberlama
én az nsre és bardre szavaztam volna 😄D ns mert gyenge a többihez képest, bard meg ti mondtátok hogy szarul van megoldva a hangszercsere meg endu chant meg ilyenek.

Hangianix
Es 10-en szavaztak a chanterre... 😄

zippofcy
Ehh tularazottak ezek az MP cuccok, 500g ert vettem a full 99%os cloth armor szettem, de bezzeg az egyetlen elado MP rf sapiert van pofaja 2pt kerni a tulajanak
700g a csizma stb. Lehet inkabb megprobalom 30%os siker mellett OCoztatni a 99%ost, ha csak minden 5. nem robban fel meg akkor is jobban jarok
Az 5 ablativesert meg a DoT+DDert nem sok 2.2p? (mondjuk csak egyetlen LGM alchemistet talaltam, hatha holnap kapok olcsobb ajanlatot )
Bar az is igaz masodmagammal par orankent jon 100 diamond DFbe ... de FS nerf utan szopacs.
Az USAban nehany napja patcheltek, az Atlantis addonnal egyutt. A patch notesben az volt hogy csokkentettek az FS dmget. Ezek szerint meg fel ev mire nalunk is bevezetik, mert az Atlantis nem lesz itt hamarabb szvsz
Ja meg allitolag realmonkent egy-egy szigetet is unlockoltak SI teruleten. Kar hogy abbol a midit mar nem fogom latni

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

AngeLujo
Csak azér nem utál mert kap egy full set rucit :p

Tafaya
Latod Bhalage nem utal. A kis orom is orom 😊

AngeLujo
Engem mindenki utál, sniff sniff

yo lenni ein n00b dats wháj 😊

zzz

AngeLujo
miért csinál oda ekkora helyet??

AngeLujo
*Naaa, vannak neki. Én ilyeneket szoktam látni: Botond was just killed by XY :p

AngeLujo
Naaa, vannak neki. Én ilyeneket szoktam látni: Botond was just by XY :p

Botond
jóhogy :-) most meg majd együtt campelhetitek amg-t emainben,aztán nem kell csodálkozni,ha megin arrajár botond és co,és a "szokásos" ügymenetben lesz részetek :-P
Botond
nerf scout :-P
Botond
anno bhalage herojával kimentünk egyszer ligen elé,mert skald+vmi épp terrorizálta a jónépet,mondani se kell kb 3sec alatt lenyomtuk õket,mint bélyeget,erre ilyet szól,hogy:"na mehet a laugh",és õ laugholt is,erre próbáltam emlékeztetni,vagyis,hogy hogy járnak hibernia ellenségei(lenyomják õket mint bélyeget,aztán,mármint szerinte ;-) ),de közben látom,hogy már szelektív lett a memóriája,vagy csak simán rekordidõ alatt asszimilálódott az iqlight-albizergbe :-D
Botond
csodák nincsenek :-P
Friar 4 teh win
Tök jó, hogy nem vagy negativ, meg irigy és rosszindulatú sem.

Bár lehet viccnek szántad...
Tafaya
1st scout in AoD
1st lvl 50 scout in AoD
1st LGM fletcher in AoD

😊

Botond
mentáddal mivan btw?excalon van 50es kari at accounton /level 30azz,aztán decemberben toljuk mi is 50re :-)