Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ja Bee tudom nem szoltam copyright ugyben de ellestem clericed 2ndnickjet aztan enyemre raktam 😊. Ha zavar akkor leszedem rola.
Mondjuk ebben az a slussz poen hogy 6 smiteal szorom a villamzt mint allat 😄

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
3 dolgot tudok ami esetleg érdekes lehet.
1.Arborial path állítolag groupban jó és rvrben az aoe miatt(de szerintem egyik helyen se jó)
2.Creeping path. Errõl azt hallottam, hogy FS nerf után ez lesz a nyerõ powerlel class 1 bard-dal. Lerakja az animist az FnF turreteket meg valami debuffos turret-et. A turret-ek folyamatosan húzzák a mobokat a bard meg az összesre a confuse varázslatot nyomja. Ettõl a mobok megzavarodnak és a turretek között össze vissza rohangálnak 1iktõl a másikig, de nem jutnak el addig, hogy megüssék az FnF turret valamelyikét is.
3. Verdant path ezzel meg sok zöldet és kék mobot lehet egyszerre kinyirni(ez is jó pl-re)Elsõnek rak 1 irányitható turretet amire rárak 1 debuff turret-et. Ez a debuffer beránt minden mobot automatikusan. Az irányitható turretre meg egyfolytában pbaoe-t nyomsz amig ki nem fekszenek a mobok körülötte.
Én egyiket se probáltam ki, de azért sok sikert hozzá, ha kedvet kapnál valamelyik kiprobálásához.😊
1. Nincs befizetve 😊
2. Nincs 50-s egyik szerveren se, igy nincs /lvl 30.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Nekem nincs kedvem atnezni ketmillio angol nyelvu topicot savage infok utan kutatva, de hatha masnak nagyobb a kitartasa
Meer nem jottel PLre? Jockey meg Arwenke ott voltak, Arwen chantere mar 43, innen mar 50 lehetne 3 napon belul ha napi 20 orat xpzne a jo helyeken
Partnert tudnek neki szerezni, a chantereknek altalaban 8 50es kari van az accjukon
Mikor msgeztel epp DFben voltam ,eloszor a felbuffolt rangeremmel egy full grpban, aztan miutan kioltunk kb 50 midit (egy reszuket tobbszor is) vegul elvereztunk a hulkoknal, mivel akiket a princenel leoltunk akkor ertek oda erositesnek. Na mind1, 11k rp azert jott
Aztan beloggoltam Chanteerrel es megint osszejott egy fg, mondjuk Zzoval egyutt. A legtobb xpzo midi grp altalaban meg se mozdult mialatt besprinteltem kozejuk es pbaoeztam.
Pedig tobbnyire sargak meg kekek voltak
Aztan vegul szembejott 2fg midi, gondolom addigra mar tokuk tele lehetett a rengeteg deathspammal
Mondjuk csak 4k rp jott, de az legalabb 2x.
Szoval kicsit trainingeztem a rangerrel, ellodoztem vagy 50 nyilat. Ha mar a ubersavage grpok ellen ugyse lesz eselyem

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
ja de legalább kihuztuk amig jöttek az albik és nem csak resst kellett várni 😄
és ilyen grpunk se lesz megen vagy fél évig még 😄
1. egy savage groupot nyomtunk le egyedül ha jól emléxem tán fullos ra-kal
2. egyetlen különbség volt, ami szembeötlõ volt, hogy 5 sec-l tovább élt a csapat, ami elég volt ahoz hogy valami albiféleség addoljon😊
3. Hibikkel voltak a legszebb csatáink, élvezhetõség szempontjából, igen kellemes több perces csatározások voltak
4. savage group full ra-k nélkül továbbra is esélytelennek tünt jócskán😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha elismeri azzal valtozik valami?
Biztos nem azert ment at midibe mert ugy gondolta hogy az RvRen szopacs realm
Amennyire en tudom az Atlantis addonos patchel jon majd a savage nerf, az meg itt meg fel ev, az USAban nehany napja raktak fel. Inkabb akit erdekel menjen olvasgatni a class boardokat az ottani (nehany napos) tapasztalatokrol. Hogy meg mindig overpowered-e, vagy mar nem annyira. Ha a midik elkezdenek sirni hogy nerfeljek az albs tankokat akkor van remeny.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
zzz
Ha szerinted is sos+bof-fal nyertek 90%ban, akkor miért hiszed azt, hogy a 30 perces PR és purge több?
nos:
3 healer 3xpurge 3xpr azaz 10percenként általában van és egy szabad healer elég a demezzhez (vagy nálatok k guys get ready for purge 1.2.3 NOWWWW!!!!!'11111)
1 shaman ichor 15perces timer
1 mincer = SOS , demezz, 30percenként csinálhatja wooho
bof= 2xcleric, azaz 15percenként 😊
1 sorc = aki 90%ba meghal mert jól látható felismerhetõ, de neki is van demezz szal 30percenként mehet
capishe?
zzz
1, ha mi mezzelünk honnan tudjuk hogy melyik a CC healer? ^^
2, nincs mindig slam szvsz, se midi se alb oldalon
3, onnan vettem hogy veled ellentétben én rvsrzek és kilátok a fejembõl 😊 + azzal hogy 72secig tart valakin mezz csak annyit mondthatok hogy egy láma fasz és basznám ki grpból örökre (remélem nem rólad vna szó 😊
4, amirõl te beszélsz az kb 10 csatából egyszer fordul elõ, ha veled ez többször történik ott valami gáz van 😊
zzz

Amugy biztos én látom roszul de manapság elég keveset rvreznek az emberek legalábbis ami a castereket illeti, ugy látszik nem tett jot a savage grp a casterek rvres hozzáállásához 😄 ált ha van akkor tank grp, 1 max 2 casterrel (ugye fadehék is sorci meg airtheuval nyomják aki ugy pbuck és rr10 hát van ez igy).
de hogy ne csak siránkozzak
multkor csináltunk aods épitett tank grpot. 2 cleric meg talán mini is volt meg 1 air theu meg a többi merc és 1 arms barricadeval. na szal kimentünk emainbe 😄 és izé volt esélyünk savage grp ellen simán, le is nyomtunk volna egy elég keményet, HA nem jött volna még1 savage grp
, szal itt már nem volt esély, de befutottak fadehék is és nyertünk végül bár volt mág 3-4 stealther add ramboval együtt, igy ugye azért elég komoly csata volt, de sokáig birták a midik
. szal nagyon ütõs az albi tank grp de ha nem high rr (mondjuk RR6+) és nem összeszokott grp akkor egy közepes RR savage grp lemossa õket.SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Aki mezzel arra ugranak rá mert a célpont adott a mezz miatt és nem is kell keresni melyik az. A CC healer meghal egybõl ahogy a tankok ráugrottak. Én meg eldönthetem ha a purge aktív akkor a mezz alatt elnyomom vagy inkább megvárom még rámugranak a tankok és a slamet purgezom ki, mert ha mezzt purgezom akkor a slam alatt egybõl behalok én is és akkor már -2 healer lesz a 3. meg mezzben.
Ha szerinted is sos+bof-fal nyertek 90%ban, akkor miért hiszed azt, hogy a 30 perces PR és purge több?
Ezt a 90% van valami RA ja a healernek honnan vetted? 1 normásil csatában 1 albi tank group ellen minden RA-m és insta elmegy, aztán 30 percig még 1 gyenge csapat is simán kinyirja az egész csapatot. Arról nem is beszélve, hogy majdnem mindig több mint 1 fg albi van a csatában és nem lehet az RA-kat tartogatni.
Honnan vetted, hogya healeren 20 secig tart a 72sec-es mezz?
zzz
Stun
Amnesia
Cure Mesmerise
Stun
Lower Attack Speed Shout
Aid Melee Dmg
Movement
Aid CON & Aid STR
Damage Shield
Aid Melee Speed
Root
Regen Power
Mesmerize
Stun Shout
Mesmerize Shout
Mesmerize Shout
Stun Shout
Regen Fatigue
Aid Melee Dmg
Regen Health
Regen Health
Damage over Time
Root
Disease
Disease
Bolt
Direct Damage
Damage Shield
Damage over Time
Root
Disease Shout
Fidel ez van két karin midgardba, ezekbõl mindegyike van egy midi grpnak, számold össze hány grp slot kéne albiba vagy hibibe mind ehez a sok szarhoz 😊 Csak kivi vagyok ^^
zzz

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
"Ha már ilyen jól tudod a demezzt akkor mit csinála 3 healer ha a CC healer egybõl meghal a másik 2 mezzben van és nincs a 30 perces purge kéznél. Én csak azt látom, hogy szerinted a healerek 30 percenként mennek rvrben"
Elõször is 90%ba van PR vagy Purge egy értelmesebb midi grpba (egyszerre csak 1 lövi el, általában az aki nem kap agrót, nincs észben a mincer kkor ez csatát fordíthat btw) elitebekbe guard+slambot v. Pf zerker ami eléggé megnehezíti az aktuális healer megölését. Egy jobb midi grpba az emberek látják hogy inc és szétfutnak azaz AE mezz fall off + resistek + ra + resist buff és a csodás mezz 20secig tart max egy healeren, lvl 44 spell révén kap néha resistet is az ember. Másodszor, midi grpba nem OLYAN egyértelmû hogy melyik a cc healer mint egy cloth armoros ürge piros effektel botal a kezébe, szal sokszor nem az hal meg elõször. Shaman pbaoe disease se éppen segíti a tankok dolgát vagy ichor vagy béna kis rootja.
Nekem még mindig azaz érzésem hogy nem játszol jó midi grpokba ahol a healerek és tankok tudják mit kell csinálni... annyit szemléltetés képpen hogy 2órával ezelõtt, midi grp fullra bemezzelem, de MA elbaszta a célpontot és BOFal együtt meghaltunk a picsába, kb ennyit jelent ha egy jó midi grp ellen rossz célpontot választ ma. Ezzel szemben, midiknél nem akkora gáz ha elbasszák ma-t mivel tök mind1 mire mennek rá 90%ba megölik irtó gyorsan. Annyit elismerek hogy SOS + BOFal együtt 90% hogy nyerünk de ezek 30mines timeren vannak és az emberek nem 30percenként rvsrzenk ugyebár.
Ha még mindig nem tiszta valami szólj 😊 próbálom magam megértetni..P
zzz
az elsõ az elképzelt 5let a második meg már a mostanira vonatkozik amikor arra reagáltam hogy de jo a MOSTANI sorci aemezze, pedig ha van insta ellene akkor mégse , haver te nagyon nem tudsz olvasni 😄DDD
ejjejj, én mondom szar az az excalibur server 😄 hol vannak már a szép idõk mikor random grp ment random grp ellen ? 😞
Amugy a játék helyrehozására lenne 2 5letem, egyik ami eleve nagy hiba volt az alchemy és sc behozása, ezeket törölném a picsába, mert csak elbasszák a dolgot. a másik 5let meg hogy az összes létezõ instát ami a játékban van kivenni, mindenhonnan, instaheal ami maradhat mert az mindenhol van, de instamezzt, stunt, meg mindent 😄
Erre jött az én válaszom ami az általad írt instant mentes daoc-ra vonatkozik, hogy mi lenne ha nem lenne instant spell.:
Ha neked az a játék helyrehozása, hogy az albik legyenek a legerõsebbek akkor tényleg nagyon jó ötlet. Sorcinak a bolt range mezzevel és a QCjával + az 1 seces casting time-mal tényleg nagy balance lenne a healer és a bard-dal összehasonlítva
Eddig a pontig én, a te általad elképzelt instant mentes Daoc-ra írtam és semmi másról nincs szó. Most jössz te a válaszoddal.:
öreg kicsit bujjál már ki a jajj istenem 1850 rangû mezze va na sorcinak és ez olyan nagyon overpower hogyha nincs moca a sorcinak akkor semmit se ér az insták ellen mert lefutja a kurva távot mire elcastolom cappelt cast timeal vazze 😄
de tudod mit öreg vegyük el a sorci aemezzét, ne hordhassan ruáhat az albi casterek és 400max hpva mehessenek, neked tuti ez lenne a balance 😄
Ha megnézed a 2 aláhúzást akkor látod, hogy mi nem stimmel. Én nem beszéltem semmilyen más témáról csak az elképzelt daocodra reagáltam. Szerintem te is csak erre tudtál reagálni, mert semmi másról nem beszéltem csakis arról, hogy mi lenne ha nem lenne instant spell a játékban.
tekintve hogy a 2 hozzászolás máshoz másra válaszként irodott nem teljesen értem mit kavarsz 😄DD elsõbe semmi komoly nem volt másodikba meg elsõ része tény másik fele meg kissé ironikus hozzászolás a te elõbbi irásodra, de lehet én látom roszul noha én irtam 😄DDD
ezt fejtsed már ki bõvebben pls 😄 kthxbye
jah igen, nagy tapasztalt ja, mert van sorcim képzeld el 😄D és rvreztem vele és tudom mit ér az 1850es mezz 😄 ha nem béna az ellenfél vagy csak kicsit jobb mint egy középszerû random grp (tekintve hogy ilyen már nincs, mármint random grp mert csak épitett van már rvren kint) akkor szinte semmit se ér 😄
Shamy csak elméletben tud gyógyítani gyakorlatban a csatában más a szerepe és így nincs is ideje gyógyítani.(healerekhez képes 0 amit gyógyít) Ez miatt az RvR shaman nem is fejleszt a mend vonalra.
Figyelmedben ajánlom a #19657-es vitaindító beírást ami azt tartalmazza, hogy Überlama szerint az SC-t és az összes instantot ki kell venni a játékból.
Erre volt az én válaszom #19658 amiben kifejtem miért lenne akkor a sorci a legerõsebb CC class.
Erre Uberlama felvilágosít engem mint nagy tapasztalt, hogy az instak megszakítják a sorcit és az 1850 rangerõl szálljak le.
Ezt válaszolta arra az írásomra ahol azt fejtegettem, hogy az insták elvételével a sorci mennyire erõs lenne és vele együtt albion is.
Lehet, hogy én vagyok a hülye de a #19657 és a #19661 teljesen üti egymást fõleg, hogy én #19657 feltevésre válaszoltam a #19658-ban. Esetleg vissza kellne akkor olvasnotok, hogy én mire válaszoltam nem egybõl szegény albiont már megint bántják válaszokat adni a témától teljesen eltérõen.
miért ne lehetne 40-36os men/pac vagy forditva speces healerek??
eleve 3om van, vagy legyen 2, akkor is ott a shaman nem?
tudtommal healernek max haste buffja meg pom-ja van ami nics shamannak, ha shamant meg kiolik marad a buff tankokon bb-k miatt
vagy lehet vanank akik így is kenik?😊
1. ha leveszik instát, quckact miatt télleg nem lenne egyenlõ a dolog sztem se healert tekintve
2. healernek chaine van, es sokkal tobb hp-ja
3. 2-3 healernel kcsit tobb esely van demezelni akar purge-ra alapozva, mint mashol. hiaba van 3 clerik a groupba, akarmelyiknek is van purge demezelni nemtud😊 (minstrel és sorci tud max)
4. a 1850-es range büdös életbe nem jön ki rvr-n, max bg-n tudsz vele überkedni
5. quickast akar legyen egy seces is lassab szvsz mint egy insta
6. kisebb betükkel írekáljatok😊
7. berzeker miatt is volt sírás, max te nem emléxel rá fidel
8. a maga idejében a lourker féle setup télleg verhetetlennek tünt, de nem csak velük találkoztunk szvsz, belõlük ugyanis nem lett volna meg az a 33milla rp, ezt te is érzed fidel😊
9. chanter télleg übertáp volt anno, emlékezz csak a falon átlõvö petekröl, egyzser rádtették nemtudtad leszedni, hacak ki nemf utsz a keepböl..
asszem így ennyi egyenlõre😊