Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Szoval a reactive effects et a pancelba, az effectseket meg a fegyverbe lehet rakni.
Gondolom a pancel minden darabjaba kell, de mit erdemes belerakni? DoT? Damage Shield? Health Buffer?
Es a ket fegyverbe? Ugyanezeket vagy esetleg DDt?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Neten nincs vmi leiras ezekrol?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
ja igen buffolt necro, egyzser dfbe már midiké volt és dio mobokat öltem necrommal, megyek fel merchantok 2 troll warrior (pajzs volt náluk) 1 sb addal, szal amit nem láttam hogy egy healer volt mögöttük, az egyik warrior meghalt mert nem vettek észre az elején, felkapták fullal, nekem jött másik és sb pazott (bár lehet nem, már nem tom), szal ha nincs mögöttük healer akkor mind3 lemegy, a trollt akibõl szivtam a hpt chainbe healelték 😄D amugy gimp mert kapott egy slamet a pet azt csak töketlenkedett és ki is haltam.
tegnap nagyon kóma voltam.milyen karit indítottál?
zzz
viszont az ,hogy style nélkül üt használhatatlaná teszi mint tank.az egyetlen használható dolga RvRen a 6secenkénti 2 darab insta life ddje.viszont ha bekap egy stunt akkor le lehet verni 9 sec alatt mert addig viszont nem lehetséges fel healelni.purge meg ugye nem megy át a necro petre csak a shade módban futkorászó necrora az meg ugy is sebezhetetlen amíg shade módban van.Ha meg kijön shade módból akkor a 10%hp mellet sok esélye nem lessz semmit csinálni.ha egyetlen spellt betenének amit shade mód néllkül is lehtene használni akkor már talán RvRre is kimennék vele.
tegnap találkoztunk egy 5 caster 2 healer 1 shamanos groupal és szana szét szedtek minket 😊
mondjuk 4 stealther addolt hozzájuk persze a fullra buffolt fajtából de üdítõ szín folt volt látni egy ilyen groupot midktõl.
Nyugodtan utána számolhattok a %os absorbjának.
Én annyit tudok, hogy az SM petnek miként alakul az absorbja.
SM pet:
-a pet a szintjének megfelelõ absorbal rendelkezik ami lvl 50en 44%
- +4con felel meg +1% absorbnak(piros BB buffokkal és MotA4el ez 62+93 ami kb +38%
-erre még rájön a +9% absorb buff
Összesen max 1 kék 44es petnek 91% absorbja lehet.
Ezt a petet senki az életben le nem veri. Namost ugye ez az SM pet. 1.65 után a necronak a 91% absorbra még rájön a +26% resists is.
kb így fog kinézni ha ütni akarod:
1 kezes fegyverrel sebeznél rá 300at de ebbõl lejön 26% így marad 222, de ebbõl még lejön a 91% absorb és így ütsz neki 20 dmg-t. Jaj majdnem elfelejtettem a spec AF buffot is ami ha rajta van akkor jó ha a 10dmg-t meg tudja valaki ütni a necro peten.
Szerintem azért csinálták ezt , hogy albok ne sírhassanak BD miatt.
Akkor az SCm keszen is van vegre. Mas kerdes hogy honnan veszek 1000es skillu ACert, SCert meg WCert
Viszont van meg egy nagy gondom: fingom nincs milyen reactivest rakjak a pancelomra / fegyveremre. Vagyis az alchemy templatemrol. Rangernek mit ajanlotok? Vagyis melee karinak, mert gondolom bowra ugyse hatnak
Nyugodtan irhat mindenki, mivel en ugyse ertek hozza nem fogom lehulyezni
Azer ne verjetek am at
( ... nagyon
) Legalabbis akinek van kutyaja
Szoval SEGITSEEEEG ! SOS ! MUTASD MEG MILYEN OKOS VAGY ! stb
Resisteknél 26% az item cap + resist buff + ra + racial.
A példád : helyes, csillagos 5ös 😄
zzz
Szoval: az SCs max bonuszokba ugye beleszamit a gyuru, bracer, stb. altal adott bonus is?
Aztan: a resistekben 26% a max? Vagyis fole csak spellekkel lehet menni, targyakkal mar nem? Mi van ha +20 matter resistet ad a ket bracerem, es hozza +15 ot a ket gyurum? SCben akkor mar felesleges matter-re adnom, es a +9 matter mar igy sem fog szamitani?
Mindig ruhelltem a matekot, most meg szamolgathatok

Csavokam addig kempelte Gallat mig szerzett egy 2H unique drop piercing kardot, es azzal zergel emainba. Maskulonben minek kene bele a +6 Piercing?

Two Handed:
Imbue Points: 37 of 32 (100% Qual) Overcharge: 14%
Gem 1: 6 Piercing - 99% polished Dusty War Spell Stone
Gem 2: 5 Body Resist - 94% flawed Dusty Shielding Jewel
Gem 3: 5 Matter Resist - 94% flawed Earthen Shielding Jewel
Gem 4: 5 Slash Resist - 94% flawed Watery Shielding Jewel
Utility: 60.0
Amennyire a sajat karijaimon eszrevettem csak azokon a fegyvereken levo bonuszok szamitanak amit eppen hasznalok. Pl a mostani ijamon a +19 CON csak akkor adodik hozza a statomhoz ha az van a kezemben. Ha mar a ket karddal rohangalok akkor hiaba van a ranged slotban, tok mind1 a CONom szempontjabol.
Vagy az SCnel ez nem igy van? Esetleg ennyire gimped a karim? (luri is, ranger is, de azer ...
)
Vagy hulye volt aki a templatet csinalta? Esetleg bottal akarta utni az ellenseg nyomat?
Vagy mi ez a 2handed slotba valo SCzett cucc???
Ha megsem akkor rosszul ertelmezett szolidaritas (mivel ahogy mondtam a midiknek is eleguk van a savage overpoweredsegebol, emiatt lett ketkaris az RvRjuk
) Gondolhatjatok milyen jolesik ez azoknak akiknek nem savagejuk vagy healeruk van. Skald vagy warrior esetleg meg kap helyet jol jatszo RvR grpban, de az RMek mar panaszkodnak. Persze en csak azt tudom amit masoktol hallok a jatekban meg amit a class boardokon olvasok. Lehet a savage egy gimp kari RvRben, csak osszefogott ellene az osszes masik class mert tul sok polygon a modell es emiatt gfx lagot csinal, vagy budos a szaga vagy mittomen 
"Épített lowlvl grp és random grp is ugyanúgy van midgardban."
Hol és mikor játszanak? Szivesen harcolnánk ellenük de max 2x találunk ilyet egy héten + még mindig kevesebb van mint alb random - low rr balanc grp.
Fidelre nagyon ráférne egy lvl 50es alb sorceror, kivi lennék mint mondana utánna, de persze erre jön a szlogen de hát olyan hülyék az emberek albionba...zzz át mész spanokal akkor azok hirtelen hülyék lesznek? 😊
Nem rinyálok zak, csak leírom hogy mi történik velünk, de amig téged nem öl meg 2-3sec alatt egy savage, vagy 1shotol np MA addig úgyse fogod megérteni 😞. Hibibe egyezett a véleményünk, hidd el átjönnél egyezne itt is.
zzz