Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
48. vagyok a last weak rp-ben😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
sok szoktam rvrezni.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Aki erti a Bt meg a Dt az nem teljesen remenytelen eset IQ szempontjabol

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Telleg csinalni kene egy Legyen on is milliomos gamet DAoC kerdesekkel
Pl az elso kerdes lehetne mondjuk: Alighogy elhagyod APKt talalkozol emainban egy 3 healer + 4 savage grpal. Mit teszel? a: pislogok, b: karomkodok, c: meghalok, d: Elkezdem gepelni a /release-t

Ezt a kerdest raknam fel a Legyen on is milliomos kovetkezo reszeben, a 10ezres kerdesnek, aztan megneznem a jatekos meg a Vago arcat

Fidelcastor lvl 50 enchanter
Jackson lvl 50 Druid BB
Instagib lvl 50 NS
Kameleon lvl 49.5 Ranger
Menta lvl 40 verdant animist
Exc/midgard
Bolha lvl 50 warrior
Rudasmatyi lvl 50 pac healer
Ignatyenko lvl 50 supp SM
Kameleo lvl 50 summ SM
Bibsi lvl 50 mend/aug healer
Kisgeci lvl 50 aug/cave shaman
Shamyteszt lvl 48 BB shaman
Bujtor lvl 38 BD absorb bot
fidel te mikor rvsrzel bazz ? 😊
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nerf albion a sorcival együtt😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zzz
elment a HH rpfarmere😞(

/hug
/cheer
/salute

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
A kovetkezmeny: EGYSZERRE csak NEHANY ember tudja befizetni a penzt. Ha tehat nem jon be, BARMIT kiir akkor nem az a megoldas hogy majd holnap probalkozol hanem masodpercenkent ujra es ujra amig be nem enged. A wanadoo egy szar, de ezt mar 2 eve tudjuk, nincs rajta mit meglepodni.
Akinek nem tetszik a rendszer mehet az USAba jatszani
Drilla: az egyetlen ok amiert a healer meg a shaman overpowered lett az a SAVAGE. A masik SI midi class, a BD is overpowered, de azt azert nem szidja senki mert csak dualben, 1 vs 1ben (vagy 2 vs 1ben) verhetetlen. RvR epitett grpban szar. Vagy legalabbis sokkal szarabb mint a savage
A savage is SZAR: 1 vs 1ben. DE HA melle raknak meg 3 savaget, 3 healert meg egy shamant akkor azonos RR szintu gpr ellen verhetetlen lesz, felteve hogy nem hulyek jatszanak veluk
Ennek a kovetkezmenye (meg a mar emlitett fel eves EUs patch keseseknek) az hogy azok a jatekosok akik a legkomolyabban veszik a DAoCot, legtobb idejuk van ra, es ezert nyilvan olvassak a class forumokat is idejeben feleszmeltek, csinaltak a haverjaikkal midiben savage-t es most ott nyomjak mar jo ideje, epitett savage grpokban. Akiknek ilyen meg nem jut (midik) azok nem ertik hogy miert mondja mindenki a savagekra hogy overpowered, vagy ha ertik de nekik nem savagejuk vagy healeruk van akkor OK IS fujjak hogy nerf savage (pl. Drfrau)
Az alboknak meg hibbiknek meg tokmind1 hogy a savage+2 healer+sammi+skald grp csak ebben a felallasban verhetetlen, csak akkor ha olyan emberek jatszanak veluk akik nem benaznak, es csak azonos RR szintuek ellen az. Ok csak azt latjak hogy a jonehany epitett high RRes savage grp szetszedi oket akarhanyszor csak talalkoznak veluk. Akar epitett (csak alacsonyabb RRu tank, vagy caster) akar tobb nem epitett grpal mennek. Na persze ha Albionban vagy Hibbiben is lenne ilyen uber, minden-azonos-RRu-grpot-vero grouposszeallitas akkor az ottani jatekosok is csinalhatnanak ilyet. De nincs, es ezert sirja mindenki hogy a savage overpowered. En nem hiszem hogy ezen a mythic valtoztatna: az USA nem az EU, ott masok az eroviszonyok. Kulonben is, a zerkereknek kellett a left axe nerf utan egy masik overpowered kaszt
A buffbotokat is azert nem nerfelik es nem is fogjak soha mert mindent 3. acc egy buffbote. Ki lehet szamolni mennyi penzt vesztenenek havonta

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
én multhet pentek ota nemtom befizetni az accomat, szal tobb mint 3napja..
Nem tudjátok megint mi van az accountos oldallal?Megjött az e-mail,hogy lejártak azaccountok és fizessek de mikor be akarok lépni eszt kapom :
Subscription pages are under maintenance, they will be available soon as possible.
We are sorry for the inconvenience.
Valakinek van valami ötlete,hogy mikor lessz jó az oldal?
3 grp ? de jo is lenne, sajna nagy ritkán ha összejön 2 fg aod grp már tök happy mindenki.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens