Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
tulképp mondhatnám ezt is 😊 meg azt is hogy nagyon sok alapban is jo játékos inkább midibe nyomja.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ez még nem is lenne baj, sõtt, csak hát a classjaik kicsit jobban el lettek találva...
Szóval akkor az a baj hogy a midik megtanultak játszani? lol

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

ez igy van , csak te jóval tovább húzod mint egy sorc 😊 ott a shaman ha nem láma szépen diseaseli tankokat és eltudsz futni és még mindig gyorsabban hal ki egy sorc +2 cleric mint a 3 healer + shaman. (fõleg a savage dmg output és endurance regen uninterruptálasa miatt van) mert ugyebár hibi grpba bardot meglehet ölni, paladint szépen mezzelni rootolni lehet (1000es endu regen range elég gáz néha). Ezzel szemben shaman endu buff egy lol a savage saját endu shoutjával együtt.

Fidel random albok itt is szopnak és a random hibi grpok is. Vagy egy jól összerakott fgvel rohangálsz (lehetõleg ugyanazokkal az emberekkel hogy a csapatmunka javuljon idõvel) vagy ez van, de még balanced grpot is szétszed az rr6+ l33t squad ofc ahogy mondtad.

zzz

shaman: ae root, ichor, pbaoe disease, ae disease = CC #1
1 high pac healer = CC #2
1 mend healer = CC #3

megvan a 3cc szvsz 😊

zzz

Hangianix
Mas az ok. Hogy mondod meg a maradek 20 embernek, okes, ti nem johettek, ez az uber grp, ti azt csinaltok amit akartok.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Amnesia, AE Amnesia, Single target mezz, 11 sec-es 1500-s range-u stun (nekem 9 sec-es q350-es range-u van, nemreg meg 1000-s volt), cure mezz. Ezek csak a base pac dolgok, akkor is megvan ha nem vagy pac speccelt. Ezenkivul 3 spreadheal, 6 insta heal. Tudod, csak a pac base vonalaert odaadnam a smite vonalam...

Mint írtam nincs 3 healernek 3 cc-je mivel nem mind pac specced. Van 1 44pac/30mend és 1 40mend/36pac aki tud CC-zni. Nézd meg ezek mit tudnak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Miért nem húzól fel 1 clericek akkor és AoDnak lenne 1 jó rvr csapata ami nem csak a szópásról szól. Látom könnyebb az infizergel közlekedni és közben a forumon sírni. Mai napig nem értem, hogy 40-50 emberbõl nem tudtok legalább 1 rvr csapatot kihozni.

Soha nem értettem, miért másoljátok be ide az elsõ 20at. Szerinted csak 20 játékos rvrezik? Ha az elsõ 20ban csak épített rvr csapatok vannak az nem azt jelenti, hogy az elsõ 100ban is csak midikés hibik vannak. Nézd meg a heti összes rp-t és az mond valamit talán. Exc/midiben én benne se vagyok pedig én sokat játszom. Viszont az állandóan zergelõ albok ott vannak.

Én nem vagyok elfogult csak én azt látom a napi 8-10 óra rvr után amit leírok. Neked meg fogalmad sincs mi van itt midiben csak fantáziálsz róla. Soha nem álítottam, hogy midgardban gyenge karik vannak, ezt nem tudom honnan vetted. Azt viszont mondtam, hogy az épített albi tank group azonos RR-k szinten jobb.

Hangianix
ps.: mar igy is osszetetteb vagyok a dogunalom pure rejunal.

Hangianix
Drilla, hidd el, nem albioni bizonygatta azt. Ha nem nezzuk az RAkat, akkor a cleric a leggyengebb a 3 class kozul. Ha nezzuk, akkor is. 😊 (GP=BoF nalam).

Mint mar mondtam, a Mythic legnagyobb hibaja az volt, hogy egy class megkapta az osszes cc format (ae root nincs egyedul, ha jol emlekszem) ill. a healt. Druid es cleric 3. vonala egyreszt alig tartalmaz spellt, druidnal 2+6, clericnel 2+5 szemben a healerevel (4+8, vagy 5+9 nem emlekszem). Erre az szokott lenni a valasz, hogy aug vonal az rossz a healernel. Lehet, hogy rossz, de meg mindig jobb, mint a druid vagy a cleric harci vonala. Pillanatnyilag az aug healer > nature druid > smite cleric.

A hatsomat vernem a foldhoz, ha kapnek meg spelleket a smite vonalra es osszetettebb lehetnek es hasznalhatobb.

Uberlama
ops a SOKKAL után kimaradt hogy kevesebb

Uberlama
én se akartam beleszolni már de még 1 apróság:

amit irsz arra ugya nem emléxem de azért van oka. mégpedig az hogy egy évvel ezelõtt SOKKAL (értsd: összesen 2-3) épitett állando jellegõ "fotm" grp volt (legalábbis nem volt az ami manapság, hogy fotm grp nélkül jobb ha el se indulsz (midik/hibik kedvéért: vagy zerg nélkül)). egy healerrel. és pont azért mert 3 fele kell speccelni mondjuk 1 healer a RANDOM midi grpba kevesebbet ér mint ha albi grpot veszel még ha random is melyikbe 1 cleric van. persze szvsz , de valszeg ez volt az ok 😄

Megfogadtam, hogy nem szólok bele de nem bírom ki
Egyet nem értek, a healer már kezdettõl fogva cc kari volt, az instákat se most kapta, hanem legalább másfél éve, miért éppen most van bajotok vele? Még emlékszem egy vitára kb. egy évvel ezelõtt, amikor valaki itt bizonygatta, hogy a cleric mennyivel jobb, mint a healer. Én akkor is mondtam hogy ez nem igaz, a healer sokkal összetettebb és több mindenre használható, de érdekes módon akkor nem adott nekem igazat senki... Most mitõl változott meg a vélemény?

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Hangianix
3 healerrel szepen lehet supportot cc-zni. Es igen, ez akkor is igaz, ha csak az egyik pure pac healer.

Tafaya
Ja es ha persze Excaliburon detto ilyen a helyzet. Nerf albs

Tafaya
Ja nem szuletik mindenki magas RR-rel, kell az RP hozza. Ja es ugye albik a legtaposabbak, csak jol alcazzak: LWRP top 20 Prydwen:

1 Boooomer Kamikaze Midgard 407,737 333,166 50 Bad Omen Healer Norseman
2 Grizlas Midgard 3,467,846 330,580 50 Bad Omen Healer Dwarf
3 Vanaya Everlast Midgard 5,338,468 328,762 50 Everlast Warrior Kobold
4 Zapsi Tweaker Midgard 4,666,007 311,916 50 Everlast Healer Dwarf
5 Bibi Midgard 4,122,454 300,953 50 Everlast Skald Norseman
6 Viorell Hibernia 724,056 273,178 50 Celtic Fury Druid Celt
7 Skren Midgard 2,982,258 265,679 50 Everlast Savage Norseman
8 Chronicle SilverBlade Midgard 3,472,130 250,816 50 Bad Omen Shaman Kobold
9 Anieliah Midgard 1,578,093 244,752 50 Bulle af Fetstryk Healer Norseman
10 Joor HeaLuR Midgard 1,346,174 243,093 50 Maelstrom Healer Dwarf
11 Snozski Snellington Midgard 1,326,481 239,272 50 Maelstrom Healer Dwarf
12 Arlongh Hibernia 635,639 228,802 50 Celtic Fury Druid Celt
13 Arauddry Albion 2,065,515 219,490 50 Public Enemies Infiltrator Briton
14 Annex Hibernia 610,897 215,013 50 Celtic Fury Hero Celt
15 Baduska PillowFighter Midgard 935,015 210,169 50 Bad Omen Savage Troll
16 Kryin Midgard 2,711,401 207,838 50 Everlast Healer Dwarf
17 Minn ForTehWin Midgard 1,615,584 204,723 50 Maelstrom Shaman Kobold
18 Pakran Patron Hibernia 463,417 200,423 50 Celtic Fury Enchanter Lurikeen
19 Krafish IsKraben Midgard 909,982 198,600 50 Bad Omen Savage Norseman
20 Prudilicious Midgard 2,750,467 189,186 50 Everlast Healer Dwarf

Tafaya
muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Tafaya
"nekem eleg annyi hogy az egesz daoc community beleertve 1-2 ertelmes savage/shamant/healert is ALLITJA hogy joval erosebb jelenleg midgard mint a masik ket realm "

kiveve a midik 99,9 %-at

Mit vitatkoztok Fidellel, nem latjatok hogy elfogult midgardal kapcsolatban, nekem eleg annyi hogy az egesz daoc community beleertve 1-2 ertelmes savage/shamant/healert is ALLITJA hogy joval erosebb jelenleg midgard mint a masik ket realm az instak+ a karakterek kiosztasa miatt (3 cc kari csapatban, 1 secondary cc, es mind CHAINBEN de meg sorolhatnam). Kicsit unalmas mar errol megy a tema mittudomen mar hany oldalon keresztul 😊
Az volt a rossz, hogy senki nem volt rr4 felett és itt az albi zergben is vannak rr5+ albik bõven. Ugye ra-k nélkül nem sokat tud mutatni 1 ilyen csapat a zergelõ albik ellen vagy a mags RR szintû hibi csapatok ellen. Meg sorolhatnám milyen hibák voltak, de én inkább elfelejteném. Persze a legtöbb hiba játékosokban volt. Vagy ilyen csapatokkal mész vagy vársz MTK-nál vagy nem játszol.
Nem tudom mikor ébredtek már fel, hogy nem mindenki mags RR-kal születik. Az alacsony RR szintû csapatok meg szívnak egyfolytában a többi mags RR szintû rvr csapatok miat, mert a magas RR rvr csapatok símán bedarálnak 2fg-ot is. Csakhogy nem 2fg fog visszajönni hanem min 3fg stealther addokkal amin 1 alacsony RR szintû random Fotm group 3 sec alatt elcsúszik.
Voltam már 1x NP csapatban is amiben 3 healer 1 shamy 1 warrior 1 RM 1 Savage volt. Ez nem is savage group, de ebben a groupban egyszerûen nem tudtam meghalni se 2fg albi ellen. Erre az 1 esetre nem lehet rvr alapozni.

Amikor en hibin jatszok (szokoevente 1*) akkor max azert mert szolnak exc/albon hogy ha' jojjek mar tankal mer emberhiany van. Aztan megyunk 1fgvel. Sajnos ha nem utlek akkor bo"szen healelgetsz Tiffa, bocsika ;P
8an mentunk 8atok ellen.A sok millio hibi meg nem tudom honnan johetett mert en inkabb Ghost Town-hoz hasonlitanam pryd/hibit ;p
mi is találkoztunk már hibi tank groupal és olyan fele másak az észrevételeim.
volt egy idõ amikor malevolencia sokat tolta tank groupal.
volt olyan ,hogy küzdöttünk velük ( RANDOM GROUPAL) és 50 50% ban nyertünk ill vesztetünk.Viszont amikor sikerült kimenni az aktuális alb épített groupal vagy közel azzal akkor RA használat nélkül lemenetek.tudom malevolencia egy champion de a 2 druidnak még mindig ott van a group purgéje.
viszont kiváncsi lennék nagyon egy ilyen épített hibi tank groupal mire képesek a hibik.érdekes módon annyival nem találkoztunk még.

ja jelentem Steveh jó uton halad a hibrid specelés felé szóval most már nem fogok egy kezesel 350eket csapkodni belétek max a dupláját.hehe

Fidel ott valaki valamit nagyon rosszul cisnált.Nem érzem magam lámának de amikor közel 3 fg alb 10-15 percig üt egy nyavajás fotm midi groupot akkor kicsit elgondolkozik azon mi a van.
Szintén ezzel a csapattal találkoztunk HWben és öröm volt nézni ahogy szerencsétlen sorcinkat egy shotolja egy troll savage és persze nem two hand.én meg a 2000 feletti weaponskillemel nem tudom hátulról sem megütni mert evadeli.ezek a dolgok fogják tönkre baszni a játékot mert elmegy mindenkinek a kedve ezektõl.
Botond
engem az aggaszt atm,hogy akármikor lépek be nincs egy normális xpgroup lvl49 alatt,mert mindenki chanterrel PLi magát,vagy akkora láma group healer nélkül,hogy csak szívunk...
2:1 even, egyiknél csak 6an voltunk ^^

zzz

de megnem mondom hogy mennyire verhetõek RAkal vagy nélkülök amig a gimp tankjaiknak nincs meg pf + determ4 + mop4 (az összesnek 😊 mert elég sokat számít. Van egy ilyen hib rvsr grp excalon, rr6-7sek. Eddig 3:1 nekik 😊

zzz

yep, már futottunk bele ilyen 2 bard 3 bm 1 warden 2 druid grpba, elég frankó imo.

zzz

Botond
scout épp most lõtt belém 629et bg3ban...nerf...
Botond
figyeld meg mekkora sírás lesz itt,ha egy ilyen group a fixelt endusonggal kimegy írtani,és megjátsza a 4puretank üti a clericet a capped hittimeú warden a sorcit interruptolja+bárd amneziázza,és albok rájönnek közben,hogy jó aza BOF,mert fogja a fele sebzést,de AM az ownage,mert az meg az egészet visszaheali :-)nem is értem miért nem futtatják bárdok jobban AMet,vmi raiden volt a gyereknek,hát megahaxor :-) 30sec alatt 3000hp-t tickel,azé elég gyenge :-) BoF?haggyámán :-)
nem zergelésel, zergel 5k / óra a legjobb teljesítmény (igaz nem nagyon csípem de 4fõs grpnál meglepõen jó rp-t lehet farmolni ha stick da zerg)

zzz

az nem elég fotm
2bard,2druid,3bm warden/hybrid hero

zzz

3 óra alatt 20k-t csináltunk, valami gázos volt ott vagy badluck (volt már 1k 1óra amikor várni kellett + pala ld lett 5percentként etc)

zzz

Botond
mid suxx,2druid+bárd+warden+shieldhero+3bm 4 tehwin :-)
Botond
ja,elég spéci a melóm,ennek vannak elõnyei hátrányai :-) most pl jön a legfõbb elõny,az 5 hónapos szabadság márc közepéig :-) már csak egy adsl kell,és mehet a nonstop daocozás :-) ma este meg eljött az ehavi éjsakai doacozás ideje :-) szal mindenki vigyázzon,mert ölök :-)
9 óra rvr alatt 8 k rp-t gyüjtöttem az általatok oly nagyra tartott savages groupokkal. Méghozzá ugy, hogy van 1 Buffbotom+1 BD absorbbotom+AF chargeom. A lehetõ legjobban buffoltam fel a csapatot mindig és csodák csodájára mindig elbuktunk, pedig voltam rvr csapatban is.(mondjuk ebbõl kb 3 óra volt az rvr a többi várakozás)

Botond
én meg vagy 6tól 7ig ownolok(ma kivételesen korábban ébredtünk),vagy megyek melózni(4kor 5kor 6kor,ahogy a nap kel),de hétfõn végeztünk a melóval,szal idénre már csak az ownolás marad :-) esténként meg valóban nem járok rvrni,mert addigra hazajön az asszony,és elsõ a család :-)
ffs you became a fotm n00b instamezzing,stuning,healing healer? NERF

grats btw 😊

zzz

Tiffa
Megnéztem neked: 28%
Tiffa
Mellesleg szégyelje össze magát bárkinek is a karija 😊 Gyenge nõt bántalmazni 😊
Tiffa
Jaaaa tehát Lothandar ütögetett? Nem szoktam figyelni éppen pofozgat az ellenkezõ realmbõl csak az irtó gyanúsakat.
Pl. Lourkyt mindig észreveszem és figyelem, mert olyan szép zöld hajú dalia, a midik közül meg Bauert mert olyan édes (ez utóbbi nem igaz persze). Nagyon ritkán nézem vissza a csatát, csak akkor ha valamit furcsának találok, két millió hibis csatába hirtelen halni (bár utoljára asszem) meg nem fura 😊
A crush resistemet megnézem neked, fejbõl nem tom, mert az igazat megvalva az életbe nem foglalkoztam vele.
Hmm erdekes, akkor gondolom te nem olyan regen nyomod mint tobbi aodos.

Lothandar, crush bm, kek ruha, fekete cloak, szakall :p.

Azt meg csak tudod hogy mennyi crush resisted van 😊
zippofcy
Animisteknek kotelezo:
http://www.badgerbadgerbadger.com
Megmutatja milyen uber is a class PvEben RvRben, stb stb.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Tiffa
Pusszika sárkányt ölök, de jöhetnél addig tápolgatni.
Tiffa
1. Az ki?
2. nem tom
Eh,nem is az anytime volt most nezem screeniet hanem az 50es supernova. Amit felevente 1x sikerul megcsinalni 😊
Bezzeg a mercek es a dual shadows... 😊
Tiffa mennyi crush resisted van? Solar flare anytime chain 310(-167)et utott beled 😊 offhand dmgt nem figyeltem
Jockey
persze hogy nem, legalábis reggel 6kor én nem own-k, csak simán megyek fürdeni, uyganis én dolgozom😊
másik ok amiatt nem láthatsz ilyeneket: hogy nem jársz rvr-ni
ennyi😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)