Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ezek lennének rajtam, ha albiban játszanék ugyanígy gyógyító classal:
+75 AF charge az AP1nek felel meg kb a spec AF buff a chain-en +14.xx% absorbot ad + BoF + Necro 9% absorb

Fidelke. Nem akarlak elkeseriteni, vitatkozni se fogok veled mert felesleges, csak elmondok 1-2 dolgot amit te nagyon rosszul tudsz.

50es r4l1 cleric tulajdonosa vagyok, es megsugom neked hogy ha te nekem jossz a necro absorb+boffal , platinumbol keszitett szobrot allitok neked, mert az a 2 buff NEM stackelodik.

Tovabba az af charge SEM stackelodik a specline af buffal szal azt is feldughatod oda ahol a nap sose virit.

Sot! Az af chantal se stackelodik(se a specline af buffal, sem a chargeal, talan a chargeot meg le is torli!)! Te mindennek tudoja 😊

Albionban af chargeot hasznalni, butasag ^^
Fidel-kém: mercek mióta ártanak 1.5sec alatt 600 dmgket cough lol (400kat chainbe, CAP SPEEDEL). Paladint megölte 3 savage pontosan 5 sec alatt (hát igen tök jó a plate és az af buff^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 😄
Healer asdzik 1500es rangebõl, instastunol, prel ^^ (ja nagyon gáz rA: D) ichorozik a shaman (ez se instant és 15min timer, de ezzel te nem találkozol? 😊). folyamatos disease albi grpon (ilyen is van albionba ^^ kár hogy tank grpba nem fér be egy cabalist ami semmi másra nem jó ^^, hibibe is egy igen komoly 1200hps clothos ürgén vn 😄))))

Szal imo játszál albionba (ha akarod belemegyek egy acc cserébe egy napra, sorc for healer... kivi lennék az arcodra 😊

Else hinnéd milyen keveset tudsz albionról 😊

bb 😄

zzz

excalon is fotm mid grpok a nyerõk hiába beszél faszságot fidel, lwrpje önmagát hazutolja meg. nuff said kk bb

zzz

Hangianix
Igazad van, insta as foleg, de volt mar olyan, hogy amnesiazot messzirol a healer. (Az en 1350-es rangemhez kepest messzirol 😊 ) es az efect ami jott uziben az amnesia volt.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Nem, Prywdenen 3 healer van minden grp-ban. 😄

Hangianix
Miben? Szerintem a warrior a jobb. 😊 Es abbol nincs 3 egy csapatban. Es mielott Fidel is jon, most csak PRYWDENrol beszelek.

Hangianix
Ezzel egyutt a healer sokkal inkabb utility char mint a cleric (vagy druid).

Hangianix
Ha a healer grp adja a mezz-t, akkor tudnak ae amnesiazni gond nelkul a kijovo castolo emberekre, ha cleric grp adja a mezz-t ok nem.

Hangianix
Ketlem. 😊

Hangianix
A masik gond az endurance biztositasa.

Bard: Roflol - fix it asap
Shaman: Lol, legyen chantjuk nekik is es range-t szedjek le 1000-re asap.
Pally: ilyennek kellene lenni mindenhol.

Hangianix
Itt nem a clericrol van szo, hanem arrol, hogy van 1 75%sorc/25%cleric combo chainben, egy 50% sorc/50%cleric combo chainben es egy 25%sorc/75%cleric combo chainben. Piszok gyorsan kidolgoznek egy uj class-t midiknek, kulonvalasztva a ket dolgot (mindketto maradhat chainben) es az osszes healer megkapna a valasztast full respeccel, hogy marad healer, vagy valasszaza uj class-t.

Hangianix
de honnan lenne csataban necro absorb buffod? 15 percenkent nem megyunk apk-hoz. Meg nevetsegesnek is tartanam, hogy necro bb-t is hasznaljak.

Hangianix
Egyiknel 3 kari, masiknal 5. Mindegy? 😊 3 healerbol barmelyik kivonul a csatabol es 2300-s rangebol nyomja az ae amnesiat. Multkor csakis emiatt haltunk meg.

Spec AF buff, csak akkor van, ha van buffbot. Es hidd el, hogy igen. 3 savage ellen akkor tartok ki BoF-fal 2 instaval 15 masodpercig (2000 HP), ha MoC healelem magam kozben (masik cleric kuzd az amnesiaval...)

Ezek lennének rajtam, ha albiban játszanék ugyanígy gyógyító classal:
+75 AF charge az AP1nek felel meg kb a spec AF buff a chain-en +14.xx% absorbot ad + BoF + Necro 9% absorb

Midiben van +75 af charge és Absorb és PR

szerinted melyik kari él tovább rvrben?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
De te ott midi vagy. 😄

Az a gond nalunk Prywdenen, hogy midgard reszrol mar nincs olyan, hogy random grp. Amiatt sirnak most a midik, hogy alig van kint alb, kiveve keep take vagy RR.

Miert is? Azert, mert egy skilltelen savage assist grp (igen, az is savage grp, ha csak 2 savage van, de a 3 healer es shaman ott van), gond nelkul megol egy skilltelen albi/hibi grp-ot. Albiknal/hibiknel van meg random grp, midiknel nincs. Es BO mar HW/Odinban is kommandozik az RR6+ savage grp-javal, tippelj mennyi eselye van ellenuk, akar 2 fg hibi/albi atlagos grp-nak. Ha veletlenul lenne is, akkor jon a 4-5 sb/hunter add.

Egyszer Everlast grp-jat mar majdnem megoltuk (meg egy se halt meg, de lehetett latni, hogy nekik sanyi kb. 20 masodpercen belul), na akkor megjott a BAF fg-je is, hasonlo setuppal. 1 killel haltunk meg. Kozben meg sirnak a midi elite grp-ok, hogy az albik es a hibik is 2fg-vel jonnek ki ellenuk. Vajon miert.

Épp ezt magyaráztam multkor, hogy teljesen mind1, hogy 3 savage van rajtad vagy 3 merc+pala+minstrel. A végeredmény ugyanaz. 2 sec alatt kifekszik a karid. Nekem nehéz elhinni, hogy 3 savage ha bof és az armsman RA fenn van akkor 2 sec alatt kiütik a clericket akin spec AF buff van+AF charge+BoF és 2000 hp.

4 tank+minstrel

Max a sorci hal meg, de ha sos+bof-ot elnyomják akkor az se. Fogalmam sincs nálatok milyn Albi rvr csapatok vannak, de itt exc szerveren 1-2 igen jól játszik. Arra nincs idõm, hogy 1 healer kiszedjek a sorci mezztõl számított 2 sec alatt, mert addigra rajtam a 4+minstrel és arra nincs idõm, hogy magamat kijelõljem a purge után olyan gyorsan meghalok. Rajtam mindig van absorb buff és ablative charge+ a BB buffjai(AF charge is lenne csak senki nem akarja ujratõlteni😊)

Hangianix
Azert GP nem rossz, hiaba bugos, 1 cc sorcival es meghaltal.😄

Elötte jól nézz utána a neten, hogy mi a win RA az albi tankgroup ellen. Utána meg sorolhatod a midi i win RAkat is.

Kezdheted sorolni, mert ilyen nincs.

Tafaya
Lol most kezdjuk el sorolni a hibi I win RA-kat?

AngeLujo
Folyamatos cap xp jön minden mobból mivel nari-piri-lila az összes. Caldey meg nagy hely, lehet zergelni 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tiffa
Steveh pull speedjénél? Nem is volt aktív a stun csak szinte minden harmadiknál 😊
Hangianix
De az bb-vel volt es te is jatszottal a minivel nem?

Tiffa
Pedig igaz ott voltam, sõt én néztem az xp csíkot 😊 pontyosan 28 perc volt egy bubi 49-en.
Necroval hogy lenne gyorsabb? Necroval csak 1et tudsz húzni egyszerre így group bonusz sincs a sima bonusz meg 1 óra alatt eltûnik. Ezt a fél óra bubit meg ha 1esével húzól igencsak kétlem.

Hangianix
Nem akar akkor valaki felhuzni 41.5-rol 44-re? 😊 Addig tart az autotrainem :/

AngeLujo
Rájött arra már nagyon sok ember, csak míg hibibe tudod használni ezeket a karikat rvr-en is, addig albiba tök felesleges egy cabalist.
A másik meg hogy necro sokkal gyorsabb, Caldeybe 1 bub/fél óra körül lehet pl-ezni (49-en, alatta gyorsabb természetesen), szal elég jó 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ezt eleg sokan tudjak de minek szarozzak vele ha batyam necrojaval barmi karit feltudok huzni magamnak 50re hip-hop.

Vagy o az enyemmel.

Hmmm? 😊

-Bad

zzz

Hangianix
Egy rendes grp-ot szeretnek a 41.5-os karimnak (vagy a 38.5-osnek), ahol jon az xp, ha grpolok es nem megy...

Hangianix
Csinaltam reju friart, gondoltam majd atpseccelm 50-en, de battle friarkent se erdekelne. Azt meg nem varom el senkitol (3 embertol), hogy jojjon es powoljon engem.

Hangianix
Probaltuk, egy gond van, nekem nem Caba es nem Ice wizzi kell. 😄 Clericem meg van mar.

Legalább 1 valaki van aki már tudja ezt.😊

Pet FS-del simán behúzhatna 1 cabalista a buffolt petjével 5-8 lila,piri mobot. 1 cleric kellene heal/buff 1 minstrel speed és manasong 1 ice wizard és elég lenne piros mobokat írtan akkor is nagyon gyorsan haladna a csapat. Arról nem is beszélve, hogy ez a 4 ember ha 50es símán tudna húzni másik 4 embert.

zippofcy
Na ja, a a caba melle kell egy ice wizzi, aki kivegzi a caba altal huzott mobokat. Szoval 1 caba + 1 ice wizzi + 1 cleric albionban is uber xpzo grp ... de a caba a chanterrel ellentetben olyan ritka mint a feher hollo.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ma napig nem értem, hogy a FS xp a leggyrosabb xp hibiben és midiben is de, az albok még nem jöttek rá, hogy nekik is van FS classuk(cabalista) ami a legjobb FS pullos kari a cleric vagy pala AF buffal vagy chant-tal az egész játékban.

1. LoL ez tetszik.😊)

Hangianix
1. mert nem letezik 😛
2. 44 smite/31 reju, azaz a legesszerubb 2ndary cleric spec 😊

XP-zeshez meg nincs koze. Albi grp-ok mind szarok akik xp-zesre adjak a fejuket, nem tanulnak, 1-2-3-sok hibabol se. Ugyanazt elkovetik 2 ora mulva is. Persze van uber napi 8 oras pbaoe grp is, de az meg nem fer be az eletembe.

Miért nem állsz be akkor AoD rvr groupba?😊)
Ja meg akinek smithe clerikje volt az menjen szólózni😊)

Hangianix
2 honapja szopok az Xp-zessel, az RvR-rel korulbelul majus ota, azota nem volt valtozas. Nalunk ez sajnos nem ido kerdese.

Mind2 csak idõ kérdése.😊Pl a NP fele annyi idõt se tölt el rvrben mint én és mégis jóval több RPjük van😊

Azok az albik akik kb ugyanannyit játszanak elöttem vannak a listán.

Hétvégeken nem is lehet játszani az albi zerg miatt.

Hangianix
Ha nekem ennyi lenne, vagy az xp-zes is ilyen sebeseggel menne, nem hagynam abba. 😄

Hangianix
Duelben azt hiszem ment a dolog. Ki kell megint probalni. A pedig biztos, hogy a smiter mezz is uti az egyik sorci mezz-t, csak nem tudom melyiket.

Azért persze mindenképp jár a grats!
Nah ugyanez random albi grouppal kb 30k LWRP. És itt nem csak a lámsaág az ok...
random grpal 165k lwrp? hova sírtál te pár sorral lejebb ? 😊)

zzz

Random group-pal.