243
3D modellezés, rajzolás
-
#43 Ezek vannak még, kicsi, de annál hasznosabb tutorialok, texturázás, mapolás, stb. Ha találok még, felrakom! De aztán jöjjenek a képek, hogy leessen az állam!!! :)
Vegyes tutorialok -
#42 Köszi! -
#41 ZBrush Academy
Zbrush Modeling
Sok sikert! -
#40 OK -
#39 Este tudom csak, most dolgozom. -
#38 Részemről van rá igény :)))
Előre is köszi!
----------
D21 meg jól indult, én ott voltam az elején :DD De aztán jött pár emberke aki vitte a kötözködős vonalat... Aztán annyira eldurvult hogy mindennapossá vált a moderálás. :/ Most meg csak úgy csordogál a fórum... de a híreket mindennap megnézem... -
#37 Van 2 pdf tutorialom Zbrush academy neven, ha van ra igeny, felrakom, linkelem. Korrekt, van benne minden, kb 13mega/pdf -
nenad #36 nahat szerintem eppen ez a poen benne, amigy csinalhatsz sima mesht is de az tul snassz, azt minden programmal konnyu... viszont "osszetapizott gyurma" feeling az mar igen! :) -
#35 Huh, most nézegettem csak végig a ZBrush 2 nyálcsorgatóit. Hááát, újfent lenyűgözött. Nem tudom, de eddig nemigen láttam olyan ZBrush-al készült modellt, ami nem egy nagy adag öszetapizott gyúrmára emlékeztetett volna, de most ilyeneket is megcsodálhattam. Cool.
Télleg, a progi, mint textúrázó progi sem utolsó. Erről még nem is szóltatok. :)) -
#34 "sok okostojas." Hihi.... :o) -
nenad #33 amugy a design21 nekem is ez a velemenyem, sok okostojas. -
#32 Köszi! -
nenad #31 de alltalabaz az aktiv tool az amarad amit utoljara csinaltal, ugyhogy ha el is rontottad, csak clear layer, es tedd ra ujbol a shift nyomva tartasaval (ezzel lehet alignolni valamely tengely menten) es utan nyomd meg megint az edit gombot. -
nenad #30 edit.. ha kikapcsolod az edit modot akkor az a layerre automaikusan rakerul 2.5d-s lesz, tehat ne kapcsold ki.. :)
a dolgodat pedig a save tool-al mentheted el, nem a save document-el, (ha fenn akaros tartani 3ds editalas lehtoseget tovabbra is) -
#29 Hogy lehet újra kijelölni egy testet? mert elkalandozok és arra ébredek hogy nem tudom tovább toszogatni a testet... :)))
Előre is köszi -
#28 Még én se csináltam vele semmi "mutatnivalót" :), nincs időm most a zh-k miatt. -
#27 Nem csak ZBrush érdekelne. Minden. -
nenad #26 sehol,nem rakom ki oket, zbrushos munkaim nemigen vannak, vagyis szerintem mar letoroltem oket. Teganp letoroltem a multkori fejet is. Amivel nem vagyok megelegedve annak elobb utobb ez a sorsa :) -
#25 Nenad! Hol lehet megnézni miket csináltál eddig? Én már annyira kíváncsi vagyok! :-) De komolyan. -
nenad #24 nem csinaltam most semmit, de szeretnek valami iszonyat ronda szornyet csinalni,... hehe emlekszem egyszer annyira beleltem magam, hogy mar szabalyosan rosszul erzetem magam. :))
mondjuk most valami olyasmit szertnek csinalni ami elszakad a kez lab arc, fogalmaktol, de valamilyen igazan undoritot :))
tudom fura, De mindig arra torekedtem hogy szepet csinaljak es most szeretnem majd megmutatni, vagyis tulszarnyalni azt amit eddig ugy altalaban elkepzeltek az emberek.
De nem ember vagy eloleny torzitasaval (azt nem komalom)
hanem vmi ujjal
:D -
Nagyon leült a fórum...
Nincs kedvetek mefmutatni ki mire jutott az új ZBrush-sal? -
#22 :) -
#21 Magyarosítottam a ZBrush szót... ...Zecset -
nenad #20 en igazabol csak modellezesre hasznalom, de abban is joval jobb lett... Tokre olyan mintha az ember szobraszkodna es ez nekem nagyon bejon. -
#19 A cavity material baromi jó. :)))
Ez az egész nagyon tetszik, csak még nagyon nem értek hozzá, de hamar bele lehet tanulni ugy erzem. -
#18 Ha lesz időm, kipróbálom, nekem van tablet, még photoshophoz vettem, de általában satírozáskor, retuskor jön jobban, amúgy bőven elég az egér. -
nenad #17 nem vilagos, de szerintem probalkozz a projection masternel.onnantol kezdve az osszes brush mukodik 3dben is.. -
#16 Lenne egy kérdésem, ha egy 3d object-nél edit módban gyurmázok :), akkor hogyan lehet a brush-ra alphát tenni ? Remélem érthető a kérdésem... 2D-ben sima rajzolásnál mukodik, de modelezésnél nem akar menni. -
#15 Ja igen, közben én is rájöttem, és írtam egy e-mailt Strike -nak (biztosan láttátok a munkáit , brutálisan jók http://www.designpicture.com), megkérdeztem, hogy ő hogyan dolgozik, és mondta, hogy neki se telik tabletre, csak egy kétgombos egeret használ... -
nenad #14 nemhinnem, egerrel is fasza, legalabbis en is azzal nyomulok. Persze nem mondom hogy nem lenne egyszerubb tablettel.. :) -
#13 Én is próbáltam, nekem is tetszik, de nekem nagyon hiányzik egy tablet hozzá. Gondolom azokat a baromi jó képeket, amiket néha látni lehet itt-ott, azokat mind tablet-el csinálták... Vagy nem ? -
#12 Igen, Nenad. Ha jó lesz, berakja ide is a képet a fejről, amit csinált. -
nenad #11 ya, szuper jo. -
#10 Felhozom a témát a süllyedésből...
Valaki már próbálgatta a 2.0-t ? -
#9 Eléggé komolyak a képecskék a zbrush.com-on.
full 3d-sek
3D-s programmal sem lehet szebbeket rednelni.
Bár nem tudom hogy melyiket lehet gyorsabban kitanulni? -
#8 Ezt mire mondod? Mert attól, hogy 30 mega az egész, nem szar dolgokat tud. Nézted már a Sculpting Zscripteket? -
#7 Eleg lite-os a prg... -
#3 Na mi van, az egész országban ketten használjuk? -
#2 Én ismerem! Állatul működik, csak nem tudom, hogyan folytathatom a 3d szerkesztést mentés után! És azt sem tudom, hogy lehet szőr-objektet benyomni egy 3d objektre! Nem tudsz segíteni?? -
#1 Hi!
Ismeri valaki ezt az állat kis progit? Nekem nagyon bejön, csak jó lenne tudni, hogy is működik.