243
3D modellezés, rajzolás
-
#203 Hello!
Még kezdő vagyok és lenne 2 kérdésem:
-Hogyan lehet úgy használni az egeret mint a demo fejnél, amikor tükörben
mozog a két egér?
-Hogyan lehet a fájt JPG típusban menteni?
Köszi -
#202 jóó, köszönöm szépen, utánanézek mindkettőnek! :) -
M0rph3u5 #201 -
M0rph3u5 #200 a world3D.hu-n vannak tutorialok
vagy ha megy az angol, akkor torrentről is lehet leszedni pl. GNOMON féle zbrush tutorialokat -
M0rph3u5 #199
-
humanticnc #198 Sziasztok
Ketdö felhasználó vagyok a Zbrush proginak . Jelenleg van egy digitalizálo gépem amivel bármit be tudok vinni a progiba , de én fölleg mintakészitésel foglalkozom , és keresem azokat akiknek szükségük lenne figurák vagy szobrok digitális álományára .
http://www.david-laserscanner.com/forum/viewtopic.php?t=238
Itt láthatok a munkáim -
#197 jó lenne megtanulni a használatát...
most ismerkedem vele.
esteleg valaki nem tudna segíteni gyorsa(bba)n elsajátítani az alapokt? :| -
M0rph3u5 #196 azért remélem, nem baj, h így teletömtem a topicot:P -
M0rph3u5 #195
-
M0rph3u5 #194 -
M0rph3u5 #193 na utoljára megpróbálom:S
-
M0rph3u5 #192 -
M0rph3u5 #191 egy kis nfr:
-
#190 Elég durván sikerült a 3.1 update !
Pl. a snake hook is lazán működik 3D-ben ... Csak annyira átvariálta a kezelőszerveket, hogy én most nem találok semmit :))) -
#189 Köszi utána lessek.
-
Fisch #188 Introduction to ZBrush 3 -
#187 Hello mindenkinek.
Érdeklődnék nem tudtok olyan tutort ami a legalapabb dolgoktól mutatja be a progi kezelését pl:karakter mozgatás 3d-ben meg ilyenek mert kerestem a help-jében de feldobott a netre ahol igaz levoltak irva az egyes opciók értelmezése de a leg alapabbak nem.Olyasmire gondolok mint a Maya help video tutorai ami bele van integrálva a progiba, előre is köszi a választ Üdv. -
#186 Hi
Valaki nem tudja, hogy lehet beallitani, hogy tabletes rajzolasnas a nyomas erzekenyseg csak az intensityre hasson? -
4D #185
ZBrush3 Offline Reference -
#184 Újabb kétperces "karakter" :))).
-
#183 Pár szimpatikus basic tutor video.
link -
#182 Na végre rájöttem :))))))
Nem tom mi a logika ebben az ide-oda újramegnyitásban, de biztos csak így működhet . -
#181 Hát valami még mindig nem fér be a kis agyamba, mert nem sikerül, de próbálgatom :)))) -
#180 PolyMesheknél a transzformációkra (move, rotate, scale) a transpose jön be elméletileg. Transposeal pedig külön lehet transzformálni a subtoolokat, tehát a lényeg, hogy a subtooljaid polymeshek legyenek.
Arra figyelj, hogyha konvertálsz egy subtoolt polymesh3d-vé, akkor az külön készül csak el, az előző toolban a subtool ugyanaz marad, le kell törölni és Append az új polymesht. -
#179 Hello! Ha a halas videóra gondolsz, akkor itt a válasz ;) (angol) -
#178 Akkor ismét kérdezek egy nagyon láma dolgot, nem tehetek róla , nem jövök ré, ...
Ha a medellemhez szükségem volna egy plusz objekt-re ( pl.: egy gömb) , akkor hogyan tehetném azt pluszban hozzá ?
Illetve hozzá tudom tenni de nem tudom külön mozgatni ,mértezni, semmit... Berakja alapból az origóba, fix mérettel és kapásból össze van nőve az alap modellel ... Egy filmecskén láttam , hogy sorban kerültek a jelenetbe a plussz cuccok, utána abszolut külön is tudott dolgozni valük, de olyan gyorsak ezek a zb filmek, hogy semmit nem látni mit kapcsolt-nyomott meg az illető .
THX ... -
#177 Köszi , megpróbálom értelmezni :)))) -
#176 A ZBCentralon van egy topic, ahol a pipeline help van elméletileg...
Ez a max-es.
Tab itt is ugyanúgy leveszi a toolbarokat. Az oldalsó kihajthatóakat nem. -
#175 Na, úgylátszik csak írogatok :)))
Itt van valami expert mode, vagy hasonló ? -
#174 Még1.... -
#173 Valaki nem tud valami tutorialt, vagy nem tudná röviden leírni, hogy hogy a fenébe lehet behívni max-be a modellt ???
A másik topikba valaki írta hogy külön a modellt és a displace mapot importálva megeszi, de nem jövök rá hogy is megy ez :(((( -
#172 Gyakorlásból megint csak megdolgoztam a demohead-et :))).
-
hokika #171 OHHHHHH kösszönöm szépen!!!! sokat segítettetek... -
#170 pár tutor -
#169 http://www.webforditas.hu/ -
#168 Ne kezd, jó ez , csak valamire önnálóan kell rájönnöd, videokat nézegess meg pdf-eket azoknál rájössz angol nélkül is a dolgokra .... -
hokika #167 jóh igaz túlzás..vagy inkább kezdjem másik progival? mert most vmi ZBrush om van.. -
#166 "Csak " ? :)))))) -
hokika #165 köszike...és talán az alapokat h vaki elmondaná, mert nem naggyon vok otthon az angol nyelvben...mondjuk csak olyan hogy egy emberi arcot hogyan tudok megcsinálni olyanra amienre én szeretném.. -
#164 Nem tudnál direkt linket adni, nagyon nem találom :))))