MAFIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Minel jobban!

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

vazze szerintem ebbe a játékba nincs is kaszinó!

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

hen-tes
JUUJJJ!!! derossz!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zippofcy
De ki az a MA? Akinek a fia a MAFIA?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A masik topicban 😊

hen-tes
pont ott

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Két kulcs van! Az egyik ügyfélszolgálatosnál lóg a polcon, a másik meg fent van az igazgatónál!
Pattanj be a kocsidba, robogj utána ezerrel, de közben egyfolytában lõjed!!! Egyszer csak felrobban... 😊
FrezeR
lõdd ki elõre a kerekeket és kicsit lelassul 😉 aztán kapd el és nyird ki keményen. Amugy neki le "kell" lépnie mert igy van kitalálva a dolog

Nem tud nekem vki egy olyan savegamet küldeni ahol a prototípusok is megvannak? Letöltõ hely is jó!! THX!
Csá! Csináld úgy hogy akit csak tudsz baseball ütõvel üss le! gondolok itt a járkáló õrre, meg egy aki egy ilyen pavilon alól leselkedik! Ha a háta mögé mész csak egyet kell ütnöd rá és egybõl megdöglik! Úgy kell ütnöd, hogy nyomd az egér gonbját addig mig a csik fel nem kúszik teljesen. És utána engedd el. Ezután mindig a "crouch" gombot nyomva haladj elõre, így nem fognak kiszúrni. Az az õr aki a ház elõtt mászkál várd meg amíg lejön onnan, azt agyneki is hátulról, de várd meg AMÍG MEGÁLL! ez nagyon fontos!!! Aztán utánna a dadát intézd el a fürõszobában! Majd asszem a page up, vagy page down gombokkal tudod mondani a csákónak hogy maradjon! A "follow me" van kiirva aakor követ, ha "stop" Akkor ott ahol van megáll! Ennyi. Remélem segítettem!
hiba
Uj topic?
2001 decemberrel?
harharharharhar

nem igaz! a szájbabasztott kurva anyátoknak nyittok két topikot, buzisulinetesköcsög(ök),

Norby...A sinek mentén van két váltó, abból az egyiket kell csak átállitani, kiverni a vagonok alól az éket, és akkor az egyik vagon betöri a gyárkaput...a többi egyértelmû!
Dynamic
A tetõkön kell tovább menni, be a templomtoronyba.
mozesapo
Ha latod akkor igen eleg

Spenser
Ahogy kilépek az ajtón és nem is kell onnan odébb mennem hanem az ajtóból lõni ???

mozesapo
A szigeten beszedet tarto kormanyzot kell leloni. Bal fele ha kilepsz az ajton

Spenser
Halli mindenkinek

Valaki segítsen !!!

Elakadttam ott járok hogy fel kell mennem valamijjen ház tetejére és onnan lelõni valakit ... 17 valamejjik pálya.
Na már most fel is menttem a tetejére ott állok egy ajtóban de most hová probálok itt a leceken ugrálni DE mindig le esek 😞((
Valaki ki tudja hogy mit vagy hogy ugorjak segítsen
Köszike..........

Kis Szabó
Te vagy láma:😊)

Más is nyitott topicot MAFIA néven. Teendõ: bemegy a faszi a házba aztán odanyomod a bombát.

Kis Szabó
Te meg vagy huzatva. Mennyit játszottál vele? második küldetésig? Addig szar az egész. Utána jó. De végülis ha nem tetszik a te bajod. A GTA3 kicsit más mûfaj ott a megyekezerrel szétlövökmindenkit a stílus itt meg az életszerûség pl ha átmész piroson akkor kanyec stb. A GTA3 is jó, ez igaz de ez magasan veri

mindhárom telepít, aztán 2GB ott figyel a vinyón... 😞
? Norbyte:
Ugyebár ízlések és pofonok... Szerintem klasszisokkal fölülmúlja a GTA3-at. Van stílusa, a sztori iszonyat ki van diolgozva, sokkal kevesebb benne a logikátlan hülyeség (GTA3 pl: tökmindegy milyen kocsival vagy, egy kilométerrõl kiszúrnak és lõnek rád az ellenfelek, de a raktárukba be tudsz hajtani a kocsijukkal, a rendõrök szarnak rá, hogy ezren lõnek a kocsidra, de ha nekikoccansz a rendõrautónak, akor letartóztatnak stb...)
A grafikája sokkal szebb és kidolgozottabb. A gépigénye pedig jóval kisebb. (ezt sokan írták már, nálam is a GTA3 800x600-ban akadozik, a MAFIA 1024x768-ban teljesen OK.)
Sorolhatnám még, de mint írtam, ízlések és pofonok, szóval akár meg is cáfolhatsz...
Meg lett nekem is. Hááát, nagyot csalódtam benne.
Pedig sokan azt mondták. hogy lesöpri a GTA3-at, de maradt az a csúcs, nem is kevéssel.
Az azért pofátlanság, hogy 1400-es Tua Celeronnal és GF3Ti200-zal ne lehessen 1024-ben játszani.
Meg az is nagyon furcsa, hogy hiába max a látótávolság, az a kurva mipmap az utat olyanná teszi, hogy nem lehet látni a kocsi elött a sineket 5 méter után.
El lehet játszogatni vele ( a sikátoros balhénál vagyok), de nem az igazi.

Csak jönne már 😄
skorpio7
#63-as hozzászólást létszi olvasd el . 😊
Hát kb. a stílus rajongóinak , megszállottainak így néz ki az idei év .:
Május --> Szeptember : GTA3
Szeptember --> Október : MAFIA
Október --> 2003 ? : GTA3 : Vice City
2003 --> ???? : DRIVER 3

Szóval egy panasz nem lehet a fejlesztõkre a stílus szerelmeseinek .Jönnek szépen sorban ki a game-k . 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hie mindenkinek!Mai gamestar szerint a játék GONE GOLD fázisba került!!!A képek alapján simán überelni fogja a GTA 3-at,ha nem szúrják el az irányítást!Kedvencem a GTA 3,szerintem élbõl az az év játéka,de lassan a végére érek,örülök,hogy itt egy új hasonló stílusú gamma!
Sephi
Gabi mit keresel ember?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Különben a "család" tenni fog róla , hogy nemcsak ezt , de soha többé egyetlen intrót se nézhess meg .
Remélem szereted a kolumbiai nyakkendõt ?!?

Sephi
Mondjuk nem hiszem hogy gta3 verni fogja de barmi meg lehet. Eszt a jatekot is mindgyat 2 eve varjuk vazz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ron Ragm
különben?😊)))))

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

skorpio7
Ja igen ... és ajánlom mindenkinek , hogy azon frissiben töltse le az intrót az alábbi címrõl .

http://planet-mafia.krawall.de/downloads/index.php?load_id=28&filename=intro.mpg

skorpio7
A játék egy kicsit késni fog , de az elõzetes megjelenési idõponthoz képest alig 1 hetet .
Szóval Szept.6.-a környékén kiderül , hogy a képzeletbeli autós-maxp.-akciós játékok koronázatlan királyát , azaz a GTA3-at meg tudja-e egyáltalán szorítani egy másik game . 😊

hiba
naja de mikor olvastad?😊

A programot Európában két hónap múlva fogja piacra dobni a Take2 Interactive.

Ma HWSW...
Fasz vagyok, kevertem, nem szep 24 😄
Én azt olvastam, hogy szeptember 24...
Aborg
Europat augusztus 30.-an lepi el a bunozes. Ez hivatalos. Es a fejlesztes Cseszkoban folyik, BRNO varosaban.
Rozsomák
ja az lehet azt is hirdették azt még a fasorba sincs

Ron Ragm
Mint a DN:4evert? 😄

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rozsomák
megjelent már ???
mert láttam ma egy hirdetést hogy meg lehet rendelni

hiba
view😊

hiba
hiba
Meg amit meg furcsallok, hogy nehany online magazin mar lekozolot nehany infot (vegul is demo szeru verziorol) miert nem adtak eddig ki legalabb azt? vagy egy toredeket...

hiba
Az aggaszt csupan, hogy mig a GTA3-rol anno szinte semmi info nem szivargott ki szinte berobbant a koztudatba, addig errol pedig itt ott eleg sok informacio napvilagot lattott mar joideje keszulget, csiszolgatjak, kalapaljak, kovacsoljak - csak a vegen el ne koszoruljek...
A H&D2-is mar joideje uton van, de valahogy nem akar ideerni. Ez valahogy azt sejteti, hogy a keszitok sem elegedettek a muvukkel?

Hunnenkoenig
alle wollen sie einen Blick auf die spielbare Beta von Mafia werfen, dem neuen 3D-Actionspiel der ---> tschechischen <--- Entwickler von Illusion Softworks (Hidden and Dangerous).

Kivonat a gamestar nemet kiadasabol!
Szabad forditasban:

Mindenki szeretne egy pillantast vetni a Mafia jatszhato demojara. Az Illusion Software (Hidden & Dangereous) cseh fejlesztöcsapat legujabb 3d akcio jatekara.

http://www.gamestar.de/magazin/previews/action/202/

Ugyhogy Martin, mashova menj felvagni :-)))

Hunnenkoenig
A mafiat nem a csehek fejlesztik? en ugy tudtam...

Martin576
Azt nem tom' sajnos... Kb. 3 hete voltam kint és még nem volt kész...

Ne hangolj már, úgy örültem

magus
mikor jelenik meg?