215
Mafia: infok, kepek
  • Kristóf_
    Bocs, az előbb mellényomtam. Gondolom megtaláltad az autóját egy bazi nagy épület mellett. Az ajtajától vezet egy pár sín két tartályos vagonhoz. Álligasd át a váltókat és üsd ki az éket a vagon kereke alól!
  • Kristóf_
    Gondolom megtaláltad az autóját egy bazi nagy épület mellett. Az ajtajától vezet egy pár sín két tartályos vagonhoz. Álligasd át a váltókat és üsd ki az éket a vagon kereke alól!
  • Zollee.
    sziasztok!! kellenne 1 kis segitség nekem. A kikötőben vagyok morellót kell kinyirnom,már mindenkit elintéztem és nemtom merre tovább!!!?????
  • joebacsi
    jah igen a lényeget kifelejtettem: nemtudja valaki hogy hogyan kell a szörnyet megölni az egyik Extreme küldetésben? Már mindent kipróbáltam a Colt-tól kezdve az autó kamikázéig :), de ekkor elfogyott a tudományom
  • joebacsi
    Üdv mindenki! Először is had áradozzak egy kicsit a Mafiáról: ennél istencsászárabb gémet még nem láttam! Mikor kijött a Gta3 azt hittem, hogy az olyan magasra tette a mércét, hogy azt majd csak a Vice City lesz képes túlszárnyalni. Majd nemsokára rá kijött a Mafia. A Gta után először egy kicsit lassúnak tűnt, de nem hagytam abba az első pár küldedetés után. És milyen jól tettem! Először is a hangulata az nagyon ott van! A másik meg a grafika. A belső terek elképesztőek, a kocsik kidolgozása meg kenterbe veri a Gta3-ban látott járművekét. A rendőrök viselkedése is sokkal életszerűbb (pl: ha elbújsz akkor elfelejtenek), de ami igazán lenyűgözött az az autók irányítása. Force Feedback-es kormánnyal egyszerűen páratlan élményt produkál! Ebben a játékban egyszerűen élvezet vezetni a kocsikat. Érzed minden porcikáját, minden kis rázkódását, és ahogy a váltás van megvalósítva! Végre normálisan lehet (kell) kuplungolni (persze manuális váltónál). A Mafia nem olyan aljas módon kezeli a kormányt, mint a Gta3, és sokkal jobb ezzel irányítani. Másrész a karakterek kidolgozása, a fegyverek, és az egész grafika (talán az egyetlen negatívum a külső terek elmosódott textúrái) egyszerűen lenyűgöző. Meg ugye legalább nem hétköznapi a befejezés sem. Engem legalábbis nagyon megfogott. És utánna még kellő ráadás az Extrem mod, ami igencsak próbára teszi a kormány képességeit és megadja a kellő pluszt a játéknak. És ott a sima FreeRide mód is aminek ugyan végső soron nincs sok értelme (legalábbis nem vettem észre), de én például el tudok azzal ütni egy egész délutánt, hogy mondjuk egy Celeste-vel körbeautókázom a vidéket.
    Huh, kicsit hosszúra nyúlt ez a hozzászólás, de szerintem nagyon megéri egy ilyen nagyszerű gémért, mint amilyen a Mafia. Úgyhogy nagyon nagy gratula az Illusion Softworks-nak!
  • Joey
    innen tudod leszedni egy kép formátumban
  • Joey
    sehogy ! fenn van a neten a paranoia nevű térkép, az tartalmazza a dolgokat a freeride módhoz! a honlap pedig itt elérhető: http://mafia.psoftwares.hu/
  • bizkit
    Kérdezz, hogy mit nem tudsz azon végig vinni! 5 kör van ha jól emlékszem és az elsőként kell beérni!
  • Carlos
    Miért van az, hogy a gizda gépemen: 800Cerka Gf2Mx400 64, 128 SD 640 16bit akad mint barom, viszont ha nyomok a setupban egy AutoDetect-et, akkor 1024 32 bit meg majdnem tökéletesen megy???
    Érdekes...Miért is van ez???
  • Carlos
    Ehhh...
  • zippofcy
    Minel jobban!
  • Don Vito
    vazze szerintem ebbe a játékba nincs is kaszinó!
  • hen-tes
    JUUJJJ!!! derossz!!
  • zippofcy
    De ki az a MA? Akinek a fia a MAFIA?
  • zippofcy
    A masik topicban :)
  • hen-tes
    pont ott
  • Lantee
    Két kulcs van! Az egyik ügyfélszolgálatosnál lóg a polcon, a másik meg fent van az igazgatónál!
  • Lantee
    Pattanj be a kocsidba, robogj utána ezerrel, de közben egyfolytában lőjed!!! Egyszer csak felrobban... :)
  • FrezeR
    lődd ki előre a kerekeket és kicsit lelassul ;) aztán kapd el és nyird ki keményen. Amugy neki le "kell" lépnie mert igy van kitalálva a dolog
  • Joey
    Nem tud nekem vki egy olyan savegamet küldeni ahol a prototípusok is megvannak? Letöltő hely is jó!! THX!
  • Joey
    Csá! Csináld úgy hogy akit csak tudsz baseball ütővel üss le! gondolok itt a járkáló őrre, meg egy aki egy ilyen pavilon alól leselkedik! Ha a háta mögé mész csak egyet kell ütnöd rá és egyből megdöglik! Úgy kell ütnöd, hogy nyomd az egér gonbját addig mig a csik fel nem kúszik teljesen. És utána engedd el. Ezután mindig a "crouch" gombot nyomva haladj előre, így nem fognak kiszúrni. Az az őr aki a ház előtt mászkál várd meg amíg lejön onnan, azt agyneki is hátulról, de várd meg AMÍG MEGÁLL! ez nagyon fontos!!! Aztán utánna a dadát intézd el a fürőszobában! Majd asszem a page up, vagy page down gombokkal tudod mondani a csákónak hogy maradjon! A "follow me" van kiirva aakor követ, ha "stop" Akkor ott ahol van megáll! Ennyi. Remélem segítettem!
  • hiba
    Uj topic?
    2001 decemberrel?
    harharharharhar
  • M.A.D.
    nem igaz! a szájbabasztott kurva anyátoknak nyittok két topikot, buzisulinetesköcsög(ök),
  • Lantee
    Norby...A sinek mentén van két váltó, abból az egyiket kell csak átállitani, kiverni a vagonok alól az éket, és akkor az egyik vagon betöri a gyárkaput...a többi egyértelmű!
  • Dynamic
    A tetőkön kell tovább menni, be a templomtoronyba.
  • mozesapo
    Ha latod akkor igen eleg
  • Spenser
    Ahogy kilépek az ajtón és nem is kell onnan odébb mennem hanem az ajtóból lőni ???
  • mozesapo
    A szigeten beszedet tarto kormanyzot kell leloni. Bal fele ha kilepsz az ajton
  • Spenser
    Halli mindenkinek

Valaki segítsen !!!

Elakadttam ott járok hogy fel kell mennem valamijjen ház tetejére és onnan lelőni valakit ... 17 valamejjik pálya.
    Na már most fel is menttem a tetejére ott állok egy ajtóban de most hová probálok itt a leceken ugrálni DE mindig le esek :(((
    Valaki ki tudja hogy mit vagy hogy ugorjak segítsen
    Köszike..........
  • Kis Szabó
    Te vagy láma::))

Más is nyitott topicot MAFIA néven. Teendő: bemegy a faszi a házba aztán odanyomod a bombát.
  • Kis Szabó
    Te meg vagy huzatva. Mennyit játszottál vele? második küldetésig? Addig szar az egész. Utána jó. De végülis ha nem tetszik a te bajod. A GTA3 kicsit más műfaj ott a megyekezerrel szétlövökmindenkit a stílus itt meg az életszerűség pl ha átmész piroson akkor kanyec stb. A GTA3 is jó, ez igaz de ez magasan veri
  • closed
    mindhárom telepít, aztán 2GB ott figyel a vinyón... :(
    ? Norbyte:
    Ugyebár ízlések és pofonok... Szerintem klasszisokkal fölülmúlja a GTA3-at. Van stílusa, a sztori iszonyat ki van diolgozva, sokkal kevesebb benne a logikátlan hülyeség (GTA3 pl: tökmindegy milyen kocsival vagy, egy kilométerről kiszúrnak és lőnek rád az ellenfelek, de a raktárukba be tudsz hajtani a kocsijukkal, a rendőrök szarnak rá, hogy ezren lőnek a kocsidra, de ha nekikoccansz a rendőrautónak, akor letartóztatnak stb...)
    A grafikája sokkal szebb és kidolgozottabb. A gépigénye pedig jóval kisebb. (ezt sokan írták már, nálam is a GTA3 800x600-ban akadozik, a MAFIA 1024x768-ban teljesen OK.)
    Sorolhatnám még, de mint írtam, ízlések és pofonok, szóval akár meg is cáfolhatsz...
  • Norbyte
    Meg lett nekem is. Hááát, nagyot csalódtam benne.
    Pedig sokan azt mondták. hogy lesöpri a GTA3-at, de maradt az a csúcs, nem is kevéssel.
    Az azért pofátlanság, hogy 1400-es Tua Celeronnal és GF3Ti200-zal ne lehessen 1024-ben játszani.
    Meg az is nagyon furcsa, hogy hiába max a látótávolság, az a kurva mipmap az utat olyanná teszi, hogy nem lehet látni a kocsi elött a sineket 5 méter után.
    El lehet játszogatni vele ( a sikátoros balhénál vagyok), de nem az igazi.
  • AMD rula
    Csak jönne már :D
  • skorpio7
    #63-as hozzászólást létszi olvasd el . :)
    Hát kb. a stílus rajongóinak , megszállottainak így néz ki az idei év .:
    Május --> Szeptember : GTA3
    Szeptember --> Október : MAFIA
    Október --> 2003 ? : GTA3 : Vice City
    2003 --> ???? : DRIVER 3

Szóval egy panasz nem lehet a fejlesztőkre a stílus szerelmeseinek .Jönnek szépen sorban ki a game-k . :)))
  • djcom
    Hie mindenkinek!Mai gamestar szerint a játék GONE GOLD fázisba került!!!A képek alapján simán überelni fogja a GTA 3-at,ha nem szúrják el az irányítást!Kedvencem a GTA 3,szerintem élből az az év játéka,de lassan a végére érek,örülök,hogy itt egy új hasonló stílusú gamma!
  • Sephi
    Gabi mit keresel ember?
  • skorpio7
    Különben a "család" tenni fog róla , hogy nemcsak ezt , de soha többé egyetlen intrót se nézhess meg .
    Remélem szereted a kolumbiai nyakkendőt ?!?
  • hiba
    http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/reviews/reviews_story.php?id=77663
    Egy viszonylag friss ismerteto.
  • Sephi
    Mondjuk nem hiszem hogy gta3 verni fogja de barmi meg lehet. Eszt a jatekot is mindgyat 2 eve varjuk vazz :)