MAFIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Játszottam vele Angliában a fejlesztőknél, nekem tök GTA3-nak tűnik, csak más köntösben. Sőt, jóval kötöttebbnek is, mint a GTA3...

Hmmm. A HardWired-en volt egy hír, ami szerint Európában májusban jelenik meg, de a kommenteknél Birdy azt írta, hogy UK-ban már hó végén!!! lesz.
Ha ez nem kamu, akkor néhány hét múlva mi is meglátjuk és talán a Hidden and Dangerous 2-re se kell még fél évet várni

Aborg
Sose mond hogy sose kicsiToni...
Aborg
Májusban. Aztán jöhet a
Aborg
bocs, korrekció:

-lesznek nappali és éjszakai küldetések is, de itt NEM változik valós időben a napszak
Aborg
Olvastam egy interjút a Mafiáról (március 6.), az alkotók ilyen szépeket mondanak:

-Magasvasút, villamosok korlátlanul használhatóak, kedvünk szerint utazhatunk a városban
-egyszerre kb. 20 karaktert jeleníthet meg a játék a képernyőn
-az autóknak sajna nincs "műszerfal" nézetük
-az időjárás valós időben változik, tehát beborulhat és elkezd esni
-lesznek nappali és éjszakai küldetések is, de itt változik valós időben a napszak
-a járókelők elgázolhatóak, viszont ezt a rendőrség zokonveszi
-a főhős nem jár mindig egyedül, van úgy hogy őt segítik, vagy ő kisér mást
-néhány óra párbeszéd is van a játékban, de nem elágazó, csak viszi előre a történetet
-a főhős 1500 polygonból épül, a szemeivel tudja kisérni a célszeméjt
-a kocsik gumija kilőhető, a tartály is : robban
-van EAX hangtámogatás, minden anyagon a játékban másképp koppan a lövedék
-min mozog a game? 800 MHz, legalább 128 MB RAM, valami GeForce vígan elviszi
-korabeli zenék zengnek
-készül PS2 és X-box verzió is
-a játékban Autosave van, több is egy küldetésen belül. De nem lehet bármikor menteni.
-van egy jelenet a játékban, hajsza a hullaszállítóval 😊
Aborg
http://www.3dactionplanet.com/mafia/screenshots.htm

Itt is van egy tonna belissimo shot.
Jonak igerkezik, igy hirtelen Driver + Max Payne + valami uj 😊
Ahogy Scorőio7 is írta:

"2002/02/12 18:34 - Jlg
Mafia csak májusban

Az Illusion Softworks 1930-as években játszódó programja, a Mafia ismét halasztásra szorult, ahogyan jónéhányszor már az utóbbi időben. A poén az egészben az, hogy a kiadó Take-Two nem is nagyon indokolta meg azt, hogy miért is csúszik a Hidden & Dangerous készítőinek újabb játéka. A történet egyébként egy olyan képzeletbeli városba kalauzol minket, ahol a helyi maffia tagjaként 20 küldetést kell teljesítenünk. A járművek, a fegyverek, a környezet mind-mind a szeszcsempészet korszakának Amerikáját tükrözik majd. A megjelenés tehát májusban várható Európában és Észak-Amerikában egyaránt."

Ez azért fájdalmas számomra, mert a szintén álltaluk fejlesztett Hidden & Dangerous 2 a Maf(f)iával együtt csúszik már Karácsony óta
Pedig már nagyon várom!
Szerintem meg nagyon messziről hasonlít a GTA3-ra, még ha elsőre olybá tűnik is!
Grafikában meg odaveri a fölhöz lazán! Van olyan szép (vagy szebb) mint a Max Payne, csak itt nem ér véget a város az első saroknál
Ha valaki látta már a képeket a játékból vagy a videókat, tudja mire gondolok.

skorpio7
A legújabb megjelenési időpont Május 3.-a . 😞
Vajon meddig tolják még a sok negatív kritika miatt ??? ( pl. Australia )

"A BC a jobbik csapat jutalma."

FREAK
sux

Riszpekk

skorpio7
Sajnos el kell , hogy keserítselek .A megjelenését 2 hónappal elcsúsztatták .

A P R I L 2 0 0 2
15 - Mafia - TAKE 2

Ez a leghivatalosabb pillanatnyilag .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

FREAK
· Mafia: The City of Lost Heaven (PC)
Release Date: 02/26/2002

Riszpekk

ujedith
Ez is valami!
Akkor addig az egy honapig johet minden, ami a MAFIA-val NEM kapcsolatos.

Igen Diablo2-re gondoltam...fos mint a gíp
A mafiáról semmi hír se új kép most mit tárgyaljunk rajta?elvileg 1 hónap s megjelenik
ujedith
Kernek MINDENKIT, hogy kapcsoljak ki az offtopicot!!!
Terjunk vissza a Mafiara.
Koszonom.

FREAK
Úristen, te ahhoz egyáltalán hozzáérnél????

Riszpekk

Blasta
Szerintem a diablo2, nem? Azzal én is csakfrizbiznék!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
mi az a d2?

Riszpekk

először játsz vele
pl én frizbiznék szivem szerint a d2 cdvel s mégis túl sokan szeretik
izlések s pofonok
ujedith
En orulok, hogy ennyi ertekes velemeny fogalmazodik meg ebben a topicban, de aminek nem orulok, hogy mindenrol szo van (GTA3, Gothic, Oscar-dij), csak a MAFIAROL nincs semmi...
Naszoval, hogy visszaterjenek az okos gondolatok, nezzetek meg a PcDome-ot, a Mafia official site-ot (lent van a cim), es ha jol tudom a supergamezen is van nehany szkriiinsot meg egy kis elozetes...

FREAK
Legjobb példa a Gothic, sehol egy szót sem hallottam róla, pedig ez tényleg lehetne év játéka.

Riszpekk

FREAK
Jó, lehet, hogy állat, bár az év játéka cím olyan mint az Oscar díj, általában a legcsöpögősebb filmek kapják.....
Szóval nálam nem jelent semmit.

Riszpekk

D3t0nat0r
Freak: Nem hiszem, hogy unalmas lesz a GTA3, mindenhol istenítik, Gamespy.com on az év játéka lett(ők hírdetnek év játéka címet platformtól/stílustól eltekintve), ráadásul egy PS2 ős haverom ezt nyomja amióta mexerezte, azt mondja megunhatatlan... Én akkor is kivárom a PC- verziót 😊

FREAK
Hát nem tudom. Persze megvan rá az esély, hogy a MAFIA unalmas lesz, de ezesetbe a GTA3 BIZTOS unalmas lesz. Az első részt is egy napig bírtam, egy idő után rohadt egyhangú.

Riszpekk

amúgy gondolkozz a 1-2 arról szólt nem hát akkor meg?
játsz misönt s akkor nem azon van a hangsúly

először játsz vele utánna mond véleményt
Hela!
En lattam nemegy ingame videot, de nem olyan jo gamenek latszik. De varom nagyon :]

FREAK
Tutira egy F

www.mafiagame.com

Tud valaki pontos megjelenési dátumot?

AMúgy meg biztos verni fogja a GTA3-at, mert az csak autólopásról szól, a MAFIA meg kicsit összetettebb élményt fog nyújtani. Remélem 😊

Riszpekk

egy f-el kell irni...
nemtom a gta3mal szemben szerintem nem lesz esélye túl sok.....MERT AZ BUZIJÓ MÉG FOS CONTROLLERREL IS......de kivcsi vagyok mi lesz......
ujedith
Hibasan irtak
Egyebkent jobban hiszik a Mafia Official Site-janak, mint a PC Gurunak.

Lazarus
PC Guruban is két eff el írták
ujedith
Lazarus!
Tenyleg nagyon sajnalom, hogy ki kell abranditsalak szent es meghitt meggyozodesedbol, de a Mafia: The City of Lost Heaven cimu jatekot egy, azaz egy EFF-EL kell irni.
Az lehet, hogy az idegen szavak keziszotaraban ket eff-el van irva, de a jatek fejlesztoi ezt a nevet adtak neki. Tehat nem maffia, hanem MAFIA!!!
Ha megsem hinnel nekem, jarj utana..., vagyis nezd meg ezt a honlapot: http://www.mafia-game.com es vizsgald meg a bal felso sarokban levo feliratot. Koszi.
Na, TSA!

Lazarus
Két eff
ujedith
Orulok, hogy jott egy par velemeny a jatekkal kapcsolatban. Remelem, majd ha megjelenik, kialakulnak majd szemelyes velemenyek is.
Addig is, MINDENKINEK SIKERES, MAFIAS, es JO SOK FASZA JATEKOKKAL TELI UJ EVET KIVANOK!!!
B.U.E.K.

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Hali!

Ezt meg az Origo-n találtam...

Mafia: The City of Lost Heaven
Az akciójáték kategória sok mindent lefed - jelen esetben az egyet fizet kettőt kap esettel állunk szemben, hisz a Mafia: The City of Lost Heaven egyszerre autós és FPS játék is, mivel főhősünknek bizony időnként ki kell szállni a - néha nem is annyira - biztonságos autójából.

A játékban egyébként egy taxisofőr szerepében díszelgünk, ki egy képzeletbeli, a '30-as évek Chicagójára vagy New Yorkjára emlékeztető, tizenkét négyzetmérföldes városban teljesít szolgálatot. A méretes város igazán színesre sikeredett és nem kelti az unalmasan ismétlődő elemekből álló betondzsungel érzését. Különféle városrészek, mint előkelő negyed, szegénynegyed, Chinatown vagy Little Italy követik egymást.

Az autós küldetésekben a feladat alapjaiban igen egyszerű: el kell jutni a város bizonyos pontjaira, mégpedig általában meghatározott időn belül. Ha nem ismertjük jól a várost, nem sok esélyünk lesz a pontos megérkezésre. Miután nem a Carmageddon egy kiegészítőjéről van szó, a gyalogosokon való átgázolást, a piros lámpa és forgalmi rend figyelmen kívül hagyását kifejezetten zokon veszik a hatóságok, és üldözésünkre indulnak, így célszerűbb megkeresni a rövidebb, de szabályos utat.

A küldetések másik csoportjában autónk nélkül, amúgy FPS módra kell a városban kóricálnunk. Miután veszélyes időket élünk, nem járkálhatunk csak úgy, fegyver nélkül. A Mafia: The City of Lost Heaven fegyverarzenálja igen széles és korhű: a baseballütőtől a pisztolyokon, puskákon és a Molotov-koktélon át a kor szimbólumává váló dobtáras Thompsonig számos eszközzel takaríthatjuk az utat magunk előtt. A nagy tűzerejű fegyverek jelenléte ellenére nem mindig célszerű ezeket bevetni. Ha például a feladatunk egy nyilvános helyen lézengő fickó kiiktatása, sokkal célravezetőbb a pofát a baseballütővel megdolgoznunk, mint Hicky módjára megszórni a Thompsonból. A "sportos" megoldás sem fog visszhang nélkül maradni, de azért jóval több esélyünk lesz elmenekülni a helyszínről. Akadnak missziók, melyekben egyáltalán nem viselhetünk fegyvert, ellentétben az ellenfelekkel. Ekkor Thief módjára kell megbújnunk a setét sarkokban, és ököllel megnevelni az arra tévedő rosszfiúkat.

A H&D fejlesztett motorja nagyon realisztikus megjelenítést tesz lehetővé. Mind a hatvan autó a megszólalásig hasonlít az utcákon - vagyis immár csak a közlekedési múzeumokban - látható járművekhez. A sérülések kezelése szintén nagyon életszerű, a behorpadt kasztnitól a kilőtt abroncsig minden roncsolódás másként befolyásolja az autó stabilitását.

Az egyjátékos küldetések mellett multiplayerben is játszhatunk, méghozzá összesen nyolc módban. A játékok egy része az autós, más része az FPS játékverziót fedi le. Előbbiben a helykeresgetés mellett hagyományos, a város elkerített szakaszaiból kialakított pályákon kell száguldoznunk, utóbbiban a megszokott lehetőségek mellett különleges deathmatch missziókban tehetjük próbára ügyességünket.

A Mafia: The City of Lost Heaven sikere borítékolható, hisz egyszerre három csoportot, az autós játékok, a First Person Shooterek és a gengsztervilág kedvelőit is megcélozza. A változatos küldetések és a szép grafika pedig hab a tortán.

Rendszerkövetelmény: még nem ismert.

Tényleg jó game lesz!😊))))

PyRex
http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=15913

Itt egy hir rola, itt irtak az SG-n. A megjerlenes persze mar picit csuszasban van 😊))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Hi

Barki ujat, vagy fontosat tud a game-mel kapcsolatban, engem is erdekel 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ujedith
Remelem nincs meg egy ilyen topic.
Ha megis lenne a Red Factionbol, vagy a Max Payne bol is lattam vagy otot.
Naszoval, a MAFIA egy qrva jo jateknak igerkezik, remelem az is lesz...
Johetenek a velemenyek, infok stb.