215
Mafia: infok, kepek
  • Ron Ragm
    különben?:))))))
  • skorpio7
    Ja igen ... és ajánlom mindenkinek , hogy azon frissiben töltse le az intrót az alábbi címről .

http://planet-mafia.krawall.de/downloads/index.php?load_id=28&filename=intro.mpg
  • skorpio7
    A játék egy kicsit késni fog , de az előzetes megjelenési időponthoz képest alig 1 hetet .
    Szóval Szept.6.-a környékén kiderül , hogy a képzeletbeli autós-maxp.-akciós játékok koronázatlan királyát , azaz a GTA3-at meg tudja-e egyáltalán szorítani egy másik game . :)
  • hiba
    naja de mikor olvastad?:)
  • AMD rula
    A programot Európában két hónap múlva fogja piacra dobni a Take2 Interactive.

Ma HWSW...
  • AMD rula
    Fasz vagyok, kevertem, nem szep 24 :D
  • AMD rula
    Én azt olvastam, hogy szeptember 24...
  • Aborg
    Europat augusztus 30.-an lepi el a bunozes. Ez hivatalos. Es a fejlesztes Cseszkoban folyik, BRNO varosaban.
  • Rozsomák
    ja az lehet azt is hirdették azt még a fasorba sincs
  • Ron Ragm
    Mint a DN:4evert? :D
  • Rozsomák
    megjelent már ???
    mert láttam ma egy hirdetést hogy meg lehet rendelni

• hiba
    view:)
  • hiba
    ez se mai de prewiev:)
  • hiba
    Meg amit meg furcsallok, hogy nehany online magazin mar lekozolot nehany infot (vegul is demo szeru verziorol) miert nem adtak eddig ki legalabb azt? vagy egy toredeket...
  • hiba
    Az aggaszt csupan, hogy mig a GTA3-rol anno szinte semmi info nem szivargott ki szinte berobbant a koztudatba, addig errol pedig itt ott eleg sok informacio napvilagot lattott mar joideje keszulget, csiszolgatjak, kalapaljak, kovacsoljak - csak a vegen el ne koszoruljek...
    A H&D2-is mar joideje uton van, de valahogy nem akar ideerni. Ez valahogy azt sejteti, hogy a keszitok sem elegedettek a muvukkel?
  • Hunnenkoenig
    alle wollen sie einen Blick auf die spielbare Beta von Mafia werfen, dem neuen 3D-Actionspiel der ---> tschechischen <--- Entwickler von Illusion Softworks (Hidden and Dangerous).

Kivonat a gamestar nemet kiadasabol!
    Szabad forditasban:

Mindenki szeretne egy pillantast vetni a Mafia jatszhato demojara. Az Illusion Software (Hidden & Dangereous) cseh fejlesztöcsapat legujabb 3d akcio jatekara.

http://www.gamestar.de/magazin/previews/action/202/

Ugyhogy Martin, mashova menj felvagni :-)))
  • Hunnenkoenig
    A mafiat nem a csehek fejlesztik? en ugy tudtam...
  • Martin576
    Azt nem tom' sajnos... Kb. 3 hete voltam kint és még nem volt kész...
  • Inquisitor
    Ne hangolj már, úgy örültem
  • magus
    mikor jelenik meg?
  • Martin576
    Játszottam vele Angliában a fejlesztőknél, nekem tök GTA3-nak tűnik, csak más köntösben. Sőt, jóval kötöttebbnek is, mint a GTA3...
  • Inquisitor
    Hmmm. A HardWired-en volt egy hír, ami szerint Európában májusban jelenik meg, de a kommenteknél Birdy azt írta, hogy UK-ban már hó végén!!! lesz.
    Ha ez nem kamu, akkor néhány hét múlva mi is meglátjuk és talán a Hidden and Dangerous 2-re se kell még fél évet várni
  • Aborg
    Sose mond hogy sose kicsiToni...
  • Aborg
    Májusban. Aztán jöhet a
  • Aborg
    bocs, korrekció:

-lesznek nappali és éjszakai küldetések is, de itt NEM változik valós időben a napszak
  • Aborg
    Olvastam egy interjút a Mafiáról (március 6.), az alkotók ilyen szépeket mondanak:

-Magasvasút, villamosok korlátlanul használhatóak, kedvünk szerint utazhatunk a városban
    -egyszerre kb. 20 karaktert jeleníthet meg a játék a képernyőn
    -az autóknak sajna nincs "műszerfal" nézetük
    -az időjárás valós időben változik, tehát beborulhat és elkezd esni
    -lesznek nappali és éjszakai küldetések is, de itt változik valós időben a napszak
    -a járókelők elgázolhatóak, viszont ezt a rendőrség zokonveszi
    -a főhős nem jár mindig egyedül, van úgy hogy őt segítik, vagy ő kisér mást
    -néhány óra párbeszéd is van a játékban, de nem elágazó, csak viszi előre a történetet
    -a főhős 1500 polygonból épül, a szemeivel tudja kisérni a célszeméjt
    -a kocsik gumija kilőhető, a tartály is : robban
    -van EAX hangtámogatás, minden anyagon a játékban másképp koppan a lövedék
    -min mozog a game? 800 MHz, legalább 128 MB RAM, valami GeForce vígan elviszi
    -korabeli zenék zengnek
    -készül PS2 és X-box verzió is
    -a játékban Autosave van, több is egy küldetésen belül. De nem lehet bármikor menteni.
    -van egy jelenet a játékban, hajsza a hullaszállítóval :)
  • Aborg
    http://www.3dactionplanet.com/mafia/screenshots.htm

Itt is van egy tonna belissimo shot.
    Jonak igerkezik, igy hirtelen Driver + Max Payne + valami uj :)
  • Inquisitor
    Ahogy Scorőio7 is írta:

"2002/02/12 18:34 - Jlg
    Mafia csak májusban

Az Illusion Softworks 1930-as években játszódó programja, a Mafia ismét halasztásra szorult, ahogyan jónéhányszor már az utóbbi időben. A poén az egészben az, hogy a kiadó Take-Two nem is nagyon indokolta meg azt, hogy miért is csúszik a Hidden & Dangerous készítőinek újabb játéka. A történet egyébként egy olyan képzeletbeli városba kalauzol minket, ahol a helyi maffia tagjaként 20 küldetést kell teljesítenünk. A járművek, a fegyverek, a környezet mind-mind a szeszcsempészet korszakának Amerikáját tükrözik majd. A megjelenés tehát májusban várható Európában és Észak-Amerikában egyaránt."

Ez azért fájdalmas számomra, mert a szintén álltaluk fejlesztett Hidden & Dangerous 2 a Maf(f)iával együtt csúszik már Karácsony óta
    Pedig már nagyon várom!
    Szerintem meg nagyon messziről hasonlít a GTA3-ra, még ha elsőre olybá tűnik is!
    Grafikában meg odaveri a fölhöz lazán! Van olyan szép (vagy szebb) mint a Max Payne, csak itt nem ér véget a város az első saroknál
    Ha valaki látta már a képeket a játékból vagy a videókat, tudja mire gondolok.
  • skorpio7
    A legújabb megjelenési időpont Május 3.-a . :(
    Vajon meddig tolják még a sok negatív kritika miatt ??? ( pl. Australia )
  • FREAK
    sux
  • skorpio7
    Sajnos el kell , hogy keserítselek .A megjelenését 2 hónappal elcsúsztatták .

A P R I L 2 0 0 2
    15 - Mafia - TAKE 2

Ez a leghivatalosabb pillanatnyilag .
  • FREAK
    · Mafia: The City of Lost Heaven (PC)
    Release Date: 02/26/2002
  • ujedith
    Ez is valami!
    Akkor addig az egy honapig johet minden, ami a MAFIA-val NEM kapcsolatos.
  • Anee
    Igen Diablo2-re gondoltam...fos mint a gíp
    A mafiáról semmi hír se új kép most mit tárgyaljunk rajta?elvileg 1 hónap s megjelenik
  • ujedith
    Kernek MINDENKIT, hogy kapcsoljak ki az offtopicot!!!
    Terjunk vissza a Mafiara.
    Koszonom.
  • FREAK
    Úristen, te ahhoz egyáltalán hozzáérnél????
  • Blasta
    Szerintem a diablo2, nem? Azzal én is csakfrizbiznék!
  • FREAK
    mi az a d2?
  • Anee

először játsz vele
    pl én frizbiznék szivem szerint a d2 cdvel s mégis túl sokan szeretik
    izlések s pofonok
  • ujedith
    En orulok, hogy ennyi ertekes velemeny fogalmazodik meg ebben a topicban, de aminek nem orulok, hogy mindenrol szo van (GTA3, Gothic, Oscar-dij), csak a MAFIAROL nincs semmi...
    Naszoval, hogy visszaterjenek az okos gondolatok, nezzetek meg a PcDome-ot, a Mafia official site-ot (lent van a cim), es ha jol tudom a supergamezen is van nehany szkriiinsot meg egy kis elozetes...