MAFIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nekem is a "vidéki kiruccanás" c. pályával van gondom. Amikor odaérek a raktárhoz, kilép a játékból. szerintem nem patch probléma, mert Steam-es játék, az meg elvileg folyamatosan frissít. Aki tudja a megoldást, légyszi írjon!
Köszi
Az a gondom,hogy telepítésnél az a1.dta a lenti töltésen,és utána nem tölt,de nem fagy le.Mi lehet a baja?
PLS,SEGÍTSETEK! <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Most az a küldi jön nekem hogy teherautóval kell vidékre menni borért.
De amikor odamegyek a teherautókhoz paulihoz a küldi elején kidob azzal hogy a játék hibát okozott.
Nincs patchelve a játék, lehet ez a gond?
Amikor patchelni akarom 1.2-vel azt írja hogy törlöm e játékot.
Légyszi segítsetek
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ebben a temaban kernek segitseget, a masik dolog meg, mivel en mar regen jatszottam a Mafiaval, csak megint elkezdenem, nem tudom, hogy van egyaltalan 2. resze, mert itt latok Mafia 2 topikot, de van Mafia City of Lost Heaven, szoval nem tudom, hogy mi is az abra a Mafiaval. Kiegeszitesek ezek, vagy teljesen uj kiadas.
A helpet elore is kossz...
Heeelp!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
GPLRank: -51|GTRank: -30
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A kocsikkal fel is kell állni a teherautókra háttal.
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Huh, kicsit hosszúra nyúlt ez a hozzászólás, de szerintem nagyon megéri egy ilyen nagyszerû gémért, mint amilyen a Mafia. Úgyhogy nagyon nagy gratula az Illusion Softworks-nak!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
...úgy hogy...no comment!
Érdekes...Miért is van ez???
Þór vígi þessi rúnar