MAFIA

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, a játék eredeti. Win7 pro 64-re feltelepül gond nélkül de nem indul. Próbáltam a programkompatilitással elhitetni vele, hogy xp-s a gép és rendszergazdaként is indítottam, de nem fogad szót. Ötlet?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hali!

Nekem is a "vidéki kiruccanás" c. pályával van gondom. Amikor odaérek a raktárhoz, kilép a játékból. szerintem nem patch probléma, mert Steam-es játék, az meg elvileg folyamatosan frissít. Aki tudja a megoldást, légyszi írjon!

Köszi
CS all!figy letöltöttem az alive mod 16-ott de a City-Nightba találtam egy nagyon vicces easter egget <#vigyor3>megyek be salieri barjába megyek a billiard asztalhoz aztán észre vettem hogy ezt a jelet mutatja ! ok megnyomóm az akcio gombot aztán kinyilik az ütö tarto és kiüll ott a székbe?hát persze hogy salieri egy kis beszélgetés aztán salieri megakarja fogni a puskát én meg persze lelõttem coltal de nagyon vicces <#alien><#alien>
Sziasztok! légyszi tudnátok segiteni? az a problémám hogy a ··vidéki kiruccanás·· második részét nem akarja betölteni.. valami ötlet? PLZ HELP
Sziasztok!Remélem most tudtok válaszolni😊
Az a gondom,hogy telepítésnél az a1.dta a lenti töltésen,és utána nem tölt,de nem fagy le.Mi lehet a baja?
PLS,SEGÍTSETEK! <#help><#help><#help>

Daemon09
Hali!

Most az a küldi jön nekem hogy teherautóval kell vidékre menni borért.
De amikor odamegyek a teherautókhoz paulihoz a küldi elején kidob azzal hogy a játék hibát okozott.
Nincs patchelve a játék, lehet ez a gond?
Amikor patchelni akarom 1.2-vel azt írja hogy törlöm e játékot.
Légyszi segítsetek

King of Roads
nem ír senki? <#hehe>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

XP-m van, es az osszes havernak is XP-je van de a helyzet mindenhol ugyan az volt. Az egyetlen kozos dolog amit talaltam az az, hogy mindenkinek ABIT NF7-S lapja van, de hat ez hogy a makkomba lehetne mar gond ?
valszeg nem XPd van, haverom 98cal ugyanígy befagyott, feltette xpt és ment neki.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tobb helyen is olvastam mar, meg talalkoztam is vele, hogy amikor telepiteni szeretnem a jatekot, akkor a 2. cd behelyezesekor lefagy a game. De eddig meg nem jottem ra mi az oka, vagy mivel lehet orvosolni.
Ebben a temaban kernek segitseget, a masik dolog meg, mivel en mar regen jatszottam a Mafiaval, csak megint elkezdenem, nem tudom, hogy van egyaltalan 2. resze, mert itt latok Mafia 2 topikot, de van Mafia City of Lost Heaven, szoval nem tudom, hogy mi is az abra a Mafiaval. Kiegeszitesek ezek, vagy teljesen uj kiadas.

A helpet elore is kossz...
hiba
tapsoljuk meg!

Hunnenkoenig
Miert van ket topik?
Tessek ezt hasznalni:

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1030483660

mafiahq
kiez az állat dreed aki írogat elég lenne 1ccer is.

Miért nem jön be a "softwares.hu"a freeride térkép miatt? Kell az a rohadt térkép!
Heeelp!!
Hello! Egy tipp a benzineshez: Nyomd a kuplungot folyamatosan. Ameddig nyomod, nem fogy a benzin. Igaz, hogy egyre lassabban mész, de ha felgyorszulsz mondjuk 70 mph-re, és elengeded a gázt, és nyomod a kuplungot, akkor jó sokáig mész, és nem fogy a benzin közben. Ezzel a módszerrel az egyik legkönnyebb küldetés volt. :-)

Punker
THX.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shongi
Nem tudjátok mi lehet a gond radeon 8500 am van és nem látszanak a szövegek

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Punker
10 küldetéssel már kész vagyok, de a többit vagy nem találom vagy nem birom megcsinálni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Na valaki?

Punker
az UFO-s küldetésben mit kell csinálni?

Punker
lassan én is ott tartok, bár az a teherautós is idegesítõ amelyiknél nem lehet lelassulni.

Hamed
Na esküszöm az a legmocskosabb küldetés az extremeben. Amikor vagy ötödszörre fogyott ki a nafta kb. 10 méterre a célt elõtt visszatöltöttem és fejbelõttem az integetõ fickót😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Punker
Thx.

Próbálkozz úgy hogy alig nyomod a gázt, néha ráadsz egy kicsit és hagyod gurulni (keresd a lejtõs utakat). Igaz lassú lesz, de asszem nekem így sikerült.

Punker
De a következõ benzinkút már másik szigeten van és rohadt messze hiába ugratok át a vízfölött még így kifogy a nafta.

Nagyon egyszerû. Keresd a térképen a benzinkutakat és a legrövidebb úton juss el hozzájuk.

GPLRank: -51|GTRank: -30

Punker
PLEASE HELP!!!

Punker
a freeride extremeben van egy piros sportkocsi amit alkénne vinni valahova de mindig kifogy a benzin mi a faszt kell csinálni az elsõ benzinkutat még elérem de a másodikat már nem.

A vasúti sín az egyik ajtóba vezet. Állítsd a váltókat megfelelõ helyzetbe, aztán lökd ki a "bigyókat" a vonat kerekei elõl.
teran
de nem tudok másik utat keresni mert elevenen a feladat azt jelzi hogy ott kell elmennyekbeérek egy lejtöre minha egy hid allat kell elmenyek és ott van egy ilyen autopálya sorompo féle és onan jeélzi mikor elhagyom ezt a pontot a térkép hogy hova kell tovább menem namármost mikor elhagyom a hidallati résszt akkor kezdödik az emelkedö és nem birja a hegyet de még visza fordulni sem tudok mert mögöttem dudálnak az autok?

teran
sziasztok én még az elején vagyok a játéknak asszem a negyedik utast fuvarozom és mikor megyek vele eljutok egy bizonyos helyig vele ott következik egy emelkedö de az autom nem bir felmenni rajta nem birja a hegyet ilyenkor mi a tehendö

Nem tud valaki egy várostérképet valahol?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

teran
sziasztok én még az elején vagyok a játéknak asszem a negyedik utast fuvarozom és mikor megyek vele eljutok egy bizonyos helyig vele ott következik egy emelkedö de az autom nem bir felmenni rajta nem birja a hegyet ilyenkor mi a tehendö?

teran
ja buék mindenkinek

teran
sziasztok én még az elején vagyok a játéknak asszem a negyedik utast fuvarozom és mikor megyek vele eljutok egy bizonyos helyig vele ott következik egy emelkedö de az autom nem bir felmenni rajta nem birja a hegyet ilyenkor mi a tehendö?

[Walaki]D`Lair
nem tudna valaki tanáccsal szolgálni? az a problémám, hogy ha el akarom indítani, akkor ilyen init errorral kilép. Crack fenn+1-es CD benn. Deto 40.71-es van a gépen hátha ez a baja...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Az egyik a középsõ szigeten van a börtönnél (ezt tudnod kell hol van, mivel itt volt egy küldetés). A másik a West Marshall híd lábánál a Works Quarter felõli oldalon.
A kocsikkal fel is kell állni a teherautókra háttal.

jah! sajna
Freeride extremben nincs autojavítási lehetõség? Ami egyszer megsérül, az úgy is marad? 😞

A kocsikat abban a sorrendben kell cserélni, ahogy mutatja õket a feladat kiadásakor. A helyeket elég nehéz lenne elmagyarázni, de fel lehet ismerni õket.

Bocs, az elõbb mellényomtam. Gondolom megtaláltad az autóját egy bazi nagy épület mellett. Az ajtajától vezet egy pár sín két tartályos vagonhoz. Álligasd át a váltókat és üsd ki az éket a vagon kereke alól!
Gondolom megtaláltad az autóját egy bazi nagy épület mellett. Az ajtajától vezet egy pár sín két tartályos vagonhoz. Álligasd át a váltókat és üsd ki az éket a vagon kereke alól!
Zollee.
sziasztok!! kellenne 1 kis segitség nekem. A kikötõben vagyok morellót kell kinyirnom,már mindenkit elintéztem és nemtom merre tovább!!!?????

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

joebacsi
jah igen a lényeget kifelejtettem: nemtudja valaki hogy hogyan kell a szörnyet megölni az egyik Extreme küldetésben? Már mindent kipróbáltam a Colt-tól kezdve az autó kamikázéig 😊, de ekkor elfogyott a tudományom

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Üdv mindenki! Elõször is had áradozzak egy kicsit a Mafiáról: ennél istencsászárabb gémet még nem láttam! Mikor kijött a Gta3 azt hittem, hogy az olyan magasra tette a mércét, hogy azt majd csak a Vice City lesz képes túlszárnyalni. Majd nemsokára rá kijött a Mafia. A Gta után elõször egy kicsit lassúnak tûnt, de nem hagytam abba az elsõ pár küldedetés után. És milyen jól tettem! Elõször is a hangulata az nagyon ott van! A másik meg a grafika. A belsõ terek elképesztõek, a kocsik kidolgozása meg kenterbe veri a Gta3-ban látott jármûvekét. A rendõrök viselkedése is sokkal életszerûbb (pl: ha elbújsz akkor elfelejtenek), de ami igazán lenyûgözött az az autók irányítása. Force Feedback-es kormánnyal egyszerûen páratlan élményt produkál! Ebben a játékban egyszerûen élvezet vezetni a kocsikat. Érzed minden porcikáját, minden kis rázkódását, és ahogy a váltás van megvalósítva! Végre normálisan lehet (kell) kuplungolni (persze manuális váltónál). A Mafia nem olyan aljas módon kezeli a kormányt, mint a Gta3, és sokkal jobb ezzel irányítani. Másrész a karakterek kidolgozása, a fegyverek, és az egész grafika (talán az egyetlen negatívum a külsõ terek elmosódott textúrái) egyszerûen lenyûgözõ. Meg ugye legalább nem hétköznapi a befejezés sem. Engem legalábbis nagyon megfogott. És utánna még kellõ ráadás az Extrem mod, ami igencsak próbára teszi a kormány képességeit és megadja a kellõ pluszt a játéknak. És ott a sima FreeRide mód is aminek ugyan végsõ soron nincs sok értelme (legalábbis nem vettem észre), de én például el tudok azzal ütni egy egész délutánt, hogy mondjuk egy Celeste-vel körbeautókázom a vidéket.
Huh, kicsit hosszúra nyúlt ez a hozzászólás, de szerintem nagyon megéri egy ilyen nagyszerû gémért, mint amilyen a Mafia. Úgyhogy nagyon nagy gratula az Illusion Softworks-nak!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

innen tudod leszedni egy kép formátumban
sehogy ! fenn van a neten a paranoia nevû térkép, az tartalmazza a dolgokat a freeride módhoz! a honlap pedig itt elérhetõ: http://mafia.psoftwares.hu/
bizkit
Kérdezz, hogy mit nem tudsz azon végig vinni! 5 kör van ha jól emlékszem és az elsõként kell beérni!

...úgy hogy...no comment!

Carlos
Miért van az, hogy a gizda gépemen: 800Cerka Gf2Mx400 64, 128 SD 640 16bit akad mint barom, viszont ha nyomok a setupban egy AutoDetect-et, akkor 1024 32 bit meg majdnem tökéletesen megy???
Érdekes...Miért is van ez???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

Oldal 1 / 5Következő →