194
II. világháborús stratégia
-
#110 Nekem most a Blitzkrieg egyértelműen a kedvenc játékom.... eddig nem tudtam, hogy baromarcú amerikai vagyok, de ha ez az ára a Blitzkrieg mániámnak, akkor még ezt is vállalom... -
#109 Én is tudom, hogy jó a CM, de a csat kiszámolása miatt vontatott. Elég jó a gépem, tele van memmel, de azigazán nagy csatákat 15000 pont körül/oldal, már nagyon lassan képes lekezelni és itt a baj vele. Ha körökre osztott reális stratégia, akkor Stell Panthers. Minden benne van:
az összes nemzet, az összes cuccosával - mi magyarok is -, gyors partyra való lehetőség, beépített comm. system, editor, minden hadszintér, fog of war stb. Multizni azzal kéne, ha vki rávenné magát egy partyra. Gép se kell hozzá. Időlimitesek a körök, van időkérés, szóval király! :)
HOFI néha irreális. Olyan hatalmak hódítanak, akiknek arra sem volt ereje, hogy tiltakozzanak a Egyesült nemzeteknél ...
Blitzkrieg nagyon jó lett! Azt békén kell hagyni! Majd jön hozzá a kiegészítő, készülnek a modok és lesz hozzá bőven misszió. -
#106 Squad Assault link
Miért, a Steel Panthersben nincs benne az összes nemzet?
Dehogynem! :)
-
#105 Csak 5000 pont felett eléggé belassulhat a menet és szétunom a fejem ...
Amúgy én is szeretem, de ami ott 3D-ben pompázik, az 2D-ben - mind korhűség, játszhatóság, technika, sok egység szinten - a Steel Panthers.
Az meg túl sok időt sem vesz el, magyarán nem gondolkodik annyit a gép és nem számol annyit.
-
#103 Codename Panzersról olvastam jó kis cikket, milyen kira game lesz.... -
#102 Tiszta GI combat... -
#97 Ott a cím az első sorban :)
SQUAD ASSAULT - WESTERN FRONT, 1944 -
#96 Melyik gámából valók ezek a képek? -
#95 Honnan? :)
Csak képeket találtam róla. Először GI Combat beütése volt, de mintha kivettek volna belőle jópár ott felesleges commandot és inkább a Combat Commandra kezd hasonlítani ... -
#94 Ez engem is érdekelne.Látad már az in game videoját, mert ha nem, akkor mindenkép nézd meg. -
#93 Antijedi! Ezt ismered? :)
SQUAD ASSAULT - WESTERN FRONT, 1944
-
#92 Antijedi!
Szedd le lsz a Steel Panther World At War-t is és nyomjuk multiban!!!
Yoo móka ... :)
Próbáld ki! -
Revolutionary 3D engine (Black Sun) with abilities never seen before
3D action and tactical battles on the surface, in the air, and under the sea
Uniquely realistic visuals: sea and weather effects, realistic ship movements
Unmatched, detailed tactical gameplay
Dynamic weather effects which greatly influence the tactics
Fleet units, formations, group tactics
Simple- yet innovative and realistic resource management
RPG-elements: unique skills for the crew, officers, and captains which are all capable of developing during the adventure
Team management: the officers and captains of the fleet are managed by the player
Historical ships, equipments and battles
4 nations to serve with different career possibilities
More than 20 exciting naval battles
More than 40 different vessels, submarines and airplanes
More than 100 types of weapons and equipment
Absorbing multiplayer modes via LAN or the Internet
MIDWAY!
Mikor jelenik ez már meg? :(
-
#90 Up! :) -
rusland #89 azt a kurva... Blitzkrieg Demo 3ik palyajat megcsinaltam haaaaaat az kegyetlen...
Another War-t nemtom megszerezni valahol le lehet meg szedni? -
#88 Kalandnak meg ott van az Another War ... A szuper, csak elakadtam benne :( -
#87 Még van egy jó "csontstratégia", olyan HofI stílusban: The Big Three. De az XP alatt bizti, hogy nem fog menni. Talán Amiga Emuval ... -
#86 Az a HCE erősen "lebutított" változata. -
Deajka #84 Nagy tévedés. Lehet mégpedig a "space" bill-lel.
Közben beállíthatod:
1. attack, defend..stb,
2. fekszik,guggol, áll,
+ hovaá akarsz mennyi, merre fordulj, stb.
Biztos nem nyomtad végig a Tutorialt !)
Én csak a demót néztem meg így akadtam rá.
szvsz. 85 %-os game. -
#83 "Kicsit" komplex ...
Minden benne van. Az "akkori" megjelenésekor remekmű volt. A mentés kicsit buta benne, szerintem ütős!!! -
#81 3 misszio. 3 oldallal ... -
rusland #80 www.cdv-blitzkrieg.de
na mostma angol demo is megvan -
rusland #78 nagyon jo ez a blitzkrieg -
#77 Köszi a kimerítő leírást. Felkeltetted az érdeklődésem. Már turkálom is átfele az underdogs oldalát -
rusland #76 juj elakadtam a demo 2. palyajan
nemtom atmenni a hidon -
Hamlet #75 Ezeket ismertem. Nem tud valaki letöltő helyet #71-hez? -
#74 Commandos 1-2 + kieg. (ez inkább logikai, mitn taktikai.)
GROM (ennek 2 hibája van: nem lehet felbontást állítani, és nem körökre osztott.)
Hidden & Dangerous (bar áz FPS, de olyasmi, mint a Jagged Alliance) -
Hamlet #73 Megnézem ezeket kösz. -
#72 :) -
#71 Squad Leader, World at War. Esetleg más !? -
Hamlet #70 Kicsit off: nem tud valaki UFO2, ill Jagged Alliance tipusú játékokról 2. vh-ban? Valahogy nekem annyira egyértelműnek látszik, hogy ilyet kéne csinálni mégse csinál senki? Szerintem az tök tuti lenne: 4-5-7-8 fős csapatokkal, köröke osztva. -
rusland #69 juj szedem is a nemet demot -
rusland #68 jaja jo logo... :)))
hol lehet leszedni a nemet demot? -
#67 A Blitzkrieg angol demoja jelenik meg 14-én. A német már megjelent ...
High Command Europe: Rohadt régi. Még 93ban szereztem be Franciaországban. Az Underdogs oldalán anno fentvolt. Mint már írtam, olyan, mint a Hearts of Iron és a Storm Across Europe keresztezése lenne. Diplomácia, gyártás, hadosztályok összeállítása. Minden haderő - ernyősöktől a tengeralattjárókig - kifejleszthető, bevethető. Táblás beütése van a dolognak. Benne vannak a hadviselő felek himnuszai, Iraktól, Írországig. Tökéletes darab. Nem rts, nem is az az igazi körökre osztott PG féle, hanem inkább olyan mintha a MOon is megjelent táblás "Harc Európáért" játékkal nyomnád, persze a számítógép által nyujtott plusz lehetőségekkel kibővítve. Olyasmi tulképp, mint az Axis and Allies (amit fog sincs miért hagytam ki a 10 kedvencem közül ...). Ezt egy komoly, téma iránt érdeklődő társaság 1 gépen át is nyomhatja. MOon sajna nem ismert, talán még a táblás változata sem. (A goggleba beírod, a címeket, pl. "Axis and Allies" és kapsz pár linket rá, miről is regélek én ...)
The Third Reich - Detto előbbi, csak kicsit lebutítva a diplomácia. Ezek Hearts of Iron szintű táblás, no action játékok.
V for Victory sorozat - A legősibbek egyike. Még az első Gurukban - még nem is PC - írogattak róluk.
12 o' clock high: Két része volt. Az egyik a Battle of Britain, a másik a Bombing the Reich. A nevéből már ki lehet találni, minden - fejlesztés, gyártás - csak a légi háborúkat dolgozza fel East Front szintű lebontásban. Nem mai darab, de kurva jó. Patchek nélkül német oldalon a BtheReich játszhatatlan volt, de utána reálisabb lett (a patch előtt volt, hogy az amerikaiaknak nappal lelőttem - szinte - az összes bevetett bombázóját, de nem adta fel. Másnap és harmadnap is támadott, éjszaka meg az angolok nyomták ...)
EZEK NEM RTS-ek. De akik szeretik a "pepecselős" játékokat, fejlesztgetéseket, a HOFI-t, és nem nézik a szavatosságot, akkor érdemes megnézni őket. Hosszú-hosszú órákig el lehet velük lenni. De akik szép grafikát várnak, csak a C&C tipusú építgetős rts-eket szeretik, azok inkább ne is nézzék meg az imént felsoroltakat, mert úgyis lesújtó lesz a véleményük. De akik "kiskorúként" játszottak pl. a "Harc Európáért" táblás játékkal, Imádják az Axis and Alliest, bírják a HOFI stílusú 2. vhs játékokat, na azoknak talán bejön ...
Más. A Smolensk'41 sorozat (asszem HPS?) nekem nem jött be, de ismerem.
Beszerzés. Ha az Underdogs oldalon nincs fent ill. más régi gamékat még tartogató siteokon, akkor nincs tippem, honnan lehetne leszedni ... -
#66 Rusland itt van neked logó:
http://www.flags.net/elements/gif_flags/UKRN001.GIF -
#65 Bazz a gefak engine ugyanaz, ne kamuzzá. :D -
rusland #64 hej sudden strikenak semmi koze a blitzkrieghet
a blitzkrigete a nival csinalja a sudden strikeot meg fireglow
mindketto orosz -
rusland #63 Sudden Strike RUSSIAN GAMES POWWAAAA
ICRAM 14en holnap megjelenik a Blitzkrieg demoja -
#62 Viszont a Sudden Strike 1ben volt egy olyan pálya, ahol egy frontvonal volt, csak és azt kellett a németekkel bevédeni! Na az mekkora jó pálya volt, többször játszottam azon a pályán, mintahány pálya votl az egész játékban. :) -
#61 Szerintem simán lehet RTS formájában csinálni WH2-t, miért ne lehetne kisebb csatákat lejátszani, lásd Sudden Strike. Sudden Strikeban azt sajnáltam, hogy mindig csak támadni kellett.
Nemsokára kijön a Sudden Strike 3, azaz a Blitz Krieg.