194
II. világháborús stratégia
  • Timber
    lehetni minden lehet ... csak ezt olyan irta aki
    1. a jatekiparban van regota
    2. ott volt E3on
    3. latta a jatekot ...

nem kell keszpenznek venni hisz csak egy velemeny. De azert lehet egy kis kepet kapni arrol, hogy hol is tart a fejlesztes. teccikerteni? nem az a 2des, hogy milyen lesz hanem, hogy mikó?
  • [HUN]PAStheLoD
    :) valahol olvastál egy valaki véleményét szal lehet hogy ez még a dooM iii az is veri :D
  • Timber
    "Az E3-on bemutatták a játékot, természetesen megnéztem: semmi nem működött, a kamera repkedett egyetlen, szinvonaltalanul összedobott pályán és azt tudtam nézni, amint tankok vonulnak át egy hidon, majd átmennek fákon, villanypóznákon (clipping bug) és eltűnnek a térképről.
    Ebből még bármi lehet, de leginkább nem sok minden a Q1 2004-es megjelenésre...reálisan nézve az alapján, amit 1 hónapja láttam."

Egy velemeny amit 'valahol' olvastam ^.^
  • Axon
    Atyaég.... nem csoda, hogy nem találtam...
    Valami nonémes orosz szerver eldugott kis alkönyvtárában van az oldaluk.
    Ez nagyon valami kis garázsfejlesztésnek tűnik. De a képeket elnézegetve remélem nagyon sok garázsban barkácsolnak hasonlót a nagy oroszországban.
  • Timber
    Az Outfront honlapja
  • Axon
    Úgy látom a jó öreg Maust már egyből beletették, amint roncsol előre a nagy orosz sztyeppén.
    Kezdik kicsit túlértékelni ezt a járgányt a programokban.
    Talán kurriózum jellege miatt, mivel a valóságban a jelentősége gyakorlatilag nulla volt.
  • Axon

• Axon
    Nem tudom, kerestem de nem találtam.
    De eszméletlenül királyul néz ki.
  • Axon

• Timber
    mi ennek a Out Frontnak a honlapja?
  • Timber
    a stugot eltalaltam ^.^ a Semovente az nem nyert ^.^
  • Axon
    Katarzis!!!!

Tanui lehettetek Axon első HTML leckéjének
  • Timber
    mondjuk ebbol a kepbol csak a Churchillt meg a Shermant lehet kivenni itt az elejen ....

Talan meg a bal also sarokban az a kek egy Stug? A jobb felso sarokban meg mintha egy Semovente lenne ^.^
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Timber
    ja igen es freewebrol nem tudsz linkelni .. ahoz eloszor meg kell nyitni es utana cache-bol mar berakja ide is ^.^

Szoval ideklikkelve lehet a kepet megnezni ^.^
  • Timber

Ugy gondoltad igy akarod belinkelni? ^.^

(ugy kell, hogy [img src="http://www.freeweb.hu/wargamer/pics/games/out_front/001_copy.jpg"] csak a [ ] helyett < es >-t hasznalj az elejen es vegen)
  • a.carkey
    CM BO special edition is kijött. Tehát kiadták "hivatalosan" is.
  • Timber
    ha nem is a Panzers de lesz olyan jatek ami teljesiteni fogja vagyaid nagy reszet ... eddig csak az editor az amit nem tudom, hogy meg fogsz kapni ^.^

Na de mostmar inkabb maradok csendben!
  • Axon
    Természetesen erről az Out frontról sem hallottam eddig de eszméletlenül néz ki a képeken.

Picit belekukkantok a HTML nyelvbe és megpróbálom idelinkelni..... na azért erre ne vegyetek mérget.
  • Axon
    Nézzétek és csöpögjetek

Out Front

{http://www.freeweb.hu/wargamer/pics/games/out_front/001_copy.jpg}
  • Axon
    Ha érdekel a progi, akkor küldj egy emilt és megbeszéljük a részleteket vagy pedig olcsón (400Ft) megrendelheted a http://isoburning.uw.hu/ oldalról.
  • Axon
    Hidd el, hogy ez a Squad Assault sokunk képzeletét felcsigázta.
    Ha valaki most ide nyomna egy műküdő linket ahonnan le lehetne tölteni, úgy zuhannánk rá mint gyöngytyúk a takonyra :)
    Remélhetőleg ha valakinek meglesz az majd jelzi az itt csüngő veterán harcosoknak és ha más lehetőség nem is lesz, akkor postai úton eljuttatjuk egymáshoz.
  • Lacc
    Ezt a Squad Assaultot próbálta már valaki? Vagy nem lehet valahonnan leszedni? Mert a képek alapján elkezdett érdekelni, eddig nem is hallottam róla...
    A Blitzkrieg nagyon jó lenne ha lenne normális multija :(
  • a.carkey
    Nekem anno nem tetszett a disznók háborúja vonalon elkezdett magyaros rts. Szép volt, jó volt, de engem az effélék nem dobnak fel. Remélem a Panzers jobb lesz. Nem csak szép kell, hogy legyen, hanem legyenek benne lehetőségek:

- jól kezelhető editor
    - jó, egységeket továbbvihető hadjárat
    magyarok
    - ne a "más" amerikai vonalat eröltessék
    - azért vhogy nézzen is ki
    - ne az egyszer látható movikra menjenek rá, sőt
    - legyen eleje és vége
    - ne lehessen megváltoztatni a háború menetét, oldják meg a kompatibilitást

stb.
  • Timber
    nem is a mult a lenyeg a jovo ...

nezd meg a legujabb Panzers kepeket ... erdemes.

Es az meg nem minden!

2. vilaghaborus RTSek teren (mely mostanaban divatos lett ...) szerintem MO nagyot fog dobni a kozeli jovoben.
  • a.carkey
    ? :( Nem értem!

A CM2 már tényleg régen kijött ...
  • Timber
    tudva amit tudnom lehet ... a 2. VH RTS teren Hungary Ownage lesz ^.^
  • kampfi
    Hat mar 1 ideje kijott(kb fel eve). Ha valoban ragaszkodsz a jogtiszta verziohoz, akkor jobban jarsz ha a neten megrendeled(lehet M.o. on nem is lehet majd kapni...)
  • a.carkey
    Elküldöm a manualt, vagy elivileg rajta van a CD-n. Azt olvasd el, mielőtt belekezdesz. FONTOS! Vsz elsőre nem fogod tudni, hogy lehet felpakolni a katonákat a teherautókra, egyáltalán hogyan lehet ua mezőre menni. Vsz tankokat fogsz majd magaddal cipelni, de nagyon kell a gyalogság is. Command Car, HQ egységek szerepe stb. Nagyon komplex, vigyázz! majd segítek, hogy mit kell az opciók között kikapcsolni, hogy ne utáld meg. :)

Légierő kezdetben suck, de a végén egyre jobbak lesznek. Fontos, hogy mi a különbség az offboard art. és az inboard art. között, hogy is üzemelnek stb. Ha fent van és nem megy, szólj! :)
  • a.carkey
    Nem egy Half Life 2, sem egy CM, de nem is az a lényege! :) Csúnyácska, de azért fel lehet ismerni a tankokat, bár felülnézetből mutatja őket. De azért nem rossz játék. Sőt! :)

Mellesleg nekem sincs meg, pedig kipróbálnám. Véletlenül akadtam rá.
  • Axon
    Na annyit hozzsanáztál már erről a gámáról, hogy ismét felteszem :).
    Bár első alkalommal, nem varázsolt el igazán. Többnyire az egységeket sem tudtam felismerni, mivel egy-egy bokorra vagy mifenére voltak rápakolva az emberek, így csak azt láttam, hogy kis pixelkupacok lövik egymást észnélkül. Na persze minden hexáról lehet infot lekérni, de én azért szeretem első látásra felismerni az egységeimet.
  • Axon
    A pi..csá...ba :)
    Először azt hittem valami GI kombat mod vagy mifene. Azért kérdeztem meg a nevét, pedig láttam a képek fölötti nevet, de az nem mondott nekem semmit.
    Remélem azért fent lesz majd valahol.
    Egyébként neked megvan, vagy csak a hivatalos oldal képeit rakosgattad fel?
  • a.carkey
    Hááááááááát ... :)

De a World at War ua "engine", mint az eredeti Steel Panthers, de nagyon feltupírozva és teletűzdelve extrákkal ...

A Squad Assault inkább a GI Combat vonalat követi, hisz ua a kiadó. Ja a SA az real time!!!
  • a.carkey
    Két napja elkezdtem újra a Steel Pantherst (World at War simával, ami az egyik számítógépes újsághoz járt példány) és meg kell, hogy mondjam:
    az első részhez képest - a második és a harmadik szar volt - nagyon sok újdonság, még több egység, + opciók kerültek a gaméba. Visszatért a jól bevált 1 icon, 1 egység szint is, amit a 3-ban sokan kifogásoltak. A légi és tűzérségi támogatás jobb lett, a realításon is csiszoltak, nincs benne nagy bug. Király, hogy a történelmi tényeket is jól veszi figyelembe. A lengyel és francia hadjáratban, sok ágyú, gyalogos-kevés tank vonalat követi, az afrikaiban nehéz Mathildák jönnek, több-kevesebb könnyű tankkal és gyalogossal megtámogatva (kaptam is egy brit támadást, amiben 200-nál is több tankot lőttem ki - Bir Hackem), majd az orosz fronton első küldiben gyalogosok és könnyű tankok, majd később - Kiev alatt-után - ruszki T-34-esek és kávék, megkeverve közepes tankokkal és rohamlöveges-gyalogos-aknavetős-géppuskás kombinációval. Nagyon cool! Amíg nem jön a Republic, a Sea Dogs 2 vagy a Kotor, addig nálam egy darabig marad ez terítéken, különösen, hogy nagyon hosszúnak tűnik ...
  • Forrest Tomee
    Ez a SQUAD ASSAULT így első ránézésre grafikailag engem nagyon CM-re emlékeztet.
    Bár gondolom annál szebb lesz a grafikája.
    Érdekes dolog, hogy szerintem is a CM a legjobban kidolgozott strat., de valahogy egy idő után beleuntam :o(

Ez a Steel P. nem egy nagyon régi játék?
  • a.carkey
    Az írták az oldalukon, hogy már elfogyott, nincs is raktáron! :)

Nyilván olyan, mint a Combat Mission korábban. Csak náluk lehet megrendelni. Vsz ezért nem volt fent Nforceon sem. A Combat Mission most lesz majd hivatalosan is kapható az üzletekben.
    Szóval nincs link ... :(
  • Axon
    Nem tudom hol lehettem éppen akkor amikor ez a progi megjelent - biztosan egy másik naprendszerben - mivel én mániákusan levadászok minden II. világháborús játékot. Ez pedig a képek alapján igazi gyöngyszemnek tűnik.
    Kb. mikor jelent meg? Megpróbálom megszerezni, bár ha tudsz valami warez linket, azt is elküldhetnéd. Ha viszont már régebbi, akkor biztos nincs már fent sehol.
  • a.carkey
    Ja. :)