Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Martyrs
Grotesque
Inside
Frontier(s)
I saw the devil
Philosophy of a knife
Men behind the sun
Audition
Cavaliers
Ils
Eat the schoolgirl
A Serbian Film
youtube-on meg tudod nézni az elõzeteseket. Grotesque a neked való! <#zavart2>#zavart2>
Zac Efron kifejezetten jó..a film meg fõleg,pláne,hogy a leírt tartalom egy átlagos klisét takart csupán..
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://videodrome.freeblog.hu/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
es utana az egesz Spartacus: Blood and Sand sorozat:
Ez profi munka,amikor eloszor neztem akkor nem fogott meg az elso resz,de most tettem egy uj probat,es orulok hogy igy tortent.
A korszakkal foglalkozo egyik(ha nem a)leglatvanyosabb es legjobb sorozat,a keves helyszin ellenere folyamatos feszultseg,harc,intrikak.
Varom a tobbi reszet,teljesen magaval ragadott.
9.5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Komoly, mégis néha élcelõdõ történet, remek( és tényleg leszinkronizálhatatlan)színészi alakítások. Nem sokszor nézõs, viszont nagyszerû film, ettõl nem sajnálnám az aranyszobrocskákat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jó kis cseh filmszatíra))
8/10
ez a jelenet oda tett)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
exam - vizsga trailer
Arról szólt hogy egy szobába bezárnak azt hiszem 8 vagy 10 embert és egy csávó feltesz nekik egy kérdést.
Nekik meg válaszolni kellene rá.De mivel üres lap van elõttük azt se tudják mi a téma és elkezdenek témázni mi is lehet!
Ennek a filmnek mi a cime?
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Poén volt, bár a szereplõket nem nagyon tudtam hova tenni sok helyen😄 De jókat röhögtem😊
7/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Biztosan. Alan Wake jókat röhög. Na meg ez a dark presence dolog, nem értem mi volt. Szerintem a készítõk se.
Love And Other Drugs
Úgy 20 percig bírtam, addig kb 20 nõt fektetett meg jóképû nagy dumás gyerek, akire természetesen ragadnak a nõk, és azonnal anális sexet akarnak tõle, persze minden hátsó szándék nélkül. Nézhetetlen.
Rabbit Hole
Nagyon szép kék szeme, és feltöltött szája van Nicole Kidman asszonynak. A film amúgy nem szól semmirõl, viszont szép képek vannak benne. Sokkal jobb lett volna, ha valami csóró család szenvedését mutatják be.
The Company Men
Amerikai válságot bemutató film, egy olyan jóemberrõl, akinek annyira jól ment a dolga, hogy havonta 600 dollárt fizetett csak azért, hogy hetente egyszer kivigye valaki a szemetet a sufniból az utcára. Persze kirúgják és szegényke, milyen szar neki. Kinyomtam egy óra után, nézhetetlen film.
Egyébként imádom azt a sorozatot, még régebben néztem, eredeti nyelven persze, Sheldon egyedül viszi az egészet : )
Kumiho #2179
Átlagos szerelmes komédia a kicsit komolyabb fajtából, néhány hangosan röhögõs jelenettel. Igazából semmi emlékezetes, kiemelkedõ nincs benne, megragad a középszerben, de egy nézést megér.
Viszont a castingos helyében elgondolkodnék egy új álláson, mégis hogy lehet Drew "elbaszott fejû, ronda" Barrymore-t megtenni fõszereplõnek egy romantikus filmbe????
6/10
Paranormal Activity 2
Eléggé gyengus lett, ugyanúgy mint az elsõ rész, ez is lassan építkezik, sok olyan jelenetet láthatunk, ahol nem történik semmi, és ezzel növelik a feszültséget. Ami viszont tetszett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4/10
The King's Speech
9/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Eléggé beteg film, de volt valami bája ahogy néztem. S. Carrelhez illet nagyon szerep, + Zac Vicces ember a Másnaposokból is eléggé beteg figura volt. Volt 1-2 jelenet amikor már a fejemhez kaptam, de nem tudom, hogy a röhögéstõl vagy a sokktól :-) pl: amikor Barry elhozta az ebédhez Paul Rudd "mennyasszonyát".
7/10
Uh, ez mi volt? Lehet volt vmi mondanivalója a filmnek,de nem esett le
értékelhetetlen/10
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
sorozatoknál már más a helyzet, ott is sokan pampognak, hogy szinkron így meg úgy, de én például Femiligájt, Jóbarátokat, stb. simán megnézek szinkronosan is, remek magyar hangok léteznek szerencsére, csak vannak filmek, amik nem tûrnek az eredeti hangon kívül mást, ennyi. Mert a színészi játék 60-70 százaléka a hang, artikuláció, hozzá van nõve a színész pofázmányához.
Kumiho #2179
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
magadból indultál ki?! <#mf1>#mf1>
egyébként van olyan ember aki nemtud angolul és csak felirattal tudná nézni viszont úgy van vele,hogy filmet akar nézni és nem olvasni! van egy két ismerõs aki így gondolkozik ,pedig mondtam nekik h 1-2 feliratos filmet megnézne és rohadtul hozzátudna szokni és még élvezné is a filmet , néha jobban mint szinkronnal !
nem magamból indultam ki, csak éreztem h mit fogsz reagálni rá <#eplus2>#eplus2>
Más:
Terrorbolygó.. Machete után már annyira nem jött be, volt benne pár nagy rész, röhejes meg undorító, szórakoztató, de Machete jobb. : )
úgyhogy egy olyan 6/10
Kumiho #2179
igen, megverem õket, szerinted? számolj márel 10-ig (vagy 50-ig), mielõtt írsz valamit máskor, rendben?
Ha láttad volna a filmet, vagy akár a brigantikat, tudhatnád mennyi múlik az eredeti hangon, hiszen az is a színészi játék része.
Colin Firth pedig zseniális, és egy szinkronszínész se tudja visszaadni azt, amit õ nyújt ebben a filmben, de talán még õ maga se mégegyszer : D
Idõs néni az szappanoperát néz, ne bohóckodj. Amelyik meg mûveltebb, az képes olvasni hozzá a feliratot, bármennyire elcsodálkoztató, vagy talán magadból indultál ki? Nem minden filmnél ilyen véresen komoly ez a szinkron dolog, egy vígjátékot nem bánom, ha leszinkronizálnak, ugyanis van rengeteg rohadt jó magyar hang, amiket még az eredeti hangoknál is jobban szeretek (pl Jóbarátok egy két karaktere), de még a Family Guy szinkronjait is pöpecül eltalálták, mondjuk azt is jobb szeretem eredeti hangon.
Kumiho #2179
POÉN... tudod van ez a szép magyar szó... poénnak szántam... szeretem én is a biliárdot és eszem ágában nem volt lebeszélni róla😛
XBOX 360 Gamertag: TaRka94