Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Színtiszta ausztrál film. És nagyon jó.
http://videodrome.freeblog.hu/
Arra emlékszek, h egy nõ éjszaka esõben vezetett, és megállt tankolni. Ott vmi összetûzésbe került a "tankossal"😄 és az csak annyit ordított utána, hogy: "Valaki van a hátsó ülésen". A csajt asszem egy baltával szépen megpuszilja a gyilkológép, és ennyire emlékszek. Vkinek van tippje h mi lehet a film címe?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Señor Olivares-nek kezelése lezárultával orvosa pihenést javasol. A tengerparti nyaralás jól kezdõdik, de megzavarja néhány csúnya mutáns zombisrác.
Olivares úr úgy dönt, irányítása alá vonja az eseményeket. Ebben hasznát látja ösztönös kreativitásának, melyet a strandeszközök mindennapitól eltérõ felhasználásában árul el.
Habkönnyû nyári szórakozás, sok fröccsenéssel.
via szanalmas
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De igazad van... régen sokkal több jó horror készült, mert akkor még volt lehetõség... ma már egy slasher/zombis film megnézése után általában csak annyi marad meg az emberben, hogy "vótmá"😄
Viszont azért vannak a millenium után is gyöngyszemek... pl: 28 nappal/héttel késõbb, Rec1, Rec 2, Kísértetjárás Connecticutban, Texasi láncfûrészes mészárlás feldolgozásai...stb
Szóval vannak azért most is jó tradicionális horrorok, csak sokkal kevesebb...
Kumiho #2179
Martyrs
Grotesque
Inside
Frontier(s)
I saw the devil
Philosophy of a knife
Men behind the sun
Audition
Cavaliers
Ils
Eat the schoolgirl
A Serbian Film
youtube-on meg tudod nézni az elõzeteseket. Grotesque a neked való! <#zavart2>#zavart2>
Zac Efron kifejezetten jó..a film meg fõleg,pláne,hogy a leírt tartalom egy átlagos klisét takart csupán..
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://videodrome.freeblog.hu/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
es utana az egesz Spartacus: Blood and Sand sorozat:
Ez profi munka,amikor eloszor neztem akkor nem fogott meg az elso resz,de most tettem egy uj probat,es orulok hogy igy tortent.
A korszakkal foglalkozo egyik(ha nem a)leglatvanyosabb es legjobb sorozat,a keves helyszin ellenere folyamatos feszultseg,harc,intrikak.
Varom a tobbi reszet,teljesen magaval ragadott.
9.5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Komoly, mégis néha élcelõdõ történet, remek( és tényleg leszinkronizálhatatlan)színészi alakítások. Nem sokszor nézõs, viszont nagyszerû film, ettõl nem sajnálnám az aranyszobrocskákat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jó kis cseh filmszatíra))
8/10
ez a jelenet oda tett)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
exam - vizsga trailer
Arról szólt hogy egy szobába bezárnak azt hiszem 8 vagy 10 embert és egy csávó feltesz nekik egy kérdést.
Nekik meg válaszolni kellene rá.De mivel üres lap van elõttük azt se tudják mi a téma és elkezdenek témázni mi is lehet!
Ennek a filmnek mi a cime?
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Poén volt, bár a szereplõket nem nagyon tudtam hova tenni sok helyen😄 De jókat röhögtem😊
7/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Biztosan. Alan Wake jókat röhög. Na meg ez a dark presence dolog, nem értem mi volt. Szerintem a készítõk se.
Love And Other Drugs
Úgy 20 percig bírtam, addig kb 20 nõt fektetett meg jóképû nagy dumás gyerek, akire természetesen ragadnak a nõk, és azonnal anális sexet akarnak tõle, persze minden hátsó szándék nélkül. Nézhetetlen.
Rabbit Hole
Nagyon szép kék szeme, és feltöltött szája van Nicole Kidman asszonynak. A film amúgy nem szól semmirõl, viszont szép képek vannak benne. Sokkal jobb lett volna, ha valami csóró család szenvedését mutatják be.
The Company Men
Amerikai válságot bemutató film, egy olyan jóemberrõl, akinek annyira jól ment a dolga, hogy havonta 600 dollárt fizetett csak azért, hogy hetente egyszer kivigye valaki a szemetet a sufniból az utcára. Persze kirúgják és szegényke, milyen szar neki. Kinyomtam egy óra után, nézhetetlen film.
Egyébként imádom azt a sorozatot, még régebben néztem, eredeti nyelven persze, Sheldon egyedül viszi az egészet : )
Kumiho #2179
Átlagos szerelmes komédia a kicsit komolyabb fajtából, néhány hangosan röhögõs jelenettel. Igazából semmi emlékezetes, kiemelkedõ nincs benne, megragad a középszerben, de egy nézést megér.
Viszont a castingos helyében elgondolkodnék egy új álláson, mégis hogy lehet Drew "elbaszott fejû, ronda" Barrymore-t megtenni fõszereplõnek egy romantikus filmbe????
6/10
Paranormal Activity 2
Eléggé gyengus lett, ugyanúgy mint az elsõ rész, ez is lassan építkezik, sok olyan jelenetet láthatunk, ahol nem történik semmi, és ezzel növelik a feszültséget. Ami viszont tetszett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4/10
The King's Speech
9/10