Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé beteg film, de volt valami bája ahogy néztem. S. Carrelhez illet nagyon szerep, + Zac Vicces ember a Másnaposokból is eléggé beteg figura volt. Volt 1-2 jelenet amikor már a fejemhez kaptam, de nem tudom, hogy a röhögéstõl vagy a sokktól :-) pl: amikor Barry elhozta az ebédhez Paul Rudd "mennyasszonyát".
7/10
Uh, ez mi volt? Lehet volt vmi mondanivalója a filmnek,de nem esett le
értékelhetetlen/10
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
sorozatoknál már más a helyzet, ott is sokan pampognak, hogy szinkron így meg úgy, de én például Femiligájt, Jóbarátokat, stb. simán megnézek szinkronosan is, remek magyar hangok léteznek szerencsére, csak vannak filmek, amik nem tûrnek az eredeti hangon kívül mást, ennyi. Mert a színészi játék 60-70 százaléka a hang, artikuláció, hozzá van nõve a színész pofázmányához.
Kumiho #2179
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
magadból indultál ki?! <#mf1>#mf1>
egyébként van olyan ember aki nemtud angolul és csak felirattal tudná nézni viszont úgy van vele,hogy filmet akar nézni és nem olvasni! van egy két ismerõs aki így gondolkozik ,pedig mondtam nekik h 1-2 feliratos filmet megnézne és rohadtul hozzátudna szokni és még élvezné is a filmet , néha jobban mint szinkronnal !
nem magamból indultam ki, csak éreztem h mit fogsz reagálni rá <#eplus2>#eplus2>
Más:
Terrorbolygó.. Machete után már annyira nem jött be, volt benne pár nagy rész, röhejes meg undorító, szórakoztató, de Machete jobb. : )
úgyhogy egy olyan 6/10
Kumiho #2179
igen, megverem õket, szerinted? számolj márel 10-ig (vagy 50-ig), mielõtt írsz valamit máskor, rendben?
Ha láttad volna a filmet, vagy akár a brigantikat, tudhatnád mennyi múlik az eredeti hangon, hiszen az is a színészi játék része.
Colin Firth pedig zseniális, és egy szinkronszínész se tudja visszaadni azt, amit õ nyújt ebben a filmben, de talán még õ maga se mégegyszer : D
Idõs néni az szappanoperát néz, ne bohóckodj. Amelyik meg mûveltebb, az képes olvasni hozzá a feliratot, bármennyire elcsodálkoztató, vagy talán magadból indultál ki? Nem minden filmnél ilyen véresen komoly ez a szinkron dolog, egy vígjátékot nem bánom, ha leszinkronizálnak, ugyanis van rengeteg rohadt jó magyar hang, amiket még az eredeti hangoknál is jobban szeretek (pl Jóbarátok egy két karaktere), de még a Family Guy szinkronjait is pöpecül eltalálták, mondjuk azt is jobb szeretem eredeti hangon.
Kumiho #2179
POÉN... tudod van ez a szép magyar szó... poénnak szántam... szeretem én is a biliárdot és eszem ágában nem volt lebeszélni róla😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
most egy idõs néni h a faszba nézze meg? egyértelmü h szinkronnal...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ha ezt a filmet le merik szinkronizálni.. márpedig amekkora kretén népség ,ennek is az lesz a sorsa, mint az Inglorious Basterds-nek.
no mindegy, a Király beszéde zseniális (nyilván Geoffry Rush és Colin Firth nélkül nem lenne az), rég láttam ilyen JÓ filmet,
remélem, idén ez az angol-ausztrál remekmû tarol az Akadémiánál is..
Kumiho #2179
Én nem ismerem mondjuk a sztorit, meg semmit, annyit tudok, hogy Bale-t díjra jelölték, és hogy meg akarom nézni a filmet.
Kumiho #2179
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Huszadik századról hallottál már?😄
Ez jó film volt. Olyan stílus mint a Blair Witch vagy mint a Paranormal Activity. Igaz Asylum film, de nekem nagyon tetszett, jó ötletek voltak ebben is. Többet nem fogom megnézni, de jöhetnek az ilyen filmek még.
wtf??????
anno a gyürük ura 1et elkezdtem nézni na mondom mindjart vége, aztán hoppp csak a felénél járunk xD
Mi ez vmi Kusturica film? A fejemet fogtam komolyan, hogy lehet ilyen emberekrõl filmet forgatni? Mint a Blöffben a cigányok, csak majd 2 órán keresztül. Kibaszott nagy csalódás, meg az is, h legjobb filmre jelölték. Egyedül Bale jelölése megérdemelt, de az övé is csak azért, mert egy fostalicska ember karakteréért csontig fogyott.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát õõõ, ez elég furcsa film. Bale "Batman" jelenetein szinte csak röhögni lehet azzal a sapkával a fején(csinálhatna már egy vígjátékot is), a film többi része pedig egy átlagos dráma, tele unalmasabbnál unalmasabb részekkel. Jobbnak reméltem.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Lovas Gif meg ULTRA BRUTÁL 10 percig néztem és röhögtem sírva😄
fry day fry day sálálálláláá
Volt már egy finn film az 1940-es harcokról, ez pedig 1944-be visz minket. Hasonló minõség (és hosszúság<#vigyor4>#vigyor4>)
Ez is 8/10 simán.<#vigyor4>#vigyor4>
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
wow milyen gyöngyszemeket lehet még találni! egy fain 90-es évek akció mozi! hatalmas Samuel-es beszólásokkal!😊
8/10
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szvsz azt a ket klippet is csak a csaj miatt lehet vegignezni!
A csaj gyonyoru benne, vitazni badarsag lenne 😄
A filmben sok baromsag van. Kivancsi lennek, hogy valami cenzurazott verziot neztem vagy ennyire be volt szivva a rendezo, hogy az egyik pillanatban valakinek szetcsaptak a fejet es kipukkant a feje mint egy lufi de kozben a halott testen meg ott van a sertetlen fej?!?!?!
Meg amikor a mercit telibeverik es kiugrik a lampaja es szakad a motorhazteto stb de a kov kepen csak lotyog az elso lokos es minden a helyen. WTF?!?!?!??! Az utcso 30 ora tenyleg nagy badarsag.
5/10 es ebben mar benne van az extra pont a csaj ket szemeert.
3 idiots legalabb teljesen jo es nezheto film volt.
Nagyszerû színészi játék, élvezetes párbeszédek.Mindhárom fõszereplõ megérdemelte az Oscar jelölést,Colin Firth meg egyenesen zseniálisan hozta a dadogós herceget/királyt,megérdemelné az Oscar díjat!
9/10
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nos ez egész szórakoztató és látványos volt, mindemellett tanulságos és érdekes. Részemrõl még a zenés-táncos kötelezõ betétekbe is belenéztem, némelyik igen poénos (jedisen bexartam). Jönnek fel a bollywoodiak nagyon. Ez egy egész korrekt robotos film. Belekevernek szinte mindent, a terminátortól, az én a roboton át, a 200 éves emberig mindent. DE jól csinálják. Fõszereplõk szerethetõek, a sztori vicces és nem unalmas cseppet sem.
IMDB-n 7.3-mon áll ami esetünkben szerintem bõven megérdemelt.