Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
<#eljen><#eljen>

ha ezt a filmet le merik szinkronizálni.. márpedig amekkora kretén népség ,ennek is az lesz a sorsa, mint az Inglorious Basterds-nek.

no mindegy, a Király beszéde zseniális (nyilván Geoffry Rush és Colin Firth nélkül nem lenne az), rég láttam ilyen JÓ filmet,
remélem, idén ez az angol-ausztrál remekmû tarol az Akadémiánál is..

Kumiho #2179

böröczk
tudod, hogy az Akadémia mit csipáz, ne csodálkozz.

Én nem ismerem mondjuk a sztorit, meg semmit, annyit tudok, hogy Bale-t díjra jelölték, és hogy meg akarom nézni a filmet.

Kumiho #2179

böröczk
A király beszéde

10/10

Kumiho #2179

fifi
vagy a Sátántangóról...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hosszú film?
Huszadik századról hallottál már?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kastil
Nekem erre egy linket valaki dobhatna üziben, rohadtul felkeltette érdeklõdésem de nem találom, ncore meg jelenleg nem elérhetõ. 😞

Gacy House

Ez jó film volt. Olyan stílus mint a Blair Witch vagy mint a Paranormal Activity. Igaz Asylum film, de nekem nagyon tetszett, jó ötletek voltak ebben is. Többet nem fogom megnézni, de jöhetnek az ilyen filmek még.
ja vki mondta h 3órás a film? 😮
wtf??????
anno a gyürük ura 1et elkezdtem nézni na mondom mindjart vége, aztán hoppp csak a felénél járunk xD
Tyler1
The Fighter

Mi ez vmi Kusturica film? A fejemet fogtam komolyan, hogy lehet ilyen emberekrõl filmet forgatni? Mint a Blöffben a cigányok, csak majd 2 órán keresztül. Kibaszott nagy csalódás, meg az is, h legjobb filmre jelölték. Egyedül Bale jelölése megérdemelt, de az övé is csak azért, mert egy fostalicska ember karakteréért csontig fogyott.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

lol elsõre azt hittem a spurs játékosáról beszélsz 😄D elolvastam az elõzményt akkor látom h batmanrõl van szó XD
Bale egy vígjátékban? Lol😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

The Fighter

Hát õõõ, ez elég furcsa film. Bale "Batman" jelenetein szinte csak röhögni lehet azzal a sapkával a fején(csinálhatna már egy vígjátékot is), a film többi része pedig egy átlagos dráma, tele unalmasabbnál unalmasabb részekkel. Jobbnak reméltem.
CSOCSO
komedia? komedia nem volt benne csak bugyutasag.
<#eljen>én 15 percet bírtam, egyetértek..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sir Quno Jedi
Ez egy vígjáték aka komédia. Tök jól kifiguráz számos filmet a témában.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Megtörhetetlen
Tegnap láttam az egyik videót de én azt hittem ez csak valami poén film, de ezek szerint még tetszik is a népnek 😄 Mondjuk Indiai filmekhez képest meglehetõsen profi benne a CGI 😉

A Lovas Gif meg ULTRA BRUTÁL 10 percig néztem és röhögtem sírva😄

fry day fry day sálálálláláá

Montanosz
Tali Ihantala

Volt már egy finn film az 1940-es harcokról, ez pedig 1944-be visz minket. Hasonló minõség (és hosszúság<#vigyor4>)
Ez is 8/10 simán.<#vigyor4>

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
Sokáig ez volt a nagy kedvencem, legalább évente megnézem egyszer))

[HUN]Crassus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén a CIA-s csóka arról beszél,hogy õk szerveznek terror akciót a saját országuk ellen,hogy így szedjenek ki pénzt a költségvetésbõl...."természetesen" muzulmán köntösbe bújtatva és még mondja,hogy milyen nehéz 4000 ember halálát megtervezni...nem vagyok egy nagy összesküvés elmélet gyártó,de sajnos lásd szeptember 11-ét....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Utánunk a tûzözön / The Long Kiss Goodnight (1996)

wow milyen gyöngyszemeket lehet még találni! egy fain 90-es évek akció mozi! hatalmas Samuel-es beszólásokkal!😊

8/10

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

CSOCSO
hat ez a bollywoodi robotos film kuuuuurvahosszu volt. Egyaltalan nem tetszett nagyon. Volt benne 5 tancos jelenet amibol ketto egesz jo volt de azok is tul hosszuak es a kozepe fele mar remegett a kezem es mar nyomkodtam a >> gombot... Amugy a robotos tancos resz volt jo meg a tollas kilimanjaros resz is tetszett. De a tobbi?😞
Szvsz azt a ket klippet is csak a csaj miatt lehet vegignezni!
A csaj gyonyoru benne, vitazni badarsag lenne 😄

A filmben sok baromsag van. Kivancsi lennek, hogy valami cenzurazott verziot neztem vagy ennyire be volt szivva a rendezo, hogy az egyik pillanatban valakinek szetcsaptak a fejet es kipukkant a feje mint egy lufi de kozben a halott testen meg ott van a sertetlen fej?!?!?!
Meg amikor a mercit telibeverik es kiugrik a lampaja es szakad a motorhazteto stb de a kov kepen csak lotyog az elso lokos es minden a helyen. WTF?!?!?!??! Az utcso 30 ora tenyleg nagy badarsag.

5/10 es ebben mar benne van az extra pont a csaj ket szemeert.

3 idiots legalabb teljesen jo es nezheto film volt.
The King's speech
Nagyszerû színészi játék, élvezetes párbeszédek.Mindhárom fõszereplõ megérdemelte az Oscar jelölést,Colin Firth meg egyenesen zseniálisan hozta a dadogós herceget/királyt,megérdemelné az Oscar díjat!

9/10

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

CSOCSO
jezusom😄 ez is tele van a faszanyos baromsagokkal 😄 de azert meglesem. A 3 idiots teljesen kulturalt-baromsag mentes bollywoodi film volt. Teljesen meglepett a sok retardalt indiai trailerek utan.
CSOCSO
ha bollywoodi filmeket szereted lesd meg a 3 idiots filmet is. nagyon jo volt.

link
Sir Quno Jedi
Jó lenne, ha jönne moziba hozzánk is, mert én szívesen beülnék rá, hogy teljes pompájában élvezhessem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A trailerek/összevágások nem adják vissza a film kedvességét, mivel az akciórészek egy részét ragadják ki öncélúan. Nekem sokkal jobban tetszettek benne az emberi (roboti?) részek, mikor a gép szocializációját kísérhetjük figyelemmel a kissé talán túlontúl is harsányan élõ humanoidok között.

Tikal
Simán veri a Transformerst 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Endhiran (2010)

Nos ez egész szórakoztató és látványos volt, mindemellett tanulságos és érdekes. Részemrõl még a zenés-táncos kötelezõ betétekbe is belenéztem, némelyik igen poénos (jedisen bexartam). Jönnek fel a bollywoodiak nagyon. Ez egy egész korrekt robotos film. Belekevernek szinte mindent, a terminátortól, az én a roboton át, a 200 éves emberig mindent. DE jól csinálják. Fõszereplõk szerethetõek, a sztori vicces és nem unalmas cseppet sem.

IMDB-n 7.3-mon áll ami esetünkben szerintem bõven megérdemelt.

dartonita
Scott Pilgrim vs ...
Hat ez utott!Meghozza nem is akarmekkorat.Feloraig sem birtam nezni,egeszen elkepesztoen rossz.Szamomra ertekelhetetlen.
0/10

tigeroo
zöld darázs

ekkora foshalmazt én még nem basztam.

komolyan, a szar gegek + poénok még... hát nemistudom... a reszkessetek betörõkben is jobban megvoltak csinálva, meg az utolsó D kategóriás német (akció)vígjátékokban is, komolyan.

PetruZ
Legend Of The Fist - The Return Of Chen Zhen (2010): Kedvencünk, Donnie Yen bátyó, közeledve az 50-hez sem pihen, évente 3-4 filmet is kihoz, egyre jobb minõségben (azért látszik, hogy a hazafias hangvétel rendesen megtámogatja a költségvetési bevételi oszlopot...), de tkp. ezzel nincs is semmi baj, amíg legalább ilyen fáintosak, mint ez a film.
A "Fist Of Fury"-jellegû sztorikból, ha Jangcét nem is, Dunát biztosan lehetne rekeszteni, maga DY is csinált már egyet (fogjuk rá), de érdekes módon ez a film a '72-es Bruce Lee-féle verzió (ami szerintem messze jobb bármely más BL filmnél) kvázi-folytatása. Nem akarok nagyon spoileres lenni, lényeg az, hogy hét évvel járunk az akkori események után, amikor Chen Zhen álnéven visszatér Shanghai-ba, hogy újból felvegye a harcot a gonosz megszálló japcsik ellen (még ha inkognitója megõrzése érdekében néha maszk mögé is kell bújnia; ez a kosztüm köröket ver a vérciki Green Hornet zöldségre 😊 ).
A harcjelenetek bitang jók, látványosak, jól követhetõk, a köztes drámai és (néhol) romantikus részek már kevésbé, de azért egy-két karaktert itt is ki lehet emelni, plusz kapunk egy kis történelemórát is elbújtatva a sorok között elszórva (ami nekem kifejezetten tetszett egyébként, pl. az I. világháborúban a szövetségesek oldalán harcoló kínai kontingensrõl szóló részek). Meg persze az obligát óvatos komcsizás sem hiányozhat, de simán kibírható.
Mindent összevetve erõs 6/10, a DY filmek kedvelõinek mindenképpen ajánlott, de a többiek is kellemesen elszórakozhatnak rajta.
Montanosz
Fájintos!
De akkor nézd meg Sauna-t is, hasonló hangulatú film.
elõre mondom kevés mosolyognivaló poén lesz)))

zaki
Valószínûleg úgy, hogy jobb, mint az eredeti.

Nekem tetszett a Félszemû 8/10 simán, de akkor sem értem hogyan lehet egy feldolgozás filmet 10 oscarra jelölni?
SASboy
nem

nice legs. what time to open?

tommygear
"Karbantartás"
Shep
A hosszupuska nektek sem jön be?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DeerHunter01
fekete halál az jóféle film

\"Erről van szó!\"

SötétBarom
Fekete Halál trailert pont most néztem, jó cucC?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
Micmacs - imdb

Na ez egy nagyon jó kis film volt. Eredeti, hangulatos, fordulatos, jó képi világ, remek megoldások, jó karakterek, jó rendezés...stb.stb.
Amúgy is szeretem a francia filmeket, de ez kiemelkedik azok közül szerintem.

8,5/10

Bazinga!

Montanosz
Season of the witch

Arra felkészültem hogy szokás szerint 0 történelmi hûség, a helyszíneken keresztül a soha nem rozsdásodó kardokig, és akkor még nem létezõ kéményig..de amikor
egyik társuk leszúrja a másikat és azt sem mondják bikk-bakk és nyugodtan tovább libegnek
, akkor feladtam és más filmet néztem.
A hasonló témájú Fekete Halál fényévekre veri!

CSOCSO
amikor kiastak es utanna valtott a kep, hogy meg mindig ott fekszik bent levagott ujjal... Eloszor ugy voltam vele mikor kiastak, hogy persze, hogy akkor assak ki mikor epp mar lecsonkolta az ujjat de megleptek a visszazokkenessel, a masik a legvegen levo Mark White jelenet.... tetszett, hogy nem happy ending es ez meglepett. Altalab baromira nem tudnak meglepni a filmek, de ez a ketto jo volt.
A félszemû jó volt, én mégis a 127 órára szavaznék😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

The King's Speech

Õszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen témából lehet nagyot alkotni, pedig sikerült. Mindkét színész kiemelkedõen alakít és kellõ mértékû humor, komolytalanság is van a filmben, ami feldobja.
Csak ajánlani tudom.

9/10

Tyler1
10 oscar-ra jelölték A félszemût<#eljen>
tényleg micsoda koppintás...

(SN csak 8-at kapott huhaha)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Martin Rome
aha, olvastam hogy a keszitok szerettek volna h a rendes filmek kozott is indulhasson

ProGabe
legjobb film kategóriában Oscarra jelölték a Toy Story 3-t! nem legjobb anim. film (abban is), hanem a "nagyok" között is ott van! 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Stone-t is azért nem merem megnézni mert Robert szinkronhangja sokkal jobban bejön mint az eredeti :S
múltkorában valaki kért vmi burtális horror féleséget :S
no most talátam rá erre ->
Lassú kínzások hánytató kamrája (Slow Torture Puke Chamber) (2010)

Ez egy ultrabrutál Gore-film,ahogyan azt Lucifer Valentine-tól "megszokhattuk"!
Lucifer Valentine ismét bemutatta mi az, amit messzirõl illendõ elkerülni. Tényleg csak a legmerészebbeknek!