Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Ne feledkezzünk meg Robert Fosterről sem, aki október 11-én halt meg 😞

X men. Dark Phoenix. Hát nagy szar volt. A párbeszédek és a karakterek még egy Barátok Közt epizódot is alulmúlnak.
Pl: Magneto. Én már nem bántok senkit, mert a bosszúnak semmi értelme. Na jó akkor mégis megyek és bosszút állok. Áh, inkább meggondoltam magam. Miafasz?!

Kmarha
El Camino: A Breaking Bad Movie
El Camino: Totál szívás - A film

Egy utolsó, lassú és megérdemelt (legalábbis hiányolt) búcsú egy sokat szenvedett sorozat karaktertől. Vince Gilligan látszólag teljesen szabad kezet kapott, nem csak az írás de a rendezés területén is, és megkapta a Better Call Saul operatőrét is. Így a látvány világ nagyon idézi az előbb említett és a Breaking Bad sorozatot is, bár rendre megjelennek újszerű képi elemeket, melyek számomra sokat hozzáadtak a hangulathoz. Ha már hangulat, az említett sorozatok mellett, lehet hogy elsősorban a lassúsága és párbeszéd központúsága miatt, egy kicsit Fargo-sra sikeredett.

Jó volt látni a régi szereplőket, még akkor is, ha egy részük azóta kicsit kigömbölyödött. Aaron Paul-t továbbra is sajnálom, hogy nem futott be, biztos ki lehetne hozni többet is az emberből.

Mindenesetre túl sok pluszt nem adott a film, önmagában nincs értelme elővenni, csakis a sorozat miatt van létjogosultsága. A párbeszédek vannak, emlékezetes nincs igazán köztük. A történet lassú és rengetek a visszaemlékezés (nem a sorozatban látottakat ismétlik, új történet elemeket, sőt karaktereket írtak meg). A búcsú szép, katarzis nincs, csak egy könnyed elengedés. Anno a sorozat záróval is meg voltam elégedve, ez is hozza annak a szintjét.

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.16. 00:31:23

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

repvez
pont ezt akartam, mondani, hogy hiába várt vele, most se volt tökéletes a megvalósitás.
A mozgások ,a megvilágitás az interakció a valósággal, még mindig nem azon a szinten van ahol ez elvárható.
Sőt van, hogy a valós részek miatt van az embernek fura érzése, hogy azok nem illenek néha a képbe.A zöld hátteres megvalósitás hátránya.
Arról nem is beszélve mégha tökéletesen valósághún nézne ki , akkor is olyan valószerütlen mozgásokat helyzeteket tesznek bele, ami hiteltelenné teszi a dolgokat.Meg az ha föleg egy ismert szinészt próbálnak sokszorosítani.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezek egyreszt nem full CGI-k mint a mostaniak. Masreszt joval kezdetlegesebbek voltak, szoval csak igen limitalt alkalmazasuk volt. Oregiteni sokkal konnyebb mint fiatalitani. Es ezeken mindenki latta hogy melyik a CGI es melyik nem.

A maiaknal viszont kozvetlenul melle tudod tenni a fiatal Will Smith arcat, vagy az igazi Leila hercegnot, es a legkisebb tokeletlenseg is korbe fog futni az interneten. Ezt a magas szintet csak most ertek el, vagy legalabbis kozelitettek meg.

BenedekFeco
+ ott volt ugye a a Benjamin Button különös élete. egy halom díjat besöpört, ahogy Brad Pittet megöregítették benne.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

repvez
igen ebben egyetértek, hogy ezek a technológiák mostanába jönnek be, de ezek nélkül is már csináltak pár filmet régebben is aminél ugyan azt a szereplőt ujrakreálták. (Matrix,Terminator,szárnyas fejvadász 2049 stb..)
BenedekFeco
Little Monsters

Facepalm.
Teddy McGiggle-nek volt egy pár "jó" beszólása, de nagy részét ellőtte a trailerben. A többi meg, meh...

3/10

Fractured

Elég gyengén kezd, de aztán tűrhető lesz. Az elején azt hisszük, hogy vágjuk a végét, de aztán kiderül, hogy mégse. Vagy mégis...?

5/10

Mary

Átlagos "szellemhajós" film + Gary Oldman

5/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Brightburn (2019)

Ugy ultem le a film ele, hogy egy negativ szuperhos tortenetet fogok latni, es a karakterfejlodest hogy hogyan is lesz negativ "hos" belole. Igy eleg nagy csalodas volt a film, mert semmi ilyen nincs benne. Viszont ha ugy tekintek ra mint sima horrorfilm szuperhos temaban, akkor egeszen jo film.

A fentit viszont sajnalom, mert nagy kihagyott lehetoseg volt. Csak egy jobb iro/rendezo paros kellett volna aki megalkotja a karakterfejlodest. A szineszek szerintem alkalmasak lettek volna ra, es a filmbe is belefert volna anelkul hogy az egeszet atirjak. A filmis csak brutto 90 perc, szoval az ido szukere sem lehet fogni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ehelyett csak annyit latunk, hogy az urhajo atkapcsolja az agyat, es kedves gyerekbol 1 lepesben pszichopata lesz atmenet nelkul.

De mint irtam, horrofilmkent egesz jo. A jelenetek kelloen ijesztoek es brutalisak. Klisekbol erednek ugyan, de az egesz alaphelyzet ad annyi ujdonsagot az egesznek, hogy ujszerunek szamitson.

A latvanyvilag ugyan latszik hogy nem 100+ milliobol gazdalkodnak mint a Marvel/DC, de a koltsegvetesehez kepest jo.
A szineszek mar kerdesesek. A fobb szereplok (a gyerek es Elizabeth Banks) nagyon jok, elviszik a hatukon a filmet. A tobbiek viszont latvanyosan rosszak, foleg az aldozatok akiknek komolyabb erzelmeket kene eljatszaniuk...

Osszessegeben nagy kihagyott ziccer, nem sokon mulott. De egyszeri filmnek jo.

6/10

A technologia alatt nem a kepfrissites sebesseget ertik. Hanem azt hogy digitalisan megfiatalitjak, vagy akar teljesen ujraalkotjak a szineszeket. Ez teljesen uj, es csak az utobbi 2-3 evben kezdtek el alkalmazni fobb szereplok eseten nagy Hollywoodi filmekben (pl Michael Douglas - Antman, Leila hercegno). Es azota is sokat fejlodott, a fentieknel meg akadt 1-2 tokeletlenseg ami elarulta a trukkot a nezok szamara, de ezek rohamtempoban tunnek el.
Az idozitest nezve gyanus, hogy a fenti filmek sikeresseget latva dontottek ugy, hogy belevagnak ebbe a filmbe is.

(masik vetulete a technologianak a "deepfake", ami szinten teljesen uj jelenseg)

Kandurex
Gemini man

6/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Joker (2019)

Kb. fél órája jöttem ki a moziból... rég láttam olyan filmet, illetve voltam olyan filmen moziban, ahol a film egésze alatt nem hallottam semmi mást a filmen kívül. És nem azért, mert olyan halkak lettek volna a mozinézök, hanem mert annyira beszippantott a film.
Itt minden egyben van. A rendezés, a karakterek, a föszereplö, a kor, a környezet.

A film minden perce megtervezett, pontosan akkor és ott történik minden, amikor és ahol kell. Igazán félelmetes nézni, hogyan alakul át egy beteg ember egy örültté. A filmben nincs a szó szoros értelmében vett akció, maga a film lassú folyású, Jokerhez mérten kevés a brutális jelenet (viszont ami van, az megrendítö)
az ollós jelenet... libabör
, a színészi játék elsörangú, Phoenix lejátszik mindenki mást a vászonról.

Nálam az utóbbi évek legnagyobb filmélménye, és mondom ezt úgy, hogy eleinte el se akartam menni rá, mondván, mit tudnak kihozni egy Joker eredetsztoriból. Nagyon nem bántam meg, hogy másként döntöttem.

10/10, ha Phoenix ezért nem kap Oscart, akkor nem tudom miért.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

stargatelost
Ez az 5x17. Különálló filmként értelmezhetetlen 😄 Nagyon bejött nekem is, sokkal jobb ez a lezárás Jesse szempontjából.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

BenedekFeco
El Camino: A breaking bad movie

Elég jól hozzátesz a sorozathoz és ha így tekintünk rá, akkor simán 8/10.
Ha viszont úgy nézzük, mint különálló film, akkor már nem annyira. Egy kicsit lassú és jóformán csak Jesse szenvedését követjük 2 órán át 😊
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.10.11. 22:50:01

Jim Morrison
Joker

Egy nap után is csak annyit tudok mondani, hogy Joaquin olyat játszott, hogy csodálom hogy nem csavarodott be a forgatás végére 😄 imádom a csávót (Gladiátor óta), rettenetesen jó.
Maga a film is baromi jó ahogy Kmarha is iirja, elég korrekt szösszenetet iirt le, nem is ragoznám tovább.

El camino

Egy kicsit szkeptikus voltam, elvégre a sorozatot elég szépen lezárták, mégis mit akarnak még másfél-két órában mutatni? Mikor már a stáblista ment, az lett a véleményem, hogy de jó hogy megcsinálták. Nem tudtam hogy bele fér e még a breaking bad után ez a történet, de azt kell, hogy mondjam: bele. fasza volt, jó volt, aki szerette a sorozatot nem fog csalódni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

repvez
Gemini MAN 3D HFR (high fresh rate) 6/10
Nem sokkal volt másabb mint a sima normális HFR nélküli filmek, max élesebb volt a képe a filmnek. a 3d semmivel sem volt másabb vagy több mint egy átlagos 3d film.
Azt sem nagyon értem, hogy amire hivatkoztak, hogy azért nem forgatták le ezt a filmet elöbb mert nem volt meg hozzá a technikai háttér.
Ha csak a 120hz-es képfrissitésre értették akkor lehet igazuk van, de a többire nem.
Mindent már láttunk évekkel elötte amit ne lehetett volna korábban megcsinálni.
Ahoogy a 6. napon és a matrixban is láttunk már olyan karaktereket akik ugyan ugy néztek ki.
Mint ahogy a történet sem az a eddig sose látott részletes fordulatokkal teli történet lenne.
Kmarha
Jogos, el is felejtettem. Eddig még csak 62 "kritikus" látta, de 62/62 a pontja tomatoes-on (azaz 100%) - ez értelem szerűen majd bőven csökkeni fog, de őrülök neki hogy az előzetes vetítések után mindenki pozítivan távozott.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

+ Scorsese neve is garancia szerintem
LasDen
november végén lesz még egy irishman a mozikban. Elég erős kandidánsnak tűnik a címre az is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
Joker

Nincs sok már hátra az évből, és erős a gyanúm, hogy számomra az év filmjét sikerült tegnap megnézem. Számomra a mozi, ezért és a hasonló filmekért létezik. Az egy dolog hogy látványos, 2019-et írunk, nem ezen fogok meglepődni. De a forgatókönyv, a színészi játék, a zene, a hangulata, a minden részletre kiterjedt rendezése, egyszerűen lélegzet elállító. Nem is olyan rég említettem meg az aprólékos díszlet felépítést és feszültség teremtést (Hitchcock Hátsó Ablak című filmjével kapcsolatban). Nos, ez a film visszaadta ezt a fajta rendezést, mai köntösben. Az utcák, a lépcsőház, az összes helyszín amit bejárunk létezik. Ott van, kézzel fogható. A patkány a hatalmas vászon apró kis sarkában, a grafiti a falon, a kopás az ajtón, a járművek és épületek, a lámpák színei, olyan szinten létező világot tárt elém, hogy a körülöttem ülő közönség ellenére is, teljesen kiragadott a mozi székből, és berántott Gotham városába.

És akkor Joaquin Phoenix mély átalakulásáról és beleéléséről, az őrületét megtámogató sejtelmes és nyugtalanító zenékről még nem is beszéltem. Ahogy tegnap/ma említettem, láttam a vásznon, magukból teljesen kivetkőző színészeket. Nem is sejtettem, hogy láthatok még ehhez felérő (talán túl is szárnyaló) alakítást az évben.

És ahogy említettem, nem ajánlom mindenkinek. Egy ténylegesen megtört, mélységesen beteg ember kórrajzát láthatjuk a filmben. Betegsége létező betegség (PBA) és lassú megőrülése is túlságosan emberközeli. A társadalom peremére szorult és az ott magára hagyott ember képe nagyon is ismerős lehet országunk utcáit járva. De fontosnak tartom kiemelni, hogy a rendező nem menti fel a tettei alól csak azért, mert az ország/város vezetése úgy dönt, nem foglalkozik tovább ezekkel a sérült emberekkel, vagy mert a nevelő apja, a munkatársak, környezetében lévő embertársak bántják, verik, kiröhögik, leköpik őt. Bemutat egy tragikus és végzetes utat, rámutat a társadalmi háló gyengeségére. A rendező Todd Phillips nem titkolt célja, hogy beszélgetéseket, vitákat gerjesszen a témáról. És ezzel a hozzáállással szakad el nagyon durván a megszokott és kevésbé megszokott (sötét lovag, watchman) képregény filmektől. A Másnaposok rendezője!! Nem hiszem el.

Annyit még gyorsan megjegyeznék, hogy a kórrajz mellett, többször fejet hajt a korábbi batman filmeknek (van egy konkrét jelenet, ahol Heath Ledger jelente visszaköszön), képregényeknek (a rengetek utalás, a
Wayne család története
), és pár régi remekműnek, mint a Taxisöfér és a Komédia királya. Nem ezeket utánozza, nem ezen elemek miatt kell a filmet megnézni, de aki érintett valamelyikben, fog találni pluszt mélységet ebben a filmben. És ki tudja még mit nem vettem észre. Nekem ez többször újra nézős, és egy kisebb közönséggel, még moziba is újrázni fogom.

Szerk.: ohh igen.. és a főszereplő. Nem Joker. Talán, a film utolsó perceiben felsejlik hogy egyszer majd az lesz, de a főszereplő Arthur, és végig az is marad. A körülötte történtek ellenére is, átalakulása passzív, a gyógyszerek hiánya és a betegsége okozza.. nem lesznek elvei, nem tör káoszra.
számomra az sem biztos, hogy a történet elképzelt folytatásában, ő lenne e majd A Joker, Batman ellenfele, nem e csak egy inspiráció más őrült gonosztevők számára

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.10. 10:51:59

Kmarha
Artúr frissen a moziból.. mármint.. bocs.. "Joker".
Imádom ezt az évet. Mindsomar, The Lighthouse, Joker. Olyan gyomrosokat kapok, hogy csak kapkodom a fejem. Erős élmény volt, egy jó kis nem alvás után, majd holnap összeszedem a véleményemet.
Addig is, semmiképpen sem ajánlom azoknak, akik a metrón is csak röhögni tudnak azokon a szerencsétlen beteg embereken, akik nem urai saját testük vagy elméjük felett. Mindenki másnak megfontolandó.

Tikal
Így van, ez a képi világban is tükröződik, szűk vágások, zárt terek a kinti és benti felvételeken egyaránt.. tudatosan..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Minden film szinkronos, alig találni eredeti nyelves vetítést...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

joker: még nem néztem meg újra, de így pár nap után, azt hiszem nem jogos a kritikám, miszerint nincs jól megírva. valszeg ez direkt ilyen. minden ízében NYOMORÚSÁGOS. semennyire se szórakoztató, még drámának is nyomorúságos, és ez valszeg tudatos. szétesik, döcögős, nincs benne semmi ami kigondolt lenne. ez ilyen, és ez jól van így, mert amit bemutat az is ilyen.

szóval visszavonom, hogy nem jó film. jó film. de majd még pár megnézés után írok.

Spider-Man: Far from Home (2019)

A tini vigjatek vetulete a filmnek jol sikerult, ami vegulis a pokemberseg-nek az egyik komoly resze. Vagyis hogy o nem egy felnott szuperhos, hanem egy gyerek, akinek gyerekkent kell megkuzdenie a teherrel, es kozben a szokasos gyerek-problemaitol sem tekinthet el.

Szuperhosfilmkent viszont mar inkabb csak kozepes. A fohos es a tortenet is felejtheto. Pozitivum viszont hogy behozott a kepbe egy uj, Hydrahoz szervezetet, amibol jovobeni filmekben jo kezekben jo foellensegge alakulhatnak.
Az kifejezetten nem tetszett, hogy a realisztikussagnak mar nyoma sem volt. A CGI-vel nem a mi vilagunkat modelleztek le, hanem egy "mesebeli" fantaziavilagot, es igy nekem szemely szerint mar tul sok volt igy.

A szineszek hozzak amit vartunk. Akit kiemelnek az Jake Gyllenhaal, akitol mondjuk el is vartuk hogy jol alakitson, de nem is csalodtunk benne (megha a karaktere maga eleg felejtheto is volt). Viszont szamomra Zendaya alakitasa gyenge lett, ahhoz kepest hogy mennyire hypeoljak ot es lassan sztarra valik. Nem volt meg nala a kemia, mintha csak a szerzodese kototte volna a filmhez...

A vegefocim utani jelenetek altalaban jok, de itt most kulonosen tetszettek😊

Osszessegeben egy atlagos Marvel film, ami csalodast nem okozott, de a brutalis beveteli szamok inkabb az univerzumnak koszonhetoek, nem maganak a filmnek.
7/10

Nálunk meg az szívás, ha nem szinkronos a film... Semmi sem jó.

Tikal
A szinkronos valtozatban még el tudnam fogadni a szoveg forditast a feluleteken, de az eredeti nyelves valtozatban nem.
Egyebkent ha egy kulfoldi meg akarja nezni a filmet akkor neki ez eleg nagy szivas😊

vérpocok
Nem tudom mit vártál. Már a poszteren látható szörny is úgy fest, mint egy mumpszos pitbull. 😄

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Doom: Annihilation 2019

Á-á... nem nem... nem.

Doom a f*szom/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

BaliBoy
<#bohoc><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tikal
<#eljen>

Kmarha
The Man Who Knew Too Much
Az ember, aki túl sokat tudott

Az egyik első remake-ek egyike, amit Hitchcock jó 20 évvel ennek eredetijének elkészítése után ejtett meg, állítólag azért, hogy kitapasztalja, hogy tudja átültetni saját stílusát a nagy amerikai piac számára.

Amit igazán furcsállok, az, hogy komoly erőfeszítést, nem nagyon láttam benne. A forgatókönyv silány. De tényleg. Pár fontosabb elem, mint karakter vagy a történet egy pillanata, ki lett emelve, a vázlatosnál kicsit jobban ki lett dolgozva, de a kettőt összekötő rész, konkrétan hiányzik, vagy ha nem, akkor gyorsan és egyszerűen le van zavarva.
A rendezés már egy fokkal jobb, de a korábban látott Hátsó ablakhoz képest, jócskán lemaradásban van. A díszlet aprólékossága fel-fel sejlik (pl a templom mögött játszódó cselekmény hátterében az utcán várakozó karakter szerepeltetése), de sokkal több a vetített háttér, mint a tényleges szett. A hangulata hozza magával az angolos, helyzet komikumra építő, inkább szóbeli humort, és előnyére legyen mondva, hogy tud drámai és feszült lenni (az operaház teljes jelenete vagy a külföldi követségen a lépcsőhöz vezető séta). Mégsem alkot maradandót, látványosat, sem túl érdekeset.

A zenét én kevésbé vettem észre, értelem szerűen a Que Sera Sera és az opera betéten kívül, de az észre vehető, hogy a zenének, a ritmusnak fontos kulcs szerepe van nem csak a feszültség keltésben de a megoldásban, lezárásban is (a keretes szerkezet is a zene egy elemére épül rá). A színészek hozták, amit kellett, kiemelni talán a női főszereplőt tudom, aki inkább vezette a történetet, mint a férfi szereplő. A kamera munkába belekötni nem tudok, ha őszinte akarok lenni, talán ez volt az egyetlen hibátlan eleme az alkotásnak.

Öreg film már, és szerintem akkor is túl egyszerű volt. Haragudni azért nem tudok rá, de újra nézni biztos hogy nem fogom.

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.08. 11:40:27

ezt tegnap írtam, ma kicsit átgondolva, jobb film ez. majd még érlelődik, meg megnézem még párszor 😊

Joker
hát, sajnos ez nem jó film. nem is rossz, de nem kiemelkedő. az üzenete komoly, és a főszereplő is jó, de sajnos bármilyen jó lehet egy színész, ha egy film nincs megírva. ez pedig nincs, illetve ami van benne, az közepes. sokkal többet vártam...
sajnos valszeg a téma időszerűsége miatt kapták fel, meg a főszereplő miatt. ez utóbbi mondjuk nem sajnos. 😊
bár, mikor nem időszerű a téma?
a batman-es kapcsolat azért erőssé teszi a filmet, de ez kevés ahhoz, hogy jó film legyen...

Kojiro
What do you mean?

Kojiro ergo sum.

Ha egy filmben a magyar írás ennyire kizökkenti, akkor képzeld el, hogy érezheti magát ezen a fórumon. Bakker itt minden MAGYAR ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!4444 <#idiota>
REALista
Én eredeti nyelven néztem,de abban is magyarul voltak a levelek és szerintem egyáltalán nem volt zavaró sőt remek ötletnek tartom. Azt elképzelni nem tudom, hogy te miért zökkentél ki annyira e miatt...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kiszamithato???
Mar regota tudjuk hogy mi a vegkifejlet. Miota vannak elozetesek tudjuk azt is hogy honnan indult ki. Ezek utan nem tudom ki hitte azt hogy varatlan fordulatok lesznek benne...

Persze lehetett volna bele tenni, de az szerintem a tortenet oncelu megeroszakolasa lenne. Nem kell minden filmbe varatlan csavarokat tenni...

Komplett arcokat tudnak ma mar lecserelni, szoval akar Joaquin Phoenixet is lecserelhetnek egy fiatal Kern Andrasra😄 Ehhez kepest par feliratot lecserelni mar semmiseg, a Google Translate is meg tudja csinalni mar neked valos idoben.

LasDen
In the Tall Grass

Jaú volt ez. Volt az a tripes rész, azt úgy én nem igényeltem, de bőven belefér az ilyen is.

7/10

DantszEE
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

lac coo
A Kafarnaum , A Remény Utjai című film megvásárolhatóm vagy letölthető valahol normális magyar felirattal ???? Köszi !!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LasDen
John Wick 3: Chapter 3: Parabellum - The Movie - The Series: The Movie

3 rész után az már nem elég, hogy milyen fasza minden akció jelenet. Bár én bírom a hihetetlenségét ennek a bérgyilkos világnak és hogy semmit sem magyaráznak meg belőle, de ez így kevés. Nem hiszem, hogy a 4. rész bármivel is több lesz, de ez van. Jó lenne már Stahelskit filmet csinálni a Wicken túl is. Remélem lesz valami a Hegylakójából...

5/10

Count Adyn
Deepfake videók korában... 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Hát mert MAGYAR FELIRATOS! Mit nem lehet ezen érteni? 😄DDDDDD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kongy
Én feliratosan néztem, és abban a kópiában is magyar volt a napló szövege, ami méginkább kizökkentett az angol beszéd mellett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
Mindig kell találni valami apróságot, amin lehet kattogni, mi? Röhej min tudnak egyesek fenn akadni 😄 (Bár én sem vagyok ez alól kivétel) 😄DD

Dynamic
Rengeteg (na jó, csak sok) szinkronos filmben van ilyen megoldás. A Shazamban láttam legutóbb, meg utána valamiben ami nem jut eszembe. Engem is kurvára irritál 😞
A legtöbb filmben manapság már vannak ilyen fordítások. Azt nem tudom milyen módszerrel csinálják de gyakori. Nekem tetszik.