Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
a zene tökéletes, a fõszereplõ arcával pedig semmi gond nincs 😊

ne higgy senkinek, majd megnézed te magad a filmet és eldöntöd, hogy milyen

Bazinga!

Riddick21
A "drive" szó ebben az esetben átvitt értelmet nyer, ha láttad a filmet és tudsz egy picit angolul, akkor könnyedén kitalálhatod. Persze szinte minden ilyen többféleképp értelmezhetõ a filmben, de ennyi erõvel pék is lehetne a fõszereplõ, attól még simán lehetne Drive a címe.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CSOCSO
nekem semmi bajom azzal ha egyaltalan nincs benne kocsikazas.
Ugy mondod mintha minden honapban meglesnem a fast and furioust vagy vmi 😄
CalebJoe
inkább Driver cimet kellett volna adni a filmnek mert semmi kocsikázás nincs benne szimplán a sofõrrõl szól ezért tuti nem fog tetszeni neked😊
CSOCSO
10\paksimogyoró 😄

nagyon kivancsi vagyok mar a filmre. Itt odaig van mindenki erte, kozben nekem olyan dolgokat meselnek, hogy az ember tokre nem oda illo idiota fejjel gyilkolaszik vmi oda nem illo zene kisereteben.
ROCKnROLLA
Én én én ajánlottam! 😄 Örülök ha tetszett, mi balcsin néztük haveri társasággal kb 10-en, fél részegen, elõtte valami fos horrort néztünk (Hideg préda), amit végig pofáztunk meg röhögtünk, de az Árvánál rögtön kijózanodtunk, mert mindenki rá volt flesselve a filmre. Ja és a süket kiscsajt mindenki örökbefogadta volna, annyira aranyos! 😄

Drive
10\paksimogyoró

"év filmje" -.-" Melyik év?

desigo
Az 1984-et és mondjuk az Apokalipszis mostot nem is említve...
Tyler1
Drive

Tényleg nagyon jó film, remek színészi játékkal, meglepõen jó zenékkel, a történet egyszerû, nem is lényeges, mert a film legnagyobb ereje Gosling, és a karaktere. Fingom nem volt a film elõtt ki ez a "gyerek", de alakított olyat, amit a nagyok is megirigyelnének. Nekem mondjuk messze van a 10-tõl, a Hesher jobban tetszett ebben a mûfajban(bár az tök más témájú), szóval arra 9-et adtam, ez legyen erõs 8. Mindenképpen többször nézõs darab(amit igényel is).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Nah Sugarnak Batman jön be ! XD
Ha a Drive az "elvont kategóriába tartozik, akkor pl. egy Dr. Parnassus vajon mi?

precision
Drive

Részletezhetném, de felesleges. Mestermû.

10/10

Bazinga!

PetruZ
The Lincoln Lawyer (2011): Matthew McConaughey-t kezdik megdobni komolyabb badass szerepekkel, most hogy már abban a korban jár, amikor elhagyta a szépfiús imázsát és karakteres, karizmatikus arca lett (amúgy kiköpött Woody Harrelson, csak pár évvel és pár kilóval fiatalabban 😊 ). A filmben egy védõügyvédet alakít, aki sofõrrel és egy régi Lincolnnal jár (ami részben az irodája is), és mindenkit igyekszik kihúzni a sz*rból, bármekkora is legyen az - és bármennyire is bûnösnek tûnik a bizonyítékok ellenére. Ennek érdekében kisebb stikliket is bevállal, kéz kezet most alapon, de csak a törvényesség szürkezónáján belül maradva. Tevékenysége miatt nem túl népszerû az ügyészségen és a rendõrségen, de õ csak azt vallja, hogy "elsõsorban a törvényesség érdekel, nem az igazság". Amikor új ügyet kap, minden tisztának tûnik: fiatal, ultragazdag srác, 400 dolláros, félig agyonvert és megszurkált prosti, ellenmondó vallomások, komoly bizonyítékok, de az ügy nyerhetõnek látszik. Viszont egy régi, elvarrtnak hitt ügy bukkan fel váratlanul, és az ügyvédnek döntenie kell, hogy most a törvényesség, vagy az igazság számít-e neki igazán. Az élete, a családja és barátai élete is múlhat rajta...
Elsõsorban krimi, részben a tárgyalótermes, részben a háttéralkus fajtából, másrészt dráma, de a sztori nem annyira bonyolult és szövevényes, hogy ne lehetne megérteni, és nincs benne mélyenszántó õsfilozofálás sem. 😊 Elég hamar kiderül, ki a hunyó, de utána is izgalmas és érdekes marad, anélkül, hogy akcióba fordulna át. Szûk két óra, de megérte végignézni, nem unatkoztam sehol. Matthew teljesen jól hozza a figurát, aki mindenkit ismer és mindenkivel van valami kapcsolata apróbb szívességek, vagy kölcsönös kiszúrások formájában, és nagyon jól meg van csinálva, amikor rádöbben, hogy mit tesz kockára és hogy milyen tévedést követett el korábban, ami miatt egy ártatlan ember börtönbe került és egy barátja meghalt. A többi karakter so-so, nincs sok szerepük, hozzák a kötelezõt, kivéve a srácot és a volt feleséget, akik szintén jók voltak.
Egyetértek az imdb-s értékeléssel, ez is 7/10, erõsen ajánlott a stílus kedvelõinek.
TaRka0107
Ajánlotta valaki az Árva címû filmet. Fúú hát ez nekem nagyon tetszett. Kis csaj aki süket volt, elég jól játszotta a szerepét szerintem, na meg az Árva csaj.
9/10

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

CSOCSO
<#eljen>
CSOCSO
HANNA jo lett de 7/10 nel nem adnek neki tobbet.
Tyler1
Halálos ítélet /2007/

Jól indult, az elején már-már Law Abiding Citizen emlékeket keltett, de a közepére kicsit leült, a vége pedig vmi totális Tarantino vérengzésbe ment át, ami elég hiteltelen lezárása lett a cselekménynek. Volt pár elég irracionális eleme, de végülis korrekt bosszú film.
6/10

PetruZ
Ez lemaradt:

X-Men - First Class (2011): Az "X" filmek közül ez jött be a legjobban, mint laikus, a háttért igen kevéssé ismerõ nézõnek. A Marvel/DC hõsök egyébként is elég távol állnak tõlem (inkább Avatar/MAX/Top Cow, és hasonlók jönnek be), szóval elég kívülállóént tudtam nézni a korábbi részeket és ezt is, és a sztori itt jobban megfogott, mint a többinél. Jól összerakták, szépen beleépítették a hidegháború legveszélyesebb mozzanatát, és úgy általában véve sem tûntek hihetetlennek a karakterek (az egy szem kivétel a "hanggal" repülõ srác volt, na õ szegényke valami szánalmasan gagyi volt) és a cselekedeteik. A látvány kevésbé volt érdekes és a maskarák sem voltak annyira röhejesek, mint a korábbi (de idõben késõbbi) részekben, szóval inkább ezek miatt 7/10 ez is.
PetruZ
Transformers 3 (2011): Az itteni nyifogást nem igazán értem,
mert egész pofás volt, én tök jól szórakoztam rajta, és nem is vártam többet ennél. Mindegy. Szóval a film megfelelõen hosszú, nincs benne felesleges baromkodás, vagy lelkizés sem (nem, nincsenek heregolyós, vagy üzekedést imitáló robotok sem, bár van két mini-robot, akik az elején elég idegesítõnek tûnnek, de a végére szerepük is lesz és kicsit még sajnálni is lehet a sorsukat), a sztorinak - bár nem túl bonyolult - van eleje, közepe és vége (és most úgy néz ki, hogy a sorozatnak is), van bõven akció és nagyon is látványos*, a TF2-ben rettentõen utált poénkodást és komolytalankodást meg rendesen visszanyírták (kivéve a visszatérõ biztonsági fõnök figurát, aki végig kib*szottul idegesítõ), sokkal sötétebb lett a hangulat. A 2. részt simán veri, de az elsõt nem, így nálam 7/10, és összességében a trilógiára is ennyit adnék.

*: Nem tudnék most kapásból olyan kevert filmet mondani, ahol a CGI és az emberi szereplõk ennyire "seamless", dinamikus és hihetõ formában összepasszoltak volna, mint a TF részekben, de legfõképpen ebben. Amatõr hozzákonyítóként részemrõl technikailag megsüvegelendõ a látvány.
precision
The Tree of Life

SPOILER?!

Kövezzetek meg, nevezzetek primitívnek aki nem ért semmit és az IQ -ja amúgy is negatív... de nekem ez a film nem tetszett. Amit ti mûvészinek hívtok én hatásvadásznak nevezném. Az elsõ 10 perc egymás után vágott olyan jelenetek, amik mûvésziek akarnak lenni, és ki akarják fejezni a szereplõk lelki világát. Nõ sétál, felhõk, jobbra néz, folyó, balra néz, lehetetlen szögbõl kamerázott akármi. Nagyon mûvészi. Ja és ebbe néha-néha jönnek az ilyen egy-két szavas monológok. Utána bevágtak egy 20 perc Nat.Geo. dokumentum filmet. Férfiasan bevallom, nem is néztem annál tovább. Picit beletekertem. Láttam, hogy megszületik a fiúk, nevelik, ilyesmi. Na mondom, ez engem nem érdekel, meghagyom a mûvészlelkeknek, én meg maradok primitív bunkó állat akit majd leugatnak az SG -n 😊

Pontot nem is adnék rá. Egyszerûen nem nekem való ez a film, így értékelni sem tudom.

Bazinga!

Én sokkal többre számítottam, de elég lagymatag film lett belõle.
Jól indult de leült a film közepétõl.
Legutóbb moziban néztük a Méh - Wombc. filmet, na erre azt mondanám hogy az utóbbi évek legjobb ilyen Típusú filmje,
Hosszú, kínosan feszengsz a székben annyira nem történik semmi, igazi M.film

cody1994
DRIVE

Elment egynek/10

de a vége az jó lett

Seth
Drive lekötött, Hanna elálmosított,érdektelenségbe fordult.
Ha pontokban kell kifejeznem akkor 8 vs 5, a Drive javára

PSN ID.: Beegabor

Ezzel magadra hívtad a bajt 😊
HANNA

Kíváncsi lennék a DRIVE fanok véleményére, ugyanis a két film SZINTE ugyanaz. Lassú, szép képekkel és telitalálat filmzenével, sûrû ritmusváltásokkal operáló, mûvészieskedõ akciófilm.
Nekem HANNA sokkal jobban bejött, mint a DRIVE.

8/10
tommygear
Barátság extrákkal

nem unják még ezeket a klisé hegyeket? 6/10 pár jó poén miatt
CalebJoe
Miért a Star Wars is mese és mára már egy vallássá vált szóval a kitalált történetet is lehet komolyan venni már ha jól van kivitelezve, a TF is egy õsrégi sztori csak szarul adta vissza a film ennyi.
Ja igen, így van. <#eljen> Az a helyzet, hogy én még a Hupikék Törpikék filmet is élveztem, és jókat röhögtem magamban a macskán(szerintem azok a részek valóban viccesek voltak). Szóval nekem mûködik. Neked nem annyira. <#taps>
Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tyler1
azt elhiszem, hogy neked megvalósítható. inkább a bekapcsolással akadnak problémáid, ahogy nézem. de hát lehet te alapból nem vagy erre képes, mert ami nincs, azt nehéz<#nemtudom>

"és nincs ilyen, hogy kapcsold ki az agyad"

Pedig ez valóban, teljes mértékben megvalósítható. Tapasztalat. <#lookaround> De ha hasonlatot akarsz, akkor keress egy barátnõt. Biztos lesz pár perc egy bizonyos akció közben amíg kikapcsol az agyad(gyakorlatilag ugyanaz). Aztán lehet erre te alapból nem vagy képes vagy egyszerûen ilyen nem is létezik! <#help>
Tyler1
sárktopuszt, és társait nem nézek, tehát nem is értékelem, de lehet, hogy annak is komolyabb forgatókönyve van, mint ennek a 2,5 órás - ahogy alattam írták - videóklipnek. nem sok a különbség igazából, ott gagyi a cgi, a TF-nél meg csak az van rendben.
és nincs ilyen, hogy kapcsold ki az agyad, mert az a kóma. ilyen érv egyszerûen nem létezik!
a jó filmnek van forgatókönyve, van szövegkönyve, van cselekménye, vannak kidolgozott karakterei, AZTÁN jön csak a látvány. a TF-nél van látvány, a többi meg Bay valagában kereshetõ valahol.

a pontozás szubjektív, belekötsz a másikba, hogy miért annyit ad amennyit, közben pár mondattal késõbb te is megteszed. nekem ez nem volt filmélmény, sõt kevés film tudott így felbaszni= 2 pont

Terra Nova Pilot

Iszonyat CGI, Klisés karakterek valamint a jó öreg USA "mindenrõl te tehetsz apa,utállak,nem fogadok szót,visszapofázok és mindig morcos és önfejû vagyok” -tiniklisé ami mindig fel bírja cseszni az agyam hogy lehet apokalipszis vagy dínók de az öntudatos USA tini mindig visszapofázik az apjának.

Amin viszont besírtam... -Egészen minimális Spoiler...

Hm... Akkor most múltba tudunk utazni vagy egy másik idõsíkba? Megvan! Küldjünk vissza egy szondát 83 millió évre vissza múltba, szereljünk rá egy bika jeladót és ha megtaláljuk jelzés alapján a jelenben akkor minden ok.

Arra esetleg nem gondoltak hogy 83 millió évet elég kevés anyag (hát még az elektronika) bír ki + ott vannak természeti katasztrófák, vulkánkitörések, kontinentális vándorlás szóval közel 0 az esélye hogy ezt bármi átvészelje sõt még mûködjön is utána.
Riddick21
Eredet
Batman Begins
The Dark Knight
Gyûrûk ura trilógia
stb.
Ezek mind igényes, fiatalok számára is közérthetõ, színvonalasan szórakoztató filmek. Minden évben van belõlük jó pár, nem kell lemenni ahhoz igénytelen kutyába, nem kell segghülyének nézni a nézõt ahhoz, hogy valami látványosan szórakoztasson... Idén ott volt a Fast Five, a Super 8...

De Michael Bay is csinált már sokkal jobb filmeket, ott a Sziget vagy a Szikla. De még az Armageddonban sem volt ennyire bántó a butaság, mint a TF filmekben, illetve ott egy halom kitûnõ színész remek játéka ellensúlyozta az idióta jeleneteket, amik persze nem voltak annyira idegesítõek, mint a herékkel rendelkezõ, meg nõi lábakat kefélgetõ gagyi robotok.

Az ilyen igénytelen agyhalottak miatt zuhan a nyári blockbusterek színvonala, akik ráharapnak minden szarra, amiben kettõnél több effekt van.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Például?
Tikal
bocs, de én láttam már jobb mesét is, olyat ahol van normális párbeszéd, történet, és nem bugyuta mint amit nyolcéveseknek szántak..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TaRka0107
<#eljen>
Nekem is tetszenek a transzformers részek, nem értem másnak mi baja vele, nem kis munka volt az hogy ilyen robotokat képernyõre hozzanak, meg amikor összeborul az egész város, igaz az 1 jobb volt, de nekem ez is bejött, jahh meg persze nem úgy kell nekiülni mint egy drámának...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Számomra furcsa amiket irkálsz. Nem tûnt fel, hogy ez egy mese? Tudod, Maci Laci vagy Piroska És A Farkas. Mese. Kitaláció, nincs benne értelem. Nem is kell. Beülsz a moziba, és pár órára elengeded az agyad. Õszintén, mi a ráknak kellett volna, hogy bármilyen értelme legyen, mikor alapból egy ûrbõl jött robot-élõlények (akik kocsivá tudnak átalakulni) harcáról szól a film? Válaszolj már erre kérlek. Én mit nem adtam volna, ha én gyerekkoromban ilyen filmeket láthatok, ráadásul 3D-ben!?? Felnõtt fejjel teljesen más. Nyilván azért vagy ilyen frusztrált, mert vacak az életed, semmi sem jön össze, tele vagy stresszel, és már arra sem vagy képes, hogy élvezzél egy vacak mesét. (nem személyeskedés)
Blasta
Sztem szigorúan a realitás talaján maradva a TF3 nem ér 4 pontnál tobbet. Az a fostalicska, értelme semmi 2. rész volt max 3 pontos, ez a rész annál egy hangyafasznyival jobb.

Gyakorlatilag a 2. és 3. részek nem más mint Bay akció/robbantós-videoklippjei, amibe beleizzadt valami osszefuggéstelen, ellentmondásokkal teli (nem fizikai, hanem torténetbeli ellentmondásokra gondolok, a fizika nyilván nem kérheto számon ebben a kategóriában) "torténetet", ami kizárólag 10 éven alattiaknak nem nyitja ki a bicskát a zsebében.

Az említett Megashark és társai simán 1-2 pontosak, ezek a moslékok csakis a rájuk koltott pézbol megengedheto látványelemek miatt "érnek" 1-2 ponttal tobbet, amugy ugyan azt nyújtanák.
Magyarán: a kozepes alatt jócskán

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
*Majd ami ezekutan jott mar nezheto, eleg jo volt*

upsz, lentebb felcserelodtek a szavak.
CSOCSO
Normalis keretek kozt akkor elbeszlgethenenk, hogy kit mennyire gondolkodtatott el a film. Es pontosan, min is gondolkoztal el?

Most NEM bunkoskodni akarok!

Engem egyetlen egy dolog gondolkodtatott el: hogy akkoriban mennyi tiszteletet neveltek a fiatalokba es, hogy az jobb-e mint ahogy most nevelnek gyerekeket.
Szvsz a film semmi masrol nem szolt ANNAL a resznel.

Akit ez elgondolkoztat, az mit szolna mondjuk egy Neon Genesis Evangeliumahoz? Ami engem is orakra a fotelbe szegezett a sorozat befejezese utan, es ket hetig beszelgetni se volt kedvem senkivel.
CSOCSO
Mostmar be lehet fejezni a szurkalodast! Nagyon unalmas, amit csinaltok, nyissatok egy, Filmek az ertelmisegieknek topikot es ott verjetek magatokat, hogy nektek bejon a Tree of life, Drive meg a tobbi...
Nem kell Mr. magyarorszagnak lennie ahhoz, hogy a TOL ne tetszen neki. Az en velemenyem se valtozna azokrol a filmekrol ha a szomszedod lennek (majd magara erti akinek kell)

IMDB re fel lehet menni olvasgatni, hogy az emberek miket irnak a filmrol: Van aki ajnarozza, hogy OMG ubermekkorafasza film, a masik fele pedig leirja, hogy nekik nem tetszett es, hogy a nezok negyede kisetalt a 15. percnel, amin NEM lepodom meg!
Dehat ahogy itelkeztek az pont maga a Mr. magyarorszagot tukrozi!

Valakinek ez a muveszet es erre veri magat pont ugy mint ti azokra a filmekre. Es valszeg o is ugy van vele, hogyha neked ez nem OMG mekkora alkotas, akkor hulye vagy! ( Itt nyugodtan mondhatjak, hogy nem ertem, mert..... VALOBAN nem ertem, hogy ott mi tortenik, es legtobben azt fogjak mondani, hogy az valami agybeteg szulemenye)

Tree of life

Egyaltalan nem volt annyira szar. De 10/10 tol is olyan messze van mint mijamitol nyiregyhaza...
A 15. percnel en is majdnem kikapcsoltam, de tudtam, hogy kapnam a leszolasokat. Mikor a fold keletkezeset mutattak en is ugy voltam, hogy wtf? minek ez ide? Nagyon szep, sot HD GYONYORU akarcsak a Planet Earth videok... nahde ?!?! Majd ami ezekutan jott mar nezheto, volt eleg jo, de szinte alig tortenik valami. Eszmeletlen, hogy nehany embert akar egy feher papir lap is le tud nyugozni ha rajzolnak ra egy kockat es egy perfekt karikat. Ok elgondolkoznak az elet ertelmen is egy papir miatt, mig egy magamfajta hetkoznapi Csabikanak es fenyes gagyi magazinlap cover sokkal szorakoztatobb.... MIERT BAJ EZ?

Bexinho: ha nem erted a veget miert adsz ra 10/10? Ne erts felre tolem irhatsz 11/10 et is csak nem ertem miert adsz ra tokeletes pontot ha nem is erted a veget. Amugy meg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mennyorszagot jelkepezte az oceanpart, vagy pedig a sajat lelket, hogy megbekelt az apjaval es boldog azzal ami volt
de en se vagyok biztos benne. Szerintem amennyi nezo annyi otlet lehet a vegerol. Vagy ha mindenki mas vagja a kisujjabol, hogy mi tortent akkor valszeg ok mind nagyon egy hullamhosszon vannak....
latvany 9/10
zene 11/10
sztori 4/50

Transformers 3

A masodik resz se volt egy nagy szam es ettol se vartam sokat; latvanyos popcorn movie. Annak megfelelt! Talan jobb is volt mint a masodik resze. Grafikailag gyonyoru volt, tele volt akcioval. Sztori nem nyugozott le de semmi bajom nem volt a szineszekkel. Shia neha idegesitoen bepoccent, lehet SG rol van ?😄
lehuzni 5/10 alulira???????????????????? noooormalis, kerem maga noooormalis? OK! nem mondom, hogy 8-9-10/10 mert NEM, nahde maradjunk mar a realitas talajan,konyorgom!!!! Nezzetek meg egy Sharktopus filmert vagy azt a MegaShark VS Giga octopust... na azt lehet 2/10 ezni!
szerintem a film siman megvan 6-7/10
Attack the block

8.5/10

Ütõs kis film, remek párosítás: lakótelepi suhancok vs ûrlények.
bexinho
Tegnap megnéztem a The tree of life -ot. Hozzá kell tenni, hogy hd-ban gyönyörû volt! A mondanivalója sokszor film közben késztetettet elgondolkodásra. Magával ragadt teljesen! A párbeszédek egy a/4es lapot töltenek ki, nem többet, de ahogy az érzelmeket átadja az operatõr... pfuu... végét nem teljesen értettem. Egyszer mindenképp megnézem még.

10/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Dynamic
Na, meg persze azért, mert még új volt(az "újdonság varázsa") plusz többen nézték meg moziban, ahol ezerszer jobban érvényesül a látvány és a hang. Nyilván tele van bõdületes baromságokkal(már eleve a Transformers téma), de tisztában vagyok vele, nem is várok mást csak egy kis agykikapcsolós látványorgiát. Monitoron pont a lényeg tûnik el és ezért nem adok a T3-at monitoron nézõ torrentbubusok véleményére.
CalebJoe
De több jó agyalósat láttam eddig mint látványfilmet, de a régiek még azokból is jobbak mint a mai cgi szarságok mint pl. Terminator vagy Jurassic Park alap legalábbis nálam
nem volt még olyan látványfilm az elmúlt vagy 10évben ami után azt mondom úristen mekkora király lett ezt látnom kell még vagy 10x
CalebJoe
ja amúgy megnéztem ezt Drive-ot hmm... na ezt nehéz értékelni szerintem ez az elvont kategóriába tartozik megspékelve egy kis Driver-GTA feeling-el, sokan unalmasnak mondják mert akciókra számitottak az ember de nem azt kapták de ebbe nem is kell pedig elég pszichopata a csávó én is a felénél jöttem rá.
legyen egy erõs 7/10
barnie1990
Pont azon elmélkedtem TF3 közben, mekkora film lehetett volna belõle, ha Nolan rendezi, Shia-t meg a többi wannabe színészt pedig szépen kiteszik.

Zene nélkül mit érek én?

kastil
tree of life: 30 percnél kinyomtam/10 - ja, beletoltam, láttam, hogy itt kezdõdne, de ez engem ezek után nem érdekel.

tranformers 3: a csajtól eltekintve ugyan úgy tetszett, mint a másik két rész.

tigeroo
érdekes, visszaolvastam a transformers "kritikákat" a topikban és az elsõ részért mindenki odáig volt sõt sokan "10/10" illették.

ha elvileg ennyire jó volt akkor miért baj az hogy csak a történetet szõtték tovább a többi motívum maradt ugyanaz?

az elsõ részt láttam jómagam is amúgy, az valóban elment egy korrekt akció/kaland látványhuáhuának, a második részt ott nyomtam ki amikor a kávédaráló meg egyéb konyhai vackok elkezdtek rakétákat lõdözni'

talán pont azért vagytok elfogultak (sõt nekem is tetszett az elsõ rész) mert transformers. ceteris paribus ha más filmrõl lett volna szó lehet hogy egyszerû látványfilmként elkönyveljük.

egyszerû öltésekkel maximalizálták a megcélzott közönséget, mint a legutóbbi star trek movie. csak reménykedhetünk hogy a jövõben valaki elõveszi a témát és hasonló alkotói szabadsággal fogják megáldani mint mondjuk nolan denevéremberét.