Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Sorozatnak ajanlom az It's always.sunny in Philadelphia-t. Amelett, hogy rohadt vicces, egy evad megnezese utan mar elmondhattam, hogy nincs szuksegem tobbe feliratokra 😊

Am mi nyelvvizsgara valo keszuleskor anno family guyt neztunk.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TaRka0107
Oké. Biztos megnézem<#worship>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

szucsy89
Nem lesz az. Viszont attól még nagyon jó film...
TaRka0107
Kösz. Remélem izgalmas lesz azért😄

TaRka0107
Lehet az lesz, csak holnap osztályozózok😄DDDDD
Valami filmet tudnál mondani?

CSOCSO
king's speech
stargatelost
Ilyen szempontból egy sorozattal jobban jársz, egy évad alatt rengeteg dialógus van 😊 (Én pl. a How I Met your Mother akkor még három évadát daráltam le angol nyelvvizsgára való felkészülés gyanánt - meglett 😊 )

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

TaRka0107
Üdv!

Tudnátok ajánlani egy olyan filmet amiben inkább a beszéd játszik közre, tehát ne az legyen mint egy horrornál hogy csak sikítozások meg ordibálások? Angolból osztályozó vizsgázok az elõre hozott érettségi miatt, és azért akarok nézni filmet angolul😄DD

Hegi90
Tudod anélkül is lehet egy film zenéje "nem megszokott", vagy "nem sablonos", hogy ténylegesen oda is illik a jelenet hangulatához.

Nem mindenhol van így a filmben, de kétszer is volt olyan, hogy megnéztem nem fut-e a háttérben valami progi vagy egy másik videó, mert egyszerûen csak összezavart, hogy más érzést sugárzott a szerepelõ, mint amit a zene.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dragon11
Köpök a sírodra / I Spit on Your Grave

Rettenetesen jól indult az eleje, élveztem mert valóság alapja lehetett.. de a közepétõl nagy csalódás a film. A fõszereplõ teljesen megváltozott tulajdonságai lerobombolta a lassan felépített hangulatot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hihetetlen mennyire nincs valóságalapja az egésznek a
2.felétõl, amikor a nõ kitervelte az egész megbüntetést..

Így tekintetbe véve az elejét maximális jóindulattal kap egy: 5/10-et.

Sziasztok !

Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni, letölteni digitális formában, ezt a régebbi filmet?

A FILM

Akár privát üzenetben is írhattok.

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Effe88
Transformers 3
4/10 látvány fasza de ez nekem kevés
összecsapott szar...

dragon11
köszi, de

nCoren lehetetlen megtalálni, annyi torrentet hoz fel pedig még F betû sincs benne.. most töltöm torrentzrõl majd kiderül tényleg az-e. köszi még1x!

CSOCSO
elolvastam meg egyszer.... mar ertem. Azt hittem azt irod, hogy hans zimmernek koze van a drivehoz.
"...imádom Hans Zimmert, imádom Trevor Rabint, de idén már 2 film is volt..."

Csocso, ha még mindig nem érted, leírom angolul. 😄
Tatyla
The mechanic
birom a Statham filmeket úgyhogy ez sem volt rossz 8/10

Bad Teacher
hát ööö elég bugyuta film jobbat vártam 6/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bucser
vicc, hogy ez a szám rajta van a Lincoln lawyer OST-n is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

stargatelost
Ha tudod az évszámot, úgy már könnyû keresni. F (2010), pl. torrentzen ott is van egy bdrip belõle.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision

meg kéne nézni még egyszer a filmet 😊
jöhetne valami HD verzió lassan... 😊

Bazinga!

Egyetértek.
Számomra már a 2. rész is unalmas volt, de a 3. rész szerintem még azon is túltett. Hiába a látványos jelenetek (ami sokszor már áttekinthetetlen), majdnem elaludtam rajta, pedig nem szokásom😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

precision
Transformers 3: Dark of the Moon

elég gyenge lett... csalódtam a filmben...

4/10 avagy nem minden a CGI

Bazinga!

CSOCSO
Zimmert en is imadom, de hogy jon a Drivehoz?
precision
ezzel nagyon nem értek egyet...
a nem sablonos nem egyenlõ azzal, hogy nem illik oda

a Drive soundtrackje hibátlan!

Bazinga!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
+1

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ilyen szempontból meg kell védjem a filmet, mert a Soundtrack az valami elképesztõen hibátlan, és - legalábbis az én esetemben - az mentett meg a teljes unalomtól.

Imádom a jó filmzenét, imádom Hans Zimmert, imádom Trevor Rabint, de idén már 2 film is volt (TRON: EVOLUTION, DRIVE) ahol kifejezetten felüdülés volt hallgatni a NEM MEGSZOKOTT dallamokat. Tisztelem, hogy ilyen bátran bevállalták a szakítást a normákkal.
CSOCSO
"Persze nem a megszokott, jól bevált, sablonos módon ment a zeneválasztás, mint az átlag hollywood-i filmben..."

ergo nem passzol oda😄
Seth
Borzalmas film és erre nem csak az imdb értékelésébõl jöttem rá, hanem saját bõrömön tapasztaltam 😄

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Wing Commander - Az ûrkommandó

Ne higgyetek az IMDB-nek, korrekt kis film ez, én adok neki 8/10-et, nem untam, nem is volt full komoly érdemes volt megnézni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

dragon11

Vlki nem vágja hogy melyik film ez? Annyi a neve h F..

nCoren lehetetlen fellelni, mivel 3db karaktert be kell írni a kereséshez.. egyéb hely?

köszi <#worship>

tommygear
ez is egy vélemény
Tyler1
m1-en Dr. Parnassus 😮 az nem rossz egy közszolgálatitól.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
csak egyetérteni tudok az elõttem szólókkal, engem ritkán érdekel a zene egy filmben, de a Drive-nak sztem nagyon is lényeges eleme a különleges zeneválasztás. én nagyon bírtam mindegyik ST-jét, egész más hatásai voltak a jeleneteknek, ami egy szokásos félelectro, 4 szólamú faszsággal nem jött volna ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

barnie1990
Én a zenéjét jobban szeretem, mint magát a filmet. Nem tudom honnan szedték elõ ezeket a számokat, de minden nap hallgatom õket.

Zene nélkül mit érek én?

A Drive egyik, ha nem a legjobb pontja a zeneválasztás, tökéletesen passzol mindegyik a helyére. Persze nem a megszokott, jól bevált, sablonos módon ment a zeneválasztás, mint az átlag hollywood-i filmben...

http://videodrome.freeblog.hu/

tommygear
a csávó még oké, de a zene tényleg nem illik oda
motyodlee
Az Audition szerintem egy egészen jó - kis beteg - távolkeleti. Egyszer meg lehet nézni, de nincs benne sok szeretni való szerintem.

A Kynodontas-t meg szerintem meg kell nézned 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

CSOCSO
ezt is meselte a haverom... hogy a zenek meg a csavo pofaja tok nem oda passzol egyes jelenetekhez
Hello, Vki látta már a következõ filmeket?

Meghallgatás - Audition
Link1
Link2

Kynodontas - Dogtooth
Link1

precision
szerintem pontosan lehet tudni, hogy mi a vége 😊

Bazinga!

Hegi90
Drive

Egy drámát kerestem ma estére, elõtte abszolút semmit nem tudtam a filmrõl, most hallottam róla elõször.
Két dolog ami nem tetszett:
1: a zenéket nem értettem benne. Volt amikor nagyon passzoltak, volt amikor teljesen összezavart, mert a jelenet hangulata nálam teljesen más ingereket váltott ki, mint amit a zene sugárzott. Ezenkívül kurvára zavart, hogy a Social network egyik soundtrackjét rakták bele az egyik jelenetbe. Akaratlanul is Eisenberg jutott eszembe, ahogy ül a gép elõtt...
2: a vége nem tetszett.
Lehet csak azért, mert szeretem a happy endet, vagy ezt a - nem tudjuk meg pontosan mi a történet vége- féléket

Szóval jobb film is lehetett volna.
7.5/10

REALista
Én is most végeztem vele és nekem is hatalmas csalódás volt fõleg az itteni értékelések és az érthetetlen imdb-s 7.9-es osztályzat után...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

I.C.ram
X-Men: elsõk

rég láttam ilyen bugyuta, gagyi képregényfilmet. Vér gagyi volt az egész. Facepalm.
Transformers 3

Az elsõ másfél óra áttekerhetõ, felesleges jelentek garmadája. Az utolsó 1 óra élvezhetõ, de pár perc után a falat kapartam a "hejj de epikus" zenétõl. A történet viszonylag jó volt, de ahogy az elején belekeverték a Földet az vicc.
Lebouf meg a szõke csaj nem tudom miért volt a filmben. Amúgy csak nekem volt olyan érzésem, mint a Transformers 2-t nézném újra?

4/10

Guren
Sucker Punch

visszaolvasgattam a topikban és eléggé meglepõdtem. mi a jó istent néztek azok, akik 1/10-re értékelték ezt? ez a film úgy zseniális, ahogy van. látszik, hogy Snyder sokat merített animékbõl. én vele rendeztetném az összes anime-feldolgozást, nagyon passzol hozzájuk a stílusa.

ROCKnROLLA
The strangers

Pszichothriller, végig fent tartja a feszültséget, pár érthetetlen cselekedettõl eltekintve (amit a fõszereplõk mûvelnek) nagyon jó film.

8/10

davidka003
Extendedben olyan mintha egy más film lenne, nagyon adja.

CSOCSO
nagyon szep a film. A zene es az akcio hatalmas szerintem. Teljesen olyan mint egy eloszereplos anime.
CSOCSO
ezert mondtam, hogy ha talan mar tobbet megeltem akkor majd jobban aterzem az oreg szovegeleset es lesz 10/10 is. nekem az autobaleset meg a szovegelos veg annyira nem jott be. a Driveot semmi keppen nem fogom moziban megnezni mert utalok orjongo tapsolo vihogo fekak koze beulni. Itthon is csak a BR verzioban nezem majd meg mikor kijon
Nálam még a Haunting in Connecticut és a Fourth Kind volt hasonlóan fosatós az elmúlt év(ek)bõl.