Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am mi nyelvvizsgara valo keszuleskor anno family guyt neztunk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valami filmet tudnál mondani?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tudnátok ajánlani egy olyan filmet amiben inkább a beszéd játszik közre, tehát ne az legyen mint egy horrornál hogy csak sikítozások meg ordibálások? Angolból osztályozó vizsgázok az elõre hozott érettségi miatt, és azért akarok nézni filmet angolul😄DD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem mindenhol van így a filmben, de kétszer is volt olyan, hogy megnéztem nem fut-e a háttérben valami progi vagy egy másik videó, mert egyszerûen csak összezavart, hogy más érzést sugárzott a szerepelõ, mint amit a zene.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Rettenetesen jól indult az eleje, élveztem mert valóság alapja lehetett.. de a közepétõl nagy csalódás a film. A fõszereplõ teljesen megváltozott tulajdonságai lerobombolta a lassan felépített hangulatot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.felétõl, amikor a nõ kitervelte az egész megbüntetést..
Így tekintetbe véve az elejét maximális jóindulattal kap egy: 5/10-et.
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni, letölteni digitális formában, ezt a régebbi filmet?
A FILM
Akár privát üzenetben is írhattok.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Csocso, ha még mindig nem érted, leírom angolul. 😄
birom a Statham filmeket úgyhogy ez sem volt rossz 8/10
Bad Teacher
hát ööö elég bugyuta film jobbat vártam 6/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Számomra már a 2. rész is unalmas volt, de a 3. rész szerintem még azon is túltett. Hiába a látványos jelenetek (ami sokszor már áttekinthetetlen), majdnem elaludtam rajta, pedig nem szokásom😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
elég gyenge lett... csalódtam a filmben...
4/10 avagy nem minden a CGI
Bazinga!
a nem sablonos nem egyenlõ azzal, hogy nem illik oda
a Drive soundtrackje hibátlan!
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Imádom a jó filmzenét, imádom Hans Zimmert, imádom Trevor Rabint, de idén már 2 film is volt (TRON: EVOLUTION, DRIVE) ahol kifejezetten felüdülés volt hallgatni a NEM MEGSZOKOTT dallamokat. Tisztelem, hogy ilyen bátran bevállalták a szakítást a normákkal.
ergo nem passzol oda😄
PSN ID.: Beegabor
Ne higgyetek az IMDB-nek, korrekt kis film ez, én adok neki 8/10-et, nem untam, nem is volt full komoly érdemes volt megnézni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vlki nem vágja hogy melyik film ez? Annyi a neve h F..
köszi <#worship>#worship>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Zene nélkül mit érek én?
http://videodrome.freeblog.hu/
A Kynodontas-t meg szerintem meg kell nézned 😊
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Egy drámát kerestem ma estére, elõtte abszolút semmit nem tudtam a filmrõl, most hallottam róla elõször.
Két dolog ami nem tetszett:
1: a zenéket nem értettem benne. Volt amikor nagyon passzoltak, volt amikor teljesen összezavart, mert a jelenet hangulata nálam teljesen más ingereket váltott ki, mint amit a zene sugárzott. Ezenkívül kurvára zavart, hogy a Social network egyik soundtrackjét rakták bele az egyik jelenetbe. Akaratlanul is Eisenberg jutott eszembe, ahogy ül a gép elõtt...
2: a vége nem tetszett.
Szóval jobb film is lehetett volna.
7.5/10
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
rég láttam ilyen bugyuta, gagyi képregényfilmet. Vér gagyi volt az egész. Facepalm.
Az elsõ másfél óra áttekerhetõ, felesleges jelentek garmadája. Az utolsó 1 óra élvezhetõ, de pár perc után a falat kapartam a "hejj de epikus" zenétõl. A történet viszonylag jó volt, de ahogy az elején belekeverték a Földet az vicc.
Lebouf meg a szõke csaj nem tudom miért volt a filmben. Amúgy csak nekem volt olyan érzésem, mint a Transformers 2-t nézném újra?
4/10
visszaolvasgattam a topikban és eléggé meglepõdtem. mi a jó istent néztek azok, akik 1/10-re értékelték ezt? ez a film úgy zseniális, ahogy van. látszik, hogy Snyder sokat merített animékbõl. én vele rendeztetném az összes anime-feldolgozást, nagyon passzol hozzájuk a stílusa.
Pszichothriller, végig fent tartja a feszültséget, pár érthetetlen cselekedettõl eltekintve (amit a fõszereplõk mûvelnek) nagyon jó film.
8/10